Článek

Rozezlení Azeři hrozí EU přehodnocením vztahů

 
Napomenutí Evropské unie naštvala Ázerbájdžán natolik, že Bruselu pohrozil přehodnocením vztahů. Azerský režim popudila rezoluce Evropského parlamentu s výzvou k uvalení sankcí na Ázerbájdžánce kvůli nedodržování lidských práv. 
12.09.2015 10:35 |

podobné články

Podobné články

Co byste měli vědět dříve, než se pustíte do vztahu na dálku?

 
Ne vždy nám štěstí přeje, abychom toho pravého potkali tváří v tvář, a proto se není čemu divit, že se tolik lidí pouští do vztahu na dálku. Bohužel ale řada z nich jedná impulsivně, ukvapeně a bez rozmyslu, což má za následek akorát tak zklamání. Vztahy na dálku jsou složité a ve všech směrech úplně jiné nežli klasické vztahy, při kterých spolu partneři žijí v jedné domácnosti nebo se alespoň často vídají. Potkali jste svou spřízněnou duši, která ale žije několik kilometrů od vás? Nebo máte partnera, se kterým sice momentálně žijete nebo se vídáte, ale čeká vás na delší čas odloučení? Ještě dříve, než se vůbec pustíte do vztahu na dálku, byste měli vědět, co od takového vztahu vlastně čekat. Neskákejte šipku do vody, u které si nejste jistí její hloubkou! Co byste měli vědět o vztahu na dálku? Pokud před vámi stojí poměrně náročné rozhodnutí, zda jít nebo nejít do vztahu na dálku, kdy se s tím druhým uvidíte jen zřídka a vaše veškerá komunikace tak bude probíhat přes telefon nebo skrze internet, přečtěte si dnešní článek. Zamysleli jsme se nad touto problematikou, která se v současné době týká stále většího počtu lidí. Ačkoli je pravda, že si mnozí z nich tento typ vztahu vychvalují až do nebes, jsou mezi námi i tací, kteří se zklamali a přišli na to, že jejich očekávání bylo úplně jiné, nežli realita. Vztahy na dálku jsou především o důvěře Kdo se chce pustit do vztahu na dálku, měl by tomu druhému maximálně věřit. Věřte, že v tomto případě stačí i malé zrníčko pochybností a ujme se vás taková žárlivost či paranoidní představy, že poté budete svého partnera podezřívat při každé možné příležitosti. Pokud víte, že máte v důvěře mezery, ve vlastním zájmu se vztahu na dálku vyhněte. Se sexem je to na... Čtěte více Příspěvek Co byste měli vědět dříve, než se pustíte do vztahu na dálku? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
24.12.2016 08:25 |

podobné články

Největší úskalí partnerských vztahů

 
Mezi největší úskalí partnerských vztahů rozhodně nepatří jen nevěra, se kterou se potýká až žalostně mnoho dvojic. Vztah mezi dvěma lidmi představuje složitou záležitost, na kterou má vliv celá řada faktorů. Zatímco na začátku vztahu se na toho druhého díváme skrze pověstné růžové brýle a i přes veškerou snahu zkrátka nemůžeme přijít na jedinou chybičku, po uplynutí nějakého času – v každém vztahu se časový úsek liší – dorůžova zabarvená sklíčka z očí sundáváme a najednou vidíme věci, které pro nás až do dnešního dne byly úplně skryty… Jaká největší úskalí partnerských vztahů mohou přivodit trhlinu i mezi vás dva? Čemu byste se ve svém vlastním zájmu měli vyvarovat? Na čem může i dlouholetý a bezproblémový vztah ze dne na den ztroskotat? Na to se společně podíváme v dnešním článku! Sex Mezi největší úskalí partnerských vztahů bezesporu spadá i sexuální krize, která bohužel postihne většinu párů bez ohledu na věk nebo délku jejich společného soužití. Sex do vztahu jednoznačně patří a jakmile to v tomhle ohledu začne skřípat, může to být předzvěstí konce. Postupem času sice intenzita klesá a rozhodně není žádným překvapením, že se na ní partneři nemohou shodnout, ovšem i přesto je potřeba najít ideální kompromis. Sex si nesmíte vynutit, ale na druhou stranu se k němu nesmíte nutit, protože pak v sobě můžete vytvořit bariéru k tomu druhému. Společné bydlení Úskalí společného bydlení na vlastní kůži zažila nejedna dvojice, která by vám bez zaváhání potvrdila, že se nejedná o nic příjemného. K tomuto problému dochází zpravidla na samotném počátku vztahu, kdy se partneři rozhodnou vyzkoušet společné bydlení – a tady často nastává kámen úrazu. Najednou si musí zvykat na neustálou přítomnost toho druhého, je potřeba nastavit si určitá pravidla, vzájemně se respektovat. Bohužel se často stává, že se partneři v mnoha ohledech zkrátka neshodnou a jejich vztah tak končí... Čtěte více Příspěvek Největší úskalí partnerských vztahů pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
04.06.2016 03:50 |

podobné články

'Sex je dílo ďáblovo'. Když jsou sexshopy mimo zákon nebo terčem pogromů

 
Přestože sexshopy jsou v mnoha zemích naprosto běžnou záležitostí, v nedalekém Zakavkazsku se stávají terčem pogromů. Někteří Gruzínci, Arméni a Azeři tvrdí, že sexuální hračky spokojené rodiny nepotřebují, případně že je to hřích. Za odsudkem je ale mnohdy jen obyčejný stud.
23.01.2016 19:05 |

podobné články

Japonsko přemýšlí nad přehodnocením své výlučně obranné politiky

 
Japonsko by mělo přehodnotit svoji výlučně obrannou politiku přijatou po porážce ve druhé světové válce, uvolnit zákaz vývozu zbraní a přehodnotit zákaz pomoci svým napadeným spojencům.
27.08.2010 11:25 |

podobné články

Standard & Poor's zvýšila výhled ratingu Prahy na pozitivní

 
Mezinárodní ratingová agentura Standard & Poor's zvýšila výhled ratingu Prahy ze stabilního na pozitivní. Zdůvodňuje to přehodnocením názoru na chystané daňové změny, které prý na finance české metropole nebudou mít tak negativní dopady, jak se analytici agentury původně domnívali. Hlavní rating pak agentura české metropoli potvrdila na stupni A+/A-1.
14.09.2012 19:05 |

podobné články

Europoslankyně Konečná píše o „vládním průšvihu“. Souvisí s Evropskou komisí

 
Komunistická europoslankyně Kateřina Konečná se vyjádřila k informaci od předsedy hospodářského výboru Ivana Pilného (ANO), který prý odvážně napsal protestní dopis evropskému komisaři pro životní prostředí Vellovi kvůli pozastavení dopravních a dalších staveb, jež musejí projít přehodnocením se souhlasem Evropské komise.
24.01.2016 07:41 |

podobné články

Osobnosti: Kateřina Konečná (211 článků)

Sobotka: Kandidáti na prezidenta jsou přestárlí! Snad jim nevypadnou umělé zuby

 
Za tenhle komentář lídr ČSSD pochvalu od prezidentských kandidátů nesklidil. Naopak. Především Karel Schwarzenberg a Miloš Zeman jsou rozezlení tím, že se bavil nad videem s politikem, kterému před televizními kamerami vypadla zubní protéza. A především pohrozil, že nám tohle díky hradním adeptům hrozí v prezidentských debatách také.
07.08.2012 09:00 |

podobné články

Osobnosti: Karel Schwarzenberg (3652 článků) , Miloš Zeman (17932 článků)

Nechutný vandalismus: Nechali strom pomalu umřít

 
Překáží? Nevadí, stačí ho napustit jedem! To si zřejmě řekl neznámý vandal, který navrtal do kmene 80letého kaštanu 14 děr a do otvorů nalil neznámou chemikálii. Strom usychá, místní obyvatelé jsou rozezleni stejně jako ochránci prostředí.
14.06.2009 23:05 |

podobné články

Dluh ať splatí poslanci, vyzývá skupina na Facebooku

 
Dluh, který rozezlení občané vypočetli politikům, nepokryjí pravděpodobně ani poslanecké náhrady. Na Facebooku se objevila skupina, která žádá splacení státního dluhu od celkem 354 poslanců či exposlanců.
20.05.2010 19:10 |

podobné články

Rozezlení Palestinci vyrazili do ulic Jeruzaléma, mstili smrt "souvěrce"

 
Člen izraelské ochranky zastřelil ve středu v Jeruzalémě Palestince a dva další zranil, informuje agentura Reuters. Odpovědí byly bouřlivé protesty Palestinců.
22.09.2010 17:15 |

podobné články

Vyvodíme z toho důsledky, řekl Chovanec po blamáži Sparty v Sokolově

 
Generální sportovní manažer Sparty Jozef Chovanec neskrýval rozezlení nad tím, že jeho tým ostudně vypadl z Ondrášovka Cupu.
10.10.2010 09:30 |

podobné články

Osobnosti: Jozef Chovanec (104 článků)

VIDEO: Britští studenti napadli prince Charlese!

 
Rozezlení studenti v kapucích a se šátky přes obličej útočili ve čtvrtek večer na vládní budovy v londýnském Wesminsteru, informuje televize Sky News. Je to reakce na rozhodnutí Dolní sněmovny, která schválila vyšší poplatky za vysokoškolské studium.
09.12.2010 19:25 |

podobné články

D8 se staví už 27 let: Co vy na to?

 
Naštvaní řidiči v kolonách, ničící si auta na děravých okreskách, které nejsou na takový nápor stavěny. Taková je denní realita na nedostavěné dálnici D8 spojující Prahu s Drážďany. Rozezlení jsou i obyvatelé obcí ležících na objízdných trasách, kteří se dusí zplodinami, kvůli předimenzované dopravě jim praskají baráky a jejich děti se bojí přejít silnici.
21.02.2011 06:30 |

podobné články

Rozezlení policisté a armáda v ulicích. Odborář v ČT mluvil o razantní akci

 
Policejní odborář Zdeněk Buřič na sebe upozornil minulý týden, kdy oznámil, že v policii je nálada těsně před výbuchem a bezpečnostní sbory v den podzimních voleb nepřijdou do práce, aby politici museli do ulic povolat armádu. I proto se v úterý stal hostem pořadu Hyde Park.
03.07.2012 21:50 |

podobné články

Rozezlení policisté a armáda v ulicích. Odborář v ČT mluvil o razantní akci

 
Policejní odborář Zdeněk Buřič na sebe upozornil minulý týden, kdy oznámil, že v policii je nálada těsně před výbuchem a bezpečnostní sbory v den podzimních voleb nepřijdou do práce, aby politici museli do ulic povolat armádu. I proto se v úterý stal hostem pořadu Hyde Park.
04.07.2012 06:50 |

podobné články

Respekt: Krávo a Židovko, budeš viset, píší prý fanoušci Okamury poslankyni Úsvitu

 
Poslanci za hnutí Úsvit – Marek Černoch a Jana Hnyková pro týdeník Respekt otevřeně pohovořili o důvodech, které je společně s dalšími deseti členy poslaneckého klubu hnutí Úsvit vedly k rozhodnutí založit novou stranu, která hodlá navázat kontakty s francouzskou krajně pravicovou Národní frontou. Hnyková také pohovořila o tom, jak jí rozezlení fanoušci Tomia Okamury dělají ze života peklo.
23.02.2015 13:36 |

podobné články

Osobnosti: Jan Marek (333 článků)

Bakala rozdával v minulosti na všechny strany. Babiš vám to trefně řekl ve Sněmovně, bouřili se na jednání s Mládkem a Marksovou horníci z OKD

 
REPORTÁŽ Na šachtách bude stále panovat napětí a nejistota. Rozezlení odboráři se od ministrů ani od svých šéfů nic konkrétního nedozvěděli. V červenci chce vedení Ostravsko-karvinských dolů (OKD), které vlastní mezinárodní společnost AHD, propustit 345 zaměstnanců. Má se jednat o lidi, se kterými se holding dohodne bez toho, aniž by se na ně vztahoval sociální program z kolektivní smlouvy s lukrativními podmínkami. To je jediná konkrétní informace, která vzešla z jednání ve čtvrtek 24. března v Karviné mezi zástupci české vlády, vedením hornických odborů z OKD, zástupci Moravskoslezského kraje a majiteli dolů.
25.03.2016 10:45 |

podobné články

Konec jednoho přátelství? Izraelci zuří kvůli mlčení Američanů

 
Vítěz amerických prezidentských voleb Donald Trump se ještě ani nestihl nastěhovat do Bílého domu a už si připsal na konto první diplomatický neúspěch. Výsledkem jsou rozezlení Izraelci a památní rezoluce OSN, kterou diplomaté odcházejícího prezidenta Baracka Obamy natruc nevetovali.
28.12.2016 21:30 |

podobné články

Osobnosti: Donald Trump (3209 článků) , Barack Obama (2389 článků)

Anální...! Zaorálek schytal spršku nepěkných slov

 
Přestaňte provádět anální turistiku nadnárodním společnostem! Zaorálku, zklidni hormony! To vzkazují rozezlení živnostníci ministru zahraničí ČR, který se pustil do kritiky podnikatelů, že platí nízké mzdy, a to dosti nevybíravými slovy jako darebáctví či neschopnost. ParlamentníListy.cz proto oslovily několik zástupců náhodně vybrané „střední třídy“. Co vzkazují šéfovi sociálnědemokratické předvolební kampaně, si nyní můžete přečíst.
31.08.2017 11:05 |

podobné články