Článek

Rozdrťte náckům lebky trubkou: Recenze Wolfenstein: The Old Blood

 
Nejznámější herní náckobijec je zpět! Tentokrát se americký židovský voják B.J. Blazkowicz podívá přímo do legendárního hradu Wolfenstein. Novinka s podtitulem The Old Blood dává již názvem najevo, že ani tentokrát nebude nouze o spoustu krve. Hra je prequelem k loňskému dílu The New Order, ale i když je o něco kratší, ve skutečnosti toho nabízí mnohem víc.
24.05.2015 08:05 |

podobné články

Osobnosti: New Order (13 článků)
Podobné články

Hvězda seriálu Spartacus Andy Whitfield umřel na rakovinu

 
Hvězda populárního televizního seriálu Spartacus: Blood and Sand Spartacus: Blood and Sand Spartacus: Blood and Sand Spartacus: Blood and Sand Spartacus: Blood and Sand Spartacus: Blood and Sand Spartacus: Blood and Sand Spartacus: Blood and Sand Andy Whitfield po 18 měsících bitvy prohrál svůj souboj s rakovinou. Zemřel ve svých 39 letech. Tento, původem Waleský, herec a otec dvou dětí v neděli umřel v náručí své manželky.
12.09.2011 21:40 |

podobné články

Osobnosti: Andy Whitfield (5 článků)

Recenze: Wolfenstein: The New Order je zábavné zabíjení nácků, hra však příliš sází na známé jméno

 
„Jediný dobrý nácek je mrtvý nácek,“ je hlavním mottem židovského vojáka B.J. Blazkowitze již od roku 1992, kdy se objevil ve svém prvním dobrodružství Wolfenstein 3D, které změnilo navždy svět stříleček z pohledu první osoby (FPS). Za ty roky se toho změnilo hodně, ale spousta dobrých věcí zůstala. Stejně jako krvežíznivost hlavního hrdiny po nacistické chamradi.
16.06.2014 21:15 |

podobné články

Osobnosti: New Order (13 článků)

Vietnamec: Praštil jsem Němce trubkou

 
Lešenářskou trubkou praštil Vietnamec Nguyen Duy Hoi (48) do hlavy Němce. Ten skončil v nemocnici ve Weidenu. Stalo se tak při potyčce na tržnici ve Svaté Kateřině na Tachovsku. Kriminálka trhovcův čin vyhodnotila jako pokus vraždy.
21.04.2009 15:12 |

podobné články

Řidič autobusu umlátil studentku (†21) trubkou

 
Dívka usnula v nočním autobuse, řidič ji vzbudil a došlo ke sporu. Muže popadl amok a cestující umlátil trubkou, kterou vytáhl zpod sedadla. U soudu ve čtvrtek prosil o slitování s tím, že má ženu a děti.
27.04.2012 14:40 |

podobné články

Pro stovku zbil muže lešenářskou trubkou! Teď přišel trest!

 
Lešenářskou trubkou zbil David O. (23) ve Dvoře Králové známého Davida S. (23) a vzal mu 100 Kč.
21.10.2014 05:05 |

podobné články

Známý profesor Putna vyrazil do ulic. Václava náckům nedáme, křičel s davem

 
Proti zneužívání svatého Václava neonacisty k hlásání etnické a skupinové nenávisti a proti podněcování protiromských nálad se dnes na Jungmannově náměstí v centru Prahy sešly na pokojném shromáždění zhruba čtyři desítky lidí. Akce Václava náckům nedáme byla odpovědí na Svatováclavskou manifestaci pořádanou dnes Autonomními nacionalisty ve stejné době na Václavském náměstí. K žádným střetům mezi oběma tábory nedošlo.
28.09.2013 16:45 |

podobné články

Náckové vyhráli druhou světovou válku: Legendární střílečka Wolfenstein se vrátí!

 
Nacisté vyhráli druhou světovou válku, vyhladili většinu Židů a podrobili se téměř celý svět. Vy se ale nevzdáváte a v alternativní minulosti roku 1960 chystáte protiúder. Herní legenda Wolfenstein se vrátí s novým dílem The New Order.
16.05.2013 09:30 |

podobné články

Osobnosti: New Order (13 článků)

Hrůzný objev! V domě se válely dvě lebky!

 
Dvě lidské lebky našel na Opavsku mladý muž. Nyní je zkoumají policisté a zjišťují odkud lebky pocházejí.
07.11.2011 06:20 |

podobné články

Na letišti našli lidské lebky zašité do plyšových medvídků! Měly sloužit k temným rituálům

 
Dvě lidské lebky a další lidské ostatky našli zaměstnanci mexického letiště, když v rámci běžné prohlídky rentgenem zkontrolovali náklad plyšových medvídků. Lebky a kosti v nich byly zašité, napsala dnes agentura AFP.
24.06.2014 12:11 |

podobné články

Dvě "prostřelené" lidské lebky nalezené na Přerovsku: Výsledky zkoumání jsou překvapivé!

 
Případ nalezené lebky s otvorem na čele u hrádku Kunzov na Přerovsku policisté zřejmě odloží. Podle výsledku expertiz nebyly na lebce zjištěny znaky násilného trestného činu. Se stejnými výsledky skončilo i zkoumání další nalezené lebky, kterou zhruba ve stejné době našli lidé u Tovačova na Přerovsku. ČTK to dnes řekla krajská policejní mluvčí Irena Urbánková.
23.07.2014 12:05 |

podobné články

V Etiopii objevili část lebky nového druhu předchůdce člověka

 
Na území Etiopie objevili vědci část lebky, která údajně patří jedinci z nově objeveného druhu Australopithecus deyiremeda, předchůdci moderního typu člověka. Kritici ovšem tvrdí, že i když část lebky vykazuje některé nezvyklé rysy, jde o známý druh Australopithecus afarensis, který byl objevený už v 70 letech minulého století. 
28.05.2015 14:36 |

podobné články

The Old Republic už má milion hráčů, ve špičce 350 tisíc naráz

 
Podle analytika Colina Sebastiana z firmy Baird Equity Research už má onlinovka Star Wars: The Old Republic okolo 350 tisíc hráčů v největší špičce a další rychle přibývají. Dá se odhadovat, že hry se prodá do letošního března okolo 3 milionů kopií, věští analytik na základě současných prodejních čísel. Mezi hráči The Old Republic se podle něj dozajisté ocitnuli...
30.11.2010 12:25 |

podobné články

Osobnosti: Václav Havel (4387 článků) , Karel Schwarzenberg (3555 článků) , Miroslav Kalousek (5866 článků)

Podívejte se jaká omezení skrývá F2P v The Old Republic

 
Po spoustě jiných onlineovek kopírovalo tradiční MMO křivku i Star Wars: The Old Republic. Po spuštení hry velký počet předplatitelů, který do několika málo měsíců výrazně spadl. Ani jsme se nenadáli a necelý rok po vydání oznámili BioWare možnost free to play. Popravdě, dalo se to čekat. Jenže jak už to tak bývá, nebude free to play možnost v The Old Republic nabízet...
23.12.2010 12:30 |

podobné články

Old Shatterhand: Žena mu umírala během natáčení

 
Charismatický americký herec Lex Barker (†54), který se proslavil rolí Old Shatterhanda a pokrevního bratra Vinnetoua ze stejnojmenného filmu, během natáčení trpěl! Ztratil svou milovanou manželku Irene Labhardt, bez níž by roli Old Shatterhanda nikdy nevzal.
29.01.2011 06:25 |

podobné články

Osobnosti: Lex Barker (4 články) , Old Shatterhand (24 článků)

Star Wars: The Old Republic bude i pro slabší PC

 
Máte problémy při hraní Star Wars: The Old Republic? Pak je na vině dost možná nedostatečná konfigurace vašeho PC, řekl v rozhovoru s Eurogamerem šéf vývoje James Ohlen. Zhruba pětadevadesát procent hráčů má podle Ohlenových odhadů konfiguraci dost silnou na to, aby se výkonnostním problémům hry vyhnulo, ale přesto se najdou i takoví, jejichž počítače na The Old Republic...
11.01.2012 11:25 |

podobné články

Osobnosti: James Pak (3 články)

Zkuste si zdarma Star Wars: The Old Republic

 
Ještě jste si nevyzkoušeli Star Wars: The Old Republic? Nyní to můžete udělat úplně zdarma, a to v rámci takzvaného Weekend Pass Free Trialu, který začne tento čtvrtek po půlnoci a potrvá až do 2 hodin ranních v pondělí 20. května. Zúčastnit se nemohou pouze ti, kteří již některé z podobných, předchozích nabídek Star Wars: The Old Republic využili. Jinak se lze...
16.05.2012 14:15 |

podobné články

„Nejnebezpečnější stroj v galaxii“ se objeví v SW: The Old Republic

 
Metr osmdesát vysoký, pochází z Telos IV (aspoň doufám) a jeho jediným cílem je odstranit majitelem určený cíl – to je stručná charakteristika droida HK-51, který se nakonec neobjevil ve Star Wars: Knights of the Old  Republic II, ale šanci se s ním setkat (a nějak ho využít) dostanete brzy v onlineovce Star Wars: The Old Republic. Jak naznačuje trailer o pár řádků níže,...
17.07.2012 11:40 |

podobné články

Vinnetou a Old Shatterhand, filmy nerozlučné dvojice z oblíbených Mayovek

 
Apačský náčelník Vinnetou je společně se svým přítelem a pokrevním bratrem Old Shatterhandem nejznámější literární postava spisovatele Karla Maye. V 60. létech minulého století vzniklo několik velice úspěšných filmů vyprávějících příběhy této nerozlučné dvojice. Pierre Brice jako Vinnetou a Lex Barker v roli Old Shatterhanda si již po několik desítek let stále získávají srdce fanoušků všech věkových kategorií. Pojďme si dnes připomenout některé nezapomenutelné Mayovky.
22.07.2016 09:55 |

podobné články

Osobnosti: Lex Barker (4 články) , Pierre Brice (40 článků) , Karl May (27 článků) , Old Shatterhand (24 článků)

Ve Far Cry 3: Blood Dragon se setkáte s minulostí v budoucnosti a pořádně si zastřílíte

 
(Recenze) Píše se rok 2007, ale ne ten náš, ocitáme se v budoucnosti alternativní reality, ve které byla Země zničena atomovými bombami po druhé vietnamské válce. Vítejte ve hře Far Cry 3: Blood Dragon, která je samostatně hratelným přídavkem jedné z nejlepších stříleček z první osoby. Jste připraveni nakopat zadek robotům?
30.04.2013 19:10 |

podobné články