Článek

Řepa (ČSSD): Hodnocení hospodaření Brno-střed

 
Vzhledem k tomu, že velmi často narážím ve zpravodaji městské části Brno-střed či přímo v tiskových zprávách radnice na sebechvalné komentáře o tom, jak dobře radnice hospodaří, tak se sluší k tomu přidat i názor za opozici.
10.07.2016 16:00 |

podobné články

Podobné články

Překonejte strašáka z dětství! Červená řepa může být skvělou pochoutkou

 
Červená řepa patří spolu s rybím tukem mezi velmi neoblíbené potraviny. Ježí se vám vlasy hrůzou ještě teď, když si vzpomenete, jak v dětství nechyběla miska s červenou řepou na vaší rodinné tabuli? Přitom červená řepa může být v té správné úpravě a kombinaci velice chutným zážitkem pro váš jazyk. Proto překonejte odpor a dejte jí ještě jednu šanci!
27.08.2013 01:35 |

podobné články

Lepší paměť a silnější nervy díky zázraku jménem červená řepa: Připravte si ji na různé způsoby!

 
Červená řepa patří poslední dobou mezi nejpopulárnější druhy zeleniny. Oblíbili si ji už i ti největší gurmáni. Proč ji tedy nezkusíte i vy? Připravili jsme si nejen několik argumentů, proč je řepa tak skvělá, ale zároveň i pár lahodných receptů, které můžete vyzkoušet.
16.09.2016 12:10 |

podobné články

Žít Brno přijde v Brně-středu o jeden mandát

 
Hnutí Žít Brno nejspíš přijde o jeden z devíti mandátů v městské části Brno-střed. V době komunálních voleb mělo totiž na kandidátní listině dva členy, kteří neměli trvalý pobyt v této městské části, řekl dnes ČTK Svatopluk Bartík (Žít Brno). Podle něj jeden člen myslel, že trvalé bydliště v Brně-střed má, druhý si ho zapomněl přehlásit.
04.11.2014 11:45 |

podobné články

Žít Brno: Michal Doležel je kandidátem do Rady městské části Brno-střed

 
Hnutí Žít Brno nominovalo na radního městské části Brno-střed zastupitele Michala Doležela. Ve funkci by měl nahradit Matěje Hollana, který se rozhodl funkce z časových důvodů vzdát. Nový člen Rady městské části se bude volit na příštím zasedání zastupitelstva, které se uskuteční ve středu 25. listopadu.
16.11.2015 18:21 |

podobné články

ČSSD: Krajské volby jsou už za týden. Znáte reprezentanty za Brno-střed?

 
Volby do zastupitelstva Jihomoravského kraje jsou už za týden. Kandidátka ČSSD je tvořena členy z celého kraje, kteří si to rozdají v mači o 65 mandátů. Víte, kdo na ní kope za FC Brno-střed?
04.10.2016 22:35 |

podobné články

Řepa (ČSSD): Sám sobě žalobcem

 
Na jednání zastupitelstva Brno-střed ve středu 4. května došlo k zvláštní situaci. Ani téměř hodinu po zahájení se ještě neodhlasoval žádný boj jednání.
20.05.2016 17:45 |

podobné články

Topolánek povede kandidátku ODS na jihu Moravy

 
Předseda ODS Mirek Topolánek v pondělí potvrdil, že bude v podzimních předčasných volbách kandidovat v Jihomoravském kraji. Na nominačním sněmu organizace ODS Brno-střed získal 155 ze 163 možných hlasů. Oznámil to předseda organizace Brno-střed a předseda brněnské ODS Pavel Blažek.
25.05.2009 19:40 |

podobné články

Osobnosti: Mirek Topolánek (1814 článků) , Pavel Blažek (546 článků)

Brno-střed chybovalo při zákazu pochodu extremistů, potvrdil NSS

 
Nejvyšší správní soud (NSS) potvrdil, že úřad městské části Brno-střed chyboval při zákazu prvomájového pochodu Dělnické mládeže. Úředníci zákaz špatně odůvodnili, Krajský soud v Brně proto jejich rozhodnutí zrušil pro nepřezkoumatelnost.
11.03.2011 11:15 |

podobné články

ODS Brno-střed: Na předsedu ODS navrhujeme Petra Fialu

 
Největší moravské místní sdružení Občanské demokratické strany Brno-střed vyzvalo na svém sněmu v pondělí 11. listopadu 2013 prof. Petra Fialu ke kandidatuře na předsedu ODS a schválilo jeho nominaci na tuto funkci.
14.11.2013 18:46 |

podobné články

Osobnosti: Petr Fiala (1097 článků)

ODS Brno-střed navrhlo Fialu na předsedu občanské demokracie

 
ODS Brno-střed navrhuje, aby se její nový člen, někdejší ministr školství a bývalý rektor Masarykovy univerzity Petr Fiala, stal předsedou strany. Shodlo se na tom jednohlasně na pondělním sněmu Brna-středu všech jeho 156 delegátů, řekl předseda této největší organizace Občanské demokratické strany na Moravě Libor Šťástka.
15.11.2013 12:56 |

podobné články

Osobnosti: Petr Fiala (1097 článků)

Prostřeno! Syrová červená řepa hostům nevoní

 
Sražená šlehačka, studené, ale mnohonásobným ohříváním převařené brambory, syrová řepa. To všechno hostům pátečního prostřeno moc "nevoní". Jak své selhání Petra (26) zvládne? Bude se hroutit jako ve středu Honza?
02.11.2012 08:00 |

podobné články

Červená řepa: Zázrak pro naše zdraví!

 
Červená řepa se v naší kuchyni nevyskytuje zrovna často. Možná za to můžou i vzpomínky starší generace na nevábnou sterilovanou červenou řepu ve školní jídelně. A přitom je to při správné úpravě velmi chutná a především zdravá zelenina.
05.09.2013 13:10 |

podobné články

Červená řepa je zázrak: Zajímavá chuť a úžasné léčivé účinky! + recepty

 
Červená řepa se v naší kuchyni nevyskytuje zrovna často. Možná za to můžou i vzpomínky starší generace na nevábnou sterilovanou červenou řepu ve školní jídelně. A přitom je to při správné úpravě velmi chutná a především zdravá zelenina.
06.09.2013 05:10 |

podobné články

Batoleti vyrostla v uchu pampeliška

 
Čeští rodiče straší nečistotné děti tím, že pokud si nebudou řádně mýt uši, vyroste jim v nich řepa. V Číně k tomu skutečně došlo, jen rostlinou nebyla řepa, ale divoká pampeliška. Pekingští otorhinolaryngologové informovali o bizarním případu šestnáctiměsíční dívky, které skutečně vyrostla v uchu dvoucentimetrová pampeliška.
03.12.2013 08:25 |

podobné články

Neskutečné: Dívce v uchu vyrostla pampeliška!

 
Čeští rodiče straší nečistotné děti tím, že pokud si nebudou řádně mýt uši, vyroste jim v nich řepa. V Číně k tomu skutečně došlo, jen rostlinou nebyla řepa, ale divoká pampeliška.
03.12.2013 10:25 |

podobné články

Seriál Aha! Co s úrodou se zahrádky? Řepa: Levný všelék!

 
Červená řepa si poslední dobou nemůže na dostatek popularity stěžovat. Objevili ji i gurmáni a pomalu stoupá na kuchařský Olymp. Zkusíte to s ní také?
13.09.2016 05:10 |

podobné články

Seriál Aha! Co s úrodou ze zahrádky? Řepa: Levný všelék!

 
Červená řepa si poslední dobou nemůže na dostatek popularity stěžovat. Objevili ji i gurmáni a pomalu stoupá na kuchařský Olymp. Zkusíte to s ní také?
13.09.2016 09:00 |

podobné články

Nejvstřícnější bankou za IV. čtvrtletí roku 2014 je dle hodnocení odborníků Air Bank

 
V projektu klientského ratingu Vstřícná banka se v hodnocení odborné poroty, která je nejdůležitějším článkem hodnocení, stala Nejvstřícnější bankou za 4. čtvrtletí roku 2014 Air Bank. Tato banka získala od poroty průměrné hodnocení 76,19 procent. Druhou nejvstřícnější bankou byla porotou určena Fio banka s hodnocením 75,88 procent a třetí se umístila Komerční banka, která od poroty získala hodnocení 74,50 procent.
10.03.2015 14:21 |

podobné články

Aktivisté z Žít Brno hodlají kandidovat do komunální politiky

 
Aktivisté ze satirického portálu Žít Brno, kterým radnice nechala zrušit facebookový profil, chtějí kandidovat v letošních komunálních volbách do brněnského zastupitelstva i v městské části Brno-střed. Novinářům to dnes oznámil aktivista Matěj Hollan s tím, že hlavním heslem bude: Hůř už to dělat nejde. Zatím není jasné, kdo za Žít Brno bude kandidovat ani kdo se stane lídrem. 
11.02.2014 12:50 |

podobné články