Článek
Podobné články

Nevíte, co s jablky? Vyzkoušejte jablečné růže, které jsou hitem podzimu! VIDEO

 
Máte doma kupu jablek a už nevíte, co s nimi? Vyzkoušejte tento jednoduchý recept na jablečné růže, po kterých se celá rodina utluče.
21.10.2015 17:51 |

podobné články

Berlínské koblihy

 
Máte chuť na něco sladkého, za co vám bude vděčné nejen vaše bříško, ale také celá vaše rodina? Proto vyzkoušejte nové koblížky  s meruňkovou zavařeninou, můžete je však naplnit i čokoládou nebo vanilkou. Budeme potřebovat (12 ...
30.03.2011 10:10 |

podobné články

Jezte zdravě – pstruh na másle

 
O rybách se tvrdí, že by měly být nedílnou součástí našeho jídelníčku především pro jejich příznivé účinky na naše zdraví. Je pravda, že ryby patří mezi výborné zdroje kvalitních bílkovin, jsou bohaté na jód, obsahují vitamíny D a B2 a mimo jiné i minerální látky v podobě vápníku, fosforu, železa či zinku. I přes tuto skutečnost se ale u nás ryby netěší takové popularitě, jakou by si zasloužily a většina lidí se jim i přes jejich pozitivní vliv na naše zdraví stále vyhýbá. Škoda. Jestliže i ve vaše jídelníčku ryby chybí, pak je ten nejvyšší čas to napravit. V dnešním článku si představíme chutný recept, který je nejen obsahově vysoce kvalitní, ale zároveň i chuťově výborný. Pstruh na másle zaručeně nadchne i vaše chuťové buňky a donutí vás litovat skutečnosti, že jste si tuhle dobrotu nepřipravili už dávno! Pstruh na másle – recept Chutný recept na pečené pstruhy na másle a bylinkách je vhodný nejen pro ty z vás, kteří se rozhodli stravovat zdravě, ale i pro ty, kteří si rádi smlsnou na dobré rybě! Potřebujete: 2 pstruhy 2 citrony 70 g másla brambory dle uvážení 4 větvičky rozmarýnu sůl 150 ml bílého vína olivový olej dle uvážení Postup: Začněte tím, že si oloupejte a nakrájíte brambory, které necháte v klidu vařit, zatímco svou pozornost budete věnovat přípravě pstruhů. Až se vám budou brambory vařit, vykuchejte si pstruhy, které důkladně omyjte a potom dobře osušte. Do kůže ryb udělejte z obou stran několik drobných zářezů. V misce si smíchejte lístečky rozmarýnu, mletý pepř a olivový olej. Citrony oloupejte a nakrájejte na tenké plátky. Do zářezů poté naneste ochucený olej. Břišní dutinu pstruhů osolte a vyplňte plátky citronů a másla. Poté můžete dát ryby péct do předehřáté trouby na 200°C. Příspěvek Jezte zdravě – pstruh na másle pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
19.06.2016 04:10 |

podobné články

Láďa Hruška připravil nový recept! Připomeňte si VŠECHNY JEHO DOBRŮTKY

 
Nesmažené langoše, dietní koblížky, domácí chleba nebo rohlíky. Tohle všechno jsou recepty Ládi Hrušky, které zaujaly celé Česko.
01.03.2014 17:20 |

podobné články

Nejstřeženější obchodní tajemství: Recept na Coca-colu byl odhalen

 
Recept na nejslavnější nápoj na světě je nejstřeženější obchodní tajemství. Originální recept znají jen dva lidé na světě. Nyní se však pravděpodobně recept odhalil. Informaci publikoval server tn.cz televize Nova.
15.02.2011 16:40 |

podobné články

VIDEO Recept na bohatství: Kdo uvaří nejlepší mezinárodní specialitu?

 
Dnes budou dva nejlepší Češi a Slováci vyrábět svůj recept ve velkém a vítězové z každé země půjdou do prestižní reklamní agentury, kde jejich recept získá jméno, design a slogan. Nakonec ten nejlepší recept dorazí do prodejen Kaufland, kde si jej budete moci jako hotový produkt koupit.
03.09.2012 05:10 |

podobné články

Recept na bohatství: Medovník Gevorga Babajana

 
Kulinářská show Recept na bohatství má již řadu nadšených diváků, a aby ne, přináší spoustu super receptů, které si můžete vyzkoušet i vy ve své kuchyni. V dalším díle porotu zaujala Arménka – dort, který upekl soutěžící Gevorg Babajan. Ten však recept na svou sladkou dobrotu odmítl prozradit s tím, že jde o rodinné tajemství. Abyste ale nepřišli zkrátka, přinášíme vám recept na medovník, který může chuť Arménie alespoň navodit.
05.11.2012 17:30 |

podobné články

Recept na bohatství: Armén uchvátil dezertem, ale... Recept neprozradím ani kdybyste mě mučili!

 
Fíha, tak ten hoch asi nepochopil princip soutěže… Přišel bojovat o 1,25 milionu korun do pořadu Recept na bohatství, ovšem když porotu nadchl jeho dortík, zabejčil se: „Recept neprozradím, ani kdybyste mě mučili!“ A tak se musel Gevorg Babajan (21) poroučet…
12.11.2012 12:15 |

podobné články

Recept na tvarohové muffiny

 
Lahodné muffiny zná snad úplně každý. Velice oblíbený sladký druh pečiva, který si mnoho lidí mylně plete s populárními cupcakes. Je pravdou, že na první pohled mají společný vzhled i pověstný košíček – ovšem to je vše. Zatímco cupcakes jsou barevné, hravé a veselé, muffiny působí obyčejně. Možná i vy máte osvědčený recept na sladké muffiny, po kterých se u vás doma vždycky jen zapráší. Existuje nespočet druhů, variací a možností, jak si muffiny připravit, díky čemuž máte pořád z čeho vybírat. My vám v dnešním článku představíme lahodné recepty na tvarohové muffiny, po kterých se zaručeně budete olizovat až za ušima. Hurá do pečení! 1. Klasické tvarohové muffiny Pokud máte rádi jednoduchost, určitě vám radost udělá náš první recept. Díky němu si velice snadno a rychle připravíte chutné dortíčky, které se na stole příliš dlouho neohřejí. Co si připravit: 2 vejce 1 vanilkový cukr 100 g cukru krupice 250 g měkkého tvarohu 100 ml oleje 200 g hladké mouky 1/2 prášku do pečiva 1/2 lžičky vanilkového aroma Podle chuti: rozinky nebo čokoládové kousky Jak postupovat: Prosejte si mouku s kypřícím práškem. Přidejte rozinky/čokoládové kousky. V jiné misce si smíchejte vejce, cukr, olej a vyšlehejte do pěny. Přidejte tvaroh a vanilkové aroma – vyšlehejte dohladka. Následně pomalu vmíchejte mouku smíchanou s kypřícím práškem. Připravte si vymazaný plech na muffiny nebo košíčky. Pomocí lžíce naplňte. Pečte cca 20 minut na 190°C. 2. Tvarohové muffiny s borůvkami Pokud si chcete muffiny něčím ozvláštnit, jednou z vhodných surovin jsou borůvky. Samozřejmě do mufinnů můžete zapéct cokoli, ale borůvkové muffiny by vám určitě neměly chybět v repertoáru. Co si připravit: 400 ml mléka 300 g polohrubé mouky 120 g měkkého tvarohu 300 g borůvek 80 g cukru 1 vejce 1 lžíce kypřícího prášku 1/2 lžičky citronové kůry 1/4 lžičky soli Po upečení: 250 g měkkého... Čtěte více Příspěvek Recept na tvarohové muffiny pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
03.07.2015 08:56 |

podobné články

Recept na cheesecake z tvarohu

 
Cheesecake – v doslovném překladu sýrový koláč – je hitem, který by neznal opravdu jen málokdo. Právem se řadí mezi nejoblíbenější sladké dezerty, jehož příprava není vůbec složitá, i když si to většina lidí myslí. Popularita cheesecake roste i díky neskutečnému množství způsobů, na které lze připravit – velice oblíbenou alternativou je citronový, vanilkový, čokoládový nebo ovocný cheesecake. Náplň tohoto dezertu může být připravena buď z mascarpone, což je klasika, ale rovněž i z ricotty nebo tvarohu. Sýrový koláč je známý po celém světě a v tomto případě nutno zmínit známé rčení: jiný kraj, jiný mrav. Každá země má svou vlastní alternativu tohoto dezertu, zatímco Američané nedají dopustit na náplň připravenou z termizovaného sýra, Francouzi naopak sází na sýr Neufchâtel, Řekové si jej neumí představit bez oblíbeného sýra feta a my Češi si jej nejčastěji připravujeme z tvarohu. I my vám dnes představíme recept na cheesecake z tvarohu, na kterém si zaručeně pochutnáte. Recept na cheesecake z tvarohu Na přípravu dezertu budete potřebovat: 300 g máslových sušenek 150 g másla 500 g tvarohu 3 vejce 2 polévkové lžíce škrobu 120 g cukru krupice Postup přípravy: Máslové sušenky rozdrťte buď pomocí válečku v pytlíku nebo pomocí mixéru. Mezitím si v hrnci nechte rozpustit máslo, do kterého přidejte rozdrcené sušenky a vytvořte směs. Tu poté namačkejte do formy vyložené pečicím papírem. Vejce rozklepněte a oddělte žloutky od bílků. Žloutky společně s cukrem, škrobem a tvarohem dejte do misky a dobře promíchejte. Z bílků vyšlehejte tuhý sníh a pomaličku jej vmíchejte do připravené tvarohové směsi. Hotový krém nalijte do dortové formy a pomocí lžíce uhlaďte do rovna. Tvarohový cheesecake pečte na 160°C cca 50 minut. Jakmile se koláč upeče, nechte jej alespoň 3 hodiny odpočinout v troubě, kterou necháte jen mírně pootevřenou. Poté jej ještě nechte vychladit v lednici. Tip: Tvarohový cheesecake lze na závěr... Čtěte více Příspěvek Recept na cheesecake z tvarohu pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
24.03.2016 01:15 |

podobné články

Recept na lehkou brokolicovou polévku

 
Brokolicovou polévku mnoho lidí nemusí a to je škoda. Co si budeme nalhávat – brokolice rozhodně nepatří mezi nejoblíbenější druhy zeleniny, ať už pro svou barvu nebo typickou chuť. Možná ani vy polévku z brokolice do svého jídelníčku nezařazujete tak často, jak by si tento výtečný pokrm zasloužil. A to je chyba. Brokolice je přitom pro naše zdraví více než prospěšná. Například je známá pro svůj vysoký obsah hořčíku, který nutně potřebujeme pro činnost svalů i srdce. Opomenout nesmíme ani vitamín C, který je výborným pomocníkem při nachlazení. Zvlášť vhodná je pro ty, kteří se nevěnují kdovíjaké fyzické aktivitě, neboť díky obsahu draslíku ulehčuje srdci tak i krevnímu oběhu. O další důvod navíc, proč si připravit brokolicovou polévku dle našeho receptu. Recept na brokolicovou polévku Brokolicová polévka se dá připravit na vícero chutných způsobů. I my jsme pro vás připravili recept na její lehkou variantu, na které si můžete pochutnat i teď v létě. Potřebujete: 750 g brokolice 10 g másla 1,5 l vývaru 1 stroužek česneku 100 ml smetany muškátový oříšek sůl, pepř Postup přípravy: Brokolici omyjte, pečlivě očistěte a rozdělte na růžičky a košťály. Růžičky můžete nechat vcelku, košťály oloupejte a nakrájejte na plátky. Česnek nakrájejte na drobné kousky a nechte jej chvilku podusit na rozpáleném oleji společně s nakrájenými plátky košťálu. Následně přilijte vývar a nechte na mírném ohni povařit cca 5 minut. Poté přidejte růžičky brokolice a vařte dalších 10 minut. Až bude brokolice měkká, můžete ji rozmixovat společně s vývarem. Za stálého míchání přidejte smetanu a dochuťte podle vlastní chuti strouhaným muškátovým oříškem, solí a pepřem. Brokolicovou polévku můžete podávat s troškou zakysané smetany nebo opečenými chlebovými krutonky. Příspěvek Recept na lehkou brokolicovou polévku pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
12.07.2016 04:40 |

podobné články

Šokovaný Andrej Babiš na severu: To jsem nezažil. Vždyť tu nikdo není! Chlapče, proč si bereš pět koblih najednou, to máš pro celou rodinu?

 
REPORTÁŽ Liduprázdné krajské město na severu Čech zarazilo ministra financí Andreje Babiše, který sem přijel v rámci předvolební kampaně svého hnutí rozdávat koblížky a podpořit kandidáta na primátora. Největší radost z něj očividně měla dětská drobotina, která se za pěší kolonou v modrobílých tričkách táhla tak dlouho, dokud mohla soutěžit o to, kdo z nich ulovil nejvíce kusů pečiva. To se moc nelíbilo kandidátovi na primátora pro Ústí nad Labem.
02.10.2014 08:15 |

podobné články

Osobnosti: Andrej Babiš (7810 článků)

Výtečný recept na domácí kečup

 
Dáte přednost kupovanému kečupu plnému nejrůznějších éček, sladidel, umělých barviv a jiných nezdravých látek, nebo si raději svépomocí připravíte chutný domácí kečup, u kterého si budete jisti jeho složením? Opomeňme na chvíli skutečnost, že nás výroba domácího kečupu pravděpodobně vyjde o něco levněji – domácí kečup jednoduše má něco do sebe, i když vás jeho výroba bude stát o něco více času, nežli jedna návštěva supermarketu a cesta do příslušné uličky… Máte-li letos slušnou úrodu rajčat a nevíte si rady s jejich šikovným využitím, pak je příprava domácího kečupu více než ideální volbou. Nejenže tak svou úrodu zužitkujete, ale navíc získáte zásobu vynikajícího kečupu, se kterým můžete v kuchyni doslova kouzlit – použijte jej na přípravu omáček, domácí pizzy, potřete si s ním langoše, dejte si ho k párku! Je domácí kečup opravdu tak zdravý? Většina lidí si myslí, že co je vyrobené podomácku, to je automaticky zdravé. Bohužel tomu tak v mnoha případech není a i u kečupu si musíte dát pozor, aby váš domácí výrobek skutečně zdravý byl. Nepohlídáte-li si správný obsah soli, cukru a rajčat, pak ani vaše dílo připravované s láskou a pečlivostí nebude mít co do kvality nějak navrch oproti kupovaným výrobkům. Recept na domácí kečup Nyní se již společně dostáváme k jádru věci – tedy receptu na domácí kečup, který si okamžitě zamilujete a po kupovaném sáhnete jen v případě, kdy vám dojde poslední domácí zásoba! Potřebujete: 1,5 kg rajčat 5 jablek 3 větší cibule 1 lžíci soli 4 hřebíčky 1/4 lžičky skořice 1 bobkový list 250 g cukru 1/8 l octu Postup: Všechny suroviny pečlivě omyjte, rajčata zbavte stopky a nakrájejte je na čtvrtiny. Jablka oloupejte, zbavte je jadřinců a nakrájejte na drobnější kousky, cibuli rovněž oloupejte a nakrájejte na větší půlměsíce. Všechny nakrájené suroviny nyní dejte do většího hrnce, přidejte zbylé ingredience... Čtěte více Příspěvek Výtečný recept na domácí kečup pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
19.07.2016 16:45 |

podobné články

RODINA POD LUPOU: Nejvíc jsem se bála při porodu, říká Holubová o dceři

 
Herečka Eva Holubová má s devatenáctiletou dcerou Karolínou, která se mimochodem zajímá o fotografování, výborný vztah. Ukazuje to dotazník Rodina pod lupou, v níž si maminka s dcerou vyloženě notují. A to i v těch intimnějších otázkách. "Nejvíc jsem se o ni bála při porodu," přiznává známá herečka. Další články k tématu: RODINA POD LUPOU: Máma má moje holky předem ráda, říká syn Stašové RODINA POD LUPOU: Poslední roky nežárlím, říká manželka Jakuba Smolíka RODINA POD LUPOU: Lásku k ženám Filip zdědil po tatínkovi, říká Bílá RODINA POD LUPOU: Svět je teď méně bezpečný, řekla před dcerou Březinová
21.10.2013 00:35 |

podobné články

Osobnosti: Eva Holubová (189 článků) , Jakub Smolík (47 článků)

Rodiny pod lupou: Holubová a Stašová ukázaly děti, Kratochvílová sestru

 
Hned několik známých osobností v minulém roce souhlasilo s nabídkou ukázat své nejbližší, o nichž toho veřejnost příliš neví. Díky projektu Revue iDNES.cz Rodina pod lupou se světu ukázaly dcera Evy Holubové i sestra České Miss Gabriely Kratochvílové. Další články k tématu: RODINA POD LUPOU: Nejvíc jsem se bála při porodu, říká Holubová o dceři RODINA POD LUPOU: Máma má moje holky předem ráda, říká syn Stašové RODINA POD LUPOU: Lásku k ženám Filip zdědil po tatínkovi, říká Bílá RODINA POD LUPOU: Svět je teď méně bezpečný, řekla před dcerou Březinová RODINA POD LUPOU: Česká Miss závidí starší sestře postavu a sebevědomí
02.01.2014 00:35 |

podobné články

Osobnosti: Eva Holubová (189 článků) , Gabriela Kratochvílová Lašková (278 článků)

Jak se odnaučit kouřit? Metody které fungují

 
Jste již několik let aktivním kuřákem, ale často přemýšlíte nad tím, jak přestat kouřit? Nebo jste se o to už několikrát pokoušeli, bohužel neúspěšně? Možná jste jen nenalezli nejvhodnější způsob odvykání kouření. Jisté je, že odvykání kouření je opravdu náročné a vyžaduje veliké úsilí. Základním předpokladem pro úspěšné ukončení tohoto zlozvyku je rozhodnutí přestat. Vaše rozhodnutí o ukončení kouření, má při odvykání zásadní význam. Také je velmi důležité opravdu chtít s kouřením přestat, mít odhodlání a pevnou vůli. Pomoci vám mohou také některé informace o změnách a “uzdravení” vašeho těla poté, co si dáte svou poslední cigaretu. Změny v organismu poté, co přestanete kouřit V momentě, kdy přestanete kouřit, prokážete svému tělu obrovskou službu. Již 20 minut od vaší poslední cigarety se vrací do normálu váš krevní tlak i tepová frekvence a dochází ke zlepšení krevní cirkulace v horních i dolních končetinách. Po deseti hodinách od poslední cigarety se vrací do normálu koncentrace kyslíku v krvi . Po 24 hodinách odvykání je z vašeho těla vyloučen oxid uhelnatý a vaše krev je okysličenější. Vaše plíce a dýchací cesty se také začínají čistit. Do 48 hodin odbourá vaše tělo veškerý nikotin. Vaše smysly, především chuť i čich se zlepšují. Do 72 hodin se rozšíří dýchací cesty a bude se vám snadněji dýchat. Do 12 týdnů dojde ke zlepšení krevního oběhu, chůze a běh pro vás budou snadnější a budete se méně zadýchávat. Mezi třetím a devátým měsícem se vám výrazně zlepší funkčnost plic. Také vymizí problémy, jako jsou kašel, dušnost či pískoty na hrudi. Do 5 let od poslední cigarety vám klesá riziko srdečního infarktu na polovinu rizika kuřáka a do 10 let vám klesne vznik plicní rakoviny na polovinu rizika kuřáka. Jak přestat kouřit? Způsobů, jak ukončit svou závislost na kouření, je v dnešní době spousta. Existuje několik pomůcek, které... Čtěte více Příspěvek Jak se odnaučit kouřit? Metody které fungují pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
17.02.2016 09:40 |

podobné články

Trápí vás suchý kašel? Známe zaručený recept!

 
Ačkoli suchý kašel sám o sobě není nebezpečný, dokáže nás hodně potrápit a zkomplikovat nám každodenní život, nemluvě o jeho doprovázejících příznacích, které jsou mnohdy hodně nepříjemné a rozhodně bychom je neměli podceňovat. Dráždivý suchý kašel zpravidla trvá několik dní, během kterých nevykašláváme hlen a náš krk je proto podrážděný, bolavý, poškrábaný a vysušený. Pokud kašel netrvá déle jak 3 týdny, pak jej označujeme jako akutní. Zpravidla se jedná o prvotní příznak nachlazení. Při déle trvajících obtížích se jedná o kašel chronický, který může být příčinou nějaké infekce, alergie, astmatu nebo jiného onemocnění. Suchý kašel – jak proti němu bojovat? I když není nebezpečný, je hodně vyčerpávající. Neustálé nutkání kašlat spojené s následnou bolestí nás často nutí kašlání potlačit, což má za následek ještě větší podráždění. Suchý kašel se neptá, jestli je léto nebo zima a nečekaně udeří ve chvíli, kdy to vůbec nečekáte. Pojďte se tedy společně s námi podívat na babské rady, které by vám se suchým kašlem mohly pomoci. Cibule a med Cibule a med – to je klasika, na kterou sázejí naše babičky již odnepaměti a možná i ta vaše vám jako dítěti tuto směsici při suchém kašli připravila. Jestliže trpíte suchým kašlem, pak smíchejte nakrájenou cibuli s medem (komu med nechutná, může smíchat s cukrem) a směs uložte do sklenice, dokud cibule nepustí šťávu. Tu potom užívejte po lžičkách. Diviznový čaj Proti podráždění krku v důsledku neustálého kašlání bez hlenu vám může pomoci čaj připravený z divizny, která má uklidňující účinky. Doporučujeme pít 3x denně. Zelná šťáva Možná to není kdovíjaká dobrota a většina lidí si na její chuť musí zpočátku zvyknout, ovšem pokud se suchého kašle chcete zbavit, stojí to za chvilku nepohodlí. Zelná šťáva je známá pro svůj vysoký obsah vitamínu C a další vitamíny, které vaše tělo podpoří v ozdravném procesu. Česnek... Čtěte více Příspěvek Trápí vás suchý kašel? Známe zaručený recept! pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
04.07.2016 04:30 |

podobné články

Ovesné vločky – Recept na sušenky z ovesných vloček

 
Ovesné vločky jsou obilný výrobek, jenž vzniká rozdrcením ovesných zrn. Připravit se z nich dá řada chutných a nutričně hodnotných pokrmů, které korespondují s dietním režimem, sportovním jídelníčkem a zdravým stravováním. Jedná se o velice významnou surovinu z pohledu živin a pozitivního dopadu na zdravotní stav člověka. Jsou složené z komplexních sacharidů, rostlinných bílkovin a zdravých tuků. Obsahují vitamín B1, B6 a vitamín E, vápník a železo. Pro většinu lidí jsou ovesné vločky lehce stravitelné, díky přítomnosti rozpustné vlákniny a podílejí se na udržení vyrovnané hladiny krevního cukru a regulaci cholesterolu v krvi. Pro lidské zdraví jsou vločky malým zázrakem. Samo o sobě nejsou ovesné vločky chuťově nijak atraktivní, ale najdete-li si k nim cestu, zamilujete si nespočet receptů, které se z nich dají připravit. Jeden vám dnes přinášíme a věříme, že potěší i vaše chuťové pohárky. Potřebné ingredience Špetka soli 1 lžička prášku do pečiva 1 lžička mleté skořice 350dkg tuku na pečení (používám kokosový olej) 100g rozinek Datle (podle toho jak máte rádi sladké) Med nebo javorový sirup 1ks vejce (dá se nahradit banánem) 100g ořechů nebo semínek (může být i mix) 3 hrníčky ovesných vloček Postup přípravy Ovesné vločky krátce rozmixujeme, stejně tak datle, ořechy, rozinky a banán, pokud jej použijete jako náhradu za vejce. Místo rozinek lze přidat jiné sušené ovoce (goji, brusinky apod). Přidáme kokosový olej nebo jiný tuk na pečení a vymícháme hustou tuhou hmotu s dalšími uváděnými ingrediencemi. Zkusíme uždibnout a případně dosladíme medem. Těsto si klidně můžete rozdělit na dvě poloviny. Do jedné přimíchat kakao nebo kvalitní strouhanou čokoládu, do druhé kokos. Budete mít dvě příchutě sušenek. Z tuhého těsta (pokud je řídké přidejte vločky) uždibujeme kousky a vyválíme kuličku, kterou v dlani rozmáčkneme na placku cca 3cm velkou. Klademe na plech vystlaný pečícím papírem a pečeme na 180 °C dozlatova. Pod plech se sušenkami je dobré vložit ještě jeden s vodou – sušenky... Čtěte více Příspěvek Ovesné vločky – Recept na sušenky z ovesných vloček pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
24.03.2016 01:15 |

podobné články