Článek

Recenze: Žbirkův muzikál o bájné Atlantidě srážejí pubertální vtípky a smrtelná délka

 
Divadlo Kalich symbolicky zahájilo novou sezonu premiérou Atlantidy, tedy druhým hitmuzikálem na tamější scéně. Po Osmém světadílu, který je založený na skladbách kapely Elán, produkce vsadila na...
16.09.2015 15:40 |

podobné články

Podobné články

Soutěžte s Nedělním Bleskem o hru UNCHARTED 3 Playstation a další skvělé ceny

 
Určitě znáte slavnou ságu Indiana Jonese. Teď si představte, že by byl o něco mladší, žil v současnosti a jmenoval by se Nathan Drake. Ideální jméno pro dobrodruha, který je jeden den v Evropě, druhý den na Středním Východě a na večeři si zaletí do USA. Třetí díl série Uncharted sbírá ty nejlepší kritiky a ocenění. Ze všeho nejvíc připomíná akční dobrodružný fi lm o pátrání po záhadné „Atlantidě“ ztracené kdesi v poušti, jehož se hráč stane nedílnou součástí. Hra přináší dechberoucí vizuální i herní zážitky a nastavuje laťku interaktivní zábavy zase o pořádný kus výš. Určitě znáte slavnou ságu Indiana Jonese. Teď si představte, že by byl o něco mladší, žilv současnosti a jmenoval by se Nathan Drake. Ideální jméno pro dobrodruha, který je jeden denv Evropě, druhý den na Středním Východě a na večeři si zaletí do USA. Třetí díl série Unchartedsbírá ty nejlepší kritiky a ocenění. Ze všeho nejvíc připomíná akční dobrodružný fi lm o pátránípo záhadné „Atlantidě“ ztracené kdesi v poušti, jehož se hráč stane nedílnou součástí. Hra přinášídechberoucí vizuální i herní zážitky a nastavuje laťku interaktivní zábavy zase o pořádný kus výš.
04.12.2011 00:15 |

podobné články

Osobnosti: Nathan Jones (2 články)

Bimini road: Chodník z Atlantidy

 
Pátrání po bájné Atlantidě dostalo v roce 1968 nečekaně silný impuls. Piloti letadel si v Karibiku všimli podivně pravidelných útvarů nedaleko shluku ostrůvků Bimini, které patří Bahamám. Z ptačí perspektivy to vypadalo, jako by na mořském dně odpočívaly starobylé ulice nebo základy velkých budov.
25.05.2010 23:45 |

podobné články

Reprezentace tápe v defenzivě. Chyby nás srážejí, tvrdí Bílek. A má pravdu

 
Česká fotbalová reprezentace uhrála v sobotu ve Skotsku remízu 2:2, která ji přiblížila baráži o postup na mistrovství Evropy, ale opět nepřesvědčila svým výkonem v defenzivě. Národní tým sice prokázal zlepšení oproti nedávnému duelu v Norsku, ovšem opakující se minely v obranné řadě srážejí jeho vystoupení o stupeň níže.
04.09.2011 09:25 |

podobné články

Sobotka kritizuje Zemanovy vulgarismy, srážejí prý pověst úřadu

 
Vulgární vyjádření, která prezident Miloš Zeman použil v nedělních Hovorech z Lán, srážejí pověst prezidentského úřadu, je přesvědčen premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD). Dávají špatný příklad a nedělají dobré jméno Česku v zahraničí, uvedl také. Proti způsobu vyjadřování hlavy státu se dnes ohradili i další politici.
03.11.2014 15:36 |

podobné články

Osobnosti: Bohuslav Sobotka (8238 článků) , Miloš Zeman (16416 článků)

Polonahé modelky srážejí mužské sebevědomí a působí jim deprese!

 
Psychologové se během posledních let soustředí v souvislosti s reklamou plnou polonahých modelek především na ženy. Zkoumají, zda takové obrázky můžou u žen zvnitřnit dojem, že hodnotu má jen dokonalý vzhled. A jak má toto zvnitřnění negativní vliv na jejich sebevědomí a vyvolává poruchy příjmu potravy. Jenže polonahé krásky působí negativně na psychiku také u mužů. Ačkoli je podobné obrázky vzrušují, zároveň jim srážejí sebevědomí a vyvolávají u nich deprese.
23.09.2015 18:00 |

podobné články

Žbirkův muzikál Atlantida startuje

 
Muzikál Atlantida založený na nesmrtelných hitech Mira Žbirky startuje 10. září v pražském Divadle Kalich. Žbirka se zúčastnil zkoušky pár dní před premiérou a zářil spokojeností.
02.09.2015 10:21 |

podobné články

Osobnosti: Mira Mira (42 článků)

Žbirkův muzikál bez Žbirky? Slavný muzikant na premiéře jen zíral

 
Celý muzikál je složený z jeho písní, on ale do jejich výběru nezasahoval. Slovenský zpěvák Miro Žbirka (62) se nechal překvapit, jak si s jeho repertoárem poradí režisér Ján Ďurovčík, který je autorem nového muzikálu Atlantida. Žbirka zvaný Meky celé složení písní slyšel poprvé až na čtvrteční premiéře.
11.09.2015 15:25 |

podobné články

Osobnosti: Ján Ďurovčík (32 článků)

Komunisická Kuba uvede po 55 letech muzikál o HIV pozitivních

 
Čeští fanoušci muzikálu Rent se mohou těšit na 14. prosinec. Pražské Divadlo Na Prádle uvede muzikál premiérově v češtině a diváky čeká řada dalších překvapení. Ještě větší senzací však je fakt, že stejný muzikál pocházející z Broadwaye bude uveden v Havaně. Na Kubě bude mít premiéru 24. prosince tohoto roku a bude to po více než padesáti letech první americký muzikál.
28.11.2014 13:00 |

podobné články

Divadelním cenám Tony kraloval hiphopový muzikál, převládal ale smutek nad tragédií v Orlandu

 
Letošnímu udílení prestižních amerických divadelních cen Tony dominovala podle očekávání muzikálová adaptace životopisu jednoho z amerických „otců zakladatelů“ Alexandera Hamiltona ve stylu hiphopu. Muzikál nazvaný Hamilton proměnil v cenu 11 z rekordních 16 nominací. Dostal například cenu za nejlepší nový muzikál, nejlepší muzikálovou režii, scénář i nejlepší mužský herecký výkon. Hamilton nicméně nepřekonal rekordní počet 12 cen Tony, které v roce 2001 dostal muzikál The Producers (Producenti).
13.06.2016 13:05 |

podobné články

Osobnosti: Alexander Hamilton (1 článek)

Topolánkův projev byl perfektní, břitký, ale také pubertální, zní z ODS

 
Projev bývalého premiéra a šéfa občanských demokratů Mirka Topolánka na kongresu ODS byl podle neformálního vůdce rebelů Petra Tluchoře perfektní. Další z nespokojených poslanců Boris Šťastný vytknul, že Topolánek s "pubertální lehkostí" nehovořil o vlastní odpovědnosti za stav strany. Podobný názor má místopředseda ODS Jiří Pospíšil.
03.11.2012 15:35 |

podobné články

Osobnosti: Mirek Topolánek (1782 článků) , Jiří Pospíšil (1690 článků) , Petr Tluchoř (556 článků) , Boris Šťastný (402 článků) , Jiří Pospíšil (1690 článků)

Pubertální teenageři nevystojí otce blíž než na 7 metrů!

 
Dospívání je těžkým časem nejen pro samotné teenagery, ale také pro jejich otce. Ti budou slavit druhou červnovou neděli svátek, výsledky britského průzkumu je ale moc nepotěší. Musejí se totiž smířit s faktem, že v době pubertální fáze vývoje svých potomků jsou ke snesení jen na vzdálenost větší než sedm metrů.
10.06.2014 09:00 |

podobné články

Pubertální dcera Finkové: Pařila s tátou Geňou v Egyptě!

 
Spory se nesrovnaly! Pubertální dcera Lindy Finkové pořád bydlí u svého otce Richarda Genzera. Partičkář vzal dokonce Viktorku s partnerkou Markétou oslavit příchod nového roku do Egypta.
14.01.2015 06:36 |

podobné články

Osobnosti: Richard Genzer (421 článků)

RECENZE: Od Andersena k celkem nenáročné revui. Další muzikál pro celou rodinu přináší Sněhová královna

 
Další rodinný muzikál rozšířil od soboty nabídku pražské muzikálové scény. Podle Andersenovy Sněhové královny ho volně vytvořili skladatel Zdeněk Barták a scenáristé Jan a Alena Pixovi, tedy tým, který v Divadle Hybernia uvedl před dvěma lety muzikál Kapka medu pro Verunku.
22.09.2014 16:06 |

podobné články

Osobnosti: Zdeněk Barták (13 článků) , Jan Pixa (1 článek)

Justin Bieber chce dospět: Je čas převzít zodpovědnost za své činy

 
Ani druhý skandál s rasistickými vtípky prý Justina Biebera nepoloží. Ne proto, že je dnes dospělým mužem, zatímco nejapné komentáře pronášel ještě jako pubertální dítě. Kanadský zpěvák prohlásil, že se v žádném případě nechce vymlouvat. A že je připraven převzít za své chování z minulosti zodpovědnost.
11.06.2014 08:45 |

podobné články

Osobnosti: Justin Bieber (1298 článků)

RECENZE: Jana Husa srážejí zbytečná klišé i ambice tvůrců

 
Ambiciózní projekt České televize s rozpočtem přes 45 milionů korun skončil rozpačitě. V trilogii Jan Hus exceluje Matěj Hádek, v ostatních rovinách ale film Jiřího Svobody selhává.
29.05.2015 17:31 |

podobné články

Osobnosti: Matěj Hádek (46 článků) , Jan Hus (131 článků) , Jiří Svoboda (236 článků) , Jiří Svoboda (236 článků)

Červen 2010

 
Trochu jiná máma, pravá májka, ruské lázně, vtípky a jiná zábava… Trochu jiná máma Pravá májka Měl jsem se líp učit Príma želvičky   Ruské wellness Párečky Monitor 5.generace Vtípky: Paměť už mi neslouží jako dřív. Jo, a taky paměť mi už neslouží jako dřív. Jak zabránit tvorbě vrásek? Cpát se dokud se kůže nenatáhne. Reportér hovoří se stočtyřletou dámou: „A co je podle vás nejlepší na tom dožít se [...]
14.06.2010 07:50 |

podobné články

Iveta Bartošová pod vlakem: Morbidní reakce na smrt zpěvačky. »Vtípky« JEN PRO OTRLÉ!

 
Je to jen pár hodin, co se česká veřejnost dozvěděla o tragické smrti zpěvačky Ivety Bartošové a už se objevují první »vtípky« na její adresu! Další řádky jsou jen pro opravdu velmi otrlé!
29.04.2014 16:05 |

podobné články

Osobnosti: Iveta Bartošová (6593 článků)

Čtvrtníčkovi u soudu vtípky nepomohly: S Potměšilem dostali podmínku za falešné policajty!

 
Komik Petr Čtvrtníček dnes opět stanul před soudem. Jindy sebejistý herec se marně pokoušel zamaskovat nervozitu vtípky. Při vstupu přes bezpečnostní kontrolu naoko zazmatkoval. K soudu dorazil sám, bez dalšího obžalovaného Jana Potměšila. Oba však vyslechli trest za to, že si zahráli na falešné policisty, během čehož jeden z řidičů dostal infarkt.
14.10.2014 11:40 |

podobné články

Osobnosti: Petr Čtvrtníček (147 článků) , Jan Potměšil (74 článků)

Neschopenek kvůli úrazům přibylo, průměrná délka nemoci klesla

 
V Česku loni přibylo nově nahlášených případů neschopenek kvůli pracovním úrazům, průměrná délka této pracovní neschopnosti se ale zkrátila.
17.06.2011 16:00 |

podobné články