Článek

Recenze: Základní průvodce pro všechny budoucí hvězdy na YouTube

 
Na pulty knihkupectví se před Vánocemi dostala kniha „Já, JůTuber“, kterou vaše ratolesti určitě ocení. Tedy alespoň ty, které televize neláká a namísto toho tráví hodiny sledováním videí na YouTube. Zábava pro mladé se přesouvá z obrazovek na internet a natáčení videí si může na vlastní kůži zkusit každý. Bude-li úspěšný, kromě slávy si může přijít i na velice slušné peníze. Jak na to a čemu se vyhnout? Právě o tom tato kniha je.
12.12.2015 18:10 |

podobné články

Podobné články

Britský vynálezce vymyslel obrovskou zadnici, která prdí na Francii. A je to dost slyšet!

 
Colin Furze je čtyřiatřicetiletý vynálezce a celebrita YouTube, který vymýšlí všechny myslitelné šílenosti, které pak skutečně realizuje. Vynalezl například "tryskově poháněné kolo":https://www.youtube.com/watch?v=D1EHZPjLNHk&list;=PLGjbAdaOBLBnIoUrJqPAuRe38kvcQ9_V7, "nejrychlejší záchod na celém světě":https://www.youtube.com/watch?v=J3766FEkaqQ nebo magnetické boty "umožňující chození po stropě":https://www.youtube.com/watch?v=uRKHCRR9-C4&list;=UUp68_FLety0O-n9QU6phsgw.
09.08.2014 11:10 |

podobné články

YouTube je naprostý fenomén, říká režisér Tomáš Vorel. Umístil na něj film Vejška

 
Tomáš Vorel umístil na YouTube zdarma ke zhlédnutí i svůj další film Vejška. „YouTube je naprostý fenomén, pomalu se stává hlavním distribučním kanálem současného světa. Proto nyní takto zveřejňujeme i Vejšku,“ vysvětlil Vorel, který již dříve nabídl zdarma k vidění své předchozí filmy Gympl, Ulovit miliardáře a Skřítek. „A do Vánoc 2016 tam budou k dispozici všechny moje filmy. Stanou se tak společným vlastnictvím všech lidí na celém světě. Kdykoliv a kdekoliv k dispozici. O co se marně snažil komunismus, tak já dokážu pomocí kapitalistického kanálu YouTube,“ dodal Vorel.
03.03.2016 08:55 |

podobné články

Osobnosti: Tomáš Vorel (84 článků)

Nejzajímavější reklamy na Super Bowl – 2. díl

 
Máme pro vás druhou várku televizních reklam od automobilek pro finále amerického fotbalu. Jak vidno, tak Chevrolet se hodně snaží a vyprodukoval hned několik různých reklam. www.youtube.com/watch?v=Fe1cJPD_ZbA www.youtube.com/watch?v=5Pkl_briuB0 www.youtube.com/watch?v=lHZbXvts0LE www.youtube.com/watch?v=TDKTdYKjt3s
03.02.2012 14:45 |

podobné články

YouTube se mění. Nyní mu vládne hudba

 
Léto na YouTube je plné novinek. Po projektech YouTube Play (pro nadané grafiky) nebo Život v jednom dni (Life in a day), do kterých se mohli zapojit i čeští uživatelé, jsou na YouTube zpřístupněny nové funkce určené zejména hudebním fanouškům.
06.08.2010 12:05 |

podobné články

Recenze: Průvodce rody seriálu Hra o trůny nadchne všechny fanoušky

 
Obrazový průvodce Hra o trůny: Vznešené rody Západozemí je malou encyklopedií pro všechny nadšené fanoušky tohoto seriálu. Provede vás jedenácti nejvýznamnějšími rody Západozemí, vždy přehledně s fotkami a mapou umístění jejich sídla.
22.06.2016 07:30 |

podobné články

Režisér Vorel dá na YouTube všechny své filmy. Reaguje tak na internetové piráty

 
Už přes milion lidí vidělo během šesti měsíců na internetu celovečerní snímek Gympl režiséra Tomáše Vorla, který se rozhodl jako první český producent umístit na YouTube zdarma svůj divácky nejúspěšnější film v nejvyšší kvalitě. Postupně dá na internet všechny své snímky, oznámila jeho mluvčí Martina Chvojka Reková. "Jako druhý film Vorel nyní zveřejňuje na You Tube snímek Ulovit miliardáře a v nejbližších týdnech svým fanouškům takto poskytne i Vejšku," uvedla mluvčí. Vorla prý donutil na poskytování vlastních starších filmů na internetu fakt, že se tam objevovaly a objevují ilegálně a ve špatné kvalitě. "Filmy umístěné na YouTube znamenají pro Vorla i nezanedbatelný příjem z reklamy.“
19.11.2015 10:15 |

podobné články

Osobnosti: Tomáš Vorel (84 článků)

MFF KV 2015: Praktický průvodce filmovým festivalem

 
Praktický průvodce 50. ročníkem mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Přehled nejzajímavějších filmů, tipy na koncerty a párty, průvodce nákupem vstupenek.
03.07.2015 06:25 |

podobné články

Praktický průvodce festivalem v Karlových Varech: Tipy na filmy, koncerty i večírky

 
Praktický průvodce 51. ročníkem mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Přehled nejzajímavějších filmů, tipy na koncerty a párty, průvodce nákupem vstupenek.
01.07.2016 06:05 |

podobné články

Video: Legrační metalový fanoušek má vzkaz pro všechny hip-hopery

 
Před nějakým časem se objevil na YouTube mladík, fanoušek hip hopu, který se rozhodl vytvořit fanouškům metalu "takový sveřepý vzkaz":http://www.youtube.com/watch?v=_KWidj2v07c. Vyvolalo to docela dost reakcí, video už vidělo na českém YouTube přes 30 tisíc lidí, a tak se dalo očekávat, že dříve nebo později vznikne v podobném duchu nějaká odpověď od metalistů. Vzniklo jich několik, ale tahle je jednoduše nejlepší.
05.06.2013 20:50 |

podobné články

Susan Boyle plakala, když slyšela své album

 
Hvězdě Britain´s Got Talent Susan Boyle se začaly koulet po tváři slzy, když jí pustili její nové album. Susan přemohly emoce, když jí přehráli její I Dreamed a Dream. Slyšela se takto ze záznamu poprvé. „Myslím si, že ve chvíli, kdy nevyhrála, zmocnil se jí velký strach, že všechno, čeho doposud dosáhla, ztratí. A vrátí se zpátky do svého malého domu,“ říká Susanin rádce a porotce Simon Cowell. „Ona se ke svému předchozímu životu ale nechtěla vrátit.“ Boyle se nedávno otevřela magazínu Harper´s Bazaar. Promluvila o tom, jak se její život změnil v okamžiku, kdy se z ní stala senzace na serveru YouTube. „YouTube? Co to je? Je to trubička bonbónů? Nemyslím si!“ žertovala Susan. „Byl to šok. YouTube je jako demoliční koule.“ „Bylo to ničící – štáby televizních kamer kempovaly před dveřmi a telefon zvonil 24 hodin denně,“ pokračuje zpěvačka, které pro prohře v show skončila na klinice v Londýně. „Bylo to dobré, ale ubíjející.Bylo by to příliš velké sousto pro každého.“
28.10.2009 07:55 |

podobné články

Osobnosti: Simon Cowell (109 článků) , Susan Boyle (293 článků)

RECENZE: Průvodce protektorátní Prahou nabízí stovky stran zajímavostí

 
Mohutná publikace Jiřího Padevěta Průvodce protektorátní Prahou (Academia) přináší na osmi stovkách stran nesmírně podrobný obraz hlavního města mezi lety 1939-1945. Neobsahuje souvislý výklad dějin, spíše knižní mapu města se spoustou zajímavostí vztahujících se k jednotlivým ulicím a budovám.
25.10.2013 15:35 |

podobné články

Čech, který svými videi na YouTube baví tisíce lidí, je novou pěveckou hvězdou. Holky, z toho omdlíte!

 
Jmenují se Petr Lexa a Lukáš Bundil a oba jsou novým zjevením na české hudební scéně. I když pro někoho tak noví nejsou. Milovníci humoru totiž budou znát Petra Lexu pod přezdívkou Hoggy. Tak se totiž jmenuje i jeho "YouTube kanál":http://www.extra.cz/tema/youtube, kde má už přes sto tisíc odběratelů a kde baví Česko svými videi.
20.10.2014 15:16 |

podobné články

Osobnosti: Petr Lexa (32 článků)

Server YouTube prý chystá placenou službu pro televizní vysílání

 
Server YouTube připravuje placenou službu, která by nabízela vysílání vybraných kabelových televizí streamované přes internet. S odvoláním na nejmenované zdroje o tom dnes informovala agentura Bloomberg. Projekt prý nese název Unplugged. Premiéru by údajně mohl mít již příští rok. YouTube, který stejně jako Google patří do skupiny Alphabet, jednal o svých plánech s většinou mediálních společností, například s americkou společností Twenty-First Century Fox nebo s mediálním konglomerátem CBS Corporation. Práva však ještě musí získat, tvrdí také Bloomberg. Alphabet ani zmíněné mediální společnosti se k věci zatím nevyjádřily.
04.05.2016 21:10 |

podobné články

YouTube slaví páté narozeniny

 
Je to neuvěřitelné, ale server YouTube, který dnes nabízí více než 1 miliardu videí, slaví teprve páté narozeniny. Doménové jméno YouTube.com bylo zapsáno 14. února 2005.
16.02.2010 12:50 |

podobné články

Pětiletý YouTube spustí denně dvě miliardy videí

 
V květnu před pěti lety spustili zakladatelé YouTube první beta verzi youtube.com s prostým záměrem poskytnout uživatelům místo, kam by mohli snadno nahrávat svá videa.
18.05.2010 10:50 |

podobné články

VIDEO: Nejlepší umělecká videa z YouTube

 
Podívejte se na vybraná nejlepší videa ze serveru YouTube.com. V New Yorku se koncem minulého týdne udělovaly ceny YouTube Play bolo, upozorňuje server tvnoviny.sk.
25.10.2010 11:45 |

podobné články

TOPVIDEA YOUTUBE: Šlágr o znásilnění a parodie Lady GaGa

 
Píseň namixovaná z televizního rozhovoru o případu znásilnění je nejsledovanějším neoficiálním videoklipem za rok 2010 na serveru YouTube. Žebříček nejúspěšnějších videí roku společnost YouTube zveřejnila v pondělí.
13.12.2010 14:55 |

podobné články

Lidé na českém YouTube nejvíc hledali Lady GaGa

 
Nejoblíbenějšími interprety na české mutaci video serveru YouTube byli letos zpěvačka Lady GaGa a rappeři Rytmus a Eminem. Nejvíce poskočil idol -náctiletých Justin Bieber. Uvedla to společnost Google, která YouTube vlastní.
28.12.2010 11:35 |

podobné články

Osobnosti: Eminem (91 článků) , Justin Bieber (1287 článků)

YouTube má další rekord. Ray William Johnson drtí svým vlogem

 
Dělat si srandu z virálních videí na serveru YouTube není nic nového. Ray William Johnson ovšem vzal tento nápad a dal mu úplně nový obraz. Jeho video blog, neboli vlog, jménem Equals Three, získal prvenství a stal se nejsledovanějším člověkem na YouTube vůbec.
14.07.2011 23:55 |

podobné články

Osobnosti: Ray Johnson (1 článek)