Článek

Recenze: Woody Allen se vrací do zlatého věku Hollywoodu, natočil romanci jako ze starých časů

 
Festival v Cannes začal novým filmem Woodyho Allena Café Society, který vypráví o příjezdu mladého muže plného ideálů do Kalifornie.
13.05.2016 09:35 |

podobné články

Osobnosti: Woody Allen (238 článků)
Podobné články

Módní značka zpěvačky Lily Allen je v likvidaci

 
Ne vždy je slavné jméno a celosvětová reklama zárukou úspěchu. Nedávno zkrachovala módní značka Robbieho Williamse, teď se ukázalo, že k zániku je odsouzena také značka, kterou založila zpěvačka Lily Allen se svou sestrou. Další články k tématu: GLOSA: Vtipem o penisu Robina Thicka vrací Lily Allen pop music naději Zpěvačka Lily Allen má druhou dceru, jmenuje se Marnie Rose Lily Allen: nejdřív dva potraty, teď do roka druhé těhotenství Lily Allen porodila rok po potratu holčičku Těhotnou Lily Allen děsí po dvou potratech těžké noční můry Šťastná Lily Allen: půl roku po potratu se vdala a je už zase těhotná Lily Allen se rozloučila se svobodou a ukázala šaty z vlastní kolekce
18.11.2013 15:01 |

podobné články

Osobnosti: Robbie Williams (469 článků) , Lily Allen (188 článků) , Robin Williams (152 článků)

Lily Allen porodila rok po potratu holčičku

 
Šestadvacetiletá britská zpěvačka Lily Allen se dočkala vytouženého dítěte. Její třetí těhotenství dopadlo na rozdíl od těch předchozích dobře a zpěvačka přivedla na svět holčičku. Další články k tématu: Těhotnou Lily Allen děsí po dvou potratech těžké noční můry Šťastná Lily Allen: půl roku po potratu se vdala a je už zase těhotná Lily Allen se rozloučila se svobodou a ukázala šaty z vlastní kolekce Lily Allen poprvé promluvila o potratu a bulimii Lily Allen se bude vdávat, prsten dostala pod stromeček Lily Allen je znovu v nemocnici, po potratu trpí septikémií Zpěvačka Lily Allen potratila v šestém měsíci těhotenství
27.11.2011 13:25 |

podobné články

Osobnosti: Lily Allen (188 článků)

Woody Allen prý sexuálně zneužíval svou adoptivní dceru. Jaké nechutnosti na oscarového režiséra dívka prozradila?

 
Režisér "Woody Allen":http://www.extra.cz/tema/woody-allen (78) má na krku pořádný skandál. Jeho adoptivní dcera Dylan Farrow (28) jej obvinila ze zneužívání. Dívka se ze svých zážitků vypsala v dopise, který byl zveřejněn na blogu sloupkaře amerického listu The New York Times Nicholase Kritoffa.
02.02.2014 16:55 |

podobné články

Osobnosti: Woody Allen (238 článků)

Woody Allen se brání nařčení své adoptivní dcery ze sexuálního zneužívání. Jde prý jen o hanebný útok na jeho osobu!

 
Americký filmový režisér "Woody Allen":http://www.extra.cz/tema/woody-allen, který čelí po letech další vlně obvinění ze sexuálního zneužívání, tentokrát své nyní osmadvacetileté dcery, vyráží do boje.
03.02.2014 15:05 |

podobné články

Osobnosti: Woody Allen (238 článků)

Woody Allen: Nemám mužské přátele, jsem obklopen výhradně ženami

 
Slavný režisér Woody Allen (75) se nechal slyšet, že nemá téměř žádné přátele mezi muži. Je prý obklopen výhradně ženami. Woody se dokonce ani nestýká se známými režiséry z Hollywoodu.
22.08.2011 09:50 |

podobné články

Osobnosti: Woody Allen (238 článků)

RECENZE: Woody Allen natočil portrét nesnesitelné hysterky

 
Snímek Jasmíniny slzy natočil Woody Allen, za typickou allenovku ho ale nelze označit. Kromě faktu, že hlavní postava trpí neurózou, což nepochybně je známka allenovštiny, nenabízí mnoho spojnic s jeho starými klasikami.
31.07.2013 16:20 |

podobné články

Osobnosti: Woody Allen (238 článků)

Woody Allen natočí další film v Římě

 
Americký režisér Woody Allen natočí svůj následující film už letos v létě v Římě. Natáčet začne v červenci. Koncem března si ale přijede do Říma zahrát se svým jazzbandem. „Já ani moje rodina nechceme čekat, až budeme moci strávit v tomto skvělém městě delší čas,“ řekl šětasedmdesátiletý Allen římskému listu La Repubblica. Neupřesnil ovšem téma filmového příběhu ani jeho herecké obsazení.
09.03.2011 10:10 |

podobné články

Osobnosti: Woody Allen (238 článků)

Woody Allen: Nejdřív jsem měl název

 
Woody Allen přijel na filmový festival v Cannes se snímkem Půlnoc v Paříži. "Návrh na „pařížský“ film jsem dostal už před pěti lety. Samozřejmě jsem ho chtěl přijmout, protože Paříž miluji. Jenže mi chyběl nápad. Věděl jsem, že když Paříž, tak romantický film. Pak mě napadl název: Půlnoc v Paříži," uvedl v rozhovoru pro Právo Allen.
13.05.2011 15:10 |

podobné články

Osobnosti: Woody Allen (238 článků)

Woody Allen natočí příští film s Blanchettovou a Baldwinem

 
Americký režisér Woody Allen obsadí do svého příštího filmu, pro který ještě nemá jméno, Cate Blanchettovou, Louise C.K. nebo Aleka Baldwina. Film se bude podle agentury Reuters natáčet v létě v Allen...
05.06.2012 16:40 |

podobné články

Osobnosti: Woody Allen (238 článků) , Cate Blanchett (112 článků)

Woody Allen obvinění dcery Dylan ze sexuálního zneužívání odmítá

 
Jak se dalo čekat, režisér Woody Allen obvinění své dcery Dylan, že ji před jednadvaceti roky zneužil, odmítá. Osmadvacetiletá žena napsala dopis listu New York Times, v němž popisuje, co se stalo a co ji celý život pronásledovalo a prý mentálně poznamenalo. Promluvit se dle svých slov rozhodla proto, aby dala příklad jiným zneužitým lidem. Allen se hájí tím, že byl v roce 1992 vyšetřován a obvinění bylo tehdy pro nedostatek důkazů staženo.
03.02.2014 16:55 |

podobné články

Osobnosti: Woody Allen (238 článků)

Woody Allen se brání: Dceru jsem neznásilnil!

 
Jak se dalo čekat, režisér Woody Allen obvinění své dcery Dylan, že ji před jednadvaceti roky zneužil, odmítá. Osmadvacetiletá žena napsala dopis listu New York Times, v němž popisuje, co se stalo a co ji celý život pronásledovalo a prý mentálně poznamenalo. Promluvit se dle svých slov rozhodla proto, aby dala příklad jiným zneužitým lidem. Allen se hájí tím, že byl v roce 1992 vyšetřován a obvinění bylo tehdy pro nedostatek důkazů staženo.
08.02.2014 12:55 |

podobné články

Osobnosti: Woody Allen (238 článků)

Woody Allen potřetí v historii zahájí festival v Cannes svým filmem

 
Woody Allen již potřetí v historii Mezinárodního filmového festivalu v Cannes získal privilegium tento svátek kinematografie zahájit projekcí svého snímku. A letos se jedná o čest skutečně výjimečnou, neboť promítáním své novinky odstartuje již šedesátý ročník festivalu. Tentokráte přiveze americký filmař snímek zvaný Café Society, který se odehrává v třicátých letech v Hollywoodu.
01.04.2016 18:05 |

podobné články

Osobnosti: Woody Allen (238 článků)

Woody Allen by chtěl točit film se Sarkozyho manželkou

 
Americký režisér Woody Allen sní o tom, že by natočil film s manželkou francouzského prezidenta, bývalou modelkou a později zpěvačkou Carlou Bruniovou-Sarkozyovou. Řekl to ve čtvrtek v Paříži, kam přijel propagovat svůj nejnovější film Whatever Works.
18.06.2009 14:55 |

podobné články

Osobnosti: Woody Allen (238 článků) , Carla Bruni (175 článků)

RECENZE: Neřeš a miluj, vzkazuje Woody Allen v romantické komedii s Firthem a Stoneovou

 
Woody Allen přináší do kin Kouzlo měsíčního svitu, roztomilou i zamyšlenou retro hříčku divadelního charakteru, kde se mistr ukazuje být romantičtějším, než jak jste ho možná znali.
07.08.2014 11:06 |

podobné články

Osobnosti: Woody Allen (238 článků)

Woody Allen: Filmařina není žádná věda, nic se z ní nenaučíte

 
Režisér Woody Allen nevnímá filmařinu jako nějakou vědu. Je to umění, které vzniká vždy originálně. Žádný snímek se neopakuje jako pokus v laboratoři, takže se z něj člověk nemůže nic nového naučit.
27.11.2010 14:05 |

podobné články

Osobnosti: Woody Allen (238 článků)

Woody Allen obsadí vedle Bruniové Owena Wilsona, známého z praštěných komedií

 
Woody Allen překvapuje s novým filmem Midnight in Paris (Půlnoc v Paříži). Vedle již ohlášené zpěvačky a paní prezidentové Carly Bruniové se v něm objeví Owen Wilson, což je řízek známý z praštěných filmů jako Zoolander, Starsky a Hutch a Fotr je lotr.
26.05.2010 16:10 |

podobné články

Osobnosti: Owen Wilson (40 článků) , Woody Allen (238 článků) , Carla Bruni (175 článků)

Woody Allen namluvil audioknihu s vlastními povídkami

 
Americký režisér a všestranný umělec Woody Allen je svým obdivovatelům znám také jako příležitostný spisovatel. Některé své humoristické povídky a eseje ze čtyř sbírek namluvil do formátu audioknih.
21.07.2010 09:25 |

podobné články

Osobnosti: Woody Allen (238 článků)

Woody Allen oslaví 80. narozeniny, popřát mu můžou na dálku i čeští diváci

 
Přímo v den osmdesátých narozenin Woodyho Allena, tedy v úterý 1. prosince, odstartuje pražské kino Aero přehlídku filmů Všechno, co jste kdy chtěli vidět od Woodyho Allena. Uvede i Allenův zřejmě nejslavnější film Annie Hallová, který získal čtyři Oscary. „Woody Allen sní o nesmrtelnosti a jako filmový tvůrce se podle nás už nesmrtelným stal. Proto jsme nemohli opomenout jeho významné životní výročí a možnost popřát mu aspoň na dálku do dalších let pevné zdraví a neutuchající tvůrčí sílu,“ vysvětluje ředitelka kina Aero Zuzana Kameníková.
25.11.2015 17:40 |

podobné články

Osobnosti: Woody Allen (238 článků)

Soutěž: Filmový génius Woody Allen slaví 80. let. Vyhrajte lístky do kina i knihu esejů

 
Ve svých filmech si "střílí" z pseudointelektuálů či přemíry psychoanalýzy a fanoušci jej milují. Woody Allen, známý newyorský patriot, se chtěl stát uznávaným dramatikem nebo jazzmanem, slávu si ale získal jako filmový režisér, scenárista a herec. A i když mu 1. prosince bude už 80 let, stále točí každý rok a stříbrná plátna zásobuje svými často obskurními neurotiky, ve kterých mnoho kritiků nachází jeho samotného.
30.11.2015 16:25 |

podobné články

Osobnosti: Woody Allen (238 článků)