Článek

RECENZE: Will Self ukazuje pokřivený svět plný šílenství

 
Will Self patří k uznávaným britským autorům, jeho román Umbrella byl nominován na Man Bookerovu cenu. Přestože jeho povídková sbírka Kvantitativní teorie šílenství vyšel v Británii už v roce 1991 a od té doby vydal deset románů, český čtenář se mohl seznámit s jeho tvorbou až loni, kdy Maťa vydal právě debutové povídky.
24.03.2015 08:35 |

podobné články

Osobnosti: Will Self (1 článek)
Podobné články

Václav Klaus mladší nemá jen pokřivený ksicht, má pokřivený i pohled. Otravuje veřejný prostor, uvedl aktivista Jakub Pitron

 
Velmi kriticky se k expertovi na školství ODS Václavu Klausi mladšímu vyjádřil občanský aktivista Jakub Pitron na svém facebookovém profilu. Sdílel i názory dalších z časopisu Respekt, kteří se vyjádřili ke Klausovu pohledu na mladého aktivistu Jakuba Čecha. Toho Klaus mladší označil za udavače.
20.02.2017 10:40 |

podobné články

Osobnosti: Václav Klaus (8474 článků)

Vanessa Hudgens na titulce časopisu Self!

 
  Herečka Vanessa Hudgens předvedla své sexy tělo na obálce magazínu Self. K dokonalosti to pak celé dovedl známý „strýček retuš“.
04.05.2009 10:05 |

podobné články

Osobnosti: Vanessa Hudgens (74 článků)

Jablíčkové šílenství je tu! Vyhrajte s námi iPhone 6!

 
Lavina šílenství, bláznovství či ztráta rozumu, které spustilo uvedení nového iPhonu 6 po celém světě, se přelila i do ČR. Jelikož ale vykutálená firma Apple ráda napíná nervy českých fanoušků téhle zatraceně vymakané značky, tak si na oficiální uvedení musíme počkat. Kdo ale čekat nemusí, jsou čtenáři Extra.cz a zákazníci e-shopu "Mironet.cz":http://www.extra.cz/cesko-zachvatilo-silenstvi-iphone-6-je-konecne-v-prodeji-kde-a-jak-ho-muzete-ziskat, který jako první uvedl „šestku“ na český trh.
26.09.2014 14:06 |

podobné články

Sledujte další díl herního pořadu Re-Play

 
Repríza pátého letošního dílu herního pořadu Re-Play přináší pohled na několik, ne zcela tradičních, her. Krom recenze zcela tradiční bojovky Soulcalibur V, si redaktoři pohráli s kostkami v parádní indie hře Q.U.B.E., pokusili se shodit pár kilo v Your Shape: Fitness Evolved 2012 a naučili se několik smrtelných chvatů v další kinect hře My Self Defense Coach. V pořadu...
03.12.2010 09:35 |

podobné články

Přeji vám život plný rizik, bitev a vítězství! Prezident Zeman pronesl trochu netradiční vánoční přání

 
Prezident Miloš Zeman krátce promluvil k posluchačům Frekvence 1. Redaktorovi doporučil, aby trochu myslel. Pokud možno vlastní hlavou, přičemž ho v té chvíli po hlavě pohladil. Občanům pro rok 2017 Zeman popřál nebezpečný život, život plný rizik, plný bitev a plný vítězství.
25.12.2016 07:55 |

podobné články

Osobnosti: Miloš Zeman (16416 článků)

Zeman přiletěl do Brna vrtulníkem. Kritizoval povaleče i zelené šílenství

 
Prezident Miloš Zeman měl perné pondělí. Vyrazil na strojírenský veletrh do Brna, přijal čínskou delegaci a vystoupil na sněmu Svazu průmyslu a dopravy. V Brně ho vítal i jihomoravský hejtman Michal Hašek společně se senátorem Zdeňkem Škromachem (ČSSD), který prezidentovi přinesl dárkový koš plný klobás. Zeman při zahájení akce kritizoval ty, kteří nechtějí pracovat. A také „zelené šílenství“.
03.10.2016 21:35 |

podobné články

Osobnosti: Michal Hašek (2258 článků) , Miloš Zeman (16416 článků)

Putin je zlo. Smrt zrádcům národa! Publicista se děsí údajného šílenství proti Rusku a jeho příznivcům

 
Ofenziva českých politiků a médií proti všemu ruskému prý začíná připomínat hony na čarodějnice a pátrání po zrádcích v duchu těch nejhorších českých tradic. Kombinace aktuálního dění na Ukrajině a předvolební agitace vyvolala vášně hraničící s projevy etnické nenávisti. Publicista a překladatel Ondřej Mrázek ukazuje, proč má toto šílenství takový úspěch.
20.05.2014 09:20 |

podobné články

Heroes of Ruin - recenze

 
Vydat hru, která si za největší vzor bere Diablo, právě v době, kdy se třetí díl pekelné legendy vřítil do obchodů a většinu hráčů ještě (pořád) nepustil ze svých osidel, je šílenství a zároveň geniální marketingový plán. Šílenství proto, že vaši hru s ním budou všichni přímo porovnávat a zákonitě tak budete mít velice silnou konkurenci. Geniální plán...
16.07.2012 20:15 |

podobné články

Jessica Alba: Manželství dnes nemá žádný smysl

 
Herečka Jessica Alba tradičnímu manželství nevěří. A proto ji musel choť Cash Warren dlouho přemlouvat, než ke svatbě před dvěma roky nakonec svolila. Podle Jessiky je totiž dnes institut manželství zcela pokřivený a pozbývá původního smyslu – spojit dvě rodiny a vytvořit tak silný klan pro přežití v těžkých životních podmínkách.
08.02.2010 18:00 |

podobné články

Osobnosti: Jessica Alba (139 článků) , Cash Warren (22 článků)

Kateřina Brožová: Vondráčková a její manžel mají pokřivený charakter

 
Herečka a zpěvačka Kateřina Brožová (42) exkluzivně Novinkám prozradila, co si myslí o inzerátu manžela Heleny Vondráčkové (63) Martina Michala (50), kterým se jí na základě soudního rozhodnutí omlouvá za přirovnání k trabantu. Trochu posměšně ho však umístil do rubriky Zvířata. „Svědčí to o jeho pokřiveném charakteru a charakteru jeho manželky,“ řekla Brožová.
27.01.2011 16:15 |

podobné články

Osobnosti: Helena Vondráčková (824 článků) , Kateřina Brožová (405 článků) , Martin Michal (283 článků)

Dagmar Havlové se podivně křiví tvář

 
Dagmar Havlová (57), jež byla hlavní hvězdou premiéry filmu Odcházení, vzbudila obavy, zda už to s kosmetickými a jinými zásahy v obličeji trochu nepřehání. Její tvář totiž dostává abnormálně pokřivený výraz.
24.03.2011 05:35 |

podobné články

Osobnosti: Dagmar Havlová (1066 článků)

Vostrá (KSČM): Pokřivený pohled Romana Housky

 
Padni, komu padni, jen nedopadni na ČSSD.
16.07.2012 13:50 |

podobné články

Pokřivený kult krásy. Proč ženy nenávidí své tělo?

 
Trojnásobná matka bojuje za změnu ideálu krásy. "Milujte své tělo, neexistuje nic lepšího," tvrdí. O pokřiveném kultu krásy plánuje natočit i dokument.
19.05.2014 10:20 |

podobné články

Pokřivený kult krásy. Proč ženy nenávidí své tělo?

 
Trojnásobná matka bojuje za změnu ideálu krásy. "Milujte své tělo, neexistuje nic lepšího," tvrdí. O pokřiveném kultu krásy plánuje natočit i dokument.
19.05.2014 10:20 |

podobné články

Opilý řidič poslal ostravské strážníky „někam“ a chtěl odejít

 
Dne 22. června 2014 přijal operátor tísňové linky městské policie oznámení o opilém řidiči v Ostravě-Zábřehu. Na místo vyslaná hlídka vozidlo Škoda Fabia s odpovídající registrační značkou dle oznámení po chvíli skutečně spatřila. Její řidič projel kolem služebního vozidla. Strážníci nemohli přehlédnout, že vozidlo má proraženou pneumatiku a notně pokřivený disk na pravém předním kole.
25.06.2014 00:45 |

podobné články

Prázdné regály supermarketů: Realita, nebo zkreslený obraz Řecka?

 
Zavřené banky, omezený výběr z bankomatů, prázdné regály v supermarketech – na turisty, kteří se chystají do Řecka, se hrnou špatné zprávy ze všech stran! Je tomu ale opravdu tak? Jedná se o realitu, nebo jen pokřivený obraz Řecka?
09.07.2015 12:35 |

podobné články

Karel IV. podle historičky: Nevěra, alkohol a korupce

 
Otec vlasti Karel IV. má auru budovatele, který zbavil zemi dluhů, žil příkladně a nabudil český národ k rozkvětu. Podle historičky Evy Doležalové jde ale o částečně pokřivený obraz. Panovník se nebránil ani nevěře, rád popíjel a korumpoval!
18.01.2016 19:30 |

podobné články

Barta (OČR): Říkat pravdu se nevyplácí, dokud lidé neodstraní pokřivený systém...

 
Jak ukázat občanům – svým voličům svou moc a aroganci moci, umí mnoho volených politiků. Jsou to ztráty práva, omezování svobody a odírání poctivě pracujících a to formou tvorby občanům škodících zákonů. Už toho bylo dost.
12.02.2016 20:20 |

podobné články

Babišovy noviny přinášejí trochu jiný pohled na norskou sociálku. Češky a Slovenka promluvily

 
Obraz norské sociální služby Barnevernet v českých médiích je značně pokřivený. Alespoň to vyplývá z článku, jenž vyšel v příloze Orientace dnešních Lidových novin a který napsaly čtyři české ženy a jedna Slovenka, všechny dlouhodobě žijící v Norsku.
20.02.2016 09:45 |

podobné články