Článek

RECENZE: Will Self ukazuje pokřivený svět plný šílenství

 
Will Self patří k uznávaným britským autorům, jeho román Umbrella byl nominován na Man Bookerovu cenu. Přestože jeho povídková sbírka Kvantitativní teorie šílenství vyšel v Británii už v roce 1991 a od té doby vydal deset románů, český čtenář se mohl seznámit s jeho tvorbou až loni, kdy Maťa vydal právě debutové povídky.
24.03.2015 08:35 |

podobné články

Osobnosti: Will Self (1 článek)
Podobné články

Vanessa Hudgens na titulce časopisu Self!

 
  Herečka Vanessa Hudgens předvedla své sexy tělo na obálce magazínu Self. K dokonalosti to pak celé dovedl známý „strýček retuš“.
04.05.2009 10:05 |

podobné články

Osobnosti: Vanessa Hudgens (74 článků)

Jablíčkové šílenství je tu! Vyhrajte s námi iPhone 6!

 
Lavina šílenství, bláznovství či ztráta rozumu, které spustilo uvedení nového iPhonu 6 po celém světě, se přelila i do ČR. Jelikož ale vykutálená firma Apple ráda napíná nervy českých fanoušků téhle zatraceně vymakané značky, tak si na oficiální uvedení musíme počkat. Kdo ale čekat nemusí, jsou čtenáři Extra.cz a zákazníci e-shopu "Mironet.cz":http://www.extra.cz/cesko-zachvatilo-silenstvi-iphone-6-je-konecne-v-prodeji-kde-a-jak-ho-muzete-ziskat, který jako první uvedl „šestku“ na český trh.
26.09.2014 14:06 |

podobné články

Sledujte další díl herního pořadu Re-Play

 
Repríza pátého letošního dílu herního pořadu Re-Play přináší pohled na několik, ne zcela tradičních, her. Krom recenze zcela tradiční bojovky Soulcalibur V, si redaktoři pohráli s kostkami v parádní indie hře Q.U.B.E., pokusili se shodit pár kilo v Your Shape: Fitness Evolved 2012 a naučili se několik smrtelných chvatů v další kinect hře My Self Defense Coach. V pořadu...
03.12.2010 09:35 |

podobné články

Přeji vám život plný rizik, bitev a vítězství! Prezident Zeman pronesl trochu netradiční vánoční přání

 
Prezident Miloš Zeman krátce promluvil k posluchačům Frekvence 1. Redaktorovi doporučil, aby trochu myslel. Pokud možno vlastní hlavou, přičemž ho v té chvíli po hlavě pohladil. Občanům pro rok 2017 Zeman popřál nebezpečný život, život plný rizik, plný bitev a plný vítězství.
25.12.2016 07:55 |

podobné články

Osobnosti: Miloš Zeman (15934 článků)

Zeman přiletěl do Brna vrtulníkem. Kritizoval povaleče i zelené šílenství

 
Prezident Miloš Zeman měl perné pondělí. Vyrazil na strojírenský veletrh do Brna, přijal čínskou delegaci a vystoupil na sněmu Svazu průmyslu a dopravy. V Brně ho vítal i jihomoravský hejtman Michal Hašek společně se senátorem Zdeňkem Škromachem (ČSSD), který prezidentovi přinesl dárkový koš plný klobás. Zeman při zahájení akce kritizoval ty, kteří nechtějí pracovat. A také „zelené šílenství“.
03.10.2016 21:35 |

podobné články

Osobnosti: Michal Hašek (2249 článků) , Miloš Zeman (15934 článků)

Jessica Alba: Manželství dnes nemá žádný smysl

 
Herečka Jessica Alba tradičnímu manželství nevěří. A proto ji musel choť Cash Warren dlouho přemlouvat, než ke svatbě před dvěma roky nakonec svolila. Podle Jessiky je totiž dnes institut manželství zcela pokřivený a pozbývá původního smyslu – spojit dvě rodiny a vytvořit tak silný klan pro přežití v těžkých životních podmínkách.
08.02.2010 18:00 |

podobné články

Osobnosti: Jessica Alba (139 článků) , Cash Warren (22 článků)

Kateřina Brožová: Vondráčková a její manžel mají pokřivený charakter

 
Herečka a zpěvačka Kateřina Brožová (42) exkluzivně Novinkám prozradila, co si myslí o inzerátu manžela Heleny Vondráčkové (63) Martina Michala (50), kterým se jí na základě soudního rozhodnutí omlouvá za přirovnání k trabantu. Trochu posměšně ho však umístil do rubriky Zvířata. „Svědčí to o jeho pokřiveném charakteru a charakteru jeho manželky,“ řekla Brožová.
27.01.2011 16:15 |

podobné články

Osobnosti: Helena Vondráčková (819 článků) , Kateřina Brožová (401 článků) , Martin Michal (277 článků)

Dagmar Havlové se podivně křiví tvář

 
Dagmar Havlová (57), jež byla hlavní hvězdou premiéry filmu Odcházení, vzbudila obavy, zda už to s kosmetickými a jinými zásahy v obličeji trochu nepřehání. Její tvář totiž dostává abnormálně pokřivený výraz.
24.03.2011 05:35 |

podobné články

Osobnosti: Dagmar Havlová (1049 článků)

Vostrá (KSČM): Pokřivený pohled Romana Housky

 
Padni, komu padni, jen nedopadni na ČSSD.
16.07.2012 13:50 |

podobné články

Pokřivený kult krásy. Proč ženy nenávidí své tělo?

 
Trojnásobná matka bojuje za změnu ideálu krásy. "Milujte své tělo, neexistuje nic lepšího," tvrdí. O pokřiveném kultu krásy plánuje natočit i dokument.
19.05.2014 10:20 |

podobné články

Pokřivený kult krásy. Proč ženy nenávidí své tělo?

 
Trojnásobná matka bojuje za změnu ideálu krásy. "Milujte své tělo, neexistuje nic lepšího," tvrdí. O pokřiveném kultu krásy plánuje natočit i dokument.
19.05.2014 10:20 |

podobné články

Opilý řidič poslal ostravské strážníky „někam“ a chtěl odejít

 
Dne 22. června 2014 přijal operátor tísňové linky městské policie oznámení o opilém řidiči v Ostravě-Zábřehu. Na místo vyslaná hlídka vozidlo Škoda Fabia s odpovídající registrační značkou dle oznámení po chvíli skutečně spatřila. Její řidič projel kolem služebního vozidla. Strážníci nemohli přehlédnout, že vozidlo má proraženou pneumatiku a notně pokřivený disk na pravém předním kole.
25.06.2014 00:45 |

podobné články

Prázdné regály supermarketů: Realita, nebo zkreslený obraz Řecka?

 
Zavřené banky, omezený výběr z bankomatů, prázdné regály v supermarketech – na turisty, kteří se chystají do Řecka, se hrnou špatné zprávy ze všech stran! Je tomu ale opravdu tak? Jedná se o realitu, nebo jen pokřivený obraz Řecka?
09.07.2015 12:35 |

podobné články

Karel IV. podle historičky: Nevěra, alkohol a korupce

 
Otec vlasti Karel IV. má auru budovatele, který zbavil zemi dluhů, žil příkladně a nabudil český národ k rozkvětu. Podle historičky Evy Doležalové jde ale o částečně pokřivený obraz. Panovník se nebránil ani nevěře, rád popíjel a korumpoval!
18.01.2016 19:30 |

podobné články

Barta (OČR): Říkat pravdu se nevyplácí, dokud lidé neodstraní pokřivený systém...

 
Jak ukázat občanům – svým voličům svou moc a aroganci moci, umí mnoho volených politiků. Jsou to ztráty práva, omezování svobody a odírání poctivě pracujících a to formou tvorby občanům škodících zákonů. Už toho bylo dost.
12.02.2016 20:20 |

podobné články

Babišovy noviny přinášejí trochu jiný pohled na norskou sociálku. Češky a Slovenka promluvily

 
Obraz norské sociální služby Barnevernet v českých médiích je značně pokřivený. Alespoň to vyplývá z článku, jenž vyšel v příloze Orientace dnešních Lidových novin a který napsaly čtyři české ženy a jedna Slovenka, všechny dlouhodobě žijící v Norsku.
20.02.2016 09:45 |

podobné články

Ministr Babiš: Hazardní zákony míří do třetího čtení. Nesmí dojít k jejich pokřivení. Jsou průlomové

 
Klíčové zákony Ministerstva financí regulující hazard zítra projedná Poslanecká sněmovna ve třetím čtení. Cílem trojice zákonů je zejména zpřísnění státního dozoru, řádné zdanění hazardních her, efektivnější postihování nelegálních provozovatelů jakož i provozovatelů na internetu a eliminace patologického hráčství. „Jedná se o naprostý průlom v regulaci hazardu na našem území, proto je nesmírně důležité, aby tyto zákony nebyly pokřiveny nekoncepčními pozměňovacími návrhy, které by vedly k zásadnímu narušení nové právní úpravy,“ uvedl ministr financí Andrej Babiš, který bude ve Sněmovně hájit předloženou podobu návrhu zákonů.
12.04.2016 19:10 |

podobné články

Osobnosti: Andrej Babiš (7807 článků)

Putin je zlo. Smrt zrádcům národa! Publicista se děsí údajného šílenství proti Rusku a jeho příznivcům

 
Ofenziva českých politiků a médií proti všemu ruskému prý začíná připomínat hony na čarodějnice a pátrání po zrádcích v duchu těch nejhorších českých tradic. Kombinace aktuálního dění na Ukrajině a předvolební agitace vyvolala vášně hraničící s projevy etnické nenávisti. Publicista a překladatel Ondřej Mrázek ukazuje, proč má toto šílenství takový úspěch.
20.05.2014 09:20 |

podobné články

Heroes of Ruin - recenze

 
Vydat hru, která si za největší vzor bere Diablo, právě v době, kdy se třetí díl pekelné legendy vřítil do obchodů a většinu hráčů ještě (pořád) nepustil ze svých osidel, je šílenství a zároveň geniální marketingový plán. Šílenství proto, že vaši hru s ním budou všichni přímo porovnávat a zákonitě tak budete mít velice silnou konkurenci. Geniální plán...
16.07.2012 20:15 |

podobné články