Článek

Recenze: Vše o Habsburcích vás poučí i pobaví. Jak to bylo s podvody a incestem?

 
Potřebujete-li vědět něco o Habsburcích, zeptejte se Karla Vocelky! Bez legrace. Tenhle rodilý Vídeňák má tohle téma lidově řečeno v malíčku. Ostatně, vystudoval dějiny a germanistiku, dějiny umění, etnografii a orientalistiku a jeho specializací jsou dějiny raného novověku. Přednáší na Vídeňské univerzitě a po přečtení téhle knihy nebudete pochybovat, že jeho studenti se při jeho slovech rozhodně nenudí.
06.03.2016 21:25 |

podobné články

Podobné články

Sobotka našel svou vlastní Nagyovou: Poučí se z Nečasových chyb?

 
Bohuslav Sobotka finišuje jednání o nové vládě a věří, že jeho kabinet vznikne do půlky ledna. Pomalu a jistě tak vytváří tým, který by měl mít coby premiér po ruce. Patrně již také našel i svou šéfku kabinetu - Bělu Hejnou. Kauzám typu Nagyová se však chce prý vyhnout. Poučí se skutečně z chyb svých předchůdců, jak přesvědčuje?
02.01.2014 09:20 |

podobné články

Osobnosti: Bohuslav Sobotka (9282 článků)

Recenze: Betonová zahrada ve Švandově divadle nešokuje incestem, ale oslovuje existenciální úzkostí

 
Pražské Švandovo divadlo jako první scéna mimo Velkou Británii uvedlo v premiéře jevištní adaptaci slavné novely Iana McEwana Betonová zahrada, známou u nás z knižní i filmové verze. Nastudování se ujal umělecký šéf souboru Dodo Gombár, Betonovou zahradu zdramatizovala ve spolupráci s režisérem spisovatelka Petra Hůlová.
02.02.2016 10:15 |

podobné články

Osobnosti: Petra Hůlová (19 článků)

Jak se zachovat, když vás uštkne had?

 
Léto se pomalu blíží a společně s ním i čas strávený v přírodě, nejrůznější výlety, turistické procházky a podobně. Ačkoli za čas strávený na čerstvém vzduchu vás nikdo kárat nebude, ba naopak, může se stát, že při svých toulkách narazíte na hada.  Jen taková malá zvídavá otázka: víte, jak se zachovat, když vás uštkne had?! Byli byste možná nemilé překvapení, kolik lidí by si v takové situaci nedokázalo poradit. Přitom alespoň první pomoc při uštknutí by měl znát úplně každý. Nikdy přece nevíte, kdy se vám taková znalost bude hodit! Jak se zachovat, když vás uštkne had Byli bychom samozřejmě jedině rádi, pokud byste se do takové situace nikdy nemuseli dostat. Jenže příroda umí být v mnoha směrech pěkně nevyzpytatelná, a proto určitě nebude na škodu, pokud si přečtete dnešní článek. Poradíme vám v něm, jak se zachovat, když vás uštkne had. První pomoc Pokud dojde k uštknutí hadem, pokuste se ránu lehce dezinfikovat. Následně jí něčím sterilním překryjte, zbavte se věcí, které by mohly v případě otoku nějakým způsobem poškodit tělo (sundejte boty, ponožky, náramky, prstýnky atd) a dopravte postiženého co možná nejrychleji k lékaři. Co rozhodně nedělat při uštknutí hadem Pojďme si ještě společně říci, co byste určitě neměli udělat, když vás uštkne had. Některé chyby vás mohou ohrozit na životě. 1. Žádné prudké pohyby Když vás uštkne had, nedělejte žádné prudké pohyby. Pohybujte se pomalu, nikam nespěchejte a už ho vůbec ve snaze dojít k lékaři co nejrychleji neběhejte. 2. Žádné odsávání jedu Možná jste to viděli v nějakém filmu, určitě to ale není správný postup. Snahou odsát jed z rány byste akorát způsobili její zvýšené prokrvení a tím byste zrychlili vstup jedu do krevního oběhu. 3. Žádné zaškrcení rány Další velice častou a okouknout chybou je zaškrcení rány.  Možná byste to mysleli dobře, efekt by to... Čtěte více Příspěvek Jak se zachovat, když vás uštkne had? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
20.06.2017 06:40 |

podobné články

TO JE ZRŮDA! Rakušan 40 let VĚZNIL a ZNEUŽÍVAL své DVĚ DCERY!

 
Rakousko je šokováno incestem, který v mnohém připomíná případ Josefa Fritzla. Muž ve vesnici St. Peter am Hart v okrese Braunau desítky let zneužíval své dvě duševně zaostalé dcery, informuje ve čtvrtek webový portál deníku Kurier.
25.08.2011 16:25 |

podobné články

Pojišťovny loni odhalily pojistné podvody za půl miliardy. Jaké jsou triky podvodníků?

 
Pojistné podvody trápily největší tuzemské pojišťovny i v loňském roce. Řada pojišťoven proto investuje nemalé prostředky do vlastních týmů detektivů, kteří odhalují podvodníky. Jen v roce 2010 odhalily podvody za zhruba půl miliardy korun.
18.01.2011 11:45 |

podobné články

Europoslanec Zdechovský: Proč jsou v Česku tolerovány podvody na autech?!

 
V České republice kvetou podvody s přetáčením tachometrů, ale očividně to nikoho nezajímá. Zatímco v Belgii má každé auto Car pass a podvody se snížily na minimum, v České republice se k zavedení podobného opatření nikdo nemá.
17.07.2015 21:11 |

podobné články

Padá na vás deprese? Takhle se jí zbavíte!

 
S blížícím se koncem léta, stále kratšími dny a delšími večery, ustupujícími příjemnými teplotami a nutností vytáhnout ze skříně teplejší oblečení začíná stále více lidí pociťovat, že na ně padá deprese. Najednou se již tolik nesmějete, vaše nálada stále častěji klesá k bodu mrazu, nic vás nebaví a pro nic se nemůžete nadchnout. Jestliže i vy začínáte mít pocit, že se známky deprese podepisují i na vás, přečtěte si náš dnešní článek. Nedovolte, aby vás deprese ovládla a začněte proti ní bojovat. Našli jsme pro vás hned několik způsobů, díky kterým můžete dát depresi sbohem a začněte se konečně usmívat. 4 tipy, jak se zbavit deprese Deprese je strašák, který nečeká na pozvání a nečekaně se nabourá do vašeho života. Dlouhými kostnatými prsty se kolem vás začne omotávat a ve chvíli, kdy vás bude mít dokonale v hrsti, bude opravdu velmi složité ji přemoci. Bojovat proti ní začněte ihned, co zpozorujete první příznaky. Jak na to vám prozradí následující řádky! Neohlížejte se zpátky Na spoustu lidí padne špatná nálada ve chvíli, kdy se zničeho nic zamyslí nad tím, co ve svém životě měli a už nemají, co se jim dříve dařilo a teď už nedaří nebo s kým byli a už nejsou. Jestliže se ke vzpomínkám neumíte vracet s trochou nadsázky, pak to raději vůbec nedělejte. Zkrátka co bylo, to bylo. Usmějte se Možná byste nevěřili, jak silný dokáže být i jeden úsměv, ke kterému ani nemusíte mít pádný důvod! Zkrátka se naučte alespoň jedenkrát denně usmát, v tom lepším případě od srdce zasmát, což působí jako skvělá prevence proti depresi. Usmívat se mlžete sami na sebe v zrcadle, na prodavačku v obchodě, na cizí lidi na ulici nebo na řidiče tramvaje. Pečujte o sebe Máte-li depresi, udělejte si čas jen sami pro sebe a buď si zajděte na manikúru,... Čtěte více Příspěvek Padá na vás deprese? Takhle se jí zbavíte! pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
27.08.2016 17:35 |

podobné články

Humor na sociálních sítích: 15 fotek, které vás zaručeně pobaví!

 
V době sociálních sítí můžeme být rádi, že díky Facebooku a Twitteru na nás vyskakuje každý den jedna vtipná fotka za druhou. Zde je 15 kousků, které vás zaručeně pobaví.
20.04.2014 05:45 |

podobné články

Signály, že by vám prospěla změna zaměstnání

 
Chodíte-li do práce s odporem, každé ráno se probouzíte s bolestmi žaludku, nerozumíte si s kolegy a vaše pracovní náplň vás upřímně ani moc nebaví, pak by vám možná prospěla změna zaměstnání, se kterou by se do vašeho života vnesl úplně nový nádech. Nikde není psáno, že na tomtéž místě musíte zůstat věčně. Pokud se trápíte, práce vám nejde, nebaví vás nebo se na pracovišti jednoduše necítíte dobře, nemá cenu čekat na zázrak, že se to třeba jednoho dne změní. S největší pravděpodobností ne. Jestliže se poznáte v následujících signálech, pak byste se měli vážně zamyslet, jestli by nebylo od věci odejít. Uvidíte, že vám změna zaměstnání jedině prospěje! Jak poznáte, že by vám prospěla změna zaměstnání? Našli jsme pro vás několik signálů, které naznačují, že vaše stávající práce není nic pro vás. Nebojte se tedy upřímně zamyslet nad tím, jestli má vaše aktuální zaměstnání právě ve vašem případě dobré vyhlídky do budoucna. Vaše pracovní náplň vás nenaplňuje Den co den děláte tu samou činnost, kterou vykonáváte tak nějak ze setrvačnosti. Pracovní náplň vám vůbec nic neříká, nebaví vás a zadané úkoly plníte spíše s odporem, což se mnohdy projeví i na výsledcích. Zkrátka to není to pravé ořechové, čemu byste se chtěli věnovat. Tak proč setrváváte na místě, které je pro vás spíše přítěží? Má cenu chodit každý den do práce, kde vás nutí dělat to, čemu nerozumíte, v čem se neorientujete a co vás nenaplňuje? My říkáme jednoznačné ne! Nekomunikujete s kolegy Nezáleží na tom, zda pracujete jednotlivě nebo jste součástí nějakého týmu. Se svými kolegy zkrátka vycházet musíte, protože v práci je to především o lidech. Pokud ve vás vaši kolegové vzbuzují špatní pocity, nerozumíte si s nimi a v podstatě spolu v práci ani nekomunikujete, pak je více než logické, že se vám v zaměstnání nelíbí.... Čtěte více Příspěvek Signály, že by vám prospěla změna zaměstnání pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
04.08.2016 05:00 |

podobné články

Ranní cviky, které vás postaví na nohy

 
Vstáváte každé ráno rozmrzelí, bez energie, cítíte se unavení a nemáte na nic náladu? Postrádáte onu potřebnou hnací sílu, která by vás po ránu dokonale nastartovala? Pak vyzkoušejte naše ranní cviky, které vás postaví na nohy. Nikdo po vás nechce, abyste hned po probuzení běhali trasu dlouhou několik kilometrů, ještě před začátkem pracovní směny pospíchali do fitka nebo plavali dlouhé tratě v bazénu. Máme pro vás osvědčené ranní cviky, které vaše tělo rozehřejí, nabudí organismus a skvěle vás nastartují do nového dne. Ranní cviky, které vás postaví na nohy Ještě než začnete namítat, že po ránu rozhodně nemáte času na rozdávání a nedokážete se tak najít chvilku na provedení našich cviků, dovolíme si vás uklidnit: naše ranní cviky vám zaberou jen několik málo minut. Předklony Postavte se a jednou nohou vykročte vpřed, druhou zase vzad. Nohu, kterou jste vykročili vpřed, mírně pokrčte a zadní naopak propněte. Ruce dejte před sebe s rovnými zády se předklánějte vpřed, dokud se rukama nedotknete země. Kliky Kliky známe všichni, možná jste k nim měli ve škole odpor, ale věřte, že vás po ránu dokážou skvěle nabudit. Pamatujte, že u provádění tohoto cviku musíte tělo udržet rovné a zpevněné, jinak nedosáhnete kýžených výsledků a spíše si ublížíte. Dřepy Dřepy snad ani netřeba dlouze představovat. Jedná se o rychlý a účinný cvik, který zvládnete za pár minut. U dřepů mějte nohy rozkročené na šíři vašich ramen, ruce před sebou a vždy jděte tak nízko, dokud se pánev nedostane do úrovně kolen. Kočičí hřbet Mezi ranní cviky pro nabuzení zařazujeme i dobře známý kočičí hřbet, který slouží především k protažení těla. A to po ránu taky není na škodu. Při tomto cviku klečíte, dlaněmi se opíráte o zem. Nejdříve se prohnete v zádech a bradu vystrčíte vpřed, poté hlavu zabalíte pod sebe a vykulíte záda. Příspěvek Ranní cviky, které vás postaví na nohy pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
20.06.2017 06:40 |

podobné články

4 rady jak zatočit s migrénou

 
Jak zatočit s migrénou, když vás nesnesitelně bolí hlava, žaludek máte jako na vodě a tyto obtíže přetrvávají několik dní? S bolestí hlavy jsme se setkali snad všichni. Zatímco někdo může mluvit pouze o občasných potížích, které do pár hodin odezní, jsou mezi námi i tací, kteří znají skutečnou bolest hlavy trvající i 72 hodin, při které vás bolí každý vlas na hlavě. Podle statistik trpí bolestí hlavy 90% lidí. Překvapit nás může při únavě, větší námaze, ale i při nachlazení. Jenže není bolest jako bolest, migréna je mnohem horší. Nepříjemné pulsování v hlavě, pocity nevolnosti a zvracení. Pojďme si říci, jak zatočit s migrénou! Chcete poradit, jak zatočit s migrénou? Trpíte často na migrénu? Sužují vás ostré a silné bolesti hlavy, na které nezabírají prášky a které vás pokaždé naprosto ochromí? Lámete si hlavu, jak se těchto nepříjemných pocitů zbavit? Pak si přečtěte dnešní článek, ve kterém možná objevíte způsoby, jenž vám od bolestí pomohou. Bylinky Ač to možná zní jako z úst našich babiček, které nedaly na bylinky dopustit, věřte, že sypaný čaj z těch správných pomocníčků může být vaší propustkou z šílených bolestí hlavy. Připravte si odvar z máty, majoránky nebo dobromyslu, skvělou volbou je i méně známá guarana. Česnek Česnek je nepostradatelný nejen v kuchyni, když připravujeme chutné pokrmy, ale může nám pomoci i proti migréně. Jak? Pokud vás přepadne bolest hlavy, přikládejte si plátky česneku přímo na kůži, ale obalte jej předtím v kapesníku nebo gáze, jinak by mohl kůži ublížit. Klid Když se nad tím zamyslíte logicky, pak dospějete k závěru, že není lepší pomoci, nežli zalézt někam, kde budete mít klid. Přece když vás bolí hlava, pak vám vadí každý hlasitější zvuk. Až vás přepadne migréna, dejte si špunty do uší, zalezte si pod peřinu a nic nedělejte. Jenom odpočívejte. Guarana Již zmíněná... Čtěte více Příspěvek 4 rady jak zatočit s migrénou pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
23.01.2017 09:00 |

podobné články

To vás pobaví: Michal z Hotelu Paradise se živí jako reklamní králíček

 
Že soutěžící z reality show Hotel Paradise rozhodně nepatří mezi intelektuální elitu národa a že mezi nimi není ani jeden univerzitní profesor, to asi nikoho nepřekvapí. Přesto pobaví informace, kterou nám poslala čtenářka. Michal Rockwood (22) se totiž živí jako růžovoučký reklamní králíček!
12.04.2012 17:05 |

podobné články

Začal vás nesnesitelně bolet zub? Neodkládejte pohotovost

 
Dobrý zubař vám musí nejenom poskytnout prvotřídní služby, ale také by vás měl naučit, jak se máte o svůj chrup starat. Přesto vás může překvapit náhlá a nesnesitelná bolest, ať už v důsledku zánětu a kazu nebo úrazu.  V takovém případě neváhejte a vyrazte na pohotovost, co nejdříve. Nejlepší pohotovost v Praze Zubních pohotovostí není v Praze zase tolik, kolik byste čekali. Navíc má spousta zařízení  i přes označení „pohotovost“ stanovené ordinační hodiny. Pokud vás už někdy nesnesitelná bolest zubů překvapila, víte, že do druhého dne se s ní prostě vydržet nedá. Soukromá klinika MUDr. Stuchlíka zaručuje svým registrovaným pacientům okamžité ošetření. Předejdete tak bezesným nocím a ušetříte si spoustu trápení. Stomatologická klinika disponuje bezbariérovým přístupem, takže je vhodná i pro obtížně pohyblivé pacienty. Stal se vašemu dítěti zubní úraz, ale bojí se zubaře? Speciálně vyškolení lékaři se o vaší ratolest postarají a ošetří ji v příjemném prostředí uzpůsobeném pro dětské pacienty. Mějte zuby jako ze škatulky Kromě pohotovosti poskytuje klinika služby v podobě zavádění zubních implantátů, aplikaci zubních korunek nebo třeba dentální hygienu. Speciálně na dentální hygieně vás lékař naučí správně používat mezizubní kartáčky a zubní nit, abyste předešli tvorbě mezizubních kazů. Během těchto ošetření vás také zbaví zubního kamene a váš chrup bude zase čistý a zcela hladký.  V případě, že máte zuby zdravé a zbavené zubního kamene, můžete si na klinice MUDr. Stuchlíka nechat odborně vybělit chrup. Dobrá zpráva pro ty, co se bojí zubaře V případě, že patříte mezi skupinu úzkostlivějších pacientů, kteří mají z návštěvy stomatologa opravdu velký strach, je pro vás připravená analgosedace. K tomuto uspání pacienta se přistupuje během náročnějších zubních zákroků a jeho největší výhodu představuje šetrnost k organismu. Analgosedace spolehlivě zmírní vaši úzkost. Klinika MUDr. Stuchlíka zajišťuje širokou škálu služeb v příjemné prostředí v centru Prahy. Pohodlně se tam dostanete autem nebo městskou hromadnou dopravou. Návštěvu zubaře nepodceňuje v případě preventivních prohlídek, ani v případě akutní... Čtěte více Příspěvek Začal vás nesnesitelně bolet zub? Neodkládejte pohotovost pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
13.11.2015 07:10 |

podobné články

Jak zvládnout nákup oblečení na internetu

 
Nákup oblečení na internetu je stále oblíbenějším trendem a to hned z několika důvodů. Nejenže je to oproti kamenným obchodům v mnoha případech levnější, ale zároveň je to pohodlnější, protože nemusíte nikam chodit a navíc máte daleko větší výběr, nežli v klasických obchodech. Jestliže i vás nákup oblečení na internetu láká, pak jste na správném místě. I když se na první pohled zdá, že na tom vlastně vůbec nic není, měli byste znát pár základních tipů, triků a fíglů, díky kterým vše zvládnete na jedničku. A klidně i s hvězdičkou! Zvládněte nákup na internetu i vy! Nákup oblečení na internetu je hitem, který láká stále více lidí. Je to levnější, pohodlnější, rychlejší a zkrátka lákavější. Ovšem pouze v případě, kdy to umíte. I když si možná myslíte, že na tom nic není, pravda je kolikrát úplně jiná. Proto jsme pro vás napsali dnešní článek, ve kterém jsme pro vás připravili několik tipů, s nimiž budou nákupy na internetu hračka. Recenze prozradí mnohé Na samotném začátku určitě uděláte dobře, pokud si o daném obchodě, ve kterém se chystáte nakupovat, přečtete nějaké recenze. Je-li to známý obchod, určitě najdete nespočet recenzí, které vám o daném e-shopu prozradí mnohé. Podle recenzí od reálných zákazníků se dozvíte, zda konkrétní shop vůbec stojí za to, dozvíte se o jejich zkušenostech a přesvědčíte se, zda je dobrý nápad nakupovat právě zde. Zjistěte si, jestli se vám vyplatí poštovné Jediným úskalím nákupů na internetu může být poštovné. Ne všechny e-shopy nabízí poštovné zdarma, zpravidla je proto potřeba objednat za určitou částku. Ještě než se vrhnete do nakupování, zjistěte si, jak to daný e-shop s poštovným má a podle toho usuďte, jestli se vám vyplatí v obchodě nakupovat. Kámen úrazu jsou velikosti Nejedna žena by nám jistě potvrdila, že nejčastějším kamenem úrazu jsou velikosti. Často se stává, že... Čtěte více Příspěvek Jak zvládnout nákup oblečení na internetu pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
04.10.2017 20:50 |

podobné články

Jak se na pracovišti vyrovnat se šikanou od šéfa

 
Šikana od šéfa je nepříjemné, ale bohužel ne tak vzácné téma, od kterého se společnost distancuje. Nevhodné chování ze strany nadřízeného zažívají nejen ženy, ale i muži – ti se však s touto situací mnohdy dokážou poprat daleko lépe, nežli něžné pohlaví. Máte-li pocit, že si na vás váš šéf tzv. zasedl, dělá vám na pracovišti naschvály, případně vás zesměšňuje před ostatními kolegy, pak je na čase jednat. Pokud i vás potkala nepříjemná zkušenost v podobě šikanování od vašeho nadřízeného, pak určitě není na místě sedět s rukama založenýma v klíně a nic nedělat. Nejenže tak trpí vaše sebevědomí, ale zároveň dotyčnému dáváte jasno najevo, že má nad vámi moc. A to je špatně. Šikana od šéfa si vyžaduje radikální řešení. Jaké? To se dozvíte v dnešním článku! Šikana od šéfa – jak se s ní vyrovnat? Šikanuje vás šéf? Dává vám nepřiměřené množství úkolů, shazuje vás před ostatními, dělá vám naschvály, má nemístné poznámky nebo vás dokonce veřejně uráží? Pak si to rozhodně nenechte líbit! Poradíme vám, jak se k této situaci postavit. Otevřená debata Jestliže se vám chování vašeho nadřízeného nelíbí, pak mu to na rovinu řekněte. Jednejte s ním tak, jak on jedná s vámi. Pokud se k vám chová jako ke kusu hadru na koštěti, pak zde nemá co dělat jakákoli úcta. Nebojte se ukázat drápky a dejte jasně najevo, že s vámi takhle jednat nebude. Musíte mu ukázat, že si sami sebe vážíte a že se sebou nenecháte zametat. Je potřeba postavit se mu jako rovný rovnému. Odkažte se na vyšší místa Nepomohla otevřená debata tváří v tvář? Pak přistupte k dalšímu kroku a obraťte se na vyšší místa. Je-li nad vaším šéfem ještě někdo výše postavený, jděte za ním a přímo mu řekněte, co se u na vašem pracovišti děje. Doporučujeme mít před tímto... Čtěte více Příspěvek Jak se na pracovišti vyrovnat se šikanou od šéfa pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
27.07.2016 04:50 |

podobné články

Účinná pomoc proti svědění hlavy

 
Každý z nás určitě moc dobře ví, jak dokáže být svědění hlavy nepříjemné a otravné. Příčin, kvůli kterým vás hlava svědí, může být hned několik. Ačkoli je to věc nepříjemná, dá se vyléčit. Znáte ten pocit, kdy vás úmorně svědí hlava a vy se tak musíte pořád drbat? Pojďme si společně říci, co za svěděním hlavy může stát a především jak se tohoto problému zbavit. Máme pro vás hned několik tipů! Příčiny svědění hlavy Již výše jsme nastínili, že může být hned několik důvodů, kvůli kterým vás trápí svědění hlavy, jež vás nutí neustále se drbat a tím i pocity svědění zhoršovat. Mezi nejčastější příčiny patří: lupy suchá pokožka serboroická dermatitida lupénka Pokud máte některý z výše zmíněných problémů, nebylo by od věci navštívit lékaře a domluvit se na způsobu léčby. Jestliže ale víte, že žádným onemocněním netrpíte, ale přesto vás hlava svědí, pak vyzkoušejte následující tipy, jak se svědění pokožky hlavy zbavit. Jak se zbavit nepříjemného svědění Octový oplach Ocet je skvělý pomocník a to nejen v domácnosti. Jablečný či klasický ocet můžete použít i v případě, kdy vás svědí hlava. Stačí smíchat deci octa s půl litrem teplé vody a touto směsí si opláchnout hlavu. Zápachu se nemusíte bát, do pár minut vyčpí. Citronová masáž Obdobně jako ocet funguje i šťáva z citronu, kterou stačí smíchat s vodou a opláchnout si s ní hlavu. Možné rovněž je vzít čistou citronovou šťávu a vmasírovat si ji do pokožky hlavy – ke kořínkům. Tam necháte šťávu hodinu působit a poté opláchnete vlažnou vodou. Kokosový olej O pestrém využití kokosového oleje se toho napsalo a napovídalo již mnoho, spousta lidí ale neví, že představuje účinnou pomoci v případě svědění pokožky hlavy. Jak na to? Vmasírujte si ho ke konečkům vlasů, čímž postižené místo vyživíte a zbavíte se svědění. Stejně tak lze použít... Čtěte více Příspěvek Účinná pomoc proti svědění hlavy pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
24.02.2017 14:50 |

podobné články

Výzva 21 – recenze

 
Předně je důležité si vysvětlit, co to vůbec Výzva 21 je. Jedná se o program lidem pevně odhodlaným změnit svůj životní styl k lepšímu tím, že se začnou zdravě stravovat a pravidelně cvičit. Nejde pouze o cvičení, ale postupně získávané informace a znalost, jak je v praxi využít. Nechybí motivační část, což je velmi důležité. Hodně lidí začne a také rychle skončí. První týden je zcela zdarma, aby si každý člověk mohl vyzkoušet a osahat, jak to zhruba funguje a poznat blíže zakladatele Tomáše. Ten je pro ty úspěšnější, kteří to nevzdají a Výzvu 21 absolvují vždy k ruce, pokud potřebujete jakoukoliv radu ohledně cvičení či jídelníčku. Co vše se ve Výzvě 21 naučíte Naučíte se udělat si cvičební plán a ten dodržovat. Což je klíčové, protože pokud nemáte předem jasno a naplánováno – nelze se čeho chytat a jen těžko si vytvoříte návyk. Určitě po vás nikdo nechce, abyste ze dne na den zrušili knedlíky a začali chroupat mrkev. Vše jde postupně a nenásilně. Výzva 21 se skládá ze 4 modulů po 21 dnech. V každé fázi se dozvíte něco nového a postupně se zvedá i náročnost cvičení. Sama momentálně končím třetí modul a mám překvapující výsledky. Osobně jsem nepotřebovala ani tak moc hubnout, jako spíš vytvořit návyk a dozvědět se spoustu informací. Dobrá rada nad zlato Možná odvětíte, ale ty dnes najdete kdekoliv na internetu. To je bezpochyby pravda, ale musíte vědět, co přesně hledáte. Samu od sebe by mě určitě nenapadlo hledat informace, jak si změřit rychlost metabolismu, co dělat, když je zpomalený. Proč je důležitá detoxikace u likvidace nejspodněji uložených tuků, jak aplikovat do stravy sacharidové vlny a mnoho dalších věcí. Program je sestaven důmyslně s nejčastěji kladenými otázky a zaměřením na nejčastější problémy všech smrtelníků. U nás holek je to většinou i při nízké váze spodní bříško a zbavit se... Čtěte více Příspěvek Výzva 21 – recenze pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
11.05.2016 03:15 |

podobné články

Killzone HD pobaví, ale zub času je na hře znát

 
Killzone, střílečka z první osoby pro PlayStation 2, která vyšla v roce 2004, měla být zabijákem konkurenčního Halo pro Xbox. Nestalo se tak, ale hra si vysloužila slušnou fanouškovskou základnu a dvě řadová pokračování. Teď je zpět na PlayStation 3 v HD remaku, který pobaví, ale hned několik neduhů neskryje.
21.11.2012 14:52 |

podobné články

Nedovolte svému okolí, aby vás ovládalo

 
Až žalostně mnoho lidí se nechává ovlivnit a spoustu rozhodnutí činí s ohledem, co by na to asi řeklo jejich okolí. Děláte to taky? V tom případě jste tady správně a dnešní článek byste si neměli nechat ujít! Co by lidi řekli na to, kdybych si hlavu obarvila na zeleno? Jak by se moje okolí tvářilo na zjištění, že jsem lesbička? Dívali by se na mě lidi skrze prsty jen proto, že mám profil na erotické seznamce? Každý den se spousta lidí ptá samo sebe, co by asi lidé okolo nich řekli na to či ono. Zkrátka se rozhodují podle svého okolí, nikoli však podle sebe a podle toho, co by skutečně chtěli. Dovolujete, aby vás okolí řídilo? Možná to děláte i vy. Ještě než něco uděláte nebo o něčem rozhodnete, v hlavě se tiše zamyslíte nad tím, co na to řeknou lidé okolo vás. Jak si budou reagovat? Jak se na to budou dívat? Budou souhlasit? Nebo vás naopak odsoudí? A víte, že tím škodíte jen sami sobě? Každý z nás dostaneme jeden život. A záleží jen na nás, jak se rozhodneme se svým životem naložit. Proto bychom se měli řídit tím, co chceme my, měli bychom naslouchat svým pocitům a následovat svoje rozhodnutí. Neměli bychom pokaždé váhat, zda nás sousedka přestane zdravit jen proto, že nosíme hluboký výstřih, zatímco ona má na hrudníku jen dva malé kopečky. Neměli bychom se trápit, jestli na nás kolegové budou naštvaní, když dostaneme přidáno nebo vás povýší. Proč myslet jen na sebe? Protože jste to vy, kdo řídí vaše cesty. Tedy, správně byste to měli být vy. Přestaňte se ohlížet na to, jestli lidem okolo vás bude vadit, že vaše vlasy září zeleně, že nosíte výstřihy až k pupíku nebo že vůbec nenosíte podprsenku. Nestyďte se přiznat, že vaše orientace je jiná,... Čtěte více Příspěvek Nedovolte svému okolí, aby vás ovládalo pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
12.09.2017 08:35 |

podobné články