Článek

Recenze: Vražedným vztahům Temných koutů chybí jízlivost

 
Z filmové adaptace úspěšného románu Gillian Flynnové budou mít fanoušci knižní předlohy pocit, že se něco ztratilo v překladu.
18.06.2015 11:21 |

podobné články

Podobné články

Jitka Čvančarová jako agentka s vražedným výstřihem? Houby! Fotky vznikly podvodem

 
Nebezpečí na druhou! Herečka Jitka Čvančarová (35) a matka roční dcery Eleny Emílie se předvedla jako sexy agentka s vražedným výstřihem v extra náročné scéně na jedoucím supersportu. Jenže v reálu bylo všechno jinak…
14.01.2014 12:05 |

podobné články

Osobnosti: Jitka Čvančarová (616 článků)

75 tisíc fanoušků Kabátů se brodí bahnem k pódiu: S vražedným výrazem kmitají i o berlích!

 
Patnácticentimetrová vrstva bláta, několikametrové fronty, dopravní kolaps. To vše právě teď podstupují fanoušci rockové kapely Kabát. Na jejich koncert se hrne 75 tisíc fanoušků. Mezi sebou závodí o nejlepší místo u pódia. Nezastaví je ani silný déšť ani berle. Právě s nimi k pódiu kmital nadšenec s vražedným výrazem ve tváři.
13.09.2014 19:30 |

podobné články

RECENZE: Jízlivost Xindla X před možnou pastí

 
Písničkář Xindl X se rozhodl na čtvrtém studiovém albu vrátit ke svým základním uměleckým kamenům. Na nahrávce Čecháček made je proto opět písničkářem, který raději rapuje a vypráví, než zpívá, a sází na texty tvrdé, kritické, otevřené, bezskrupulózní, nadto pro svůj interpretační rukopis neodmyslitelné.
25.05.2014 14:35 |

podobné články

Bořitel manažerského života v luxusu se snaží vyléčit 'zkaženou' automobilku

 
Když po propuknutí emisního skandálu Volkswagenu začaly vyplouvat na povrch také informace o "zkažených" pořádcích, které vlády v automobilce, bylo jasné, že musí přijít změna. Nápravy se chopil nový šéf, který se snaží vymést z temných koutů německého automobilového giganta bohaté kostlivce...
27.02.2016 20:25 |

podobné články

Michael Haneke zavede diváky Das Filmfest do temných koutů

 
Festival německojazyčných filmů nabídne v Praze retrospektivu režiséra Michaela Hanekeho i nejnovější artové hity.
21.08.2014 13:40 |

podobné články

Osobnosti: Michael Haneke (27 článků)

Prospívají tajemství partnerským vztahům?

 
V éře internetu a chytrých telefonů je těžké cokoli ukrýt před zraky dokonce úplně cizích lidí, natož partnera či partnerky. Otázkou však je, zda vztahům prospívá, že o tom druhém víme prakticky všechno, nebo jim to naopak škodí.
21.01.2017 19:15 |

podobné články

Klaus má pravdu. Musíme chránit české hranice. A Hofer a Le Penová... Senátor ČSSD toto řekl k vražedným útokům muslimských imigrantů a Sobotka ho asi nepochválí

 
ROZHOVOR Senátor Miloš Malý (ČSSD) říká, že jsme se dostali ze zastupitelské demokracie do spárů nikým nevolených samozvanců, kteří si osobují právo špinit každého, kdo nechce držet politickou linii vyžadovanou těmito samozvanci. Stranám i politikům chybí odvaha něco zásadního řešit. Dělníci jsou ale dnes více vzdělaní a nejsou zasaženi politickou korektností, proto volí vlastenecké protiimigrační strany.
28.07.2016 16:15 |

podobné články

Osobnosti: Miloš Malý (13 článků)

Topolánek: Až dosud jsem byl mírný. To skončilo

 
Podle Mladé fronty Dnes (MfD) zřejmě Mirek Topolánek a Jiří Paroubek trpí syndromem zhrzeného předsedy. A tato nemoc má tři hlavní příznaky: zatrpklost, jízlivost a nekritičtnost vůči sobě.
16.06.2010 12:55 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Paroubek (3081 článků) , Mirek Topolánek (1778 článků)

Jízlivost to má v suchu. Rada bude dál lítat z krabičky

 
Fotbalový bouřlivák varuje - Nesahejte mi na hráče!
28.12.2011 13:05 |

podobné články

Schwarzenberg v rozhovoru pro rakouskou agenturu prozradil, že o post prezidenta už usilovat nechce

 
Někdejší český ministr zahraničí Karel Schwarzenberg chce i po nedávném neúspěchu opoziční strany TOP 09 v komunálních a senátních volbách, kdy byla „vypráskána jako žito", zůstat v jejím čele, o prezidentskou kandidaturu ale už nestojí. V rozhovoru s agenturou APA řekl, že ze všech vrtochů mu zůstala jízlivost, která se v politice hodí. K tématu vztahů mezi Prahou a Vídní prohlásil, že věří, že spory z minulosti budou uloženy ke spánku. Kompromis v otázce jaderné energetiky ale najít nelze.
06.11.2014 11:25 |

podobné články

Osobnosti: Karel Schwarzenberg (3557 článků)

Schwarzenberg: Už nechci být prezident

 
Někdejší český ministr zahraničí Karel Schwarzenberg chce i po nedávném neúspěchu opoziční strany TOP 09 v komunálních a senátních volbách, kdy byla „vypráskána jako žito", zůstat v jejím čele, o prezidentskou kandidaturu ale už nestojí. V rozhovoru s agenturou APA řekl, že ze všech vrtochů mu zůstala jízlivost, která se v politice hodí. K tématu vztahů mezi Prahou a Vídní prohlásil, že věří, že spory z minulosti budou uloženy ke spánku. Kompromis v otázce jaderné energetiky ale najít nelze.
06.11.2014 11:55 |

podobné články

Osobnosti: Karel Schwarzenberg (3557 článků)

Jízlivost mluvčího Ovčáčka: Proč chtějí lidumilní a prouprchličtí lidé vyvolávat střety? A označil i příznivce Sobotky

 
K dnešním demonstracím v Praze se vyjádřil prostřednictvím svého facebookového profilu i mluvčí prezidenta republiky Miloše Zemana Jiří Ovčáček.
06.02.2016 16:26 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Zeman (771 článků) , Miloš Zeman (15964 článků)

Kardinál Vlk napsal do novin, co nám podle něj chybí

 
Proč katolická církev slaví Vánoce 25. prosince, zatímco pravoslavná až 6. ledna? Proč se v minulosti vánoční svátky vůbec neslavily, na rozdíl od Velikonoc? Na tyto otázky přináší odpovědi v předvánočním zamyšlení, které publikovala úterní Mladá fronta Dnes, kardinál Miloslav Vlk. Zmiňuje také, že nyní panující radostná vánoční atmosféra nám připomíná, co naší společnosti, našim mezilidským vztahům značně chybí a co by bylo vhodné v určité míře rozšířit i mimo sváteční období.
23.12.2014 09:56 |

podobné články

Vedralová (ANO): Boj proti prodloužení autobusu do ulice Do Koutů jsme vyhráli

 
Uvolněná členka rady MČ Praha 12 Lenka Vedralová již zaznamenala svůj první úspěch, a to výhru v boji proti prodloužení autobusu č. 139 do ul. Do Koutů.
15.02.2015 07:35 |

podobné články

Modrý úplněk na fotkách: Magický měsíc uhranul čtenáře Blesk.cz i fotografy z různých koutů Země

 
Magický modrý měsíc vyšel na oblohu z pátku na sobotu a lidé vyrazili s foťáky do ulic, aby si tento jedinečný útvar zvěčnili. Nejen čtenáři Blesk.cz, ale lidé z různých koutů planety zuřivě fotili tuhle nebeskou podívanou. A tady jsou výsledky.
01.08.2015 13:15 |

podobné články

Flašinet žije! Centrum Prahy bude patřit flašinetářům z různých koutů Evropy

 
Začátek srpna patří v Praze již tradičně flašinetům. Národní muzeum letos přichystalo už III. ročník mezinárodního setkání flašinetářů Flašinet žije!, který se uskuteční v úterý 9. srpna 2016. Pouliční umělci z různých koutů Evropy oživí centrum Prahy třemi koncerty rozdílných žánrů.
08.08.2016 07:40 |

podobné články

Food Piknik v Praze na Ladronce: Kuchyně ze všech koutů světa na jednom místě

 
Park Ladronka v Praze 6 se v průběhu víkendu změnil v centrum kulinářských specialit ze všech koutů světa. V sobotu 27. srpna na místě probíhá Food Piknik, kde návštěvníci naleznou více než 40 stánků s těmi nejvybranějšími lahůdkami. Vstup na akci je zdarma a děti si rozhodně také přijdou na své.
27.08.2016 12:30 |

podobné články

Trápí vás zácpy, tunel Blanka nebo Opencard? Čtěte, jak se dají problémy Pražanů minimalizovat

 
Praha patří mezi nejbohatší regiony Evropy, ale v jejích ulicích to vidět není. Ulice jsou plné děr, leckde chybí asfalt i několik let. Chybí desítky kilometrů chodníků, na okraji Prahy chybí školky i školy, na sídlištích a konečných metra chybí parkovací domy, aby lidé nezajížděli do centra autem. Kde na to vzít? Čtěte rozhovor s šéfem Hnutí pro Prahu Zbyňkem Passerem.
06.08.2014 18:25 |

podobné články

Dragon’s Dogma - recenze

 
Až se nás léto zeptá, co jsme dělali poslední měsíce, nebudeme se vykrucovat a nervózně si žmoulat prstíky. Pohlédneme mu zpříma do očí, pravou dlaň ležérně položenou na rukojeti dračího meče, v levé ruce otrhaný svitek s kresbou nahé Triss Ranuncul. Vážně jsme se nenudili - lovili jsme šupinaté bestie ve Skyrimu, umírali v temných labyrintech Dark Souls, pátrali...
31.05.2012 20:10 |

podobné články