Článek

Recenze: Vojenská disciplína dostala boxery Kličkovi až na vrchol!

 
Dětství v komunistickém Sovětském svazu, tvrdý dril od přísného otce, lampasáka sovětské armády, a stěhování z jedné strohé vojenské základny na druhou. Tak vypadalo dětství jedněch z nejúspěšnějších boxerů v historii tohoto sportu – bratrů Vitalije (45) a Vladimira (40) Kličkových.
17.09.2016 13:20 |

podobné články

Podobné články

Na protesty proti plesu ve Vídni vyrazili s noži a boxery: 6 lidí z českého autobusu zadrželi!

 
Ve vídeňském zámku Hofburg mají pravidelně ples rakouští nacionalisté. Je spjatý však i s protesty jejich oponentů. Před protesty však rakouská policie zadržela řadu lidí, kteří mířili demonstrovat. Na poklidný protest to totiž nevypadalo, měli s sebou i nože, boxery a výbušniny!
30.01.2015 22:25 |

podobné články

Chisora dal Kličkovi během vážení před bojem o titul facku

 
Britský boxer Dereck Chisora dal úřadujícímu mistru světa v těžké váze organizace WBC Vitaliji Kličkovi při vážení před sobotním zápasem facku. Ukrajinský obhájce titulu mu ránu nevrátil, ale tábory obou soupeřů se do sebe málem pustily.
17.02.2012 17:30 |

podobné články

Kryštof: Fandíme Kličkovi!

 
Členové kapely Kryštof mají neobvyklou zálibu! „Všichni fandíme boxerovi Kličkovi!
02.06.2015 23:15 |

podobné články

Kryštof: Fandíme Kličkovi!

 
Členové kapely Kryštof mají neobvyklou zálibu! „Všichni fandíme boxerovi Kličkovi!
03.06.2015 09:55 |

podobné články

Golonka: V zápase s Českem rozhodne herní disciplína a štěstí

 
Prestižní souboj českých a slovenských hokejistů v pátečním utkání osmifinálové skupiny mistrovství světa v Bratislavě rozhodne podle československé hokejové legendy Jozefa Golonky herní disciplina.
06.05.2011 07:20 |

podobné články

Osobnosti: Jozef Golonka (1 článek)

Nejdelší atletická disciplína bolí, chodci v cíli padali jako mouchy

 
Takhle bolí nejdelší atletická disciplína na olympiádě! Na padesáti kilometrech chůze se mnozí závodníci vydali ze všech sil a v cíli nejvíc se všeho potřebovali sanitku.
11.08.2012 17:35 |

podobné články

Přísná disciplína pro Preisse v blázinci: Manželku za ním nechtěli pustit!

 
Pravidelný řád a disciplína! To musí Martin Preiss (41), který skončil v blázinci po nedělním pokusu o sebevraždu, striktně dodržovat. S psychickými problémy se za pomoci rodičů Jany (66) a Viktora (67), kteří ho odvezli do léčebny, sám rozhodl bojovat.
20.12.2014 18:50 |

podobné články

Osobnosti: Martin Preiss (57 článků) , Martin Preiss (31 článků) , Viktor Preiss (146 článků)

Obrana: Vznikla vojenská Wikipedie, přispívat může každý

 
Na dva a půl tisíce hesel zatím obsahuje Česká vojenská encyklopedie, jakási vojenská obdoba Wikipedie.
20.08.2011 10:25 |

podobné články

Ústřední vojenská nemocnice je značkou kvality pro armádu i širokou veřejnost

 
V hodnocení pacientů i odborné veřejnosti se Ústřední vojenská nemocnice – Vojenská fakultní nemocnice v Praze umísťuje pravidelně na předních místech v rámci celé České republiky. Primát v hodnocení si drží i u „vojenské části veřejnosti“, ačkoli od doby, kdy nemocnice sloužila téměř výhradně pro vojáky či zaměstnance resortu obrany, uplynulo více než dvě desetiletí.
19.06.2016 12:35 |

podobné články

Ministr Stropnický: Ústřední vojenská nemocnice byla vyhlášena jako nejlepší v tomto roce

 
Organizace Health Care Institute (HCI) tento týden na svých webových stránkách zveřejnila výsledky celostátního projektu „Nemocnice ČR 2016“, který byl realizován od 1. února do 31. srpna 2016. V soutěži byla hodnocena také Ústřední vojenská nemocnice – Vojenská fakultní nemocnice v Praze. A byla vyhodnocena jako absolutní vítěz! ÚVN je Nemocnicí ČR 2016.
04.12.2016 22:00 |

podobné články

Exšéfa Zemanovy stráže šetří Vojenská policie: Nechával si proplácet fiktivní cesty

 
Odvolaného velitele Hradní stráže Petra Prskavce vyšetřuje Vojenská policie. Server Aktuálně.cz s odkazem na tři vysoce důvěryhodné zdroje uvedl, že Prskavec je podezřelý z toho, že si vypisoval a nechával proplácet cesty domů, kam však nejezdil, a místo toho zůstával v Praze. Že Vojenská policie záležitost na Pražském hradě prošetřuje, potvrdila bez podrobností její mluvčí Lenka Haberová.
06.12.2016 17:20 |

podobné články

AOPK ČR: Po 70 letech mohou návštěvníci až na vrchol pálavského Děvína

 
Po desítkách let zákazu vstupu byla letos na vrchol Děvína vyznačena zelená turistická značka, která návštěvníky přivede až na jeho vrchol.
23.04.2015 09:36 |

podobné články

Za více než rok Vojenská policie vyšetřovala 45 případů

 
Od loňského července, kdy Vojenská policie dostala pravomoc samostatně vyšetřovat některé trestné činy, eviduje už 45 trestních stíhání. ČTK to řekl náčelník Vojenské policie (VP) Pavel Kříž. Počet případů je podle jeho názoru vzhledem k velikost armády nízký.
26.08.2017 22:40 |

podobné články

Osobnosti: Pavel Kříž (197 článků)

Bratři Rodenové zbožňují box

 
Karel Roden (46) i jeho bratr Marian (45) jsou milovníci boxu. To byl hlavní důvod, proč výjimečně vyrazili na večírek. Jejich kamarád, bývalý boxer Rosťa Osička totiž vystavoval své obrazy. Maluje květiny a boxery a herečtí bratři prý dostanou obraz podle vlastního výběru jako dárek.
01.10.2009 05:05 |

podobné články

Osobnosti: Karel Roden (378 článků) , Karel Roden (378 článků)

NOŽE, TYČE, BOXERY - takhle se bijou fotbaloví CHULIGÁNI! VIDEA

 
Server tn.cz pro vás na serveru Youtube vyhledal videa bitek agresivních fotbalových fanoušků. Podívejte se.
27.07.2010 14:40 |

podobné články

Boxer Konečný: Ani titul mi zatím k velkým soupeřům nepomůže

 
Profesionální boxer Lukáš Konečný v sobotu v Anglii vybojoval titul mistra Evropy, přesto pro něj bude i nadále složité utkat se s předními světovými boxery lehké střední váhové kategorie.
21.09.2010 18:00 |

podobné články

Osobnosti: Lukáš Konečný (103 článků)

VIDEO: Nechutná dohra Kličkova zápasu. Bitka na tiskovce!

 
Britský boxer Dereck Chisora se po sobotním prohraném zápase s Vitalijem Kličkem v Mnichově popral na tiskové konferenci s bývalým mistrem světa v těžké váze Davidem Hayem. Oba boxery si dokonce předvolala k výslechu policie.
19.02.2012 13:10 |

podobné články

Osobnosti: David Haye (54 článků)

VIDEO Chisorovi s Hayem hrozí doživotní distanc

 
Oba britské boxery chce potrestat národní svaz
20.02.2012 14:15 |

podobné články

Německá policie vyšetřují neonacisty, kteří jezdili střílet do Čech

 
Německá policie v Bavorsku provedla razii u neonacistické skupiny, která podle všeho jezdila trénovat střelbu do České republiky. Při rozsáhlé akci zabavili policisté 5800 předmětů, mezi kterými podle portálu welt.de byly revolver, takzvané dekorační zbraně, nože, boxery, munice a věci s nacistickou tematikou a propagandou. O podrobnostech dnes informovala policie v Mnichově.
04.05.2012 18:50 |

podobné články