Článek

RECENZE: Vezměte si tabletku, bude to silné

 
„Vezměte si tabletku, budete svědky silných momentů,“ nabádá diváky herec na začátku představení Netopýr varšavského TR. A jeho asistentky je rozdávají publiku.
11.09.2015 10:03 |

podobné články

Podobné články

Do českých lékáren míří vražedná zbraň: Pilulky způsobující potrat!

 
Strach z nechtěného těhotenství zná většina žen. A pokud k němu dojde, ne každá může a chce dítě donosit. Rozhodují se, zda raději nezvolit potrat. Pokud se pro něj rozhodnou, nově už nebudou muset podstupovat chirurgický zákrok, bude stačit pouze spolknout tabletku! V Česku se od včerejška může prodávat potratová pilulka.
27.06.2013 12:15 |

podobné články

To by se jen pelešilo a hltalo prášky! křičela stařenka na mladíka v lékárně

 
Mladí a staří lidé mezi sebou často naráží na nepochopení. Zatímco staří mají tendenci moralizovat a vzpomínat na staré dobré časy, mladí si nenechají poradit a mnohdy vzdorují jen z principu. Naprosto ukázkové mezigenerační nepochopení se odehrálo nedávno v jedné slovenské lékárně, kam šel mladík koupit po sexu tabletku.
07.12.2011 11:50 |

podobné články

Mladík si po sexu přišel do lékárny pro prášky, stařenka ve frontě mu vynadala

 
Mladí a staří lidé mezi sebou často naráží na nepochopení. Zatímco staří mají tendenci moralizovat a vzpomínat na staré dobré časy, mladí si nenechají poradit a mnohdy vzdorují jen z principu. Naprosto ukázkové mezigenerační nepochopení se odehrálo nedávno v jedné slovenské lékárně, kam šel mladík koupit po sexu tabletku.
07.12.2011 12:05 |

podobné články

Babské rady: Jak na hnojení bez chemie?

 
Stejně jako člověk občas schroupe jablko či zapije tabletku z lékárny, aby do těla dostal vitaminy a minerální látky, potřebují je i kytičky či zelenina. Na řadu pak přichází hnojení. Přípravků je tolik, že ani nevíte, který vybrat. Většinou jde ale o chemická hnojiva. Inspirujte se radami našich babiček, jak hnojit bez chemie.
03.08.2012 12:00 |

podobné články

Sexy Mirka s vtípkem

 
Příjde Pepíček za dědou do kuchyně a ptá se ho: "Ty dědo, neviděl si tu náhodou někde tabletku, na které bylo napsáno LSD?"
15.12.2013 06:20 |

podobné články

Zajímavosti o lécích, bez kterých se neobejdeme

 
Každý z nás čas od času potřebuje nějaké léky. Ať už se jedná o obyčejnou tabletku proti bolesti nebo třeba o antibiotika. Dost možná si někdo...
04.03.2014 14:20 |

podobné články

Zajímavosti o lécích, bez kterých se neobejdeme

 
Každý z nás čas od času potřebuje nějaké léky. Ať už se jedná o obyčejnou tabletku proti bolesti nebo třeba o antibiotika. Dost možná si někdo...
20.03.2014 10:55 |

podobné články

Pěkně drsná reklama ukazuje, jak vám dámské tampony mohou zachránit život!

 
Když si vezmete Tampax, nebudete protékat. Když si vezmete tampony Tampax, nestane se, že by vás v moři vinou protékání zvětřil žralok a rozkousl vás vejpůl.
19.06.2013 22:10 |

podobné články

Vezměte psa na dovolenou aneb Jak cestovat s čtyřnohým miláčkem

 
Máte doma psího mamánka, který by po vás steskem vyl celé dny i noci? Tak ho vezměte v létě s sebou. Stačí se na cestu připravit.
27.07.2013 07:05 |

podobné články

To už je na kosu: 448 praváků za 3 hodiny!

 
Vezměte nůše, vezměte kosy a vyrazte na houby do lesů, třeba do chřibských. Pod hradem Buchlovem na Uherskohradišťsku rostou v množství nevídaném. Jana Filípková z obce Salaš našla za tři hodiny 448 pravých hřibů.
23.09.2013 12:15 |

podobné články

Berdychovy trable. Jak to dopadne, když vezmete přítelkyni do Dubaje

 
Tomáš Berdych řešil na turnaji v Dubaji kuriózní problém. Během čtvrtfinále si nechal ošetřit spálená záda. Tak už to chodí, když vezmete k moři přítelkyni a musíte s ní trávit čas na pláži.
27.02.2014 20:40 |

podobné články

Osobnosti: Tomáš Berdych (1367 článků)

Pozor na zabijáka v lékárničce! Větší dávka vraždí spolehlivě!

 
Něco na vás leze, tak si vezmete Paralen. Jenže "šoufl" je vám pořád a tak si vezmete ještě jeden nebo dva. Tady jde už ale o život!
03.08.2015 12:15 |

podobné články

Super novinky pro mrňata i puberťačky. Nevíte, jak zabavit děti? Vezměte je do knihkupectví!

 
Děti sice mají prázdniny, ale nevlídné počasí neláká k výletům ani procházkám. Pokud nevíte, jak zabavit nudící se potomky, a nechcete je nechat sedět celé dny před obrazovkou, vezměte je do knihkupectví! Na pultech je řada knižních novinek, které zaujmou mrňata, školáky i puberťáky.
30.10.2015 06:05 |

podobné články

POZOR! Česko zasáhly silné bouřky z vedra. A bude ještě hůř! PŘEDPOVĚĎ

 
Teplotní rekordy i první silné bouřky. Tak teď vypadá počasí v České republice. A meteorologové varují. Silné bouřky a krupobití nás čekají i v dalších dnech!
18.06.2013 11:55 |

podobné články

Potraviny do ložnice, aneb co okoření váš sexuální život?

 
Potraviny do ložnice – zní to možná divně, ale příroda rozhodně věděla, co dělá, a proto vaše životy okořenila pochoutkami, které přirozeně působí jako afrodiziaka. Jestliže máte pocit, že vás sexuální život tak trochu upadá do stereotypu, sex se stává pouze povinností a vášeň z vás vyprchává, pak je náš dnešní článek určený právě vám. Následující řádky vám prozradí, jaké potraviny by s vámi měli sdílet jedno lože. Věřte tomu nebo ne, ale i zdánlivé maličkosti mohou okořenit váš sexuální život a po přečtení posledního článku vezmete nákup s potravinami útokem! Pojďte se společně s námi mrknou na potraviny do ložnice, jež na první pohled působí nevinně, ale dokážou vaše těla i mysl pořádně rozproudit. Pochutnejte si! Čokoláda Čokoláda je považována za jedno s nejvíce sexy jídel a my tohle tvrzení rozhodně nebudeme vyvracet. Potvrzuje to i věda, která říká, že konzumace čokolády v těle uvolní endorfiny a dopamin, díky kterým se dostanete do té správné nálady. Jahody Mezi potraviny do ložnice patří i jahody, které jsou momentálně v sezoně, tak proč jejich schopností trochu nevyužít? Nejenže samy o sobě vypadají velice sexy – přeci jen červená barva je odjakživa spojována se vzrušením – ale navíc obsahují antioxidanty, které podporují krevní oběh. A to znamená jediné – krev se dostane do těch správných míst! Česnek Co se česneku týče, je to trochu sporné – jeho aroma je velice silné a dokáže veškeré milostné rozpoložení a touhu doslova pohřbít, ovšem na druhou stranu se pyšní pozitivními účinky v podobě podpory krevního oběhu a rozšiřování cév. Ne nadarmo se proto řadí mezi potraviny do ložnice. Pomeranče Jakékoli potraviny do ložnice s obsahem vitamínu C byste rozhodně neměli opomíjet. Vitamin C působí preventivně proti nachlazení a navíc v těle zvyšuje hladinu oxytocinu – a to je mrška zodpovědná za skutečnost, že se tak rádi... Čtěte více Příspěvek Potraviny do ložnice, aneb co okoření váš sexuální život? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
28.11.2015 18:45 |

podobné články

Budete mít orgasmus? Vezměte do ruky pravítko, dámy!

 
Velikost mužova penisu, míra přitažlivosti k muži a kvalita jeho výkonu mají jen malý vliv na to, zda žena dosáhne orgasmu vaginálně. Prokázali to vědci z Indiany s tím, že tato schopnost vyvrcholit poševní penetrací je silně ovlivněna anatomií pohlavní soustavy. Ženy mají různě tvarovanou vagínu a klitoris. A třetina z nich má tak nevýhodný tvar, že souloží nemůže vyvrcholit.
26.04.2016 16:05 |

podobné články

Resident Evil: Operation Raccoon City - recenze

 
Když jsem poprvé slyšel o Resident Evil: Operation Raccoon City, tak se mi základní myšlenka hry líbila. Vezměte do rukou skupinku čističů pracujících pro Umbrellu a vykonejte trochu špinavé práce ve městě zaplněném zombíky, genetickými experimenty, živými protivníky a samozřejmě ikonickými hrdiny série. A když na to dojde, přepište ve své hře dějiny série a střelte...
06.04.2012 21:10 |

podobné články

Recenze Diablo III: Ultimate Evil Edition – Skutečně pekelná zábava!

 
Peklo se vrátilo! Žádné chmury se však nekonají, tohle je čistá radost! Na konzole nové generace totiž přišlo Diablo III, to nejlepší akční RPG pod sluncem, a to hned v ultimátní verzi, která obsahuje i datadisk Reaper of Souls. Vezměte si v práci dovolenou, pošlete manželky i s dětmi k moři, tohle jsou herní orgie, které si nechcete nechat ujít!
25.08.2014 20:20 |

podobné články

Klídek, je to jen film, vzkazuje kritikům režisér Warcraftu. V Číně se snímek stal senzací

 
Režisér filmu Warcraft: První střet Duncan Jones se na svém Twitteru vyjádřil ke kritice svého filmu. Napsal: „Pokud se vám Warcraft líbil, dejte o tom vědět ostatním nebo ještě lépe, vezměte na to někoho dalšího! Pokud ne, v pohodě, ale prosím klídek. Je to jen film.“ Snímek obdržel zejména v amerických médiích výrazně negativní recenze. Na agregátoru kritických ohlasů Rottentomatoes film zaznamenal pouze 27 procent pozitivních vyjádření kritiků. Snímku je vyčítána nepřehlednost děje a přehlcenost postavami. Výdělky filmu v USA jsou podprůměrné, v Číně se však stal senzací, když za prvních pět dní vydělal přes 156 milionů dolarů. Zda se natočí pokračování, zůstává nejasné.
13.06.2016 14:30 |

podobné články

Osobnosti: Duncan Jones (12 článků)