Článek

RECENZE: V hororu s upíry, vlkodlaky a monstrem

 
Upíři už začínají být podobně okoukanými postavami jako prototypy osamělých třicátnic nebo sarkastických intelektuálů. Z podobného východiska možná vycházel spisovatel Will Hill, když do své knihy Department 19: Utajená mise přimíchal kromě nich také Frankensteinovo monstrum, Drákulu, Van Helsinga a vlkodlaky. Je to guláš. V zahraničí se však výborně prodává.
02.01.2014 15:10 |

podobné články

Podobné články

Leona Lewis je posedlá upíry

 
Zpěvačka Leona Lewis (25)přiznala svou skrytou vášeň. Je jí posedlost upíry.  Leona doslova miluje všechny filmy a televizní programy, které se této tematiky týkají. „Jsem upíry posedlá, takže miluji Twilight, True Blood a Vampire Diaries. Natolik mi to učarovalo, že bych na svém příštím videoklipu nebo tour chtěla mít temnotu, upíry a celé ho ladit do [...]
08.07.2010 08:01 |

podobné články

Osobnosti: Leona Lewis (27 článků)

Souboje s vlkodlaky jsou nic proti zápasu s nudou - Recenze očekávané akce The Order: 1886!

 
Ocitáte se ve viktoriánském Londýně roku 1886, ale ne toho našeho. Jde vskutku o úchvatné místo. Létají zde ozbrojené vzducholodě, rytíři tajného Řádu se dorozumívají prostřednictvím vysílaček a nechybí jim ani elektrické zbraně od Nikoly Tesly. K tomu se utkávají s krvelačnými vlkodlaky! Že to zní poutavě? To ano, ale v podání The Order: 1886, dlouho očekávané exkluzivní akce pro PlayStation 4, jde o zklamání, nudu a šeď.
25.02.2015 19:30 |

podobné články

Osobnosti: Nikola Tesla (12 článků)

Co vystřihli z Krause: Štěpánovou s Babišem i „monstrem na Hradě“. A Dietlovou

 
Show Jana Krause s ostrým úvodem proti prezidentovi Miloši Zemanovi měla nakonec na Primě přeci jen bílá místa. Zmizela věta herečky Báry Štěpánové o tom, jak si Česko ukrást nedáme monstrem na Hradě nebo pánem ze Slovenska. V ní kromě prezidenta Zemana narážela i na původ vicepremiéra a ministra financí Andreje Babiše (ANO). A pryč šla i slova novinářky Magdaleny Dietlové, která vyčetla Čechům, že na Hrad neposlali knížete Karla Schwarzenberga (TOP 09).
27.10.2016 22:20 |

podobné články

Osobnosti: Bára Štěpánová (171 článků) , Jan Kraus (1021 článků) , Andrej Babiš (12765 článků) , Karel Schwarzenberg (3721 článků) , Karl Kraus (38 článků) , Karel Zeman (281 článků)

Filmové premiéry: Marvelovské dobrodružství a experimenty s obojživelným monstrem

 
Marvelovské dobrodružství válečníka T’Chally, experimenty s podivuhodným obojživelným monstrem, úspěšný kardiochirurg a jeho boj za spravedlnost. V tomto týdnu na nás čekají tři filmové premiéry a dokument mapující desetiletou kariéru zpěvačky Ewy Farné.
14.02.2018 12:00 |

podobné články

Miley Cyrus nesnáší upíry

 
Zpěvačka Miley Cyrus (17) nenávidí vampíry, takže nesleduje ani moderní filmy s touto tematikou.  V rozhovoru pro Entertainment Weekly popstar uvedla, že ji nezajímá ani série Twilight nebo True Blood na HBO.  „Nesnáším upíry,“ řekla Miley. Na otázku, jestli sleduje True Blood, odpověděla: „A na jakém programu to dávají?“  „Aha, nemáme HBO, doma máme na televizi pouze 10 programů, takže [...]
07.10.2010 07:40 |

podobné články

Osobnosti: Miley Cyrus (853 článků)

Bude z DARK celshadovaný Deus Ex s upíry?

 
V third-person akci DARK se převtělíte do role upíra, který musí rozkrýt tajuplnou korporaci Geoforge. Za pomoci smrtících bojových chvatů a stealth skillů budete brouzdat futuristickým městem, které vývojáři z Realmforge stylizovali jako celshadovaný techno svět, konverzovat tu s NPC a řešit drobné questy. Své nepřátele (ghouly, policejní jednotky i další upíry) budete...
10.12.2010 14:00 |

podobné články

Bulhaři našli v zemi dva středověké upíry

 
Bulharští archeologové objevili středověké lidské kostry s železnými hřeby v hrudi. Hřeby měly nebožtíky uchránit před proměnou v upíry.
06.06.2012 09:40 |

podobné články

Zpříjemněte si neděli a omrkněte 5 nejvíc sexy herců, kteří si zahráli upíry

 
Téma upírů, záhadných bytostí, které sají krev lidem, aby přežily, se v různých obměnách objevuje snad odjakživa. "Legendy ale většinou mluví o odporných stvořeních":http://www.extra.cz/upiri-neziji-jen-v-legendach-ale-skutecne-existovali-archeolog-objevil-kostru-jednoho-z-nich, jež je možné zahlédnout jen v noci. Těchhle pět krasavců upíry hraje v televizních seriálech. A jsou oproti opravdovým upírům zatraceně sexy! A jako bonus je můžete potkat i přes den.
30.11.2014 16:26 |

podobné články

Jak se žije v zemi, kde při honu na upíry davy lynčují přízraky

 
Dosud se museli o život ve východoafrickém Malawi bát hlavně albíni, jejichž orgány místní šamani používají při obřadech černé magie. Nyní hrozí zlynčování každému, kdo se jen trochu znelíbí okolí. V zemi totiž propukl velký hon na upíry. Odnášejí to nejen nevinní lidé, ale i turistický ruch.
17.12.2017 09:50 |

podobné články

Milovníci hororů jsou štíhlejší a mají silnější imunitu

 
Milovníci hororů si užívají pocit, kdy se jim ježí chlupy a pak hrozivým překvapením zakřičí. Pro odpůrce tohoto filmového žánru je to ale nepochopitelné sebetrýznění. Jenže může mít i pozitivní účinky na zdraví. Podle britských vědců totiž sledování hororů může posilovat imunitu a také přispívat k hubnutí.
31.10.2016 11:00 |

podobné články

Tak to je síla. Přemožitelka upírů Sarah Michelle Gellar vypadá bez make-upu jako z hororu

 
Herečku a představitelku seriálové hrdinky Buffy Sarah Michelle Gellar (34) zastihli fotografové při cestě do fitness centra. Hvězda ale půvabnou bojovnici s upíry připomínala opravdu jen vzdáleně. Bez make-upu byla k nepoznání.
04.12.2011 18:15 |

podobné články

Osobnosti: Sarah Michelle Gellar (17 článků)

Profesionální grafici předělali známé tváře: Udělali z hvězd vlkodlaky!

 
Známé tváře jsou často terčem šikovných grafiků, které je nechají zestárnout, zplešatět či omládnout. Tentokráte ale udělali z předních zahraničních herců krvežíznivé bestie.
17.02.2012 09:10 |

podobné články

První půle zrušte, Liberec to valí až pak. A parádně!

 
Ve vlkodlaky se prý někteří lidé měnívají při úplňku, Liberec ve druhém poločase
20.09.2013 00:55 |

podobné články

Plující sodoma? Nejdivnější česká zpěvačka řádila na přeplněném parníku v psím oblečku doprovázena dvěma vlkodlaky

 
Nejdivnější česká zpěvačka Marie Pojkarová  (58) , která má v internetovém světě patent na hodně bizarní videoklipy, to umí rozjet nejen při natáčení bláznivých záběrů se štěňaty v košíku či roztěkaným pohybem v nebezpečné blízkosti poklopce nebohého Bohuše Matuše  (41) na rozpálené pláži v Itálii, ale i během vlastního živého vystoupení!
28.08.2014 15:25 |

podobné články

Osobnosti: Bohuš Matuš (112 článků) , Marie Pojkarová (76 článků)

Upírka Kate Beckinsale: Loví vlkodlaky v Praze!

 
Dobrá zpráva pro milovníky filmových thrillerů. Anglická hvězda Kate Beckinsale (42) právě točí v Praze další díl upírské ságy Underworld.
27.11.2015 23:15 |

podobné články

Osobnosti: Kate Beckinsale (32 článků)

Sexuální poradna: Přítel je š*kodlak, při sexu mu roste srst

 
Lykantropie je bájná porucha, při níž se za úplňku mění lidé ve vlkodlaky. Ve skutečném životě však nikdy zdokumentována nebyla. Milada však tvrdí, že její přítel je š*kodlak a srst mu naroste při sexu, což je hrůza. Co na to náš odborník Dr. Karel Obdařený?
22.02.2016 14:20 |

podobné články

DNES JE DEN PRO VLKODLAKY! Kalendář úplňků do konce roku 2016: Srpnový úplněk je nejděsivějším úplňkem roku!

 
Víte, kdy se v tomto roce dostane Měsíc do fáze úplňku? Přinášíme vám proto velký přehled, který vám prozradí, kdy zůstat doma a raději nevycházet. Právě blížící se srpnový úplněk nám totiž nepřinese nic dobrého. Sebevraždy, potraty i nehody, to je to, co na nás chystá!
18.08.2016 19:05 |

podobné články

V tyhle dny se budou lidé měnit ve vlkodlaky! Toto je kalendář úplňků pro rok 2016!

 
Co říkáte na úplněk a jaké máte s ním zkušenosti? Věříte, že se v tuto dobu dějí nadpřirozené věci? Podívejte se na podrobný přehled úplňků, které nás ještě čekají v tomto roce.
16.09.2016 17:25 |

podobné články

Jakub Petruška: Ze stříbra jsou dešťové mraky a odstrašuje vlkodlaky

 
O stříbře se v odborných kruzích hovoří jako o velmi podhodnoceném kovu, který se zatím stále krčí ve stínu zlata. To už ale tak úplně neplatí. Stříbro se stává stále více oblíbeným investičním nástrojem. Důkazem je neustále narůstající poptávka, jak z průmyslu tak od běžných investorů.
29.09.2016 19:25 |

podobné články