Článek

RECENZE: Utíkej divočinou. Ale před sebou neutečeš

 
Režisér Jean-Marc Vallée se po Klubu poslední naděje pustil do další kvalitní látky ve spolupráci s proslulým spisovatelem a scenáristou Nickem Hornbym (Všecky moje lásky, Jak na věc). Hlubší ponor do lidských duší zmítaných běsy se vyplatil.
03.03.2015 16:51 |

podobné články

Podobné články

Svižná rozcvička v Bílém domě: Utíkej, Obamo, utíkej!

 
Když chcete zůstat fit, nemusíte do posilovny. Kolikrát stačí pracoviště, i kdyby to měl být Bílý dům! V nejnovějším klipu to dokazuje prezident Spojených států Barack Obama (52).
03.03.2014 05:10 |

podobné články

Osobnosti: Barack Obama (2348 článků)

NP Šumava: Průvodci divočinou 2016

 
Dne 7. června 2016 v 9.00 se spouští rezervační systém na výpravy s průvodci za divočinou Národního parku a CHKO Šumava. Všem zájemcům přejeme příjemné zážitky ze šumavské divočiny.
06.06.2016 09:25 |

podobné články

Adamová a Landovský řádí před kamerou ve filmu Stínu neutečeš

 
Nový český film Stínu neutečeš, jímž do kinematografie vstupuje scenáristka a režisérka Lenka Kny, je především hereckým filmem: dvě mimořádně silné a výrazné osobnosti, Jaroslava Adamová a Pavel Landovský, v něm hrají manžele.
10.12.2009 10:20 |

podobné články

Osobnosti: Pavel Landovský (168 článků) , Jaroslava Adamová (26 článků) , Lenka Kny (8 článků) , Pavel Nový (336 článků) , Pavel Nový (238 článků) , Lenka Adamová (1 článek)

Premiéry – Samec, Dvojka i Stínu neutečeš

 
Do kin tento týden vstupují čtyři snímky, z nichž jsou dva české: road movie Dvojka a dramatický příběh Stínu neutečeš. Dále má premiéru romantická komedie Samec a rodinný film Mikulášovy patálie.
10.12.2009 06:20 |

podobné články

Nová DVD - Lítám v tom, Morganovi i Stínu neutečeš

 
Mezi filmy, které právě vycházejí na DVD, najdete drama s Georgem Clooneym Lítám v tom, romantickou komedii Morganovi, nebo český snímek Stínu neutečeš.
22.06.2010 05:50 |

podobné články

Nová DVD: Šílený Max: Zběsilá cesta, Neutečeš, Pařba v Mexiku a Nekonečný příběh 2DVD

 
Tvůrce legendární série o Šíleném Maxovi, režisér George Miller, se vrací do světa bojovníka silnic ve filmu Šílený Max: Zběsilá cesta. Démonické přízraky pronásledují hrdinku hororu Neutečeš. Po Pařbě v Bangkoku je tu Pařba v Mexiku. V kolekci dvou DVD vycházejí oba díly Nekonečného příběhu.
15.09.2015 07:05 |

podobné články

Osobnosti: George Miller (9 článků) , George Miller (11 článků) , Max Nekonečný (1 článek)

„Válka barev“ v 360 stupních. Tisíce běžců získaly statisíce pro charitu

 
V areálu Psychiatrické nemocnice Bohnice se v sobotu běžel finální běh letošního ročníku Barvám neutečeš. Zúčastnilo se ho více než 5,5 tisíce účastníků a velký úspěch měl charitativní přesah celé akce. V rámci běhů se totiž podařilo získat 700 tisíc korun na Linku bezpečí. Fotograf Blesku pro vás pořídil na místě unikání 360stupňový záběr. Nyní se Barvám Neutečeš přesouvá k našim sousedům na Slovensko, kde se první společný barevný výhoz uskuteční 28. května v Košicích.
21.05.2016 20:20 |

podobné články

Běž, Laro, utíkej! Recenze Lara Croft Go

 
Žila byla jednou jedna archeoložka, která se stala úplně nejpopulárnější hrdinkou videoher všech dob. A to proto, že nejenom videohry z hlavní série Tomb Raider, ve kterých ukázala své fyzické i mentální schopnosti, vynikaly. I odbočky neboli spin-offy s legendární Larou Croft stály za to. A novinka Lara Croft Go není v tomto směru žádnou výjimkou. Vzhůru do kobky!
21.12.2016 10:10 |

podobné články

Osobnosti: Lara Croft (67 článků)

RECENZE Jessabellini bubáci zmatkují, když tasí videokazety

 
Horor Jessabelle straší jen rutinou a dějovými zmatky. Vrcholům letošní hororové sezony jako Neutečeš (It Follows) a Babadook se nepřiblížil, i tak v kinech vydělal.
18.11.2014 16:05 |

podobné články

Recenze: Minulosti neutečeš - Reportér Sandry Brown to ví líp než kdo jiný

 
Krev, vražda, napětí, láska a vášeň. Detektivka Reportér tohle všechno má a americké autorce Sandře Brown, která je známá spíše svými romány, v nichž dominuje romantika, to kupodivu zvládá velmi dobře ukočírovat.
07.11.2016 12:50 |

podobné články

VIDEO: Utíkej, nebo tě sejmu! Fotbalista chtěl seřezat rozhodčího

 
Drama v Libanonu. Fotbalový sudí Basher Awassi musel poté, co tasil žlutou kartu, prchnout před soptícím hráčem a bafuňáři. Zachránili ho až vojáci.
08.03.2013 13:00 |

podobné články

Macuro, utíkej! V Itálii tě nahání Rychtář. Kvůli Bartošové tě chce roztrhnout jak hada!

 
Jsou asi lidé, kteří nikdy nepochopí, kdy je konec. I když Iveta Bartošová  (47) již několikrát Josefu Rychtářovi  (55) dala jasně najevo, že s ním už nechce mít nic společného (existuje i nahrávka před zpěvaččiným útěkem se Zdeňkem Macurou  (39) , v níž říká Rychtářovi, aby si sbalil věci a odešel), ten se však nevzdává. Asi ho smrtelně ranilo, s kým si to jeho bývalka dovolila utéct, a tak teď dvojici nahání po Itálii, aby Macuru zbušil a Ivetu, patrně i násilím, odtáhl zpátky!
09.07.2013 13:40 |

podobné články

Osobnosti: Iveta Bartošová (6593 článků)

S průvodci do divočiny šla letos skoro tisícovka zájemců

 
Nejen o zážitky a o poznávání šumavské divoké přírody mohli být bohatší účastníci našeho letošního programu Průvodci divočinou, ale také o zajímavé ceny. Stačilo poslat fotografie z výpravy s průvodcem do soutěže „Šumavská divočina“, která probíhala od poloviny července do konce října. Na Správě Národního parku a Chráněné krajinné oblasti Šumava se nakonec sešlo více než sto fotografií od 33 autorů.
12.12.2014 13:41 |

podobné články

Hvězdný liliput ze seriálu Hry o trůny: NAHÝ v divočině (FOTO)

 
Americký herec Peter Dinklage je zvyklý bojovat o život v roli Tyriona Lannistera ve Hře o trůny, tentokrát se ale musel popasovat nahý se zákeřnou divočinou. Společně s komičkou Leslie Jonesovou natočil pro Saturday Night Live parodii na pořad Nazí a vystrašení.
06.04.2016 17:05 |

podobné články

Osobnosti: Peter Dinklage (5 článků)

Fotky: Divočinou, pouštěmi, kamením i závějemi. Tak jezdí bikerka Peggy Marvanová

 
Teprve jedenadvacetiletá česká závodnice Markéta Peggy Marvanová vyhledává ty nejextrémnější cyklistické závody na světě. Bývá na nich zaručeně nejmladší, ale prohání ty nejlepší.
15.06.2016 09:15 |

podobné články

Míša Ochotská v kině: Přišla s novým kolegou!

 
Moderátorka Míša Ochotská (25) se spolu s dalšími tvářemi českého šoubyznysu díky filmovému plátnu vydala na cestu africkou divočinou plnou divoké zvěře a dobrodružství.
14.05.2009 17:05 |

podobné články

Vyprávěj (7/26) - 21. srpen

 
Srpen 1968. Téma: Já nechci mít hlad jako za války! Největší ostuda je, že nás zase obsadili Němci. Josefe, utíkej do obchodu a kup tam, co ještě mají!
12.10.2009 12:00 |

podobné články

Bendigu, utíkej! Tvůj gay manažer tě připravil o peníze!

 
Hvězda první Česko Slovenské SuperStar Honza Bendig (18), jenž se na popud našeho nedávného odhalení přiznal, že miluje muže , má za chlapce a manažera opravdu velmi podivného člověka! Jeho láska David Zurick ho totiž svými přemrštěnými požadavky a hlavně nestandardním chováním připravil už i o jeden pořádný kšeft. A nejen to. Zdá se, že Honza je kvůli spolupráci s ním na tom nyní tak špatně, že musí obrážet podniky za pár stokorun.
09.08.2012 22:30 |

podobné články

Osobnosti: Jan Bendig (231 článků)

Svědectví z tuniského pekla: Utíkej a řekni dětem, že je táta miluje! Snoubenku bránil vlastním tělem

 
Boj o život, strach o blízké, bezmoc a totální šok. To vše zažili turisté v Tunisku, kteří po obědě vyrazili na pláž. Tam se včera vydal i nenápadný student s kalašnikovem, jenž do nich začal pálit. Zpovědi těch, kteří přežili, jsou smutné a děsivé. Jedna z turistek popsala poslední slova svého snoubence, který se ji vydal bránit vlastním tělem.
27.06.2015 03:05 |

podobné články