Článek

RECENZE: Utíkej divočinou. Ale před sebou neutečeš

 
Režisér Jean-Marc Vallée se po Klubu poslední naděje pustil do další kvalitní látky ve spolupráci s proslulým spisovatelem a scenáristou Nickem Hornbym (Všecky moje lásky, Jak na věc). Hlubší ponor do lidských duší zmítaných běsy se vyplatil.
03.03.2015 16:51 |

podobné články

Podobné články

NP Šumava: Průvodci divočinou 2016

 
Dne 7. června 2016 v 9.00 se spouští rezervační systém na výpravy s průvodci za divočinou Národního parku a CHKO Šumava. Všem zájemcům přejeme příjemné zážitky ze šumavské divočiny.
06.06.2016 09:25 |

podobné články

NP Šumava: Průvodci divočinou slaví 10 let

 
V letošním roce vstupují Průvodci šumavskou divočinou už do své 10. sezóny. Od 23. května, přesně od 9.00 hodin, si můžete rezervovat místo na jedné či více z celkem 123 připravených výprav za poznáním divoké přírody Národního parku Šumava.
19.05.2017 20:10 |

podobné články

Svižná rozcvička v Bílém domě: Utíkej, Obamo, utíkej!

 
Když chcete zůstat fit, nemusíte do posilovny. Kolikrát stačí pracoviště, i kdyby to měl být Bílý dům! V nejnovějším klipu to dokazuje prezident Spojených států Barack Obama (52).
03.03.2014 05:10 |

podobné články

Osobnosti: Barack Obama (2380 článků)

Adamová a Landovský řádí před kamerou ve filmu Stínu neutečeš

 
Nový český film Stínu neutečeš, jímž do kinematografie vstupuje scenáristka a režisérka Lenka Kny, je především hereckým filmem: dvě mimořádně silné a výrazné osobnosti, Jaroslava Adamová a Pavel Landovský, v něm hrají manžele.
10.12.2009 10:20 |

podobné články

Osobnosti: Pavel Landovský (169 článků) , Jaroslava Adamová (27 článků) , Lenka Kny (8 článků) , Pavel Nový (347 článků) , Pavel Nový (246 článků) , Lenka Adamová (1 článek)

Premiéry – Samec, Dvojka i Stínu neutečeš

 
Do kin tento týden vstupují čtyři snímky, z nichž jsou dva české: road movie Dvojka a dramatický příběh Stínu neutečeš. Dále má premiéru romantická komedie Samec a rodinný film Mikulášovy patálie.
10.12.2009 06:20 |

podobné články

Nová DVD - Lítám v tom, Morganovi i Stínu neutečeš

 
Mezi filmy, které právě vycházejí na DVD, najdete drama s Georgem Clooneym Lítám v tom, romantickou komedii Morganovi, nebo český snímek Stínu neutečeš.
22.06.2010 05:50 |

podobné články

Nová DVD: Šílený Max: Zběsilá cesta, Neutečeš, Pařba v Mexiku a Nekonečný příběh 2DVD

 
Tvůrce legendární série o Šíleném Maxovi, režisér George Miller, se vrací do světa bojovníka silnic ve filmu Šílený Max: Zběsilá cesta. Démonické přízraky pronásledují hrdinku hororu Neutečeš. Po Pařbě v Bangkoku je tu Pařba v Mexiku. V kolekci dvou DVD vycházejí oba díly Nekonečného příběhu.
15.09.2015 07:05 |

podobné články

Osobnosti: George Miller (9 článků) , George Miller (11 článků) , Max Nekonečný (1 článek)

„Válka barev“ v 360 stupních. Tisíce běžců získaly statisíce pro charitu

 
V areálu Psychiatrické nemocnice Bohnice se v sobotu běžel finální běh letošního ročníku Barvám neutečeš. Zúčastnilo se ho více než 5,5 tisíce účastníků a velký úspěch měl charitativní přesah celé akce. V rámci běhů se totiž podařilo získat 700 tisíc korun na Linku bezpečí. Fotograf Blesku pro vás pořídil na místě unikání 360stupňový záběr. Nyní se Barvám Neutečeš přesouvá k našim sousedům na Slovensko, kde se první společný barevný výhoz uskuteční 28. května v Košicích.
21.05.2016 20:20 |

podobné články

Běž, Laro, utíkej! Recenze Lara Croft Go

 
Žila byla jednou jedna archeoložka, která se stala úplně nejpopulárnější hrdinkou videoher všech dob. A to proto, že nejenom videohry z hlavní série Tomb Raider, ve kterých ukázala své fyzické i mentální schopnosti, vynikaly. I odbočky neboli spin-offy s legendární Larou Croft stály za to. A novinka Lara Croft Go není v tomto směru žádnou výjimkou. Vzhůru do kobky!
21.12.2016 10:10 |

podobné články

Osobnosti: Lara Croft (72 článků)

RECENZE Jessabellini bubáci zmatkují, když tasí videokazety

 
Horor Jessabelle straší jen rutinou a dějovými zmatky. Vrcholům letošní hororové sezony jako Neutečeš (It Follows) a Babadook se nepřiblížil, i tak v kinech vydělal.
18.11.2014 16:05 |

podobné články

Recenze: Minulosti neutečeš - Reportér Sandry Brown to ví líp než kdo jiný

 
Krev, vražda, napětí, láska a vášeň. Detektivka Reportér tohle všechno má a americké autorce Sandře Brown, která je známá spíše svými romány, v nichž dominuje romantika, to kupodivu zvládá velmi dobře ukočírovat.
07.11.2016 12:50 |

podobné články

S průvodci do divočiny šla letos skoro tisícovka zájemců

 
Nejen o zážitky a o poznávání šumavské divoké přírody mohli být bohatší účastníci našeho letošního programu Průvodci divočinou, ale také o zajímavé ceny. Stačilo poslat fotografie z výpravy s průvodcem do soutěže „Šumavská divočina“, která probíhala od poloviny července do konce října. Na Správě Národního parku a Chráněné krajinné oblasti Šumava se nakonec sešlo více než sto fotografií od 33 autorů.
12.12.2014 13:41 |

podobné články

Hvězdný liliput ze seriálu Hry o trůny: NAHÝ v divočině (FOTO)

 
Americký herec Peter Dinklage je zvyklý bojovat o život v roli Tyriona Lannistera ve Hře o trůny, tentokrát se ale musel popasovat nahý se zákeřnou divočinou. Společně s komičkou Leslie Jonesovou natočil pro Saturday Night Live parodii na pořad Nazí a vystrašení.
06.04.2016 17:05 |

podobné články

Osobnosti: Peter Dinklage (5 článků)

Fotky: Divočinou, pouštěmi, kamením i závějemi. Tak jezdí bikerka Peggy Marvanová

 
Teprve jedenadvacetiletá česká závodnice Markéta Peggy Marvanová vyhledává ty nejextrémnější cyklistické závody na světě. Bývá na nich zaručeně nejmladší, ale prohání ty nejlepší.
15.06.2016 09:15 |

podobné články

Míša Ochotská v kině: Přišla s novým kolegou!

 
Moderátorka Míša Ochotská (25) se spolu s dalšími tvářemi českého šoubyznysu díky filmovému plátnu vydala na cestu africkou divočinou plnou divoké zvěře a dobrodružství.
14.05.2009 17:05 |

podobné články

Od 15. července do šumavské divočiny s fotoaparátem

 
Právě dnes, 15. července se zájemcům o Šumavu otevírají nové možnosti výletů s průvodci do divočiny i do tzv. tetřevích oblastí. A zároveň začíná nová fotosoutěž pro účastníky výprav s Průvodci divočinou, které letos probíhají již sedmou sezónou.
15.07.2014 19:40 |

podobné články

Šumava: Nově i přeshraniční trasy či speciální průvodci s koňmi a kočáry

 
Devatenáct rozličných tras do deseti oblastí NP Šumava, čtyři dvoudenní, přeshraniční túry a osm různých tras do sedmi přírodně cenných a za návštěvu s průvodcem stojících oblastí v Chráněné krajinné oblasti Šumava. Dohromady tedy 128 termínů až pro skoro tisíc lidí se zájmem o divokou přírodu, národní park a také dobrodružství v přírodě. To je rychlý výčet letošní nabídky programů S průvodci divočinou.
28.05.2015 20:36 |

podobné články

Nově i dvoudenní, přeshraniční trasy do divoké přírody a noví, speciální průvodci s koňmi a kočáry

 
Devatenáct rozličných tras do deseti oblastí NP Šumava, čtyři dvoudenní, přeshraniční túry a osm různých tras do sedmi přírodně cenných a za návštěvu s průvodcem stojících oblastí v Chráněné krajinné oblasti Šumava. Dohromady tedy 128 termínů až pro skoro tisíc lidí se zájmem o divokou přírodu, národní park a také dobrodružství v přírodě. To je rychlý výčet letošní nabídky programů S průvodci divočinou.
30.05.2015 20:06 |

podobné články

VIDEO: Utíkej, nebo tě sejmu! Fotbalista chtěl seřezat rozhodčího

 
Drama v Libanonu. Fotbalový sudí Basher Awassi musel poté, co tasil žlutou kartu, prchnout před soptícím hráčem a bafuňáři. Zachránili ho až vojáci.
08.03.2013 13:00 |

podobné články