Článek

RECENZE: Travis nedávají nic nového, ale jsou příjemní

 
Na svém již osmém albu Everything At Once není nic, čím by skotská poprocková kapela Travis překvapila. Nepřichází s ničím novým, písničky se nesou v duchu dosavadní tvorby kapely a ani jejich obsah se nemění. U téhle formace to ale nevadí.
24.05.2016 17:40 |

podobné články

Podobné články

Rakouský soud povolil muži příjmení Zebra

 
Mnohé státy jsou v zákonech velmi benevolentní k výběrům křestních jmen i příjemní. Jiné naopak omezují tento proces přísnými pravidly, mezi ně patří i Rakousko. Tam teď nechtěli povolit ani tak zdánlivě nevinné příjemní jako je Zebra. Pruhované zvíře prý není dost rakouské a v němčině nepůvodní. Ale žadatel o toto přízvisko se hájil tím, že se tak jmenovali jeho předci. Ústavní soud k tomu nakonec přihlédl a příjmení povolil.
10.11.2016 14:00 |

podobné články

Nový přítel Rihanny? Travis London

 
Jak se zdá, do života Rihanny vstoupil nový muž – Travis London. Že se vám zdá toto jméno povědomé? Je to možné, v nedávných dobách totiž randil s herečkou Mary Kate Olsen. Po nevydařeném vztahu s Chrisem Brownem zažívá Rihanna šťastné období. Nedávno byla spatřena v restauraci Giorgo Baladi v Santa Monice, kde jí dělal [...]
07.09.2009 08:55 |

podobné články

Osobnosti: Mary-Kate Olsen (13 článků) , Rihanna (884 článků) , Chris Brown (231 článků) , Kate Mara (68 článků) , Mary Mara (291 článků)

Na cyklistu skočila rozzuřená gazela: Přirazila ho k zemi

 
Bikeři Evan van der Spuy a Travis Walker zrovna projížděli na horských kolech africkou savanou. Travis jejich cestu natáčel na kamerku. Na van der Spuye však z travin vystartovala gazela a skočila po něm. Srazila ho k zemi a rozdrtila mu helmu. Vážná zranění neutrpěl.
12.10.2011 05:15 |

podobné články

Zpěvák a herec Randy Travis (54) prodělal mozkovou mrtvici: Jeho stav je vážný!

 
Nazpíval dvacet alb a hrál ve stejném množství filmů a seriálů. Není se čemu divit, že je country zpěvák a herec Randy Travis (54) v Americe tak oblíbený. Teď jeho fanoušci trnou strachy, protože prodělal mozkovou mrtvici a jeho stav je kritický.
11.07.2013 09:15 |

podobné články

Osobnosti: Randy Travis (2 články)

Nová alba: Capital Cities, John Mayer nebo Travis

 
Prázdninové vydavatelské prázdno nyní, těsně po polovině srpna, přece jenom zlehounka odchází. Na trh se dostal debut amerických Capital Cities, Johna Mayera a po pěti letech také novinka Skotů Travis.
21.08.2013 07:05 |

podobné články

Osobnosti: John Mayer (39 článků)

Nová alba: Zucchero, Travis, Nil, Limetal a další

 
Řada zajímavých počinů se aktuálně dostává na trh. Například dvanácté album Itala Zucchera, novinka skotských Travis nebo dvě česká alba, na kterých hrají prim ženy. Natalie Kocábová a Michaela Poláková se jako tandem představují poprvé, skupina Nil v čele se zpěvačkou Hankou Kosnovskou zase natočila akustické verze svých skladeb.
04.05.2016 07:05 |

podobné články

Kam se svou rodinou na dovolenou? Zkuste něco netradičního!

 
Také milujete pobyt na nádherných plážích, které omývá dokonale čisté moře? Pokud ano, naplánujte letošní dovolenou právě vy sama. A aby to byla opravdu skvělá dovolená, přinášíme vám několik tipů na to, kam vyrazit. Určitě můžete dát sbohem tradičním destinacím, jako je třeba Chorvatsko, Itálie, nebo Španělsko. Pokud si chcete přivést řadu pozitivních zážitků, zkuste něco nového. Nabízí se třeba: Turecko Tunisko Egypt Proč právě tyto lokality? Odpověď na tuto otázku je jasná – jsou spojeny s exotikou, zajímavou kulturou, ale i prostředím a památkami. Můžeme začít třeba první jmenovanou zemí, která zaujme už tím, že se nachází na pomezí Evropy a Asie. Nabídne řadu krásných destinací, jako je třeba Antalya, Alanya, nebo Side. Všude vás navíc čeká dokonale čisté moře, příjemní obyvatelé, ale i nádherné památky. Tak navštivte Turecko a nenechte si je ujít. A jaké to mohou být? Třeba terasy Pamukkale, palác Isaak Paşa Saray, nebo města Trója, Pergamon a Efes. Stejně tak ale nezklamou ani další zmíněné lokality. Egypt například zaujme svými skvělými možnostmi pro potápění a Tunisko zase úchvatným jídlem, které rozhodně dokáže zaujmout i vás. Ani o památky zde však není nouze. Dovolená pro milovnice nákupů Je ještě jeden hlavní důvod, proč tyto země navštívit. Tím důvodem jsou samozřejmě ceny. A to jak ceny pevné, tak i takové, které si usmlouváte. Ať už budete chtít koupit cokoliv, rozhodně budete z možných cen nadšena. Nezapomínejte si ale přece jenom nějaké oblečení přibalit s sebou. Vezměte si originální trička, která jsou na dovolenou určitě tou správnou možností, kterou nic nezkazíte. Uvidíte, že s nimi na první pohled zaujmete. Přesto si ale oblečení neberte moc, abyste po nákupu suvenýrů nepřekročili váhový limit v letadle – to může znamenat nutné doplácení a to poměrně vysokých částek. Příspěvek Kam se svou rodinou na dovolenou? Zkuste něco netradičního! pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
03.07.2015 08:56 |

podobné články

A je to potvrzeno díky těmhle fotkám! Ashton Kutcher a Mila Kunis jsou jako dvě hrdličky

 
Šuškali si o tom už i vrabci na střeše, ale oni zatím svůj románek nepotvrdili. Herci Ashton Kutcher  (34) a Mila Kunis (28) však již nemají důvod skrývat se pouze za zdmi Kutcherova domu v Los Angeles a přestože svou lásku nedávají okázale najevo, už si na vzájemné doteky a polibky nedávají takový pozor jako na začátku. Fotografie z víkendu jsou toho důkazem.
24.07.2012 09:40 |

podobné články

Osobnosti: Ashton Kutcher (431 článků) , Mila Kunis (222 článků)

Šéf provozovatele mýta: Závěry kontroly NKÚ mi nedávají smysl

 
ROZHOVOR Závěry kontrolorů NKÚ o mýtném mi nedávají smysl, říká v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz Václav Nestrašil, ředitel úseku Provozovatele elektronického mýta Ředitelství silnic a dálnic. Reaguje tak na závěrečnou zprávu kontroly Nejvyššího kontrolního úřadu, která úřady tvrdě kritizuje za ekonomiku provozování českého mýtného systému.
24.05.2013 15:15 |

podobné články

Sobotka: Kvóty rozdělují Evropu a nedávají smysl

 
Česká republika odmítá a bude odmítat povinné kvóty na dělení uprchlíků, které znovu navrhla Evropská komise. Rozdělují Evropu a nedávají smysl, řekl český premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD). Reagoval tak na středeční návrh reformy azylového systému Evropské unie, který zveřejnila EK.
04.05.2016 19:25 |

podobné články

Osobnosti: Bohuslav Sobotka (7842 článků)

Krotitelé dluhů II: Čermákovi - cihly je připraví o střechu nad hlavou?

 
Manželé Čermákovi jsou příjemní lidé, kteří milují psy a svůj malý domek. Potíž je v tom, že je tak trochu zaskočil listopadový převrat. Nějak nepochopili, proč by měli po roce 1989 měnit svůj životní styl.
29.09.2009 11:35 |

podobné články

Ariana a Raven: V zrcadle vidím urputného snaživce s pupkem

 
Ahoj, Ariano a Ravene. Protože jste dva příjemní lidé, budeme si tykat. Nerad bych se představoval, ale dejme tomu, že se jmenuji Ctirad. Svůj problém ale neumím přesněji pojmenovat. Snad to za mne uděláte vy a já se poučím a podotýkám, že vážně rád.
05.02.2010 08:05 |

podobné články

Tom Cruise natočí Mission Impossible 4

 
Třikrát a dost herci Tomu Cruisovi nic neříká. A proto teď podepsal všechny potřebné smlouvy a natočí čtvrtý díl filmu s titulem Tomu Cruisovi nic neříká. A proto teď podepsal všechny potřebné smlouvy a natočí čtvrtý díl filmu s titulem Tomu Cruisovi nic neříká. A proto teď podepsal všechny potřebné smlouvy a natočí čtvrtý díl filmu s titulem Tomu Cruisovi nic neříká. A proto teď podepsal všechny potřebné smlouvy a natočí čtvrtý díl filmu s titulem Tomu Cruisovi nic neříká. A proto teď podepsal všechny potřebné smlouvy a natočí čtvrtý díl filmu s titulem Tomu Cruisovi nic neříká. A proto teď podepsal všechny potřebné smlouvy a natočí čtvrtý díl filmu s titulem Tomu Cruisovi nic neříká. A proto teď podepsal všechny potřebné smlouvy a natočí čtvrtý díl filmu s titulem Tomu Cruisovi nic neříká. A proto teď podepsal všechny potřebné smlouvy a natočí čtvrtý díl filmu s titulem Mission Impossible . Sám se počtvrté zhostí role neohroženého Ethana Hunta. Do kin by měl snímek vstoupit v květnu 2011 a na produkci se bude podílet také J. J. Abrams .
12.02.2010 18:30 |

podobné články

Osobnosti: Tom Cruise (845 článků)

Katolický pub Jan Pavel II. otevřeli v římské kryptě

 
Pivo je tu levné, číšníci příjemní a hudba zní klasikou 60. let. A stěny zdobí citáty papežů a svatých...
19.10.2010 11:50 |

podobné články

Osobnosti: Jan Pavel II (27 článků)

Lindsay Lohan se zřekla svého příjemní! Víme proč!

 
Herečka bude od nynějška známá pouze jako Lindsay.
28.03.2011 19:50 |

podobné články

Osobnosti: Lindsay Lohan (684 článků)

Příjemní mladí veteráni Thin Lizzy

 
Thin Lizzy založili v irském Dublinu již v roce 1969 zpěvák a baskytarista Phil Lynott a bubeník Brian Downey. Prvně jmenovaný v roce 1986 zemřel, Downey přivezl aktuální sestavu v neděli večer do pražského Lucerna Music Baru.
20.11.2012 13:05 |

podobné články

Osobnosti: Phil Lynott (1 článek)

Novorozený syn Kate Winslet ponese její příjmení. Manžel má smůlu!

 
Herečka Kate Winslet se rozhodla, že po svatbě s Nedem Rocknrollem nebude nosit jeho příjemní. V sobotu 7. prosince jim porodila společného potomka, syna Beara. A teď se domluvili na tom, že otcovo příjmení neponese ani on. Bear Winslet tak bude dále šířit rodinné příjmení matky.
08.01.2014 09:50 |

podobné články

Osobnosti: Kate Winslet (222 článků)

Soutěžte s Bleskem pro Ženy o 10x DVD Jasmíniny slzy

 
Film Woodyho Allena vypráví příběh ženy, která se ocitá v těžké životní krizi. Odjíždí ze svého milovaného New Yorku hledat východisko do slunného San Franciska. Krásné prostředí, příjemní lidé a možná i nová láska... Jasmine je elegantní, okouzlující a zhýčkaná dáma, která má vše, nač si vzpomene. Její zdánlivě idylické manželství s bohatým podnikatelem Halem i bezstarostný život se však v jediný okamžik rozpadnou na kousky.
13.01.2014 05:15 |

podobné články

Osobnosti: Woody Allen (238 článků)

Exkluzivně: Máme první rozhovor s Christopherem Lambertem. Podívejte se, jak dnes vypadá slavný Tarzan a idol žen

 
Legendární herec Christopher Lambert včera přiletěl do Česka, aby dnes zahájil událost letošní sezóny - Ples v Opeře Brno. I když už v minulosti navštívil Prahu, Brno je jeho premiérou. Super.cz poskytl slavný Tarzan či hvězda filmu Highlander exkluzivní rozhovor. "V Praze jsem už byl jako turista, v Bratislavě jsem natáčel film, nyní jsem poprvé v Brně. Přiletěl jsem včera kolem páté hodiny, odpočinul si, pak jsem zašel do restaurace. Bylo fantastické jídlo, příjemní lidé, skvělé aranžmá restaurace, víc jsem toho zatím nestihl," řekl Super.cz Lambert.
18.01.2014 16:20 |

podobné články

Osobnosti: Christopher Lambert (28 článků)