Článek

RECENZE: Tindersticks a neodolatelný klid čekárny

 
Britští Tindersticks desátým albem The Waiting Room (Čekárna) vstupují do stejné řeky. Svůj léty prověřený koktejl ale i tentokrát namíchali natolik osvěžujícím způsobem, že jen blázen by po nich chtěl něco jiného.
25.01.2016 15:30 |

podobné články

Podobné články

Nová alba: Lída Baarová, Tindersticks či Suede

 
V tomto týdnu je u nás středem pozornosti soundtrack k filmu Lída Baarová. Skupina Tindersticks však také, neboť má v České republice řadu příznivců, kteří její novou desku jistě ocení. Populární jsou u nás i další Britové Suede, američtí Megadeth zase plují již řadu let metalovou scénou.
27.01.2016 07:10 |

podobné články

Osobnosti: Lída Baarová (401 článků)

Tindersticks představí v Arše novou desku

 
Britská kapela Tindersticks vystoupí ve čtvrtek 10. března v pražské Arše. Představí tam i písně z desátého alba Waiting Room, které vyšlo v lednu. Album vyšlo po tříleté odmlce, kdy se věnovali filmové hudbě a multimediálním projektům.
08.03.2016 15:40 |

podobné články

Jsme národ hypochondrů? Po zrušení poplatků jsou čekárny lékařů plné!

 
Měsíc od zrušení třicetikorunového poplatku u lékaře jsou čekárny českých doktorů úplně plné! Lidé se u doktora leckdy objeví i dvakrát do týdne! Znamená to, že jsme snad národ skrblivých hypochodondrů?
06.02.2015 13:05 |

podobné články

Zrušené poplatky opět zaplnily čekárny lékařů. Pojišťovny platí navíc miliardy

 
Zatímco lidé od letošního ledna šetří na poplatcích za návštěvu lékaře, recept i pobyt v nemocnici, pojišťovny jen na kompenzacích vyplatí miliardy. Konec poplatků navíc zaplnil čekárny, praktičtí lékaři odhadují růst počtu pacientů o pětinu.
08.11.2015 12:00 |

podobné články

Šťástka (ODS): Tramcafé na brněnském Obilním trhu by mohlo ještě dostat šanci

 
Radnice Brno-střed oficiálně zastavila rekonstrukci čekárny u parku Obilní trh. Ta probíhala od podzimu minulého roku a nyní, dle sdělení vedení radnice, je díky porušení stavební kázně přerušena. Radnice také připomněla skutečnost, že v minulosti bylo uvažováno o využití této chátrající čekárny na tzv. Tramcafé, tedy čekárnu s kavárnou. Tento návrh kanceláře RAW architektů Rusína a Wahly byl součástí projektu „Městské zásahy“ a jeho realizace byla také diskutována s památkáři a orgány hygieny.
28.02.2016 18:05 |

podobné články

Stres z Vánoc i odhodlání k léčbě: Nový rok plní čekárny psychiatrií

 
Příchod nového roku znamená pro psychiatrické nemocnice čekárny narvané k prasknutí. Někteří lidé nevydrží stres spojený s Vánoci, jiní vyhledají pomoc psychiatra v důsledku bilancování na konci roku a novoročních předsevzetí. V tuto dobu „blázní“ i lidé, kteří ve skutečnosti žádnou duševní nemocí netrpí, tvrdí odborníci. Informoval o tom deník Právo.
04.01.2017 12:15 |

podobné články

Unikátní záznam předávání úplatku: Filmový recenzent Fuka si přebírá balík peněz, aby nepotopil Bony a klid 2!

 
Nutno říct, že "zatím žádný český film nevyvolával takové vášně jako Bony a klid 2":http://www.extra.cz/tesite-se-na-bony-a-klid-dvojku-tak-to-pro-vas-mame-krutoprisnou-zpravu-od-stikovic-rodinky, pokračování života veksláků za bývalého režimu, který měl "dokonce premiéru v Tesla aréně namísto normálního kina":http://www.extra.cz/primadona-prachar-nechce-na-premieru-bony-a-klid-2-kvuli-jonakovi-nikomu-to-ale-nevadi a popsáno o něm bylo řádně místa na internetu, a nejen tam.
27.05.2014 11:30 |

podobné články

Šluknovsko hlásí klid. Nepřizpůsobiví se prý bojí policie

 
Obce a města na Šluknovsku hlásí klid. Nepřizpůsobiví občané se bojí policistů, kterých je v teď v ulicích mnohem víc a to s požehnáním premiéra Petra Nečase. Podle něj je třeba udržet klid bez ohledu na náklady.
25.08.2011 08:05 |

podobné články

Osobnosti: Petr Nečas (9190 článků)

Režisér Olmer, který poznal podstvětí: Jeden český kmotr takhle přišel na ples a začal…

 
ROZHOVOR Vít Olmer, autor snímků Bony a klid, Bony a klid II., Ještě větší blbec, než jsme doufali, Nahota na prodej, Tankový prapor a další, o natáčení filmu Bony a klid II, ale také o zkušenostech z politiky
24.12.2013 14:12 |

podobné články

Osobnosti: Vít Olmer (97 článků)

Režisér Olmer, který poznal podsvětí: Jeden český kmotr takhle přišel na ples a začal…

 
ROZHOVOR Vít Olmer, autor snímků Bony a klid, Bony a klid II, Ještě větší blbec, než jsme doufali, Nahota na prodej, Tankový prapor a další, pohovořil o natáčení filmu Bony a klid II, ale také o zkušenostech z politiky.
24.12.2013 14:52 |

podobné články

Osobnosti: Vít Olmer (97 článků)

Bíny a spol. jsou zpátky a s nimi veksláci, skořápkáři a Veřejná bezpečnost... Nenechte si ujít slavnostní premiéru Bony a klid 2!

 
Dlouho očekávané volné pokračování kultovní vekslácké balady z konce 80. let Bony a klid 2 je konečně tady, slavnostní premiéra se odehraje 20. května v 19 hodin v TIPSPORT Aréně. A dít se budou věci v Praze dlouho nevídané! Stylový doprovodný program návštěvníkům připomene dobu vzniku filmu Bony a klid – pamětníkům nabídne lehce nostalgické, mladším ročníkům poučné a všem generacím zaručeně zábavné zážitky a skvělou podívanou.
14.05.2014 17:45 |

podobné články

RECENZE: Tunely a klid. Veksláci se vrátili na scénu

 
Vít Olmer se po 27 letech rozhodl, že naváže na českou socialistickou klasiku Bony a klid. Svolal proto svou starou partu (Jan Potměšil, Veronika Jeníková, Roman Skamene) a přidal mladého Jakuba Prachaře a missku Gabrielu Kratochvílovou.
21.05.2014 11:10 |

podobné články

Osobnosti: Jakub Prachař (776 článků) , Veronika Jeníková (63 článků) , Vít Olmer (97 článků) , Gabriela Kratochvílová Lašková (278 článků)

Dr. House V (9) - Poslední možnost

 
Ozbrojený muž v čekárně kliniky vezme House, Třináctku a pár dalších pacientů z čekárny jako rukojmí a usídlí se s nimi v kanceláři Cuddyové.
02.11.2009 16:05 |

podobné články

Nezaměstnaných přibývá. Dlouhé fronty na úřadech práce

 
Na konci roku 2009 se opět propouštělo a po Novém roce se čekárny Úřadů práce zaplnily novými uchazeči.
06.01.2010 09:05 |

podobné články

Hab! Hab! I pejskové mají rýmu aneb Co psy nejvíc trápí...

 
Lidé jsou v zimě často nemocní. Stejně je tomu ale i u pejsků. Ti trpí mnohdy stejnými nemocemi jako jejich páníček. Zvláště teď, když se dlouhodobě drží venku mráz, tak pejskové plní čekárny veterinárních ordinací.
12.02.2010 05:05 |

podobné články

Lidé se mohou nechat očkovat proti H1N1. Nechtějí

 
V pardubickém kraji funguje osm vakcinačních center. Jejich čekárny jsou prázdné.
25.02.2010 15:20 |

podobné články

Hledám práci. Zn.: Už dlouho

 
Čekárny pracovních úřadů v Česku jsou plné. A nezaměstnanost zřejmě ještě poroste. I když analytici letos očekávají postupný návrat k ekonomickému růstu, dopad na trh práce bude zřejmě velmi pomalý.
14.04.2010 01:30 |

podobné články

Chřipková epidemie ve dvou krajích! Čekárny se plní nemocnými

 
V České republice výrazně stoupl výskyt akutních respiračních chorob, a to včetně chřipky.
29.01.2011 22:35 |

podobné články

Doktoři a nemocnice za socialismu? Komunisté láskyplně vzpomínají

 
Ti dříve narození to znají – oprýskané zdi čekárny, nevrlý doktor a sestra co vrčí: Kdo je na řadě? V nemocnicích pak případně lůžka na chodbách, neboť míst v pokojích bylo málo a také injekční jehly, které se musely vyvařovat. Na složitější vyšetření se muselo do vedlejší nemocnice, neboť k tomu nebyl v té první ten správný přístroj. Tak takové bylo zdravotnictví před rokem 1989. Jenže komunisté to vidí jinak.
20.02.2011 17:40 |

podobné články