Článek

RECENZE: Tindersticks a neodolatelný klid čekárny

 
Britští Tindersticks desátým albem The Waiting Room (Čekárna) vstupují do stejné řeky. Svůj léty prověřený koktejl ale i tentokrát namíchali natolik osvěžujícím způsobem, že jen blázen by po nich chtěl něco jiného.
25.01.2016 15:30 |

podobné články

Podobné články

Nová alba: Lída Baarová, Tindersticks či Suede

 
V tomto týdnu je u nás středem pozornosti soundtrack k filmu Lída Baarová. Skupina Tindersticks však také, neboť má v České republice řadu příznivců, kteří její novou desku jistě ocení. Populární jsou u nás i další Britové Suede, američtí Megadeth zase plují již řadu let metalovou scénou.
27.01.2016 07:10 |

podobné články

Osobnosti: Lída Baarová (415 článků)

Tindersticks představí v Arše novou desku

 
Britská kapela Tindersticks vystoupí ve čtvrtek 10. března v pražské Arše. Představí tam i písně z desátého alba Waiting Room, které vyšlo v lednu. Album vyšlo po tříleté odmlce, kdy se věnovali filmové hudbě a multimediálním projektům.
08.03.2016 15:40 |

podobné články

Jsme národ hypochondrů? Po zrušení poplatků jsou čekárny lékařů plné!

 
Měsíc od zrušení třicetikorunového poplatku u lékaře jsou čekárny českých doktorů úplně plné! Lidé se u doktora leckdy objeví i dvakrát do týdne! Znamená to, že jsme snad národ skrblivých hypochodondrů?
06.02.2015 13:05 |

podobné články

Zrušené poplatky opět zaplnily čekárny lékařů. Pojišťovny platí navíc miliardy

 
Zatímco lidé od letošního ledna šetří na poplatcích za návštěvu lékaře, recept i pobyt v nemocnici, pojišťovny jen na kompenzacích vyplatí miliardy. Konec poplatků navíc zaplnil čekárny, praktičtí lékaři odhadují růst počtu pacientů o pětinu.
08.11.2015 12:00 |

podobné články

Šťástka (ODS): Tramcafé na brněnském Obilním trhu by mohlo ještě dostat šanci

 
Radnice Brno-střed oficiálně zastavila rekonstrukci čekárny u parku Obilní trh. Ta probíhala od podzimu minulého roku a nyní, dle sdělení vedení radnice, je díky porušení stavební kázně přerušena. Radnice také připomněla skutečnost, že v minulosti bylo uvažováno o využití této chátrající čekárny na tzv. Tramcafé, tedy čekárnu s kavárnou. Tento návrh kanceláře RAW architektů Rusína a Wahly byl součástí projektu „Městské zásahy“ a jeho realizace byla také diskutována s památkáři a orgány hygieny.
28.02.2016 18:05 |

podobné články

Stres z Vánoc i odhodlání k léčbě: Nový rok plní čekárny psychiatrií

 
Příchod nového roku znamená pro psychiatrické nemocnice čekárny narvané k prasknutí. Někteří lidé nevydrží stres spojený s Vánoci, jiní vyhledají pomoc psychiatra v důsledku bilancování na konci roku a novoročních předsevzetí. V tuto dobu „blázní“ i lidé, kteří ve skutečnosti žádnou duševní nemocí netrpí, tvrdí odborníci. Informoval o tom deník Právo.
04.01.2017 12:15 |

podobné články

Unikátní záznam předávání úplatku: Filmový recenzent Fuka si přebírá balík peněz, aby nepotopil Bony a klid 2!

 
Nutno říct, že "zatím žádný český film nevyvolával takové vášně jako Bony a klid 2":http://www.extra.cz/tesite-se-na-bony-a-klid-dvojku-tak-to-pro-vas-mame-krutoprisnou-zpravu-od-stikovic-rodinky, pokračování života veksláků za bývalého režimu, který měl "dokonce premiéru v Tesla aréně namísto normálního kina":http://www.extra.cz/primadona-prachar-nechce-na-premieru-bony-a-klid-2-kvuli-jonakovi-nikomu-to-ale-nevadi a popsáno o něm bylo řádně místa na internetu, a nejen tam.
27.05.2014 11:30 |

podobné články

Šluknovsko hlásí klid. Nepřizpůsobiví se prý bojí policie

 
Obce a města na Šluknovsku hlásí klid. Nepřizpůsobiví občané se bojí policistů, kterých je v teď v ulicích mnohem víc a to s požehnáním premiéra Petra Nečase. Podle něj je třeba udržet klid bez ohledu na náklady.
25.08.2011 08:05 |

podobné články

Osobnosti: Petr Nečas (9235 článků)

Režisér Olmer, který poznal podstvětí: Jeden český kmotr takhle přišel na ples a začal…

 
ROZHOVOR Vít Olmer, autor snímků Bony a klid, Bony a klid II., Ještě větší blbec, než jsme doufali, Nahota na prodej, Tankový prapor a další, o natáčení filmu Bony a klid II, ale také o zkušenostech z politiky
24.12.2013 14:12 |

podobné články

Osobnosti: Vít Olmer (100 článků)

Režisér Olmer, který poznal podsvětí: Jeden český kmotr takhle přišel na ples a začal…

 
ROZHOVOR Vít Olmer, autor snímků Bony a klid, Bony a klid II, Ještě větší blbec, než jsme doufali, Nahota na prodej, Tankový prapor a další, pohovořil o natáčení filmu Bony a klid II, ale také o zkušenostech z politiky.
24.12.2013 14:52 |

podobné články

Osobnosti: Vít Olmer (100 článků)

Bíny a spol. jsou zpátky a s nimi veksláci, skořápkáři a Veřejná bezpečnost... Nenechte si ujít slavnostní premiéru Bony a klid 2!

 
Dlouho očekávané volné pokračování kultovní vekslácké balady z konce 80. let Bony a klid 2 je konečně tady, slavnostní premiéra se odehraje 20. května v 19 hodin v TIPSPORT Aréně. A dít se budou věci v Praze dlouho nevídané! Stylový doprovodný program návštěvníkům připomene dobu vzniku filmu Bony a klid – pamětníkům nabídne lehce nostalgické, mladším ročníkům poučné a všem generacím zaručeně zábavné zážitky a skvělou podívanou.
14.05.2014 17:45 |

podobné články

RECENZE: Tunely a klid. Veksláci se vrátili na scénu

 
Vít Olmer se po 27 letech rozhodl, že naváže na českou socialistickou klasiku Bony a klid. Svolal proto svou starou partu (Jan Potměšil, Veronika Jeníková, Roman Skamene) a přidal mladého Jakuba Prachaře a missku Gabrielu Kratochvílovou.
21.05.2014 11:10 |

podobné články

Osobnosti: Jakub Prachař (859 článků) , Veronika Jeníková (63 článků) , Vít Olmer (100 článků) , Gabriela Kratochvílová Lašková (278 článků)

Které filmové hvězdy jsou podle vás nejpřitažlivější?

 
Je to dr. House Hugh Laurie? Nebo pirát z Karibiku Johnny Depp? Matrixový Keanu Reeves? Nebo princ na bílém koni George Clooney? Neodolatelný čaroděj Jack Nicholson? Nebo prostě jen Brad Pitt?
09.07.2009 12:05 |

podobné články

Osobnosti: Brad Pitt (1587 článků) , George Clooney (726 článků) , Keanu Reeves (57 článků) , Johnny Depp (691 článků) , Jack Nicholson (88 článků) , Hugh Laurie (58 článků)

24 letních trendy tipů

 
Jak můžete být ve sluncem zalitém létě ještě krásnější? Nechte se inspirovat našimi tipy. Vsaďte na květinové doplňky, pestré barvy a výrazné doplňky. Přidejte ještě neodolatelný úsměv a úspěch bude zaručen.
06.08.2009 15:45 |

podobné články

Spratek Novotný má novou kočičku! Udolal ji svou mužností!

 
Neodolatelný všeumělec Pavel Novotný (28) má už několik dní novou dívku. Jeho vyvolenou, prý navěky, je atraktivní barmanka Veronika, kterou prý dostaly jeho kurzy v Univerzitě balení.
30.10.2009 17:05 |

podobné články

Osobnosti: Pavel Novotný (486 článků)

Sladkosti v čase: Borůvkový dort

 
Příprava vám zabere trochu času, ale výsledek je neodolatelný! Osvěžující dort s drobným ovocem a smetanovým krémem je přesně to, co potěší všechny mlsouny.
16.08.2010 14:00 |

podobné články

Kohoutí ocas po kubánsku

 
Koktejly jsou oblíbené pro svoji úžasnou chuť, neodolatelný vzhled a exkluzivní přípravu. Není nad to si vychutnat skvěle připravený koktejl s přáteli v období horkých letních večerů. Mnohé jistě překvapí, že kultura přípravy a pití koktejlů se ve světě pěstuje už více než 200 let.
25.08.2010 16:50 |

podobné články

V Keni zemřel šampión v mnohoženství, nechal po sobě 100 vdov

 
V Keni tento týden zemřel ve věku 93 let notorický polygamista Ancentus Akuku přezdívaný “Danger” pro svůj neodolatelný šarm, jímž okouzloval ženy. Během života posbíral stovku manželek a zanechal po sobě nejméně 160 dětí. Pro svou rozsáhlou rodinu vybudoval v západokeňském městě Kisumu dvě školy a kostel.
07.10.2010 13:50 |

podobné články