Článek

RECENZE: The Vamps jsou upřímně svěží

 
Britský rockový boyband The Vamps se asi dobře bavil ještě předtím, než jeho nové album vyšlo. Ve stejný den se totiž na trh dostala nahrávka proslovů, modliteb a zpěvů papeže Františka, a co čert nechtěl, vyšla pod prakticky stejným názvem. František si jen dal za spojení Wake Up vykřičník, zatímco mládenci se obešli bez něj.
13.12.2015 12:20 |

podobné články

Podobné články

RECENZE: The Vamps jsou pouze další pokus

 
V době, kdy ani obvykle silná britská hudební scéna přesně neví, jakým směrem se v poprockovém mainstreamu vydat, přichází mnoho lepších či horších pokusů ihned uspět. Jedním z nich je debutová deska britského kvarteta The Vamps. Vyšla dva roky po vzniku kapely, je tedy nabíledni, že skutečně představuje především onen pokus.
24.04.2014 15:50 |

podobné články

Oživte svůj byt barvami

 
Pochmurné počasí je zdá se nenávratně pryč, a když pomineme občasný déšť, který k létu patří, máme veselé počasí. Proč si tedy ve svěžích tónech nezařídit i vlastní bydlení? Svěží barvy vnesou do interiéru energii a pozitivní náladu. Přinášíme vám pár tipů, jak zkrášlit své bydlení aniž by vás to zruinovalo. Svěží oranžová, žlutá, zelená i růžová… Nemusíte se hned pouštět do malování bytu a přidělávat si kupu práce. Pokud jsou vaše stěny čisté a nepotřebují nový nátěr, bohatě vystačí, když interiér rozzáříte bytovými doplňky. Mezi ně patří například veselý ubrus na jídelní stůl, nové svěží závěsy, polštářky na pohovce, barevné květináče na okenním parapetu a rozkvetlé květiny. Službu udělají i příjemně vonící bylinky. Veselé vzory přidají na intenzitě: puntíky, proužky, vlnky, květinky. Vdechněte interiéru život… Co jiného vdechne interiéru život, než přírodní prvky! Keramika, kámen, dřevo, bambus a jiné doplňky z přírodních materiálů. Květinami určitě nešetřete, jelikož je prokázáno, že rostliny čistí ovzduší, pohlcují toxiny a udržují optimální vlhkost v bytě. Jestliže však nepatříte mezi rozené zahradníky, zkuste alespoň různé typy kaktusů. Ty vydrží mnohé a také vám v zahradnictví poradí, které rostlinky nevyžadují pravidelnou zálivku a přežijí, když na ně zapomenete. V případě, že trpíte alergiemi, naaranžujte svůj byt do květin umělých. Ty nemají ani pozitivní, ani negativní dopad na zdraví, zato úžasně splní dekorativní funkci. Když promlouvá stěna… Máte bílou stěnu, která je sice praktická, universální, ale nudná? Vyzkoušejte samolepky na zeď, které stojí jen pár korun. Jejich aplikace je snadná a v případě, že budete chtít na zimu interiér opět umírnit, není složité ani jejich odstranění. Vyzkoušet můžete vzory přírody, jako jsou kytky, stromy, ale zvířata či zajímavé město. Příspěvek Oživte svůj byt barvami pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
26.09.2015 09:35 |

podobné články

Nová alba: Black Label Society, The Vamp i Johnny Cash

 
Další týden na albovém trhu se nese ve znamení různých stylů. Black Label Society na novém počinu oživují tradiční metal, Britové The Vamps dávají prostor mladistvé kytarovce a Johnny Cash zase klasické country. Jsou tu ale i další.
16.04.2014 07:10 |

podobné články

Osobnosti: Johnny Cash (17 článků)

Nová alba: The Corrs, Barbora Poláková i papež František

 
The Corrs přicházejí s novým albem nečekaně a po dlouhé době. Barbora Poláková zase desku slíbila už na říjen, a vychází až nyní. Překvapením je debut papeže Františka, zajímaví jsou i Britové The Vamps, jejichž album vyšlo ve stejný den a jmenuje se skoro stejně jako to papežovo.
02.12.2015 07:05 |

podobné články

Osobnosti: Barbora Poláková (196 článků)

Svěží čtyřicátnice Gwyneth Paltrow: I s blond obočím a řasami vypadá bez make-upu skvěle

 
Platinové blondýnky, mezi které se řadí i Gwyneth Paltrow  (41) , se obvykle neobejdou alespoň bez řasenky. To ale kupodivu o této oscarové herečce neplatí. I po čtyřicítce klidně vyrazí bez zásahu šminek, a rozhodně se nemá za co stydět. Ačkoli je kvůli světlému obočí a řasám nevýrazná, její svěží pleť, krásné rysy a milý úsměv jsou tím, co na něžné Gwyneth zaujme na první pohled.
05.05.2014 06:00 |

podobné články

Osobnosti: Gwyneth Paltrow (283 článků)

Svěží pleť s maskami a krémy

 
Každá žena touží po krásné a svěží pleti. Pokožka je po zimě vysušená, zašedlá a na nás je, abychom ji na jaro pěkně oživily. Jak tedy pomoci pleti, aby vypadala stále mladistvě zářivá? Vyzkoušejte přírodní ...
30.03.2011 10:10 |

podobné články

Soutěžte s Bleskem pro ženy o 10 balíčků Corega!

 
Značka výrobků péče o zubní náhrady Corega nyní nabízí ekonomické balení fixačního krému Extra Silný – svěží.  Cenově výhodné balení fixačního krému XL 75g je oproti původnímu téměř dvojnásobné. Fixační krém Corega Extra Silný svěží XL zabezpečí pevnou fixaci protézy a pomáhá předcházet ulpívání zbytků jídla pod ní. Určen je jak pro úplné, tak i částečné dolní a horní zubní náhrady.
29.08.2011 00:05 |

podobné články

The Dead Linger: svěží vítr pro zombíky

 
Nezávislí autoři oblíbeného titulu Detour chystají novou akční arkádu The Dead Linger, která chce vnést svěží vítr do populárního žánru zombie stříleček. Má jít o hru o přežití, v níž se budete muset obrnit ve svém úkrytu, hledat potraviny a spolupracovat s dalšími přeživšími, respektive v případě nouze alespoň odolat jejich útokům. Vývojáři slibují...
09.01.2012 16:25 |

podobné články

Soutěžte s Bleskem Křížovkami o 10 balíčků pro čistou a hebkou pleť!

 
Odličovací a čisticí řada Garnier Essentials Sensitive byla speciálně vyvinuta pro potřeby citlivé pleti a pleti podrážděné častým odličováním. Zbavte se nečistot v jediném kroku bez zbytečného vysušování. Složení bez parfemace, alkoholu a barviv je navíc obohaceno o zklidňující rostlinné výtažky a vitaminy. Vaše pleť může být čistá a svěží i v zimě! Odličovací a čisticí řada Garnier Essentials Sensitive byla speciálně vyvinuta pro potřebycitlivé pleti a pleti podrážděné častým odličováním. Zbavte se nečistot v jediném krokubez zbytečného vysušování. Složení bez parfemace, alkoholu a barviv je navíc obohacenoo zklidňující rostlinné výtažky a vitaminy. Vaše pleť může být čistá a svěží i v zimě!
01.02.2012 00:05 |

podobné články

Kalousek si utahoval ze Zemana: Pan prezident má "svěží" myšlenky!

 
Ministr financí Miroslav Kalousek (TOP 09) si ve svém komentáři k návrhu prezidenta Miloše Zemana na zavedené přímé volby starostů neodpustil trochu jeho typické ironie. Prezident má podle něj "svěží“ myšlenky, které mu ale nejsou k ničemu, protože nemá zákonodárnou iniciativu.
31.05.2013 19:20 |

podobné články

Osobnosti: Miroslav Kalousek (5963 článků) , Miloš Zeman (16426 článků)

Vpusťte svěží vánek i do svého prádelníku!

 
Jaro už klepe na dveře a to znamená jediné – příliv svěží jarní módy. A protože se trendy nevyhýbají ani spodnímu prádlu, ukážeme vám kousky, které ovládnou jarní kolekce. Nebojte se osvěžit sbírku spodního prádla o hravé jarní motivy. Podívejte se na trendy podprsenky, které jsme pro vás vybrali, a nechte se inspirovat!
10.03.2014 14:05 |

podobné články

Tipy pro svěží vzhled! Jak být i na cestách v kondici!

 
Je tu doba dovolených a s tím spojené i cestování, přesuny. A to zpravidla přináší i určitý stres. Udržet si zdravý a svěží vzhled se tak mnohdy stává nemožné. Přinášíme pár tipů, jak vypadat i po nekonečném putování na výbornou.
24.07.2016 05:15 |

podobné články

Ariana a Raven: Je ztráta důvěry v partnera konec vztahu?

 
Dobrý den, Ariano a Ravene, často čtu vaši rubriku a vaše názory mne vždy potěší, protože jsou upřímné. Nenalháváte tazatelům (tazatelkám), že je vše v pořádku, že se nic neděje, a naopak upozorníte i na případnou naivitu dotyčné osoby. Proto doufám, že mi taky poradíte zcela upřímně.
12.11.2009 08:05 |

podobné články

Srbsko si "upřímně" přeje kompromis s Kosovem

 
"Upřímně si přejeme kompromis a nikoli další zmrazení konfliktu," prohlásil Jeremić. Podle jeho slov "kořeny velkého počtu problémů, které se pokusíme vyřešit, spočívají ve skutečnosti, že Bělehrad a Priština mají naprosto protichůdné názory na otázku statusu" Kosova.
29.11.2010 13:45 |

podobné články

Nevyšetřuje se. A Noví Grossové v ČSSD jen čekají na váš hlas

 
Stanislav Gross proslul heslem "Myslím to upřímně". A nelhal. Na penězích daňových poplatníků mu přeci upřímně záleželo - bez nich by si teď nemohl postavit krásné rodinné sídlo. Komentátor Týdne varuje před novými Grossy, kteří v ČSSD jen čekají na váš hlas.
12.03.2011 16:10 |

podobné články

Osobnosti: Stanislav Gross (659 článků)

Vážně nemocný Gross se dal na MODLENÍ! A myslí to UPŘÍMNĚ!

 
Nemocný expremiér Stanislav Gross je na tom zřejmě velmi zle. Přiznal, že se dal na modlení a omlouvá se všem, kterým ublížil. Tentokrát to prý skutečně myslí upřímně.
28.04.2014 08:00 |

podobné články

Osobnosti: Stanislav Gross (659 článků)

Signály, že by vám prospěla změna zaměstnání

 
Chodíte-li do práce s odporem, každé ráno se probouzíte s bolestmi žaludku, nerozumíte si s kolegy a vaše pracovní náplň vás upřímně ani moc nebaví, pak by vám možná prospěla změna zaměstnání, se kterou by se do vašeho života vnesl úplně nový nádech. Nikde není psáno, že na tomtéž místě musíte zůstat věčně. Pokud se trápíte, práce vám nejde, nebaví vás nebo se na pracovišti jednoduše necítíte dobře, nemá cenu čekat na zázrak, že se to třeba jednoho dne změní. S největší pravděpodobností ne. Jestliže se poznáte v následujících signálech, pak byste se měli vážně zamyslet, jestli by nebylo od věci odejít. Uvidíte, že vám změna zaměstnání jedině prospěje! Jak poznáte, že by vám prospěla změna zaměstnání? Našli jsme pro vás několik signálů, které naznačují, že vaše stávající práce není nic pro vás. Nebojte se tedy upřímně zamyslet nad tím, jestli má vaše aktuální zaměstnání právě ve vašem případě dobré vyhlídky do budoucna. Vaše pracovní náplň vás nenaplňuje Den co den děláte tu samou činnost, kterou vykonáváte tak nějak ze setrvačnosti. Pracovní náplň vám vůbec nic neříká, nebaví vás a zadané úkoly plníte spíše s odporem, což se mnohdy projeví i na výsledcích. Zkrátka to není to pravé ořechové, čemu byste se chtěli věnovat. Tak proč setrváváte na místě, které je pro vás spíše přítěží? Má cenu chodit každý den do práce, kde vás nutí dělat to, čemu nerozumíte, v čem se neorientujete a co vás nenaplňuje? My říkáme jednoznačné ne! Nekomunikujete s kolegy Nezáleží na tom, zda pracujete jednotlivě nebo jste součástí nějakého týmu. Se svými kolegy zkrátka vycházet musíte, protože v práci je to především o lidech. Pokud ve vás vaši kolegové vzbuzují špatní pocity, nerozumíte si s nimi a v podstatě spolu v práci ani nekomunikujete, pak je více než logické, že se vám v zaměstnání nelíbí.... Čtěte více Příspěvek Signály, že by vám prospěla změna zaměstnání pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
04.08.2016 05:00 |

podobné články

LEGO Batman 2: DC Super Heroes - recenze

 
Gotham City opět obléhají zlověstné síly. Tentokrát však útočí s takovou silou, že už nestačí, aby se jim postavil pouze Batman. Ke svému odboji si musel povolat i další superhrdiny z komiksové stáje DC. Ti s sebou do druhého LEGO Batman dobrodružství přinášejí, vedle potřebného klidu a míru pro tamní obyvatele, svěží větřík, jenž z něj dělá jednu z nejlepších...
20.07.2012 20:45 |

podobné články

RECENZE: Svěží stará tvář Gerarda Waye

 
Ještě předtím než první sólové album Američana Gerarda Waye, bývalého zpěváka skupiny My Chemical Romance, vyšlo, přihlásil se tento k odkazu britpopu a glam rocku. Ne že by to byl jeho první dotek s uvedenými styly. Prohloubil ale to, co již činil.
09.10.2014 16:26 |

podobné články

Osobnosti: Gerard Way (4 články)