Článek

RECENZE: The Lumineers vydali desku, která neomrzí

 
Prosadit se s druhým albem je těžké. Vždy bývá srovnáváno s debutem, a pokud byl úspěšný, je kapela ještě před vydáním následovníka v nepříjemné situaci.
20.04.2016 12:20 |

podobné články

Podobné články

Nová alba: Vltava, The Lumineers či Deftones

 
V tomto týdnu se na trh dostávají desky několika výrazných umělců. Novinka Vltavy byla netrpělivě očekávaná, stejně jako se fanoušci nemohli dočkat druhé desky amerických The Lumineers nebo dalších razantních skladeb amerických Deftones.
13.04.2016 07:05 |

podobné články

Wesley Schultz z kapely The Lumineers: New York nikdy nespí, já spát potřebuji

 
Rozhovor s Wesleym Schultzem, kytaristou a zpěvákem americké folkrockové kapely The Lumineers, vznikl těsně před vydáním nového alba Cleopatra, jež vyšlo 8. dubna. „Jsem si jistý, že u vás budeme hrát, nikdy jsem neposkytoval rozhovor pro zemi, ve které bychom nakonec neskončili,“ tvrdil Shultz a měl samozřejmě pravdu. Po našem rozhovoru byl ohlášen koncert na 20. listopad v Praze.
14.04.2016 13:50 |

podobné články

Nahá Kim Kardashian a její zadek po sto dvacáté páté. Tenhle obří úkaz se nikdy neomrzí!

 
Kdo tvrdí, že zadku "Kim Kardashian":http://www.extra.cz/tema/kim-kardashian-celebrita (33) už "bylo dost":http://www.extra.cz/kim-kardashian-na-dovolene-v-mexiku-zase-vystavovala-obri-zadek-neuverite-kolik-ji-ten-luxus-stal, lže, protože tenhle přírodní úkaz se nikdy neomrzí a spoustě mužů se velké pozadí líbí.
05.09.2014 09:11 |

podobné články

Osobnosti: Kim Kardashian (1097 článků)

Karlu Gottovi pokřtila desku exmilenka Anety Langerové

 
Karel Gott  (72) se vrátil na místo, kde začínal. Po padesáti letech od začátku kariéry pokřtil svoji novou desku Sentiment v legendárním pražském Studiu A, kde nazpíval kdysi svůj první hit Oči sněhem zaváté. "Tahle deska není pro každého. Není plná hitů. Je to něco jako husí jatérka nebo kachní paštička. Je pro labužníky," přirovnal Gott desku k vyhlášeným pochoutkám.
29.09.2011 12:20 |

podobné články

Osobnosti: Karel Gott (4015 článků) , Aneta Langerová (448 článků)

Václav Neckář převzal Diamantovou desku

 
Zpěvák a herec Václav Neckář ve čtvrtek u příležitosti 70. narozenin, které připadly na 23. října, převzal od zástupců společnosti Supraphon Diamantovou desku. Podle společnosti Neckář na její značce prodal od roku 1965 7,6 miliónu nosičů, úspěšnější byl v tomto ohledu jen Karel Gott, kterému V roce 1992 udělil Supraphon Diamantovou desku za 13 miliónů prodaných nosičů.
24.10.2013 16:55 |

podobné články

Osobnosti: Karel Gott (4015 článků) , Václav Neckář (253 článků)

Vandal poničil pamětní desku obětem heydrichiády

 
Neznámý vandal poničil pamětní desku obětem heydrichiády na táborském popravišti. Desku vandal částečně postříkal sprejem a navíc ještě přelepil průhlednou páskou. Právu to potvrdil táborský policejní mluvčí komisař Miroslav Doubek.
24.04.2014 14:05 |

podobné články

Chtěla desku pokřtít modrou krví, a tak pozvala italského hraběte: Tenhle je ale prý mnohem bohatší než Martucci

 
Zpěvačka Kateřina Mátlová si splnila sen a pod pseudonymem Kate Matl vydala svoji desku Mono. Jako první ji pokřtila v Praze, následovat budou ale i zahraniční křty a koncerty v Německu, Švýcarsku, a dokonce prý o její desku mají zájem i v daleké Brazílii.
24.04.2015 19:00 |

podobné články

Osobnosti: Kateřina Mátlová (87 článků) , Mona Mona (35 článků)

Pro přítele chtěla být kočka: Její kudrnáč křtil desku a Ewě Farne to slušelo víc než na vlastních koncertech

 
Spolu s kamarádem Filipem Sázavským má přítel Ewy Farne  (21) Martin Chobot už delší dobu seskupení eFeM. Teď kluci vydali svoji první desku Kolem nás, kterou slavnostně křtili. Aby jim šla za kmotru Ewa, by asi bylo trapné, ale v publiku chybět nemohla.
28.01.2015 14:01 |

podobné články

Osobnosti: Martin Filip (29 článků)

Co se stalo s hvězdami Třech oříšků pro Popelku? Jedna tragédie za druhou!

 
Co se stalo s hlavními hvězdami pohádky Tři oříšky pro Popelku? Kdo je po smrti a kdo se těší dobrému zdraví? A jaké byly životní osudy těch, pro něž byla Popelka nejvýraznější hereckou příležitostí? Vydali jsme se po jejich stopách!  hhhCo se stalo s hlavními hvězdami pohádky Tři oříšky pro Popelku, od jejíhož natočení? Kdo je po smrti a kdo se těší dobrému zdraví? A jaké byly životní osudy těch, pro něž byla Popelka nejvýraznější hereckou příležitostí? Vydali jsme se po jejich stopách!Co se stalo s hlavními hvězdami pohádky Tři oříšky pro Popelku, od jejíhož natočení uplynulo už 37 let? Kdo je po smrti a kdo se těší dobrému zdraví? A jaké byly životní osudy těch, pro něž byla Popelka nejvýraznější hereckou příležitostí? Vydali jsme se po jejich stopách!Více na http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/53233/princ-pavel-travnicek-denik-aha-ho-doprovazel-do-nemecka-tady-jsem-tocil-popelku.html?utm_source=ahaonline.cz&utm_medium=copy
24.12.2015 10:35 |

podobné články

Recenze: Norah Jones se vrátila k čistému jazzu. A popřela tak část své hudební identity

 
Day Breaks je solidním albem pro posluchače, kterým se nikdy neomrzí staré dobré skladby starých dobrých interpretů.
22.10.2016 14:00 |

podobné články

Osobnosti: Norah Jones (32 článků)

Recenze: Norah Jones se vrátila k čistému jazzu. A popřela tak část své hudební identity

 
Day Breaks je solidním albem pro posluchače, kterým se nikdy neomrzí staré dobré skladby starých dobrých interpretů.
22.10.2016 19:00 |

podobné články

Osobnosti: Norah Jones (32 článků)

Recenze: Norah Jones se vrátila k čistému jazzu. A popřela tak část své hudební identity

 
Day Breaks je solidním albem pro posluchače, kterým se nikdy neomrzí staré dobré skladby starých dobrých interpretů.
23.10.2016 00:05 |

podobné články

Osobnosti: Norah Jones (32 článků)

Recenze: Norah Jones se vrátila k čistému jazzu. A popřela tak část své hudební identity

 
Day Breaks je solidním albem pro posluchače, kterým se nikdy neomrzí staré dobré skladby starých dobrých interpretů.
23.10.2016 05:10 |

podobné články

Osobnosti: Norah Jones (32 článků)

Recenze: Norah Jones se vrátila k čistému jazzu. A popřela tak část své hudební identity

 
Day Breaks je solidním albem pro posluchače, kterým se nikdy neomrzí staré dobré skladby starých dobrých interpretů.
23.10.2016 10:15 |

podobné články

Osobnosti: Norah Jones (32 článků)

Recenze: Norah Jones se vrátila k čistému jazzu. A popřela tak část své hudební identity

 
Day Breaks je solidním albem pro posluchače, kterým se nikdy neomrzí staré dobré skladby starých dobrých interpretů.
23.10.2016 15:20 |

podobné články

Osobnosti: Norah Jones (32 článků)

Recenze: Norah Jones se vrátila k čistému jazzu. A popřela tak část své hudební identity

 
Day Breaks je solidním albem pro posluchače, kterým se nikdy neomrzí staré dobré skladby starých dobrých interpretů.
23.10.2016 20:20 |

podobné články

Osobnosti: Norah Jones (32 článků)

Recenze: Norah Jones se vrátila k čistému jazzu. A popřela tak část své hudební identity

 
Day Breaks je solidním albem pro posluchače, kterým se nikdy neomrzí staré dobré skladby starých dobrých interpretů.
24.10.2016 01:25 |

podobné články

Osobnosti: Norah Jones (32 článků)

Recenze: Norah Jones se vrátila k čistému jazzu. A popřela tak část své hudební identity

 
Day Breaks je solidním albem pro posluchače, kterým se nikdy neomrzí staré dobré skladby starých dobrých interpretů.
24.10.2016 06:25 |

podobné články

Osobnosti: Norah Jones (32 článků)

Recenze: Norah Jones se vrátila k čistému jazzu. A popřela tak část své hudební identity

 
Day Breaks je solidním albem pro posluchače, kterým se nikdy neomrzí staré dobré skladby starých dobrých interpretů.
24.10.2016 11:30 |

podobné články

Osobnosti: Norah Jones (32 článků)