Článek

Recenze: The Chemical Brothers napekli hudební drogový rauš

 
Nová deska Born in the Echoes tanečních ikon The Chemical Brothers vrací posluchače zpět do kyselinových časů 90. let, píše v recenzi Karel Veselý.
21.07.2015 10:50 |

podobné články

Podobné články

Pražské koncerty The Chemical Brothers a zpěváka Miky byly zrušeny

 
Plánované koncerty skupiny The Chemical Brothers a britského zpěváka Miky jsou zrušeny. Mika měl zahrát 26. července v Tesla Aréně a The Chemical Brothers 18. srpna na Výstavišti v Holešovicích. Pořadatelé vrátí vstupné v plné výši.
15.06.2010 14:05 |

podobné články

RECENZE: The Chemical Brothers bývali zajímavější

 
Pět let od vydání počinu Further činí britská elektronická dvojice The Chemical Brothers další krok na své hudební cestě.
23.07.2015 14:30 |

podobné články

Festival Sziget přidává k Rihanně a Muse další zvučná jména, zahrají i The Chemical Brothers

 
Festival Sziget, který proběhne od 10. do 17. srpna v Budapešti, nabídne koncerty Rihanny, Muse, Sia, Manu Chao, The Chemical Brothers nebo Davida Guetty, je největší hudební akcí ve střední Evropě a i letos se kromě desítek slavných kapel a muzikantů představí divadelní soubory a moderní cirkus. Každý den proběhne na dvě stovky vystoupení či představení. Na festivalu budou mít své zastoupení i Češi, prezentovat nás bude beatboxer En.Dru a moderní cirkus Losers Cirque Company. Sziget každoročně přitáhne stovky tisíc hudebních fanoušků, na srpnový týden plný hudby zbývají poslední vstupenky.
17.06.2016 15:20 |

podobné články

Osobnosti: Manu Chao (9 článků) , David Guetta (26 článků)

Na Open Air Festival přijedou američtí Good Charlotte, Interpol i Chemical Brothers

 
Open Air Festival, který proběhne 11. až 13. srpna v obci Panenský Týnec na Lounsku, oznámil ve středu své zahraniční hvězdy. Budou to americké kytarové kapely Good Charlotte a Interpol plus již dříve ohlášené taneční záležitosti (Leftfield a Chemical Brothers).
09.03.2011 14:10 |

podobné články

Nový film Chemical Brothers: Je to psychedelický trip!

 
Chemical Brothers se rozhodli ohromit fanoušky a připravili jim jediněčnou filmovou podívanou. Tou je jejich nový koncertní film, který je na svém poli jedinečný. Objeví se v něm špičkové vizuální efekty, čistý zvuk a údajně i báječná atmosféra koncertu. Režisér film nazval psychedelickou drogou.
05.02.2012 23:20 |

podobné články

Nová alba: Živáky Chemical Brothers i Tiché dohody, debut A Banquet

 
V dalším týdnu se ke slovu dostávají především dva koncertní záznamy. Jeden poříduila britská skupina Chemical Brothers, druhý česká poprocková legenda Tichá dohoda. Zajímavá je jistě novinka české kapely A Banquet nebo hity Julio Iglesiase.
11.04.2012 08:10 |

podobné články

Osobnosti: Julio Iglesias (8 článků)

Nová alba: The Chemical Brothers, Tame Impala či Protoje

 
Prázdniny jsou v plném proudu, ovšem i toto období využili někteří umělci k vydání svých alb. Na svět se dostala novinka britských The Chemical Brothers či australských Tame Impala. Poněkud se zpožděním upozorňujeme i na novinku britských The Vaccines.
22.07.2015 07:05 |

podobné články

Rittig a jeho kumpáni prý z Oleo Chemical vyvedli 20 milionů

 
Zhruba 20 milionů korun údajně vyvedli z firmy Oleo Chemical lobbista Ivo Rittig a další obvinění. Uvedly to dnes deníky Lidové noviny (LN) a Právo na základě obvinění, které mají k dispozici. Peníze byly podle obvinění vyplaceny za fiktivní poradenství, ale ve skutečnosti měly Oleo Chemical zajistit lukrativní zakázky. Skupina kolem Rittiga tím také připravila stát o 3,7 milionu korun na daních, odměny pro poradce v dokumentech odsouhlasil přímo Rittig, píší deníky.
30.09.2014 10:30 |

podobné články

Rittig a další údajně vyvedli z Oleo Chemical až 20 milionů

 
Zhruba 20 milionů korun údajně vyvedli z firmy Oleo Chemical lobbista Ivo Rittig a další obvinění. V úterý o tom informovaly deníky Lidové noviny (LN) a Právo na základě obvinění, které mají k dispozici. Peníze byly podle obvinění vyplaceny za fiktivní poradenství, ale ve skutečnosti měly Oleo Chemical zajistit lukrativní zakázky. 
30.09.2014 10:40 |

podobné články

Brothers in Arms: Furious 4 i Rainbow 6 žijí, potvrzuje Ubisoft

 
O kooperativní akci Brothers in Arms: Furious 4, která na loňské E3 docela překvapila, se od té doby nikde nic nového neobjevilo. Gearbox mlčel, Ubisoft mlčel a na letošní E3 jsme se dozvěděli velké kulové. Nedávno navíc proběhly internetem nepotvrzené spekulace o tom, že je hra zrušena. Teď přímo Ubisoft potvrdil, že Brothers in Arms: Furious 4 zrušena není a hru prý...
15.06.2012 17:25 |

podobné články

My Chemical Romance na Rock for People potěšili

 
Hudební festival Rock for People, který se koná od soboty ve Festival Parku v Hradci Králové, má za sebou další den. Před šestadvaceti tisíci diváky, jak oznámili pořadatelé, byla v pondělí večer hlavní hvězdou americká skupina My Chemical Romance.
05.07.2011 08:30 |

podobné články

Lorde nahrává skladby k Hunger Games s Kanye Westem

 
Na soundtracku k dalším Hunger games: Síla vzdoru 1. část se pod vedením mladé zpěvačky Lorde podílejí současní "hudební hrdinové" jako Chemical Brothers, Grace Jones nebo Kanye West.
22.10.2014 14:35 |

podobné články

Osobnosti: Grace Jones (5 článků) , Kanye West (396 článků)

RECENZE: Malina Brothers natočili desku plnou radosti ze společného hraní

 
Sourozenecká kapela Malina Brothers vznikla vlastně tak trochu díky hospodě. Tři bratři (skoro jako v pohádce) Malinové se do té doby různě setkávali, míjeli a objevovali na naší domácí folkové a country scéně v řadách různých kapel.
15.02.2014 11:15 |

podobné články

My Chemical Romance míchají vše se vším, ale hlavně cílí do mainstreamu

 
Americká skupina My Chemical Romance se drží jednoduchých postupů. Chytře je balí do hřmotné teatrální show a zdobí odkudsi vyštrachanými zlomky metalu a punku.
13.12.2010 16:05 |

podobné články

My Chemical Romance míchají vše se vším, ale hlavně cílí do mainstreamu

 
Americká skupina My Chemical Romance se drží jednoduchých postupů. Chytře je balí do hřmotné teatrální show a zdobí odkudsi vyštrachanými zlomky metalu a punku.
14.12.2010 13:00 |

podobné články

My Chemical Romance míchají vše se vším, ale hlavně cílí do mainstreamu

 
Americká skupina My Chemical Romance se drží jednoduchých postupů. Chytře je balí do hřmotné teatrální show a zdobí odkudsi vyštrachanými zlomky metalu a punku.
14.12.2010 18:35 |

podobné články

Rock for People nabídne idoly teenagerů My Chemical Romance

 
Pětičlenná formace z amerického New Jersey My Chemical Romance je další potvrzenou hvězdou Rock for People, který se od 2. do 5. července koná v Hradci Králové. Kapela oblíbená zejména teenagery se ve Festivaparku představí 4. července, informoval Jiří Hlinka.
20.04.2011 11:10 |

podobné články

Kytarista skupiny Divokej Bill: Těším se na My Chemical Romance

 
Kytarista skupiny Divokej Bill Roman Procházka se v rozhovoru pro Novinky svěřil, že se letos těší na koncert My Chemical Romance na Rock for People. Tento festival navštěvuje už od devadesátých let.
23.06.2011 15:30 |

podobné články

Osobnosti: Roman Procházka (7 článků) , Roman Procházka (7 článků)

Po dvanácti letech se rozpadli My Chemical Romance

 
Populární americká rocková skupina My Chemical Romance se po dvanácti letech úspěšné existence rozpadla. Fanoušky o tom o víkendu informovala prostřednictvím svých internetových stránek. Patřila k nejúspěšnějším představitelům stylu emo.
24.03.2013 15:20 |

podobné články