Článek

RECENZE: The Chemical Brothers bývali zajímavější

 
Pět let od vydání počinu Further činí britská elektronická dvojice The Chemical Brothers další krok na své hudební cestě.
23.07.2015 14:30 |

podobné články

Podobné články

Pražské koncerty The Chemical Brothers a zpěváka Miky byly zrušeny

 
Plánované koncerty skupiny The Chemical Brothers a britského zpěváka Miky jsou zrušeny. Mika měl zahrát 26. července v Tesla Aréně a The Chemical Brothers 18. srpna na Výstavišti v Holešovicích. Pořadatelé vrátí vstupné v plné výši.
15.06.2010 14:05 |

podobné články

Recenze: The Chemical Brothers napekli hudební drogový rauš

 
Nová deska Born in the Echoes tanečních ikon The Chemical Brothers vrací posluchače zpět do kyselinových časů 90. let, píše v recenzi Karel Veselý.
21.07.2015 10:50 |

podobné články

Na Open Air Festival přijedou američtí Good Charlotte, Interpol i Chemical Brothers

 
Open Air Festival, který proběhne 11. až 13. srpna v obci Panenský Týnec na Lounsku, oznámil ve středu své zahraniční hvězdy. Budou to americké kytarové kapely Good Charlotte a Interpol plus již dříve ohlášené taneční záležitosti (Leftfield a Chemical Brothers).
09.03.2011 14:10 |

podobné články

Nový film Chemical Brothers: Je to psychedelický trip!

 
Chemical Brothers se rozhodli ohromit fanoušky a připravili jim jediněčnou filmovou podívanou. Tou je jejich nový koncertní film, který je na svém poli jedinečný. Objeví se v něm špičkové vizuální efekty, čistý zvuk a údajně i báječná atmosféra koncertu. Režisér film nazval psychedelickou drogou.
05.02.2012 23:20 |

podobné články

Nová alba: Živáky Chemical Brothers i Tiché dohody, debut A Banquet

 
V dalším týdnu se ke slovu dostávají především dva koncertní záznamy. Jeden poříduila britská skupina Chemical Brothers, druhý česká poprocková legenda Tichá dohoda. Zajímavá je jistě novinka české kapely A Banquet nebo hity Julio Iglesiase.
11.04.2012 08:10 |

podobné články

Osobnosti: Julio Iglesias (8 článků)

Nová alba: The Chemical Brothers, Tame Impala či Protoje

 
Prázdniny jsou v plném proudu, ovšem i toto období využili někteří umělci k vydání svých alb. Na svět se dostala novinka britských The Chemical Brothers či australských Tame Impala. Poněkud se zpožděním upozorňujeme i na novinku britských The Vaccines.
22.07.2015 07:05 |

podobné články

Festival Sziget přidává k Rihanně a Muse další zvučná jména, zahrají i The Chemical Brothers

 
Festival Sziget, který proběhne od 10. do 17. srpna v Budapešti, nabídne koncerty Rihanny, Muse, Sia, Manu Chao, The Chemical Brothers nebo Davida Guetty, je největší hudební akcí ve střední Evropě a i letos se kromě desítek slavných kapel a muzikantů představí divadelní soubory a moderní cirkus. Každý den proběhne na dvě stovky vystoupení či představení. Na festivalu budou mít své zastoupení i Češi, prezentovat nás bude beatboxer En.Dru a moderní cirkus Losers Cirque Company. Sziget každoročně přitáhne stovky tisíc hudebních fanoušků, na srpnový týden plný hudby zbývají poslední vstupenky.
17.06.2016 15:20 |

podobné články

Osobnosti: Manu Chao (9 článků) , David Guetta (26 článků)

Brothers in Arms: Furious 4 i Rainbow 6 žijí, potvrzuje Ubisoft

 
O kooperativní akci Brothers in Arms: Furious 4, která na loňské E3 docela překvapila, se od té doby nikde nic nového neobjevilo. Gearbox mlčel, Ubisoft mlčel a na letošní E3 jsme se dozvěděli velké kulové. Nedávno navíc proběhly internetem nepotvrzené spekulace o tom, že je hra zrušena. Teď přímo Ubisoft potvrdil, že Brothers in Arms: Furious 4 zrušena není a hru prý...
15.06.2012 17:25 |

podobné články

Rittig a jeho kumpáni prý z Oleo Chemical vyvedli 20 milionů

 
Zhruba 20 milionů korun údajně vyvedli z firmy Oleo Chemical lobbista Ivo Rittig a další obvinění. Uvedly to dnes deníky Lidové noviny (LN) a Právo na základě obvinění, které mají k dispozici. Peníze byly podle obvinění vyplaceny za fiktivní poradenství, ale ve skutečnosti měly Oleo Chemical zajistit lukrativní zakázky. Skupina kolem Rittiga tím také připravila stát o 3,7 milionu korun na daních, odměny pro poradce v dokumentech odsouhlasil přímo Rittig, píší deníky.
30.09.2014 10:30 |

podobné články

Rittig a další údajně vyvedli z Oleo Chemical až 20 milionů

 
Zhruba 20 milionů korun údajně vyvedli z firmy Oleo Chemical lobbista Ivo Rittig a další obvinění. V úterý o tom informovaly deníky Lidové noviny (LN) a Právo na základě obvinění, které mají k dispozici. Peníze byly podle obvinění vyplaceny za fiktivní poradenství, ale ve skutečnosti měly Oleo Chemical zajistit lukrativní zakázky. 
30.09.2014 10:40 |

podobné články

Kauza Oleo Chemical: Rittig trestu unikl, bývalí majitelé ne

 
V kauze tunelování petrochemické firmy Oleo Chemical uznal pražský městský soud vinnými bývalé majitele firmy. Lobbistu Iva Rittiga a jeho právníky naopak zprostil obžaloby, protože se v hlavním líčení neprokázalo, že by skutky spáchali právě oni.
10.02.2017 12:40 |

podobné články

RECENZE: Malina Brothers natočili desku plnou radosti ze společného hraní

 
Sourozenecká kapela Malina Brothers vznikla vlastně tak trochu díky hospodě. Tři bratři (skoro jako v pohádce) Malinové se do té doby různě setkávali, míjeli a objevovali na naší domácí folkové a country scéně v řadách různých kapel.
15.02.2014 11:15 |

podobné články

Jonas Brothers: žádný sex, žádné drogy, jen trochu ten rock'n'roll

 
Od roku 2005 se hlavně mezi středoškoláky šíří nová globální nákaza jménem Jonas Brothers. Ač se jedná o jasně komerčně orientovaný teenage pop, nová deska Lines, Vines and Trying Times ukazuje, že hudebně sídlí sympatičtí bráchové z New Jersey určitě o patro výše než pseudohvězdičky typu Britney Spears. Podívejme se jim na zoubek.
14.08.2009 09:05 |

podobné články

Osobnosti: Britney Spears (771 článků)

Banka Lehman Brothers která spustila světovou krizi plánuje návrat pod názvem LAMCO

 
Finanční společnost Lehman Brothers požádala soud, aby ji zbavil bankrotové ochrany. Informoval o tom v úterý server CNN.
17.03.2010 08:55 |

podobné články

Hiphopeři Old School Brothers zatančí České miss!

 
Nejprestižnější a nejvytíženější taneční skupina na Slovensku Old School Brothers na České miss 2010 představí poprvé choreografii v kostýmech za několik tisíc Eur.
20.03.2010 14:05 |

podobné články

Demi Lovato trpí psychickými problémy

 
Zpěvačka Domi Lovato má vážné psychické problémy. Vyšlo to najevo poté, co oznámila, že se nezúčastní turné se skupinou Jonas Brothers… Mladá 18-ti letá zpěvačka Demi Lovato nedávno šokovala své fanoušky zprávou, že se nebude účastnit turné s kapelou Jonas Brothers, jak bylo původně v plánu. Nyní vyšlo najevo, že Demi má vážné psychické problémy. [...]
02.11.2010 18:55 |

podobné články

Osobnosti: Demi Lovato (53 článků)

Joe Jonas z Jonas Brothers předčasně oslavil své narozeniny v Las Vegas

 
Joe Jonas z populární pop-rockové skupiny Jonas Brothers byl tak nedočkavý, že své 22. narozeniny oslavil dříve. Rozjel to ve velkém.
15.08.2011 00:25 |

podobné články

Osobnosti: Joe Jonas (14 článků)

Grammy za celoživotní přínos pro Allman Brothers i Dianu Rossovou

 
Cenu Grammy „za zásluhy“ příští rok obdrží veteráni jižanského rocku The Allman Brothers Band, country zpěvák George Jones či soulová zpěvačka Diana Rossová a brazilský skladatel Antonio Carlos Jobim.
22.12.2011 13:45 |

podobné články

Osobnosti: Diana Ross (21 článků) , Carlos Antonio (1 článek)

Mistři hokejového punku v Praze

 
Do pražského Rock café se v pondělí vrátí kanadští Hanson Brothers, kteří jsou nejvýznamnějšími představiteli puck-rocku, jde o přímočarý punk, zabývající se hokejem. Hanson Brothers jsou pobočným projektem členů známé kanadské skupiny NoMeansNo.
26.03.2012 21:12 |

podobné články