Článek

Recenze: Švihlá chůze na papíru – John Cleese vzpomíná na období před Pythony

 
Salvy smíchu a tuny humoru má ve svém životě za sebou člen legendárních Monty Python John Cleese. Jako ohlédnutí za svými začátky od dětství až ke geniálnímu komediálnímu pořadu vydal knihu No, nic...
22.09.2016 12:10 |

podobné články

Osobnosti: John Cleese (45 článků) , Monty Monty (112 článků)
Podobné články

Sedmdesátník Cleese z Monty Pythonů: po milionovém rozvodu čtvrtá svatba

 
Dvaasedmdesátiletý herec John Cleese se o víkendu oženil. Vzal si o 31 let mladší Jennifer Wade. Pro britského komika je to už čtvrtá svatba. Další články k tématu: VIDEO: Pozor na malíček při pití čaje, radí Cleese v olympijském spotu Herec a komik John Cleese: Od Mnichova máme pro Čechy velkou slabost Cleese z Monty Pythonů dotočil. Prahu opouští se snem o skoku o tyči „Montypythonovec“ John Cleese zavítal do Prahy na čaj. Olympijský Za 2 práce na Shrekovi sklízím slávu, tvrdí Cleese
13.08.2012 17:05 |

podobné články

Osobnosti: John Cleese (45 článků) , Monty Monty (112 článků)

Cleese z Monty Pythonů rozprodává majetek, aby mohl platit exmanželce

 
Třiasedmdesátiletý John Cleese se rozhodl prodat televizní a filmové rekvizity, které nashromáždil během své kariéry. Musí totiž vyplatit svou bývalou manželku, které bude také několik let platit milionové výživné. Další články k tématu: Sedmdesátník Cleese z Monty Pythonů: po milionovém rozvodu čtvrtá svatba VIDEO: Pozor na malíček při pití čaje, radí Cleese v olympijském spotu Herec a komik John Cleese: Od Mnichova máme pro Čechy velkou slabost Za 2 práce na Shrekovi sklízím slávu, tvrdí Cleese
25.01.2013 11:16 |

podobné články

Osobnosti: John Cleese (45 článků) , Monty Monty (112 článků)

Jak chůze prospívá lidskému zdraví?

 
Chůze je pro člověka nejpřirozenějším způsobem pohybu, a proto se není čemu divit, že má na naše zdraví pozitivní vliv. Odborníci se shodují na tom, že dospělému člověku stačí 30 minut svižné chůze denně. Navíc tato fyzická aktivita vůbec nic nestojí a nenutí vás investovat peníze do výbavy či speciálního oblečení. Nepatříte-li mezi sportovní nadšence, ale i přesto byste rádi pro své zdraví něco udělali, pak si přečtěte náš dnešní článek zaměřený na to, jak chůze prospívá našemu zdraví. Společně se podíváme, jaký vliv má tento jednoduchý, leč efektivní pohyb na vaší fyzickou i psychickou stránku. 3 důkazy, že chůze prospívá vašemu zdraví I chozením se dá zhubnout Jen málokdo je upřímně spokojen se svou postavou. Toho trápí faldíky na břiše, toho zase silnější stehna a ten se pro změnu stydí za celulitidu na zadečku. Možná ani vy neberete svou postavu takovou, jaká je a chtěli byste přebytečná kila uložená na vašem těle navíc shodit. Nejste-li zrovna nadšenci pro několikahodinové cvičení v posilovně a sahání si až na dno svých sil, pak sami sobě naordinujte půl hodinky rychlejší chůze denně. Svižným tempem se projděte uličkami města, vydejte se na procházku parkem nebo vyrazte do lesa. Pravidelným pohybem dojde ke zlepšení vašeho metabolismu a zároveň i lepší reakci vašeho těla na inzulin, díky kterému se zlepší spalování tuků. Chůze jako zdravotní prevence Ačkoli si možná říkáte, že chození je tak obyčejný pohyb, kterým svému zdraví rozhodně přilepšit nemůžete, není to pravda. I v tomto případě mají odborníci jasno a shodují se na tom, že procházka ve svižnějším tempu výrazně napomáhá ke snižování cholesterolu a krevního tlaku, což má za následek snížení rizika vzniku mozkové příhody. Mimo jiné při tomto pohybu dochází k přirozenému posílení kosti, což je účinná prevence proti rozvinutí osteoporózy. Jako třešničku na dortu zmíníme posílení kloubů. Lepší myšlení i pocit ze... Čtěte více Příspěvek Jak chůze prospívá lidskému zdraví? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
13.10.2016 06:30 |

podobné články

TEST Mrtvý papoušek i švihlá chůze. Znáte Monty Pythony?

 
Monty Pythonům je 45 let. Ačkoliv jejich seriál skončil před více jak třiceti lety, dodnes mají miliony fanoušků po celém světě.
05.10.2014 07:30 |

podobné články

Osobnosti: Monty Monty (112 článků)

Když píšeme textové zprávy za chůze, pohybujeme se jako roboti

 
O tom, že psaní SMS zpráv za chůze skýtá jistá rizika, není sporu – kdekdo z nás už takto nejspíš někdy na ulici vrazil do jiného chodce nebo objektu. Tím však, zdá se, rizika zdaleka nekončí. Podle australských vědců může psaní zpráv za chůze přivodit krátkodobé i dlouhodobé zdravotní potíže, a dokonce změnit náš vztah k prostoru. V článku The Art of Texting While Walking (Umění psát zprávy za chůze) se problému věnuje dnešní vydání The New York Times Magazine.
23.02.2014 20:40 |

podobné články

Elton John chce, aby ho ve filmu hrál Justin Timberlake

 
Čtyřiašedesátiletý Elton John pracuje na svém životopisném filmu a rád by v hlavní roli viděl zpěváka Justina Timberlakea. Ten si hudebníka zahrál už v roce 2001 ve videoklipu This Train Don't Stop There Anymore, kde vystupuje coby mladý Elton John. Další články k tématu: Elton John a David Furnish jsou první gayové nominovaní na otce roku Elton John pošle syna na testy, chce vědět, kdo je jeho otcem Elton John s dítětem je pro Arkansas příliš kontroverzní, jeho fotku zakryli Nebudu ho rozmazlovat, říká o výchově syna Elton John Elton John se konečně dočkal dítěte, porodila mu ho náhradní matka Elton John chystá muzikál o gayovi, který onemocní AIDS
03.01.2012 09:30 |

podobné články

Osobnosti: Justin Timberlake (249 článků) , Elton John (451 článků) , David Furnish (89 článků)

Elton John si připadal ve 40 na děti starý, teď toho lituje

 
Sir Elton John se v otcovství našel. S přítelem Davidem Furnishem vychovávají dva malé syny a jsou šťastní. Jediné, čeho slavný muzikant lituje, je, že je neměl dřív. Po čtyřicítce si prý na ně připadal starý. Po šedesátce si to ale rozmyslel. Další články k tématu: Elton John kvůli zdraví odložil část turné, pražský koncert však bude Elton John za druhého syna zaplatil o sto tisíc víc než za první dítě Elton John stěhuje rodinu do nového domu. Podívejte se, kde budou žít Elton John a David Furnish jsou první gayové nominovaní na otce roku Elton John s dítětem je pro Arkansas příliš kontroverzní, jeho fotku zakryli Nebudu ho rozmazlovat, říká o výchově syna Elton John Elton John se konečně dočkal dítěte, porodila mu ho náhradní matka
04.09.2013 11:35 |

podobné články

Osobnosti: Elton John (451 článků) , David Furnish (89 článků)

Zpěvačka: Vyšvihla se! A švihla sebou!

 
Chtěla všechny oslnit. Vyšvihla se jaksepatří. Ale pak sebou švihla na schodech do Elysejského paláce. A skutečně upoutala.
04.03.2010 05:05 |

podobné články

John Cleese z Monty Pythonů jede na turné nazvané Alimenty

 
John Cleese z bývalé satirické skupiny Monty Python se rozhodl pro sérii vystoupení nazvanou Alimony Tour (turné Alimenty).
21.05.2010 12:40 |

podobné články

Osobnosti: John Cleese (45 článků) , Monty Monty (112 článků)

Britská herecká legenda John Cleese natáčí v Praze reklamy pro české olympioniky

 
Slavný britský herec John Cleese (71), kterého si televizní diváci jistě vybaví například ze seriálu Monty Pythonův létající cirkus, tento týden natáčí v Praze reklamní kampaň pro Český olympijský tým na LOH 2012 v Londýně. Herec do metropole přiletěl v úterý večer a zůstane až do soboty.
18.08.2011 09:35 |

podobné články

Osobnosti: John Cleese (45 článků) , Monty Monty (112 článků)

»Monty Python« John Cleese: Zve na olympiádu do Londýna!

 
Už od úterý je v Česku slavný britský herec John Cleese (71), člen legendárního uskupení Monty Python, a týden u nás tráví převážně natáčením reklamní kampaně pro Český olympijský tým. V něm bude se svým typickým humorem zvát fanoušky na letní olympiádu 2012 do Londýna.
22.08.2011 12:15 |

podobné články

Osobnosti: John Cleese (45 článků) , Monty Monty (112 článků)

Monty Python John Cleese pozve české fanoušky na OH do Londýna

 
VIDEO. České fanoušky bude ode dneška zvát na olympijské hry v Londýně v televizní reklamě John Cleese, herec a člen legendární komediální skupiny Monty Python. Deset televizních spotů paroduje klasické britské zvyklosti a klišé.
18.10.2011 17:00 |

podobné články

Osobnosti: John Cleese (45 článků) , Monty Monty (112 článků)

Recenze: Autobiografie John Cleese nabízí portrét komika v letech jeho zrání

 
Autobiografie Johna Cleese, jednoho z nejvýraznějších členů Monty Python, poskytuje vhled do komikova života.
31.08.2016 11:55 |

podobné články

Osobnosti: John Cleese (45 článků) , Monty Monty (112 článků)

VIDEO: Svatební róby z toaletního papíru ušetří náklady

 
Potřebujete ušetřit peníze za veselku? Pořiďte si svatební šaty z toaletního papíru. Podle amerických designérů vám stačí několik rolí, páska, lepidlo, jehla a nit. Další články k tématu: VIDEO: Vdávat se můžete i v toaletním papíru Kouzlo se dá vydupat i z ruličky od toaletního papíru. V Paříži to umějí
28.06.2012 13:10 |

podobné články

John Cleese z kultovní komediální skupiny Monty Python slaví kulatiny

 
Britského komika, scenáristu a producenta Johna Cleese, který 27. října oslavil pětasedmdesátiny, proslavilo členství v dnes již kultovní komediální skupině Monty Python. Ta na přelomu 60. a 70. let minulého století natočila čtyři série skečů s názvem Monty Pythonův létající cirkus.
27.10.2014 13:35 |

podobné články

Osobnosti: John Cleese (45 článků) , Monty Monty (112 článků)

Cleese zaplatí exmanželce po rozvodu poslední splátku půl miliardy

 
Britský herec John Cleese (75) si letos v létě konečně oddechne. Na konto jeho třetí exmanželky Alyce Faye Eichelbergerové (70) se odešle poslední splátka sumy, kterou vysoudila u rozvodu. Konečná částka dosáhla přes půl miliardy korun.
19.01.2015 14:17 |

podobné články

Osobnosti: Brad Pitt (1551 článků) , Angelina Jolie (1928 článků)

Recenze: Autobiografie Johna Cleese nabízí portrét komika v letech jeho zrání

 
Autobiografie Johna Cleese, jednoho z nejvýraznějších členů Monty Python, poskytuje vhled do komikova života.
31.08.2016 16:55 |

podobné články

Osobnosti: John Cleese (45 článků) , Monty Monty (112 článků)

Recenze: Autobiografie Johna Cleese nabízí portrét komika v letech jeho zrání

 
Autobiografie Johna Cleese, jednoho z nejvýraznějších členů Monty Python, poskytuje vhled do komikova života.
31.08.2016 21:55 |

podobné články

Osobnosti: John Cleese (45 článků) , Monty Monty (112 článků)

Recenze: Autobiografie Johna Cleese nabízí portrét komika v letech jeho zrání

 
Autobiografie Johna Cleese, jednoho z nejvýraznějších členů Monty Python, poskytuje vhled do komikova života.
01.09.2016 03:00 |

podobné články

Osobnosti: John Cleese (45 článků) , Monty Monty (112 článků)