Článek

RECENZE: Springsteenův život jako na dlani

 
Kniha Marka Dolana Není to jen rock´n´roll patří v podžánru biografií rockových muzikantů k výjimečně kvalitním dílům. Lidský a muzikantský vývoj, životní peripetie, důležitá setkání, pohnutky, inspirace i politické názory Bruce Springsteena vykresluje plasticky a důvěryhodně.
22.09.2015 12:25 |

podobné články

Osobnosti: Bruce Springsteen (52 článků)
Podobné články

Springsteenův kytarista Steven Van Zandt stíhá během turné i rádiovou show

 
Springsteenův kytarista, herec a dýdžej Steven Van Zandt vystoupil 11. 7. s kapelou v Praze. "Určitou svobodu máme v sólech. Můžeme píseň doplnit, jak to cítíme. Ale samozřejmě ve finále záleží jedině na skladbě. Veškeré naše muzikantské umění musí sloužit písni," řekl v rozhovoru pro Právo Steven Van Zandt.
13.07.2012 15:50 |

podobné články

Co je to za symbol na dlani? Nebojte se říct svému okolí, že máte strach

 
Internetem se šíří fotografie lidí, kteří mají na dlani černý symbol. Každý, kdo ho uvidí, by se měl zamyslet a snažit se pomoci. Lidé, co mají toto označení na ruce, potřebují vaši pomoc. Jde jim možná o život!
22.12.2015 16:36 |

podobné články

Neviditelný telefon: Ovládá se dotyky na dlani

 
Tlačítka vystřídal dotykový displej. Ten zase vystřídá lidská dlaň, to je vize německých inženýrů. Pomocí kamery upevněné na hlavě a dotyky prstů na dlani dokáží ovládat mobilní telefon v kapse nebo na stole!
25.05.2011 17:15 |

podobné články

VIDEO: Mandrage mají lásku na dlani

 
Mandrage slibují na letošní podzim vydání nového, v pořadí čtvrtého alba. Předzvěstí je singl Na dlani , k němuž plzeňská čtveřice natočila netradiční videoklip, který by podle jejich slov měl ukázat i druhou tvář této zdánlivě uvolněné letní hitovky.
19.08.2013 13:10 |

podobné články

Jak se zbavit bolesti jedním stiskem ruky? Známe 3 magické body na dlani, které léčí

 
Přestaňte polykat růžové pilulky a házet do sebe chemii, jen co vás někde píchne. Raději se naučte zbavit bolesti díky masáži reflexních bodů na dlani. Takovou masáž si můžete udělat kdykoli a kdekoli. Jak na to?
20.10.2015 11:41 |

podobné články

Sami sobě doktorem: Základ zdraví je v dlani!

 
Trápí vás žlučník, žaludek nebo hůř popadáte dech? Máte zbytečné nervy, trpíte nedostatkem sebevědomí či snad jste vzteklí? Klíč k odstranění neduhů a trablů se skrývá v dlani. A pomoct si navíc můžete sami. Snadnou systematickou akupresurou můžete ideálně nastavit energetické toky vaším tělem, vybalancovat a harmonizovat fyzickou i mentální kondici.
06.02.2016 08:40 |

podobné články

Se srdcem na dlani! Po transplantaci dostala to nemocné

 
Rčení o srdci na dlani se dá v případě Lisy Salberg (48) použít doslovně. Dáma z Clevelandu totiž musela podstoupit transplantaci srdce, ještě před zákrokem ale požádala chirurgy, aby jí poté její porouchanou »pumpu« odložili.
18.02.2017 16:50 |

podobné články

Exotičtí motýli ve Fata Morgáně: Bezbraný Otakárek si vybojoval život!

 
Stovky barevných tropických motýlů se zabydlely ve skleníku Fata Morgana v botanické zahradě v pražské Troji. Jejich život tu návštěvníci vidí jako na dlani.
15.04.2015 12:05 |

podobné články

RECENZE Život je život trapně oslavuje české maloměšťáctví

 
Recenze nového filmu režiséra Milana Cieslara Život je život, ve kterém hrají Ondřej Vetchý a Simona Stašová.
22.05.2015 11:51 |

podobné články

Osobnosti: Milan Cieslar (23 článků) , Ondřej Vetchý (217 článků) , Simona Stašová (325 článků)

Na návštěvě u Elis: Život s Prahou na dlani!

 
Tahle holka je originál, lehce chaotická a pořádný živel. To se také odráží v jejím bytě v pražské Libni, kde zpěvačka Eliška Mrázová (20), známější jako Elis, přemisťuje nábytek podle nálady.
21.02.2015 20:35 |

podobné články

Osobnosti: Eliška Mrázová (9 článků)

Tahle čára na ruce odhalí, zda se vám rozpadne partnerský vztah. Jak to poznat?

 
Věštění z ruky (tzv. chiromantie) je stále v módě. Dokonce se dá říci, že mnoho žen ji objevilo na začátku 21. století a celý svůj život řídí podle toho, jaké mají na ruce čáry. Ale své dlaně zkoumají i muži. Věděli jste, že na dlani máme čáru, která vám poví, jak skončí váš vztah?
30.04.2016 07:35 |

podobné články

Šárka Kašpárková: Atletka se srdcem na dlani!

 
Sport přináší dětem radost a připravuje je na budoucí život. Některé děti se ale sportu z finančních důvodů věnovat nemohou. Šárka Kašpárková se jim proto rozhodla pomoct zapojením do kampaně společností Procter & Gamble a Tesco na podporu České olympijské nadace.
22.07.2016 15:10 |

podobné články

Osobnosti: Šárka Kašpárková (26 článků)

Šárka Kašpárková (45): Atletka se srdcem na dlani!

 
Sport přináší dětem radost a připravuje je na budoucí život. Některé děti se ale sportu z finančních důvodů věnovat nemohou. Šárka Kašpárková se jim proto rozhodla pomoct zapojením do kampaně společností Procter & Gamble a Tesco na podporu České olympijské nadace.
22.07.2016 15:25 |

podobné články

Osobnosti: Šárka Kašpárková (26 článků)

Zázračná podprsenka. Prsa jako v dlani

 
Že se v oblasti podprsenek nedá nic vymyslet? Omyl – tohle je podprsenka jako ruka.
29.06.2009 11:20 |

podobné články

Michael Jackson se chtěl nechat naklonovat!

 
Michael Jackson se bál smrti a podle všeho se chtěl nechat naklonovat. Toto bizardní přání mělo navýšit jeho odkaz, který nám chtěl zanechat. Podle bývalého Jacksonova řidiče Ala bočana, Král popu navštívil v Las Vegas konference o lidském klonování. Učení sekty Raeliánů na něj udělalo takový dojem, že se jich ptal, zda by ho nenaklonovali. „Jackson byl nadšený,“ prozradil Bowman britským novinám Daily Mirror. „Z té konference se vrátil jako malé dítě. Byl jak v opojení a usmíval se. Slyšel jsem, jak se baví s Urim Gellarem vzadu v limuzíně.“ „Mluvil o nápadu nechat se naklonovat. Uchopil Uriho do obou dlaní a řekl mu, že to opravdu chce udělat a je mu jedno, kolik to stojí.“ „Taky si ještě moc dobře pamatuji na to, jak Jackson mluvil o naklonované britské ovci Dolly v roce 1996. Úplně ho to fascinovalo,“ dodává Bowman. „Potom, když slyšel o Raeliánech, začal věřit tomu, že tato zvláštní náboženská skupina opravdu může člověka naklonovat. Byla to výstřední záležitost, ale Michaela to zajímalo. Chtěl mít svou mini verzi. Klon jako své dědictví, aby mohl žít navěky.“
08.07.2009 09:40 |

podobné články

Osobnosti: Michael Jackson (1611 článků) , Michael Jackson (601 článků) , Michael Jackson (601 článků)

George Michael vzdychal po rozsudku jako malý kluk

 
K soudu přicházel zaražený. Tušil, že by to nemuselo dobře dopadnout. Přesto ho rozsudek šokoval. Schoval hlavu do dlaní a vzdychal jako malý kluk.
16.09.2010 21:00 |

podobné články

Osobnosti: George Michael (246 článků)

Curych jako na dlani: Poznejte perlu Švýcarska

 
Co vás napadne jako první, když se řekne Švýcarsko nebo Curych? Čtyři z pěti oslovených řeknou: hodinky, železnice, čokoláda, Alpy, banky. Ale půvabné město u jezera toho nabízí daleko víc. Pojďte se s námi toulat...
12.04.2011 11:20 |

podobné články

Slovensko, jak ho neznáte: Mrtvé moře, Eiffelovka a Řím

 
Uvažujete ještě, kam vyrazit na dovolenou, ale peněz už moc nezbývá? Zkuste to na Slovensku. U našich sousedů vás čekají příjemné ceny a hlavně světové zážitky. Stejně jako Česko, má totiž tahle malá země co nabídnou a není třeba trmácet se tisíce kilometrů za hranice. Na Slovensku máte svět jako na dlani.
03.08.2011 05:15 |

podobné články

VIDEO: Cyklista v cíli bulel jako malé dítě

 
Válel se po zemi, schovával hlavu do dlaní, byl nepříjemný a brečel jako malé dítě. Takovéto divadlo předvedl závodník na horském kole Kevin Van Hoovels poté, co prohrál.
03.08.2012 08:50 |

podobné články