Článek

Recenze: Spielbergův Obr Dobr je jednou z nejlepších disneyovek poslední doby

 
V pohádce Obr Dobr režiséra Stevena Spielberga se to hemží obludami i sny.
17.05.2016 06:35 |

podobné články

Osobnosti: Steven Spielberg (134 článků)
Podobné články

Předělávky disneyovek vydělávají miliardy. Ožijí také Mulan a Dumbo

 
Filmová studia se nechala inspirovat kasovými úspěchy filmových předělávek klasických kreslených pohádek. Po Alence v říši divů, dvou Sněhurkách, Šípkové Růžence a Popelce chystají hranou verzi dalších disneyovek.
31.03.2015 14:51 |

podobné články

Filmový Billy Elliot po letech: téměř se nezměnil a je pořád skromný

 
Pětadvacetiletý Jamie Bell před jedenácti lety zazářil coby malý tanečník Billy Elliot ve stejnojmenném snímku. Od té doby má na kontě už dvacet filmů, ale sláva mu nestoupla do hlavy a snaží se stát nohama na zemi. "Nikdy nezapomenu odkud jsem, nebo na oběti a tvrdou práci mámy," řekl herec. Další články k tématu: VIDEO: Spielberg oživil Tintina, pomohli mu Glum, Bond a Billy Elliot Spielberg předvedl Belgičanům svého Tintina, vysloužil si ovace a řád RECENZE: Spielbergův Tintin může dávat lekce z 3D i filmařiny
22.04.2011 10:45 |

podobné články

Osobnosti: Uma Thurman (157 článků) , Ethan Hawke (15 článků) , Jamie Bell (5 článků) , Jamie Bell (5 článků)

Zemřel obr ze Zelené míle. Michaela Duncana (†54) zradilo srdce!

 
Ve věku pouhých 54 let zemřel v pondělí v Los Angeles herec Michael Clarke Duncan, který se proslavil jako nevinný odsouzený v dramatu Zelená míle. Obr, u kterého by každý čekal železné zdraví, prodělal v červenci infarkt a od té doby ležel v nemocnici, kde také předevčírem skonal.
05.09.2012 12:05 |

podobné články

Osobnosti: Michael Clarke Duncan (14 článků) , Michael Clarke (14 článků)

RECENZE: Jurský svět. Ještě víc atrakcí, efektů a moralit

 
Když před dvaceti lety vtrhl do kin Spielbergův Jurský park, bylo to jako zjevení. V té době neuvěřitelné triky oživily a rozhýbaly pravěká zvířata, která jsme sice znali z obrazů Zdeňka Buriana a ze Zemanovy Cesty do pravěku, ale poprvé jsme je slyšeli řvát, viděli utíkat a útočit, jako kdyby byla živá.
12.06.2015 10:15 |

podobné články

Nejen vánoční pečení

 
Umíte si představit Vánoce bez vonícího cukroví a bramborového salátu? Já ne. Pečení a vaření všelijakých dobrot prostě k Vánocům neodmyslitelně patří. Užitečnými pomocníky, kteří usnadní přípravu jídel a koláčů, jsou i dobrá elektrická trouba, výkonný šlehač a praktické pekáče, formy či nádoby. Možností je několik, stačí si jen správně vybrat. (A nepodceňujte ani pěkné formičky na vykrajování vánočního pečiva).
20.12.2011 23:00 |

podobné články

Obr Jao Ming se vrací po zranění a zůstane v Houstonu

 
Basketbalový obr Jao Ming musel vynechat celý minulý ročník NBA po operaci chodidla, nyní už je ale podle svých slov stoprocentně připraven naskočit do tréninkového kempu Houstonu. V letním období nevyužil právo stát se volným hráčem a chce dodržet i poslední rok ze své pětileté smlouvy s Rockets.
30.06.2010 11:45 |

podobné články

Sazku by mohl zachránit italský herní obr Lottomatica

 
Zachráncem zadlužené loterijní společnosti Sazka by mohl být italský herní obr Lottomatica. Informuje o tom úterní MF Dnes.
25.01.2011 08:10 |

podobné články

Hanácký obr Drásal se znal i s Napoleonem

 
Josef Drásal je dodnes pravděpodobně nejvyšším Čechem. Muž, kterému byl dopřán jen krátký pobyt na tomto světě, měřil v osmnácti letech 242 centimetrů a vážil 186 kilogramů. Obr s dobráckým srdcem a obrovskou silou se setkal s Napoleonem i německým císařem Vilémem II. Spí svůj věčný sen v Holešově.
23.11.2011 13:50 |

podobné články

Obr se snesl z nebes: Novou dráhu pardubického letiště otestoval Ruslan!

 
Jedno z největší sériově vyráběných letadel na světě, gigantický Antonov124 Ruslan, včera přistál na letišti v Pardubicích. Tento obr, který je schopný unést 120 tun nákladu, přiletěl proto, aby otestoval zdejší letiště.
08.12.2011 12:10 |

podobné články

Slovenský obr Zdeno Chára: Je to bombarďák!

 
Slovenský hokejový obr Zdeno Chára (34) znovu posunul rekord v tvrdosti střelby NHL. Během dovednostních soutěží v rámci Utkání hvězd v kanadské Ottawě vypálil puk rychlostí 175,1 km/h, svůj loňský výkon překonal 206 cm vysoký a 116 kg vážící pořízek o 5 kiláků.
30.01.2012 12:15 |

podobné články

Osobnosti: Zdeno Chára (42 článků)

Fotbalový obr Koller: Dal gól hlavou v hokeji!

 
Nejlepší střelec v historii české fotbalové reprezentace – obávaný obr hlavičkář Jan Koller (38) se nefláká. V Monaku, kde se usadil s rodinkou, hraje hokej, a dokonce při něm vstřelil gól hlavou! Teď se nachvíli zjevil doma jako ambasador 10. ročníku Coca- Cola Školského poháru.
01.03.2012 12:10 |

podobné články

Osobnosti: Jan Koller (79 článků) , Coca Cola (99 článků)

Obr Jan Koller: Budu trenér!

 
Během své fotbalové kariéry dával obr Jan Koller (37) jeden gól za druhým. Od nové sezony bude učit střelce v Monaku jak správně pálit do sítě.
07.04.2012 12:15 |

podobné články

Osobnosti: Jan Koller (79 článků)

Hodný obr z filmu Zelená míle Michael Clarke Duncan v 54 letech zemřel

 
Hollywood postihla další tragická ztráta. V pouhých 54 letech zemřel na následky těžkého infarktu prodělaného před necelými dvěma měsíci Michael Clarke Duncan, který se filmovým nadšencům vryl do paměti jako obr John s magickými schopnostmi ze snímku Zelená míle.
04.09.2012 09:05 |

podobné články

Osobnosti: Michael Clarke Duncan (14 článků) , Michael Clarke (14 článků) , John Clarke (8 článků) , John Clarke (8 článků) , John Duncan (8 článků)

Hodný obr z filmu Zelená míle Michael Clarke Duncan v 54 letech zemřel

 
Hollywood postihla další tragická ztráta. V pouhých 54 letech zemřel na následky těžkého infarktu prodělaného před necelými dvěma měsíci Michael Clarke Duncan, který se filmovým nadšencům vryl do paměti jako obr John s magickými schopnostmi ze snímku Zelená míle.
04.09.2012 10:05 |

podobné články

Osobnosti: Michael Clarke Duncan (14 článků) , Michael Clarke (14 článků) , John Clarke (8 článků) , John Clarke (8 článků) , John Duncan (8 článků)

Hokejový obr Chára v Praze: Přijel to řezat!

 
Mantinely budou dunět, kosti praskat a puky svištět neskutečnou rychlostí! Do Prahy včera přiletěl slovenský hokejový obr Zdeno Chára (35), aby co nevidět naskočil na led v barvách místního Lva hrajícího ruskou KHL.
04.10.2012 12:15 |

podobné články

Osobnosti: Zdeno Chára (42 článků)

Obr Jafar si vybral do duelu Nikol: Čeká ji už podruhé, protože jde přes mrtvoly!

 
Stosedmdesátikilový obr Jafar s naprosto klidným výrazem v tváři (protože kdyby nebyl, strachy by z vily všichni utekli dobrovolně) do duelu vybral Nikol, která podle jeho slov jde přes mrtvoly. Otázka je, jestli bude schopná přejít mrtvolu Jafara...
24.10.2013 21:45 |

podobné články

Roztoužený obr Jafar: VyVolená Eva oblizovala jeho pupek, on si vychutnal Reginu!

 
Úspěšný vítěz duelu stosedmdesát kilový obr Jafar se konečně dočkal ženského pomazlení. Noční popíjení drinků se zvrhlo natolik, že jeho macatý pupek oblizovala Eva, on si pak smlsnul na striptérce Regině.
27.10.2013 17:05 |

podobné články

Nikol Trojanová je zpátky ve VyVolených, národ se bouří: V soutěži už nemá co dělat! Co o ní říkají?

 
Jedna z nejpůvabnějších soutěžících čtvrté řady reality show VyVolení "Nikol Trojanová":http://www.extra.cz/tema/nikol-trojanova (23) je zpátky ve Vile po tom, "co ji z Duelu vyřadil obr Jafar":http://www.extra.cz/studio-se-otrasalo-v-zakladech-vitezem-duelu-se-stal-obr-jafar. To se samozřejmě nelíbí divákům, kteří si myslí, že Nikol ve Vile už nemá co dělat!
30.10.2013 11:40 |

podobné články

Obr Kyklop shodil 75 kg: Odsáli mu tuk a odřízli 5 kilo kůže!

 
Před dvěma lety bouchl do stolu a řekl dost. Obr z kapely Maxim Turbulenc Pavel Vohnout alias Kyklop (51) začal držet dietu a shodil neuvěřitelných 75 kg. Stejně jako ministr vnitra Milan Chovanec (44) podstoupil Kyklop odstranění tuku a nedávno odstranění povislé kůže, té mu odřízli 5 kilo. Ale nejvíc zatím zhubl prezident Herecké asociace Jiří Hromada (56).
19.11.2014 15:45 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Hromada (47 článků) , Pavel Vohnout (55 článků) , Milan Chovanec (1076 článků)