Článek

Recenze: Skyline ani po 20 letech neztratili sílu, na albu Jungle mají energie na rozdávání

 
Veteráni české taneční scény na svém sedmém albu Jungle pracovali dva a půl roku. Dlouhý proces je očividně nijak nevyčerpal.
19.05.2016 10:05 |

podobné články

Podobné články

Skupina Skyline: Na novém albu jsme vyházeli všechny jemnější skladby

 
Skupina Skyline vydala nové album Private Madness, Public Danger a v rozhovoru říká, že se pokoušeli dostat sílu koncertních vystoupení na studiovou desku.
14.12.2010 17:30 |

podobné články

Skupina Skyline: Na novém albu jsme vyházeli všechny jemnější skladby

 
Skupina Skyline vydala nové album Private Madness, Public Danger a v rozhovoru říká, že se pokoušeli dostat sílu koncertních vystoupení na studiovou desku.
14.12.2010 18:30 |

podobné články

Jungle: Na albu uslyšíte i řev z boxerského zápasu

 
V pražském Lucerna Music Baru vystoupí 23. března britská skupina Jungle. Josh LloydWatson a Tom McFarland, hlavní tvůrčí postavy projektu, loni zaznamenali úspěch s eponymním debutovým albem, jež bylo nominováno na Mercury Prize. Do Čech přijede sedmičlenná sestava poprvé. Rozhovor Právu poskytl Tom McFarland.
20.03.2015 12:40 |

podobné články

Osobnosti: Tom Tom (61 článků)

Skyline: Prostě jsme se snažili nahrát co nejvíc dobrých písniček

 
Pražská skupina Skyline vydala na jaře své šesté studiové album Fairytapes. V pátek k němu koncertem v Mariánských Lázních zahájí turné. O něm i o albu hovoří bubeník Radek Bureš.
19.10.2013 07:05 |

podobné články

Tokyo Jungle - recenze

 
Poutavé apokalyptické téma nemusí vždy přinést nenažrané mrtvoly, vyzáblé bestie holdující lidské krvi, agresivní mimozemské bytosti nebo děsivé přírodní živly. Bohatě stačí, když se dozvíme, že všichni lidé si prostě vzali dovolenou a vládu nad světem přebírají zvířata. Tokyo Jungle pro PS3 právě takový scénář nabízí, a přestože zpočátku nemáte...
10.10.2012 20:10 |

podobné články

Do Prahy míří zpěvák Vinx z Jungle Funk i bluesman s nástrojem z roku 1936

 
Vynikající americký zpěvák Vinx (ex-Jungle Funk) přiveze svůj mix ethna a soulu 6. července do pražského Jazzdocku. Před ním se představí australský bluesman Gwyn Ashton.
25.06.2009 11:25 |

podobné články

Panasonic chystá MMO handheld Jungle

 
Na scéně se objeví další herní handheld. Nebude to však od Microsoftu, jak se dlouho spekulovalo, ale od japonského giganta Panasonic, který se v oblasti herních konzolí už jednou spálil s neúspěšnou mašinkou 3DO. Jungle je nové přenosné herní zařízení určené primárně pro...
05.10.2010 12:30 |

podobné články

Tokyo Jungle je nápaditá a ujetá postapokalyptická videohra, kterou si nenechte ujít

 
Lidstvo záhadně zmizelo a obyvateli Země se stala zvířata. Domácí mazlíčci žijí na ulicích a přidali se k nim i jejich divocí příbuzní, kteří utekli ze Zoo. Vyzkoušejte si, jak vypadá život po tom, co už nevládneme Zemi. Tokyo Jungle je nápaditou a neotřelou videohrou, která vyčnívá mezi ostatními tuctovkami.
29.09.2012 11:05 |

podobné články

RECENZE: Hentai Corporation se na Aerodrome neztratili

 
První letošní část české zastávky putovního festivalu Aerodrome se na pražském Výstavišti odehrála v úterý večer. Pěti tisícům diváků se představily čtyři skupiny ze Spojených států, vesměs ikony ve svém žánru, a čeští Hentai Corporation. Ti se v zahraniční konkurenci neztratili.
18.06.2014 09:15 |

podobné články

Hudební ceny Žebřík 2016: Zpěváky roku jsou Tomáš Klus a Ewa Farna, za nejlepší skupinu fanoušci zvolili Hentai Corporation

 
Pětadvacátý ročník Hudebních cen Žebřík je minulostí. Ze slavnostního vyhlášení, které proběhlo 10. března v plzeňském areálu DEPO2015, si nejvíce cen odnesla Ewa Farna, Tomáš Klus, oba shodně po třech. Skupinou roku jsou Hentai Corporation a vítězným albem je Jungle od Skyline.
12.03.2017 21:50 |

podobné články

Osobnosti: Ewa Farna (959 článků) , Tomáš Klus (720 článků)

Téhle dámě bude pětaosmdesát? Bohdalová má s přicházejícím jarem energie na rozdávání

 
Za necelé dva měsíce bude slavit neuvěřitelné pětaosmdesátiny, energie a elánu má ovšem stále na rozdávání. Řeč je pochopitelně o Jiřině Bohdalové  (84) , která si nenechala ujít unikátní výstavu s názvem Předjaří v Královské zahradě s podtitulem Voda na Pražském hradě, hyacinty a hvězdníky. Ta je k vidění až do 13. března.
07.03.2016 12:50 |

podobné články

Osobnosti: Jiřina Bohdalová (716 článků)

Mrvka (ČSSD): Naši starostové se v krajských volbách neztratili

 
O krajských volbách se toho od sobotního večera již hodně napsalo a zřejmě ještě hodně napíše. Mnoho pozitivního se z těchto voleb tentokrát vzít nedá, snad jen s výjimkou úspěšnosti našich komunálních politiků, kteří se ani v těchto volbách neztratili. Slíbil jsem, že po ukončení voleb provedu rekapitulaci výsledků a tak plním slovo.
10.10.2016 20:20 |

podobné články

Skupinu Skyline v Praze doprovodí Grove i část Yellow Sisters

 
Koncert skupiny Skyline, naplánovaný na 15. prosince do pražského Lucerna Music Baru, bude obohacen o projekt Grove a Báru Vaculíkovou z dívčího uskupení Yellow Sisters.
09.12.2009 11:00 |

podobné články

Bývalá zpěvačka Skyline natočila na sólo album mladý, energický pop

 
Zpěvačka Jitka Charvátová (ex Skyline) přišla se sólo debutem Feed My Lion. Někomu může připadat jako "indie", jde ale o normální moderní pop, tak jak se dělá na západ od našich hranic.
01.02.2010 15:20 |

podobné články

Osobnosti: Jitka Charvátová (8 článků)

Premiéry - Pařba v Bangkoku, Paul i Skyline

 
V kinech má právě premiéru pět filmů – komedie Pařba v Bangkoku, sci-fi komedie Paul, apokalyptický thriller Skyline a dokumenty Devínský masaker a Po dlouhé noci den.
09.06.2011 08:00 |

podobné články

Skyline interview: Od elektroniky ke kytarám a zpět

 
Skyline se poměrně rychle oklepali z odchodu dlouholetého člena MC NuC a plně se soustředí na zbrusu novou desku Fairytapes. Album, které pokřtí 5. dubna v pražském Paláci Akropolis, ocení zejména příznivci jejich klasické elektroniky.
03.04.2013 13:25 |

podobné články

Skyline zveřejnili nový videoklip

 
Pražská kapela Skyline zveřejnila dnes na službě Mixer.cz svůj čtvrtý videoklip z loňského alba Fairytapes. Tentokrát se rozhodla natočit příběh k pohádkové písni Fairytale Teller.
31.03.2014 12:20 |

podobné články

Vážil přes devadesát kilo: Teď by frontmanovi kapely Skyline mohli na břiše strouhat sýr

 
Většina lidí ho zná spíš jako zpěváka MC Jacoba z kapely Skyline, která odehrála stovky koncertů u nás i ve Francii, Anglii nebo v Americe. Když ale Jakub Bína zrovna nerapuje na pódiu, tak tvrdě dře ve fitku a vlastně všude, kde to je jen možné. Tenhle namakaný fešák, který mění odstín svého číra z růžové přes modrou až po zelenou totiž funguje jako osobní trenér.
26.08.2014 09:00 |

podobné články

Skyline v Roxy naposledy vyždímali desku Fairytapes

 
Posledním letošním koncertem se Skyline  rozloučili nejen s rokem 2014, ale také jím završili své turné, které je postavené na desce Fairytapes. I když s tímto albem už kapela fanoušky nepřekvapí, podařilo se jí slušně zaplnit pražský klub Roxy. Foto:  Č estmír Jíra
21.12.2014 16:06 |

podobné články