Článek

RECENZE: Simple Plan svou energii neztratili

 
Pět let trvalo, než se kanadsko-francouzská pětice Simple Plan dobrala vydání svého v pořadí pátého alba. Jmenuje se Taking One For The Team a je na něm vměstnáno vše pro kapelu charakteristické. Drží se svých skladatelských i textařských formulek a nabízí svěží album se solidně odvedenou autorskou, aranžérskou i technickou prací.
02.04.2016 11:40 |

podobné články

Podobné články

Simple Plan: Písně z nového alba hodláme hrát navždy

 
Kanadská Simple Plan vystoupí v pátek v Praze. "Máme pocit, že se nám povedlo nahrát nejlepší album. Je na něm všechno, co máte na Simple Plan rádi. Zábava, energie i pár hlubších písní. Chtěli jsme, aby bylo výjimečné. Věděli jsme, že některé písně budeme hrát nejen pár příštích let, ale navždy," řekl v rozhovoru Sébastien Lefebvre ze skupiny Simple Plan.
01.09.2011 13:40 |

podobné články

Sébastien Lefebvre z kapely Simple Plan: Kapela byl plán, jak nemuset pracovat

 
Kanadská poppunková kapela Simple Plan přijede 5. března do Prahy představit své právě vycházející páté album Taking One for the Team. Před koncertem, který se bude konat v Malé sportovní hale na Výstavišti, poskytl Právu rozhovor kytarista Sébastien Lefebvre.
25.02.2016 12:25 |

podobné články

RECENZE: Simple Plan rozjeli v Praze rockový večírek

 
Pořádný rockový večírek rozjela v Praze v sobotu kanadská poppunková formace Simple Plan. Do Česka se vrátila potřetí a po čtyři a půl roku trvající pauze. Fanoušci takřka zaplnili Malou sportovní halu na pražském Výstavišti a od první písně až do tradičního závěru v podobě letitého hitu Perfect protančili a proskákali celých osmdesát minut trvající koncert montrealské pětice.
06.03.2016 15:35 |

podobné články

Simple Plan se po třech letech ukážou v Praze

 
Fanoušci kanadské kapely Simple Plan se mohou těšit na páteční večer. 2. září od 19:30 se v Pražské Incheba Aréně rozezní pop-punkové tóny z nového alba. Předkapelou budou čeští Imodium.
01.09.2011 08:10 |

podobné články

EXKLUZIVNĚ: Koncert Simple Plan si užili fanoušci i kapela!

 
Koncert Simple Plan přilákal v pátek do Incheba Areny na pražském Výstavišti zejména náctileté slečny. Kapela nachystala poměrně vyvážený mix starých hitů i nejnovějších písní ze svého posledního červnového alba.
03.09.2011 19:05 |

podobné články

Kanadští Simple Plan vyprodali nadšenou pražskou Incheba Arénu

 
V Icheba Aréně v Praze včera vystoupila známá skupina Simple Plan . Halu zaplnily tisíce diváků, většinou se jednalo o mladé dívky. Frontman kapely rozskákal celou arénu.
04.09.2011 00:35 |

podobné články

Nová alba: Simple Plan, Jack Garratt či Andrian T. Bell

 
V tomto týdnu se na trhu objevují desky kanadských Simple Plan, kteří se první březnovou sobotu představí v Praze, a také britské naděje letošního roku Jacka Garratta. Pozornost na sebe poutá i druhá deska Adriana T. Bella, v Čechách usazeného Brita, jinak zpěváka kapely The Prostitutes. Za tu první získal cenu Apollo.
24.02.2016 07:05 |

podobné články

6 tipů jak znovu nabít ztracenou energii

 
Také patříte k lidem, kteří se ráno co ráno co ráno i přes veškerou snahu nemohou dostat z postele? Budík vypínáte třikrát, nespočetněkrát se přemlouváte, mnohdy sami sebe poctíte nějakou tou nadávkou, ale i přesto vám ranní vstávání dělá obrovský problém. Cítíte se unaveně, chybí vám elán ptáte se sami sebe: jak nabít ztracenou energii?! Nedostatek energie se výrazně odrazí na našem pracovním i osobním životě. Zatímco v zaměstnání se to projeví ve sníženém výkonu či méně kvalitní odváděné práci, v osobním životě se začneme chovat podrážděně, všechno nás hned vytočí, jsme nevrlí a naše okolí tak trpí. Jestliže se ptáte, jak nabít ztracenou energii, je dnešní článek určený právě vám! Máme pro vás 6 tipů jak nabít ztracenou energii! Chybí vám energie? Pak čtěte! Tip první: vydatně se nasnídejte! Víte jak se říká: snídaně je základem dne! Ráno si na tohle tvrzení, které je mimochodem i vědecky potvrzené, vzpomeňte a tendence se ošidit na nejdůležitějším jídle dne okamžitě a ve svém vlastním zájmu zažeňte. Vaše snídaně by měla být bohatá především na tuky a bílkoviny, které se postarají o doplnění potřebné energie. Tip druhý: dejte si zelenou! Věděli jste, že listová zelenina může být jakousi nabíječkou postrádané energie? Pokud ne, pak teď už to víte a rozhodně to nezapomenete! Odborníci se shodují na tom, že tmavě zelená listová zelenina je bohatá na vitamíny, minerály a důležité antioxidanty. Proto si jí dopřejte opravdu dostatek, ať máte spoustu elánu, který můžete libovolně využít. Tip třetí: napijte se teplé vody! O sklenici teplé vody s citronem po ránu se toho napsalo i napovídalo tolik, že o této fintě musí vědět snad úplně každý. I přesto nás udivuje, kolik lidí i takhle jednoduchou věc vědomě opomíjí. Jestliže vám chybí elán a vy přemýšlíte nad způsoby, jak nabít ztracenou energii, nemůžete pro to udělat... Čtěte více Příspěvek 6 tipů jak znovu nabít ztracenou energii pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
08.01.2017 08:45 |

podobné články

RECENZE: Hentai Corporation se na Aerodrome neztratili

 
První letošní část české zastávky putovního festivalu Aerodrome se na pražském Výstavišti odehrála v úterý večer. Pěti tisícům diváků se představily čtyři skupiny ze Spojených států, vesměs ikony ve svém žánru, a čeští Hentai Corporation. Ti se v zahraniční konkurenci neztratili.
18.06.2014 09:15 |

podobné články

Simple Muffin chtějí být českými Rage Against the Machine

 
Pražský soubor Simple Muffin pokračuje v linii tvrdších kytar podložených funky rytmikou, kterou do masových médií přinesly před dvaceti lety legendy typu Rage Against the Machine a Red Hot Chili Peppers. V současné době je jednou z nejzajímavějších nadějí českého undergroundu.
10.05.2009 15:00 |

podobné články

Nová CD - Kronos Quartet, Simple Minds i Divadlo Semafor

 
Právě vychází nová deska hudebních experimentátorů Kronos Quartet, po šestnácté se hlásí i skotští Simple Minds a vy milovníci humoru: Zavěste prosím, volá Semafor. Nabídku doplňuje reedice známé desky Robert Křesťan - Druhá tráva z roku 1991.
03.06.2009 05:50 |

podobné články

Osobnosti: Robert Křesťan (9 článků)

Simple Minds: Umění dávalo Nelsonu Mandelovi kyslík

 
Slavná skotská poprocková skupina Simple Minds je na světě od roku 1977. Své nejslavnější období prožívala v osmdesátých letech a její hity zná každý hudební fanoušek. 28. února 2014 se představí v pražské Incheba Areně. Na otázky Práva odpověděl zpěvák Jim Kerr.
14.12.2013 09:15 |

podobné články

Osobnosti: Nelson Mandela (200 článků)

Simple Minds: I popěvky lalala můžou bojovat s rasisty

 
Rozhovor s kapelou Simple Minds, která se podílela na boji Nelsona Mandely s apartheidem
17.01.2014 08:00 |

podobné články

Osobnosti: Nelson Mandela (200 článků)

Simple Minds: I popěvky lalala můžou bojovat s rasisty

 
Rozhovor s kapelou Simple Minds, která se podílela na boji Nelsona Mandely s apartheidem
17.01.2014 08:00 |

podobné články

Osobnosti: Nelson Mandela (200 článků)

Jim Kerr ze Simple Minds navštívil Prahu a pozval fanoušky na koncert

 
Zpěvák skotské poprockové skupiny Simple Minds Jim Kerr přiletěl v pondělí odpoledne na tři hodiny do Prahy. Setkal se s novináři, aby přiblížil podobu koncertu své formace v pražské Incheba Areně. Ten se uskuteční 28. února.
10.02.2014 18:25 |

podobné články

Zpěvák kapely Simple Minds Jim Kerr: Dnes je politika i to, jaké pijete kafe

 
V pražské Incheba Areně se již 28. února představí legendární skotská poprocková kapela Simple Minds. Zpěvák Jim Kerr kvůli tomu navštívil v pondělí na tři hodiny Prahu.
14.02.2014 08:15 |

podobné články

Skotští Simple Minds zahrají v pátek v Praze

 
Slavná skupina Simple Minds se představí v pátek večer v pražské Incheba Areně. Slibuje odehrát bezmála tříhodinový koncert, který bude rozdělen přestávkou. Dojde na největší hity její kariéry a snad i na úplné novinky z chystané desky.
27.02.2014 12:05 |

podobné články

Simple Minds vzpomínali s noblesou

 
Skotští Simple Minds oslavili před dvěma roky pětatřicet let existence. Loni k tomuto výročí vydali vzpomínkové dvojalbum Celebrate a vyjeli na turné, které protáhli do letošního roku a dostali se s ním i do Prahy. V pátek večer vystoupili v Incheba Aréně a již předem avizovali, že budou mapovat historii.
01.03.2014 09:45 |

podobné články

Týdenní plán pro krásnou pleť

 
Chcete mít krásnou pleť? Samozřejmě! Která žena by ji nechtěla, co je to za hloupou otázku?! Jenže krásná pleť není zadarmo, až na pár šťastných výjimek, kterým byla bezchybná tvář nadělena do vínku. Jestliže jste ani vy neměli štěstí a toužíte po dokonalé tvářičce, která se stane vaší předností a tou nejlepší vizitkou, pak věřte, že jste na správném místě! Už jste na své cestě za krásnou a bezchybnou pletí vyzkoušela nespočet přípravků, utratila nekřesťanské peníze za produkty, které v reklamě slibovaly okamžité výsledky, ale ani přes všechnu vynaloženou snahu se vám nepodařilo dosáhnout vysněného cíle? Pak zapomeňte na předražené rádoby účinné produkty, které jsou jen marketingovým trikem prodejců a zkuste to po našem! My totiž máme plán, který vám po jediném týdnu zajistí krásnou pleť! Týdenní plán pro krásnou pleť V následujících řádcích pro vás máme týdenní plán, který když dodržíte, vám přinese kýžené ovoce – tedy krásnou pleť, po níž už dlouhou dobu toužíte. Náš plán má podobu sedmi jednoduchých úkolů, jenž můžete, ale nemusíte splnit. To už záleží na vás. Jste připraveni vydat se na cestu za krásnou pletí? Tak jdeme na to! Úkol č. 1: řekněte si, že jste krásná! Ať už se ve svém životě budete snažit o cokoli, musíte si být jisté tím, že uspějete. Platí to i v tomto případě, kdy je potřeba, abyste věřili sami sobě a především se sami sobě líbili. Proto se postavte před zrcadlo a upřímně si řekněte: „JSEM KRÁSNÁ“ a opakujte to tak dlouho, dokud neuvěříte tomu, že je to pravda. Úkol č. 2: naučte se dodržovat pitný režim Že je naše tělo tvořeno z velké části z vody vám jistě nemusíme říkat. Dovolíme si ale apelovat na to, abyste svému tělu vodu dopřávali v dostatečném množství – minimálně v takovém, které je doporučováno odborníky. Pitný režim má... Čtěte více Příspěvek Týdenní plán pro krásnou pleť pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
21.07.2017 19:35 |

podobné články