Článek

RECENZE: Silné Žbirkovy hity občas narážejí na skaliska Atlantidy

 
Muzikál Atlantida s hity legendárního hitmakera Mira Žbirky v pražském Divadle Kalich ukázal sílu i úskalí česko-slovenské muzikálové tvorby.
11.09.2015 10:10 |

podobné články

Osobnosti: Mira Mira (45 článků)
Podobné články

David Beckham: Bradku jsem měl kvůli Bradu Pittovi

 
Sám je vzorem pro miliony lidí po celém světě, ale i David Beckham se občas opičí. A to po nikom menším než je David Beckham se občas opičí. A to po nikom menším než je David Beckham se občas opičí. A to po nikom menším než je David Beckham se občas opičí. A to po nikom menším než je David Beckham se občas opičí. A to po nikom menším než je David Beckham se občas opičí. A to po nikom menším než je David Beckham se občas opičí. A to po nikom menším než je David Beckham se občas opičí. A to po nikom menším než je Brad Pitt . Slavný fotbalista teď přiznal, že si zkoušel nechat narůst bradku právě jako hollywoodský idol. Brad ji má jen kvůli nové roli, ale i tak mu sluší. Ovšem David si ve vousech připadal divně.
19.11.2009 14:15 |

podobné články

Osobnosti: Brad Pitt (1561 článků) , David Beckham (998 článků)

Tohle mohlo pěkně bolet: Jednu z finalistek při focení na Filipínách málem odhodila vlna na ostrá skaliska!

 
Finalistky České Miss si soustředění na Filipínách naplno užívají. Aby taky ne, když je to pro mnohé dívky často první cesta do tak vzdálené země. Ani v exotickém ráji ale občas není nouze o dramatické a vyhrocené situace.
01.02.2013 11:15 |

podobné články

Recenze: Žbirkův muzikál o bájné Atlantidě srážejí pubertální vtípky a smrtelná délka

 
Divadlo Kalich symbolicky zahájilo novou sezonu premiérou Atlantidy, tedy druhým hitmuzikálem na tamější scéně. Po Osmém světadílu, který je založený na skladbách kapely Elán, produkce vsadila na...
16.09.2015 15:40 |

podobné články

Žbirkovo Best of video tour zasáhne ČR, SR i Anglii

 
Předvánoční Best of video tour, na němž hudbu doprovodí projekce videoklipů, zahájí Miro Žbirka 25. října v Londýně. Koncertní šňůra souvisí s 2DVD The Best of video, které vyjde koncem října a přinese všechny Žbirkovy klipy.
09.09.2014 10:15 |

podobné články

Zdeněk Jemelík: Stát ponižuje své oběti

 
Je obecně známo, že občas dochází k justičním přehmatům, což snižuje kvalitu života v zemi. Vládnoucí pseudoelity to nezajímá, protože se to týká jen nevýznamné menšiny národa, která je pro ně pod hranicí zajímavosti. Někteří jednotlivci se občas ozvou, ale až když se jich choroba přímo dotkne. Příkladem budiž David Rath, který začal křičet, že „vazba je tortura“ (svým způsobem oprávněně), až se sám dostal za mříže. Nikdy před tím jako významný politik nezvedl hlas proti nadužívání vazby, které je dlouhodobě trvalým jevem, snižujícím hodnotu právního prostředí státu. Mnozí považují za účinný prostředek předcházení justičních přehmatů vynucování odpovědnosti na jejich původcích. I přední činitelé justice ale přiznávají, že selhává soustava kárných žalobců, z čehož lze vyvodit, že tlak na odpovědnost za odvedenou práci je nedostatečný. Ale návrhy na „utažení šroubů“ soudcům a státním zástupcům narážejí na odpor, odůvodněný tvrzením, že jejich nedotknutelnost je pojistkou nezávislosti a nestrannosti.
25.04.2017 10:15 |

podobné články

Osobnosti: David Rath (4314 článků)

Průzkum STEM: Postupně se snižuje podíl lidí, kteří se domnívají, že u nás panuje silné napětí mezi bohatými a chudými

 
Napětí mezi Čechy a cizinci označuje jako velmi nebo poměrně silné dvoutřetinová většina občanů (66 %). Tento podíl je stejný jako v loňském roce. Třípětinová většina občanů registruje napětí mezi vedením podniků a zaměstnanci (59 %). Poněkud nižší podíl lidí (57 %) vidí silné napětí mezi bohatými a chudými. Od roku 2011, kdy STEM začal tuto oblast sledovat, se postupně snižuje podíl těch, kteří napětí mezi bohatými a chudými považují za silné. Mezi lidmi z domácností špatně finančně zajištěných je však tento podíl stále vysoký. Mírně nadpoloviční většina občanů (56 %) vnímá silné napětí mezi lidmi různých politických názorů. Méně často lidé registrují napětí mezi mladými a starými lidmi (39 %) a zejména mezi městem a venkovem (29 %).
13.04.2017 10:40 |

podobné články

Bimini road: Chodník z Atlantidy

 
Pátrání po bájné Atlantidě dostalo v roce 1968 nečekaně silný impuls. Piloti letadel si v Karibiku všimli podivně pravidelných útvarů nedaleko shluku ostrůvků Bimini, které patří Bahamám. Z ptačí perspektivy to vypadalo, jako by na mořském dně odpočívaly starobylé ulice nebo základy velkých budov.
25.05.2010 23:45 |

podobné články

OBRAZEM: Je to OBJEV ztracené Atlantidy? Důkaz z Googlu

 
Nové snímky Google odhalují netradiční obrazec v Atlantiku. Je to důkaz ztracené civilizace?
09.02.2011 10:25 |

podobné články

Mount Everest skrývá fosilie vymřelých živočichů

 
Nejvýše položená skaliska na planetě, která se nacházejí na svazích vrcholu Mount Everestu, obsahují velké množství zkamenělin mořských živočichů z období ordoviku před 450 miliony let.
19.05.2011 10:55 |

podobné články

Největší záhady Česka: Kostel na vrchu Žďár! Tady poznají konec světa!

 
Výrazné terénní útvary odedávna upoutávaly mysl našich pohanských předků, a tak není divu, že se hory, zajímavá skaliska i kopce staly předmětem jejich posvátné úcty. Takový je i případ poutního místa zasvěceného sv. Wolfgangovi na vrchu Žďár nedaleko Chudenic na Klatovsku.
29.08.2011 12:05 |

podobné články

Našli jsme nový kontinent, hlásí vědci! Tajemnou civilizaci zřejmě spláchl oceán

 
Japonští vědci u brazilských břehů objevili na dně oceánu velké stély (pohřební desky). Hned se objevily spekulace, že by to mohly být pozůstatky bájné Atlantidy.
07.05.2013 21:00 |

podobné články

Vzpomínky na teplo: Maroko vás uchvátí přírodou!

 
Chcete-li vycestovat do pouště, vidět travnaté kopce jako ve Švýcarsku nebo třeba vyschlá rozpraskaná rudá skaliska a oázy plné palem a zeleně, nemusíte obletět půl světa. Stačí vyrazit do Maroka, země na nejzazším severozápadě Afriky, kde tohle všechno najdete na jednom místě.
02.12.2014 13:10 |

podobné články

Expert vypočítal: Bájnou Atlantidu smetla tsunami!

 
Jedním z nejuznávanějších odborníků na dějiny Atlantidy je německý počítačový expert Michael Hübner. Ten v roce 2008 vypočítal na základě Platónových historických textů, že město leželo na jihu Maroka u Souss Massa. Podle něj vlivnou metropoli smetla tsunami a trosky pak zakryl písek. Archeologové podle něj mají pátrat na jih od Marakéše.
17.03.2015 15:05 |

podobné články

Osobnosti: Michael Michael (1054 článků)

Spadla z 30metrového útesu a krvácející přežila 28 hodin v bolestech. Sestřička se už loučila s životem

 
Rozhodla se, že zdolá skaliska v Cane Beds ve státě Arizona. Při náročném výstupu se však 25letá zdravotní sestra Amber Kohnhorst zřítila z výšky 30 metrů a zůstala napospas zraněná v bolestech. Při pádu utrpěla tři fraktury na zádech a o skálu si rozdrtila pánev. Přesto přečkala 28 hodin, než přišla záchrana.
01.06.2016 21:05 |

podobné články

Tata Bojs: Máme hity, které se hity nikdy nestaly

 
Pětadvacet let existence oslavuje skupina Tata Bojs vydáním dvojalba Hity a City. Jsou na něm písničky, které jsou pro ni z různých důvodů důležité. Na Votvíráku v Milovicích odstartovala turné nazvané 25 let cyklace aneb Tour domácí. Následovat bude 26. června velký samostatný koncert ve Žlutých lázních v Praze a dalších osm vystoupení zakončených 7. září v Olomouci. Na otázky odpovídají zpěvák a bubeník Milan Cais a baskytarista Mardoša.
24.06.2013 08:10 |

podobné články

Osobnosti: Milan Cais (17 článků)

Módní hity levně na ebay

 
Na stránkách ebay najdete nemalé množství moderních výrobků, které jsou hitem nejen pro léto 2015. Stejné výrobky, které můžete vidět v moderních obchůdcích a různých prodejců. Posledně jsem narazila, jak paní prodávající luxusní módu nabízí úžasné riflové letní kozačky, lodičky, sandále. Vzpomínala jsem, kde jsem podobné módní hity zahlídla a rozhodla se blíže prozkoumat ebay. A bingo! Stejná nabídka různých výrobků, ale ceny za hubičku. Co vše si můžete za pár korun na ebay pořídit, vám přiblížím v dnešním článku. Osobně tam nakupuji běžně a jsem na výsost spokojená. Plavky Jestliže nemáte vážnější problémy se svými proporcemi a nebojíte se, že šlápnete vedle se střihem, můžete vesele nakupovat úchvatné kousky právě zde. Od extravagantních, sportovních, sexy, až po romantické či konzervativní. Včetně všech plážových doplňků, jako jsou šátky kolem pasu, sukýnky, plážové šaty a mnoho dalšího. Výhodou nepřeberného množství výrobku je, že vždy k sobě doladíte i zvlášť nakoupené věci. Overaly Kdo si myslí, že vyšly z módy, ten se šeredně plete! Od elegantních až po ty sportovní a různých materiálů, střihů i vzorů. Overaly využijete jak na procházku městem, sportování tak večerní párty. Výběr je velmi pestrý a velikosti také nejsou omezené. Letní obuv Pravdou je, že některá obuv se nevyplácí kupovat bez zkoušení. Ale s žabkami, sandály či plátěnkami nemáte teoreticky, co pokazit. Opět neuvěřitelný výběr od různých prodejců. Je vhodné vždy zkopírovat název vybraného výrobku a vložit do hledáčku. Vyjede vám tentýž výrobek, ale od více prodejců a vy si vyberete nejen podle ceny, ale i hodnocení. Teplákové soupravy Teplákovky sem dávám záměrně, protože zrovna včera mi přišla domů krásná bílá teplákovka z materiálu, který je ideální na léto. Najdete tam nejen značkové, ale i obyčejné výrobky, kterým však nechybí šmrnc. Rifle, šaty, kostýmky Zkrátka na co si jen pomyslíte, včetně zajímavé bižuterie. Dokonce bytové doplňky či nábytek a další sortiment. To už bychom,... Čtěte více Příspěvek Módní hity levně na ebay pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
07.08.2015 08:30 |

podobné články

Elton John se vrátí po třech letech do Prahy, naživo představí své největší hity

 
Britská popová hvězda Elton John vystoupí 26. listopadu příštího roku v pražské O2 areně. S doprovodnou kapelou představí největší hity své více než čtyřicetileté kariéry. Celkem se jeho nahrávek po celém světě prodalo více než 200 milionů kopií. Vstupenky v cenách od 1590 do 2690 korun budou v prodeji od 16. prosince. Nositel Řádu britského impéria se do Prahy vrátí po třech letech od své poslední návštěvy. V zaplněné pražské O2 areně v roce 2013 představil své tehdy aktuální album The Diving Board a největší hity své dlouholeté kariéry.
14.12.2015 13:25 |

podobné články

Osobnosti: Elton John (451 článků) , John Elton (82 článků)

Bydlení jen pro odvážné: Dům visící na útesu nad mořem!

 
Tento dům je opravdu jen pro odvážné a pro silné žaludky. Pokud máte závratě, tak byste se mu měli velkým obloukem vyhnout. Rodinný dům totiž visí desítky metrů nad mořem, kde narážejí na útesy několikametrové vlny.
14.09.2014 06:05 |

podobné články

RECENZE: Legendární reggae hity Gladiators v Lucerně

 
Do Lucerna Music Baru v Praze se poprvé podívali The Gladiators, jamajská kapela, která patřila k první nejsilnější vlně reggae. Desítky let staré hity české fanoušky nadchly.
27.10.2015 10:01 |

podobné články