Článek

RECENZE: Šílený Max? Výbuchy a spoře oděné dívky

 
Po letech se režisér George Miller vrátil k postavě Šíleného Maxe a navázal na akční sci-fi film z konce sedmé dekády, v němž na sebe upozornil mladičký Mel Gibson. Ten už ale v nové verzi Šílený Max: Zběsilá cesta nehraje, nahradil ho Tom Hardy.
13.05.2015 15:58 |

podobné články

Osobnosti: Mel Gibson (330 článků) , Tom Hardy (65 článků) , George Miller (9 článků) , George Miller (11 článků) , Tom Hardy (55 článků)
Podobné články

Spoře oděné a na podpatcích, členky Putinovy armády myjí auta

 
Mladé ruské ženy, které si bez nadsázky říkají "Putinova armáda", udělají pro svého milovaného premiéra cokoli. Nyní mu tyto studentky ukázaly ještě více oddanosti a lásky než předtím. Pro svého idola se totiž ve čtvrtek svlékly do plavek a šortek, aby takto spoře oděné a na vysokých podpatcích umývaly ruská auta.
22.07.2011 15:05 |

podobné články

Max je zase v průšvihu - nový trailer z Max Payne 3

 
Kde je Max Payne, tam jsou problémy. Nejnovější trailer z Max Payne 3 to předvádí v plné míře. Tentokrát však neuvidíte ani tak moc záběry přímo z akce, jako spíše příběhové momentky, ze kterých pochopíte, pro koho Max pracuje, kde pracuje, proti komu bojuje a že je v pořádném průšvihu – jako vždycky. Se kšticí i bez ní, v havajské košili i v kvádru, hubený...
16.02.2012 18:50 |

podobné články

Šílený Max se vrátil. S Tomem Hardym a Charlize Theronovou

 
Filmaři zveřejnili první ukázky z filmu Mad Max: Fury Road na americkém festivale Comic-Con. Navazuje na akční sci-fi Šílený Max z roku 1979, kde si hlavní roli zahrál tehdy začínající Mel Gibson.
29.07.2014 09:40 |

podobné články

Osobnosti: Mel Gibson (330 článků)

RECENZE Krvavý Šílený Max je nejoriginálnější trhák léta

 
Tom Hardy a Charlize Theron za volantem steampunkové autohoničky, která aspiruje na nejzábavnější filmový trhák letošního léta. Film Šílený Max recenzuje přímo z Cannes Šimon Šafránek.
14.05.2015 15:46 |

podobné články

Osobnosti: Charlize Theron (132 článků) , Tom Hardy (65 článků) , Tom Hardy (55 článků)

Soutěžte s Bleskem Křížovkami o o 5x Quick Max mop a kbelík Quick Max!

 
Prach a nečistota jsou v každé domácnosti. Chcete se jich hravě zbavit? Luštěte a vyhrajte dvojici praktických pomocníků od společnosti Spontex. Plochý Quick Max mop má samo-ždímací systém, takže si nemusíte namáčet ruce. Hlava mopu je otočná až o 360°, díky tomu se snadno přizpůsobí okolí. Vyrobena je z mikrovlákna, které je velmi odolné a dobře absorbuje nečistoty. Úklid usnadňuje teleskopická tyč. K mopu získáte ještě stabilní kbelík Quick Max.
04.04.2012 00:15 |

podobné články

První Max Payne vyjde na iOS a Android

 
Zbrusu nový Max Payne 3 je za dveřmi, ale přes deset let starý první Max Payne ještě neřekl poslední slovo. Řekne jej totiž na mobilních zařízeních. Drsného Maxe Rockstar přivede k životu už 12. dubna pro iOS a 26. dubna pro Android pod jménem Max Payne Mobile. Nebude to přitom žádná zjednodušená verze, ale komplení plnohodnotná jednička, kteoru si všichni pamatujeme...
06.04.2012 19:10 |

podobné články

Sen snad každého muže: Spoře oděná Hana Věrná se cachtala v pivní pěně

 
Hana Věrná rozhodně nepatří do skupiny bulvárních divošek, které se na veřejnosti rády odhalují a bez mrknutí oka se fotí spoře oděné v odvážných pózách pro pánské časopisy. O to větším překvapením pro nás bylo, když jsme vicemiss ČR 2008 nachytali jen v sexy plavkách.
02.10.2012 22:25 |

podobné články

Osobnosti: Hana Věrná (51 článků)

Pozor na něj, Terezo! Fešák ze SuperStar Šafařík si užíval v obležení spoře oděných sexy tanečnic

 
Fešák ze SuperStar Martin Šafařík si nedělní vystoupení musel notně užívat. Během zpěvu písničky Sexy and I Know It od amerického dua LMFAO s ním na jevišti dováděly spoře oděné sexy tanečnice.
30.04.2013 14:25 |

podobné články

Osobnosti: Martin Šafařík (32 článků)

Maročan pobodal matku s dcerami ve Francii: Byly „spoře oblečené“

 
Teprve osmiletá holčička bojuje v nemocnici o život poté, co ji a její rodinu napadl útočník v hotelovém rezortu Garda-Colombe na jihu Francie. Maročan (37) se s nožem v ruce vrhl na 46letou matku a její tři dcery (8, 12 a 14), protože prý byly „spoře oděné“.
19.07.2016 15:35 |

podobné články

Nová DVD: Tisíc slov, Ti druzí, Šílený Max, Prci, prci, prcičky: Školní sraz

 
Eddie Murphy hraje v komedii Tisíc slov výřečného chlapíka, který musí přestat mluvit. Nicole Kidmanová je zavřená v tajemném domě zdánlivě jen se svými dětmi ve snímku Ti druzí. V retro edici vychází Šílený Max s Melem Gibsonem v hlavní roli. Partička ze série Prci, prci, prcičky tentokrát na Školním srazu. Sedm anglických důchodců se ve filmu Báječný hotel Marigold vypraví do Indie, aby poznali, že i na sklonku života může být hezky. A Matt Damon hraje osamělého otce ve filmu Koupili jsme ZOO, který podle skutečného příběhu natočil režisér Cameron Crowe.
14.08.2012 07:35 |

podobné články

Osobnosti: Matt Damon (168 článků) , Nicole Kidman (273 článků) , Mel Gibson (330 článků) , Eddie Murphy (60 článků) , Cameron Crowe (3 články) , Nicole Max (2 články)

VIDEO Tom Hardy se vrací jako Šílený Max ve zběsilé jízdě

 
Podívejte se na první trailer k filmu Šílený Max: Zběsilá cesta v hlavní roli s Tomem Hardym. Premiéra na jaře 2015.
11.12.2014 20:55 |

podobné články

Osobnosti: Tom Hardy (65 článků) , Tom Hardy (55 článků)

Filmové premiéry: Šílený Max, Ladíme 2, Zabijáci, Pírkovo dobrodružství a Malý pán

 
Tento týden vstupuje do kin český loutkový Malý pán. Premiéru má také akční sci-fi thriller Šílený Max: Zběsilá cesta. Pod názvem Ladíme 2 se skrývá pokračování komedie o dívčí kapele. Kdo stojí za 20 let starou sérií vražd a znásilnění? To se dozvíte v dánském filmu Zabijáci. Pohádkový let plný humoru nabízí animovaný film Pírkovo dobrodružství.
07.05.2015 07:15 |

podobné články

ŽEBŘÍČEK: Šílený Max dosáhl na okurkové zlato

 
Americký akční snímek Šílený Max: Zběsilá jízda se stal o víkendu nejnavštěvovanějším v českých kinech, přesto rekordy zrovna netrhá, se svými 29 984 diváky by jindy nebodoval. Je zjevné, že se blíží letní okurková sezóna.
18.05.2015 16:40 |

podobné články

Kočky z bijáku Šílený Max: Zběsilá cesta. Jsou mezi nimi světoznámé modelky a dcera Kravitze

 
Nonstop akční jízda, postapokalyptické reálie, vtahující automobilové honičky, mužný Tom Hardy jako hlavní hrdina a řada koček po jeho boku. To jsou ta největší lákadla trháku Šílený Max: Zběsilá cesta. Akční sci-fi je tak nabité supermodelkami, že to v něm chvílemi vypadá jako na módním mole při konci světa.
02.06.2015 16:45 |

podobné články

Osobnosti: Tom Hardy (65 článků) , Tom Hardy (55 článků)

Nová DVD: Šílený Max: Zběsilá cesta, Neutečeš, Pařba v Mexiku a Nekonečný příběh 2DVD

 
Tvůrce legendární série o Šíleném Maxovi, režisér George Miller, se vrací do světa bojovníka silnic ve filmu Šílený Max: Zběsilá cesta. Démonické přízraky pronásledují hrdinku hororu Neutečeš. Po Pařbě v Bangkoku je tu Pařba v Mexiku. V kolekci dvou DVD vycházejí oba díly Nekonečného příběhu.
15.09.2015 07:05 |

podobné články

Osobnosti: George Miller (9 článků) , George Miller (11 článků) , Max Nekonečný (1 článek)

Soutěžte s Nedělním Bleskem o ceny k filmu Šílený Max - Zběsilá jízda

 
Vyhrajte 20x ceny k filmu Šílený Max- Zběsilá Cesta!
27.09.2015 06:15 |

podobné články

Nominacím na Zlaté glóby vévodí lesbická romance. Šanci má i Šílený Max

 
Nejvíce nominací na cenu Zlatý glóbus - pět - má lesbická romance Carol s Cate Blanchett a Rooney Mara, které byly rovněž navrženy jako nejlepší herečky v kategorii nejlepší film (drama). Kromě Carol byly v této kategorii nominovány snímky The Revenant, Room, Spotlight a Šílený Max: Zběsilá cesta. Ocenění, považované za předzvěst Oscarů, uděluje Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu. Druhý největší počet nominací, čtyři, mají filmy Sázka na nejistotu, The Revenant a Steve Jobs. Ocenění se budou udělovat v Los Angeles 10. ledna příštího roku.
10.12.2015 15:45 |

podobné články

Osobnosti: Cate Blanchett (116 článků) , Steve Jobs (133 článků) , Rooney Mara (19 článků)

Šílený Max, Mládí i Steve Jobs. To jsou nejlepší zahraniční filmy roku 2015

 
Recenzenti Aktuálně.cz vybrali nejlepší zahraniční filmy roku. Bodovalo Mládí, Šílený Max i Steve Jobs.
21.12.2015 16:55 |

podobné články

Osobnosti: Steve Jobs (133 článků)

Oscara za nejlepší film získal Spotlight, šest sošek má Šílený Max

 
Nejlepším filmem roku se stalo novinářské drama Spotlight režiséra Thomase McCarthyho. Oscara pro nejlepšího herce v hlavní roli obdržel Leonardo DiCaprio za roli ve filmu Revenant Zmrtvýchvstání. DiCaprio se tak dočkal prvního Oscara v životě. Šest Oscarů ve vedlejších kategoriích získal film Šílený Max: Zběsilá cesta.
29.02.2016 05:30 |

podobné články

Osobnosti: Sylvester Stallone (242 článků) , Mark Rylance (4 články)