Článek

RECENZE: Sheppard a odzbrojující popová lehkost

 
Čtyři singly zatím vygenerovalo debutové album australské indiepopové kapely Sheppard. Pravda, u protinožců vyšlo již loni v létě, na náš trh se ale dostává až nyní. Protože se všechny čtyři písničky v rádiích i hitparádách dobře ujaly, není divu, že se kapela dere do Evropy a dál.
20.04.2015 07:05 |

podobné články

Podobné články

Sheppard vystoupí v pondělí večer v Praze

 
V australské kapele Sheppard jsou tři sourozenci Sheppardovi a jejich kamarádi. Když loni vydali singl Geronimo, udělali současnému mladému popu velkou službu a změnilo jim to život. Písnička se stala hitem i bránou do hudebního světa. V pondělí 29. června vystoupí v pražském Lucerna Music Baru.
29.06.2015 14:11 |

podobné články

Sheppard: Naše hudba má plážový zvuk

 
Koncem minulého měsíce v Praze poprvé vystoupila australská indiepopová kapela Sheppard. Představila písně z debutového alba Bombs Away (2014), ze kterého vzešel hit Geronimo. Kapelu založili sourozenci Amy a George Sheppardovi. Do party přibrali sestru Emmu a další tři muzikanty. Amy s Georgem, zpěváci kapely, poskytli Právu před koncertem rozhovor.
19.07.2015 07:15 |

podobné články

Osobnosti: George Amy (1 článek) , George George (358 článků)

Recenze: Viewegh ztratil lehkost a nadhled. Biomanžel je víc terapií než literaturou

 
Román Biomanžel postrádá lehkost, přirozenost i nadsázku. Snahu o cynismus a vtip ze sebe Viewegh páčí násilím.
02.11.2015 07:05 |

podobné články

Výstava jihoamerické fotografie je až odzbrojující

 
V pražském Institutu Cervantes probíhá do 10. března výstava patnácti latinskoamerických a středoamerických fotografů, kterou organizátoři nazvali Tíha i lehkost s podtitulem Latinskoamerická fotografie na pomezí humanismu a násilí. Výstižnější charakteristiku pro tuto kolekci snad ani nemá cenu hledat.
01.02.2012 09:45 |

podobné články

Růžička: Naše hra postrádá lehkost a takový ten správný drajv

 
Lehkost a drajv postrádá ve hře, kterou předvedla hokejová reprezentace v dosavadním průběhu mistrovství světa, uznávaný kouč Vladimír Růžička. Svou roli už podle jeho názoru sehrává i nervozita českých hráčů, jejichž cesta do čtvrtfinále nebude jednoduchá.
09.05.2013 21:00 |

podobné články

Osobnosti: Vladimír Růžička (304 článků) , Vladimír Růžička (300 článků)

Pohrobek kultovních God Machine Sophia se vrací do Prahy

 
Po dlouhých sedmnácti letech se do Prahy vrací v plné sestavě kultovní kapela Sophia, patřící k předním představitelům nezávislé scény zaměřené na pomalé, temné a teskné slow-core. Skupina, jejímž hlavním protagonistou je Robin Proper-Sheppard z legendárních The God Machine, vystoupí 1. května v Divadle Dobeška.
21.04.2016 09:25 |

podobné články

RECENZE: Royal Republic hrají rock s lehkostí a nadhledem

 
Švédská čtveřice Royal Republic je zábavná. Na svém novém řadovém albu Weekend Man přináší lehké rockové písně, ze kterých prýští nečekaný nadhled, lehkost provedení a stejně tak schopnost napsat pasáže i celé kusy melodické, úderné a zapamatovatelné.
21.04.2016 16:00 |

podobné články

Františka: Monika Marešová? Hýčkaná oběť Leoše

 
Opuštěná manželka Batmana české moderátorské scény Leoše Mareše je žena, o níž muži sní. Odchod svého chotě od rodiny bere s odzbrojující pokorou. A milostné avantýry chronického záletníka Mareše vnímá jako činy mladého a nevybouřeného selfmademana.
10.04.2010 05:20 |

podobné články

Osobnosti: Leoš Mareš (2839 článků)

Video dne: Roztomilé koupání slůňat

 
Bezprostřednost mláďat všech druhů (i lidských) je odzbrojující.
20.05.2011 09:10 |

podobné články

Šokující zpověď Robbieho Williamse: Sexuálně jsem vyhasl, musím brát hormony

 
Lamač dívčích srdcí, charismatický britský zpěvák Robbie Williams  (37) , šokoval své fanynky odzbrojující upřímností. V otevřené zpovědi, kterou citoval deník The Sun, totiž přiznal, že měl vážné problémy v milostném životě.
02.06.2011 13:35 |

podobné články

Osobnosti: Robbie Williams (474 článků)

Trailer: Muži v naději

 
Scenárista, režisér a producent Jiří Vejdělek přichází po úspěšné komedii Ženy v pokušení s novým snímkem věnovaným tentokráte mužům. Ústřední otázka této skvěle obsazené komedie zní, zda může být nevěra základem šťastného manželství. Šarmantní bonviván Rudolf (Bolek Polívka) je o tom přesvědčen: „Ženská má mít pocit, že o chlapa musí bojovat, musí se snažit, aby si ho udržela. A hlavně, ženská se nesmí nudit …!!!” Rudolf s úspěchem uplatňuje svou divokou teorii v každodenní praxi a to s neutuchajícím elánem, který je u čerstvého šedesátníka záviděníhodný. O to víc pak nechápe naivitu svého nesnesitelně korektního zetě Ondřeje (Jiří Macháček), který pro samé svědomité plnění povinností nevnímá, jak nebezpečně se jeho žena Alice (Petra Hřebíčková) začíná nudit. Milující tatínek a kamarádský tchán Rudolf proto nabídne Ondřejovi několik prověřených rad, jak vnést do skomírajícího manželství potřebný vzruch. Koneckonců jde o rodinné štěstí jeho jediné dcery… Z nudného slušňáka Ondřeje se pak díky románku s krásnou Šarlotou (Eva Kerekésová) skutečně stává sebevědomý pán tvorstva, obletovaný milenkou a obdivovaný vlastní manželkou. Situace je to sice krásná, ale dlouhodobě neudržitelná. Už proto, že skutečnými pány tvorstva jsou pochopitelně ženy. Ondřeje čeká smršť komediálních situací, kterým čelí s odzbrojující kombinací typicky mužských vlastností - hravou vynalézavostí a nezničitelnou nadějí, že všechno dobře dopadne. Posledním podstatným členem hereckého ansámblu vedeného Jiřím Vejdělkem je Simona Stašová v roli Rudolfovy ženy Marty.
12.06.2011 18:20 |

podobné články

Osobnosti: Simona Stašová (319 článků) , Jiří Vejdělek (100 článků) , Marty Simon (1 článek)

Simona Krainová tvrdí: Už nejsem taková kráva!

 
Modelka Simona Krainová  (38) o sobě dokáže mluvit s odzbrojující upřímností. A tak jí leckdo dokáže odpustit i nějaké to vulgární slovíčko. Pánové z Těžkého Pokondra jsou sice velmi výmluvní, ale když Simona dorazila jako host do jejich pořadu, spadla jim čelist. Když se totiž modelky zeptali, jak ji změnilo mateřství, bez obalu prohlásila: "Už nejsem taková kráva sobecká."
05.10.2011 22:20 |

podobné články

Osobnosti: Simona Krainová (1808 článků)

Pavlína Němcová přišla o svůj odzbrojující dekolt. Stálo jí to 170 tisíc

 
Pavlína Němcová  (36) se ukázala na křtu kalendáře Stock 2012 v nezvykle cudných šatech. Zajímalo nás, proč topmodelka kryla své vnady, když se ve stejné róbě Gucci letos v únoru při představení kolekce podzim zima 2011 jistá modelka chlubila dráždivým dekoltem až pod pubek.
01.12.2011 23:10 |

podobné články

Michal Novotný (32): Hodný chlap nemusí být hlupák

 
Myslíte si, že Michal Novotný je roztomilý a nesmělý jako v seriálu Ordinace v Růžové zahradě? Jen z části. Rozhodně je to milý chlap, kterého (jak jsem postřehla) miluje veškerý ženský personál kavárny v Divadle na Vinohradech. Nedivím se. Má odzbrojující úsměv.
22.12.2011 06:10 |

podobné články

Osobnosti: Michal Novotný (49 článků) , Michal Novotný (46 článků)

Nejšílenější rozhovor všech dob: Misska Zugarová mluví o svých šestkách Julince a Nelle

 
Finalistka České Miss 2009 Julie Zugarová asi v posledních dvou letech nezaznamenala jediný případ konverzace, ve které by s ní chtěli muži hovořit o něčem jiném než o jejím obřím poprsí. „Moje ňadra se jmenují Julie a Nella,“ pochlubila se nám extrémní modelka. Podívejte se sami na naprosto odzbrojující video se Zugarovou, v kterém monstróznímu dekoltu musel uhnout stranou i titulek!
08.06.2012 19:00 |

podobné články

Osobnosti: Julie Zugarová (87 článků)

Se Sharon Stone dělá její mladíček divy, úžasně omládla a předvedla odzbrojující dekolt v plné kráse na přehlídce

 
O sex-appealu Sharon Stone  (54) není pochyb už dvacet let od natočení jejího nejslavnějšího filmu Základní instinkt, ale udržet si svěží a atraktivní vzhled i po padesátce není jen tak. Sharon však zná recept, jak se vrátit o několik let zpět, alespoň co se životního elánu a spokojenosti v obličeji týče. Její vzpruhou je o 27 let mladší přítel, argentinský model Martin Mica. Prudce elegantní Sharon v pondělí zazářila na předhlídce Christiana Diora během francouzského týdne módy.
04.07.2012 19:05 |

podobné články

Osobnosti: Sharon Stone (251 článků) , Christian Dior (27 článků)

Odzbrojující krása: Nevěrná Kristen Stewart nafotila své nejsvůdnější fotky

 
Herečka Kristen Stewart  (22) , o které se v poslední době píše zejména ve spojitosti s její nevěrou s ženatým režisérem Rupertem Sandersem, pózovala pro světoznámý magazín Vogue. Podívejte se do naší fotogalerie, jaké povedené snímky z toho vyšly.
08.09.2012 17:00 |

podobné články

Osobnosti: Kristen Stewart (317 článků) , Rupert Sanders (53 článků)

Velebný (ČSSD): Pane ministře, je čas….

 
Už to vypadalo, že ministr dopravy Pavel Dobeš přežije i tsunami. Jeho schopnost kličkovat mezi kapkami deště a mít suchou kštici je odzbrojující. Člen strany LIDEM, která má více poslanců a ministrů než dohromady členů (což jsou zároveň všichni potenciální voliči této formace) prokázal neuvěřitelnou schopnost permanentní politické resuscitace.
16.11.2012 07:35 |

podobné články

Osobnosti: Pavel Dobeš (509 článků)

Češka, které leží svět u nohou: Petra Němcová na nedávné přehlídce zaujala nadupaným výstřihem

 
Není snadné upoutat pozornost na akci, kde se promenuje spousta krásných a sympatických modelek, ale pro Petru Němcovou  (33) to až tak velký problém nepředstavuje. Její půvab je totiž natolik odzbrojující, že kamkoliv přijde, je okamžitě hvězdou večera.
12.02.2013 22:50 |

podobné články

Osobnosti: Petra Němcová (525 článků)