Článek

RECENZE: Sentimentální Viewegh a tajný gay Genzer

 
Režisér Petr Nikolaev se ujal jedné z nejlepších knih Michala Viewegha Vybíjená. Natočil slušnou sentimentální tragikomedii o stárnoucích spolužácích.
09.03.2015 14:16 |

podobné články

Osobnosti: Michal Viewegh (164 článků) , Petr Nikolaev (71 článků)
Podobné články

Richard Genzer opustil Lindu Finkovou kvůli jiné ženě

 
Richard Genzer přišel k manželství jako slepý k houslím v pořadu Hogo Fogo. Přesto to vypadalo, že jim to s Lindou Finkovou skvěle klape. To už ale několik týdnů není pravda a manželé nyní potvrdili rozchod. Další články k tématu: Genzer se brání: Nevypadám jako Paroubek, on má větší pihu a hůř tančí Genzer tančil v Celetné jen v tangách u tyče, prohrál totiž sázku Genzer hlídal čtrnáctidenního syna, Absolonová mu záviděla Richard Genzer se dočkal syna, zapíjel ho až do rána Finková a Genzer příšli o dítě Linda Finková dostává od fanoušků v éteru perverzní návrhy
30.04.2011 22:05 |

podobné články

Osobnosti: Mariah Carey (406 článků) , Nick Cannon (81 článků) , Richard Genzer (425 článků)

Viewegh žádá vyšší odškodné od bulváru, Ústavní soud vyhověl jeho stížnosti

 
Spisovatel Michal Viewegh si podal stížnost k Ústavnímu soudu (ÚS) už v roce 2009. Žádá vyšší odškodnění od bývalého vydavatele deníku Aha! za zprávu o údajném poměru s milenkou. ÚS jeho žádosti v pondělí dopoledne vyhověl. Kauzu tak bude znovu řešit Městský soud v Praze. Další články k tématu: Potvrzeno: Vašut dostane od bulváru milionové odškodné Marek Vašut trhl rekord, vysoudil na bulváru milionové odškodné Umělci zopakují bojkot bulváru, Viewegh si stěžuje u Ústavního soudu Nejvíc se zase prodává Viewegh, bodoval ale i životopis Steva Jobse Knižní tipy: Vieweghův deník snad není banální. Lze jej ale ignorovat RECENZE: Vieweghova novinka je spíš ukecaný příspěvek z­ časopisu pro muže
19.03.2012 11:20 |

podobné články

Osobnosti: Marek Vašut (104 článků) , Michal Viewegh (164 článků)

Genzer se brání: Nevypadám jako Paroubek, on má větší pihu a hůř tančí

 
Michal Suchánek a Richard Genzer při svém prvním rozhovoru v televizi Óčko rozesmáli nejen moderátorku Dianu Kobzanovou, ale i celý štáb. V pořadu Face2Face padla narážka na podobu Richarda Genzera s politikem Jiřím Paroubkem. Tomu se Genzer vehementně brání. Další články k tématu: Absolutním vítězem TýTý je primácká Partička, Gotta podruhé porazil David VIDEO: Partička šla donaha. Po Genzerovi zatančili v tangách všichni RECENZE: Staronová Partička se nemění. A proč taky, když nemá soupeře Genzer tančil v Celetné jen v tangách u tyče, prohrál totiž sázku Jiří Paroubek cvičí pro bulvár podle vzoru čínských císařů
27.06.2012 10:05 |

podobné články

Osobnosti: Michal Suchánek (246 článků) , Richard Genzer (425 článků) , Jiří Paroubek (3201 článků) , Diana Kobzanová (498 článků) , David Toma (5 článků) , Jiří David (85 článků)

Viewegh útok na Klause neschvaluje, ale chce ho pochopit

 
Spisovatel Michal Viewegh odmítá označovat chrastavský incident jako atentát. "To samozřejmě nebyl žádný atentát, jak by to rád vykládal Václav Ferdinand Klaus – stejně jako „Sarajevo“ nebyl žádný atentát, ale pokus slušnější části ODS postavit se čelem ke skandálu s podvodným financováním strany," řekl Viewegh v rozhovoru pro Právo.
02.10.2012 05:05 |

podobné články

Osobnosti: Michal Viewegh (164 článků) , Václav Klaus (8520 článků)

Pokud jde o Klause, taky jsem už sahal po revolveru, říká literát Viewegh

 
Spisovatel Michal Viewegh na sebe upozornil další peprnou kritikou prezidenta Václava Klause, která se dostala až do názvu jeho nového románu „Mráz přichází z Hradu“. Shodou okolností má vyjít v době, kdy se v Chrastavě po prezidentovi dokonce střílelo, byť z airsoftové hračky. Úmysly „atentátníka“ se Viewegh snaží pochopit a připouští, že sám obrazně sahal po revolveru na Klause už mnohokrát.
02.10.2012 07:55 |

podobné články

Osobnosti: Michal Viewegh (164 článků) , Václav Klaus (8520 článků)

Michal Viewegh se půl roku po tom, co málem zemřel, objevil poprvé ve společnosti

 
Spisovateli "Michalu Vieweghovi":http://www.extra.cz/tema/michal-viewegh (50) se před půl rokem naprosto změnil osud. Lékaři ho tehdy odvezli s podezřením na srdeční příhodu do nemocnice, kde se zjistilo, že má prasklou aortu. Viewegh byl několik minut bez kyslíku a kvůli tomu nemohl po propuštění z nemocnice vůbec psát. Navíc ho kromě fyzických potíží trápily i psychické problémy.
20.05.2013 15:50 |

podobné články

Osobnosti: Michal Viewegh (164 článků)

Je Taylor Lautner gay?

 
Svět oběhla spekulace o tom, zda-li není Taylor Lautner gay. Minulý víkend byl totiž herec spatřen na gay party. Zatímco jeho fanynky smutní, gay komunita doufá, že Taylor se v klubu neocitnul jen náhodou… Fanynky mladého, pohledného herce Tylora Lautnera, jež figuruje v Twilight, smutní. Svět totiž oběhla zpráva, že osmnáctiletý Taylor je gay. Minulý týden [...]
16.04.2010 22:40 |

podobné články

Osobnosti: Taylor Lautner (43 článků)

Úplně nahý Richard Genzer v televizi ukázal své obří tělo

 
Součástí silvestrovského programu na televizi Nova byl pořad Mr. GS, který uvádí známé bavičské duo Richard Genzer (43) a Michal Suchánek (45). Richard Genzer se dokonce ukázal tak, jak ho pánbůh stvořil.
03.01.2011 17:25 |

podobné články

Osobnosti: Michal Suchánek (246 článků) , Richard Genzer (425 článků)

Richard Genzer se trápí v Partičce. Kdy si doplní slovní zásobu?

 
Richard Genzer  (44) by si měl prohloubit své znalosti ve filmografii. Mohl by si doplnit i svou slovní zásobu. V zábavné show Partička je totiž nejslabším článkem. To se ukázalo i v jednom z posledních natočených dílů. Genzer je na tom s pamětí totiž tak špatně, že si v jedné ze scének nemohl vzpomenout na jméno legendárního francouzského komika Louise de Funèse.
07.06.2011 16:40 |

podobné články

Osobnosti: Richard Genzer (425 článků) , Louis de Funès (5 článků)

To vás porazí: Richard Genzer tančí na ulici v centru Prahy u tyče jen v kožených tangách

 
Bavič Richard Genzer  (44) má sice dost kil navíc, ale ani to mu nezabránilo v tom, aby se svlékl prakticky donaha, a pouze v kožených tangách předvedl úžasnou taneční kreaci v centru Prahy. Podívejte se na výborné video, ve kterém Genzer ukazuje své obří hýždě a ještě nezapomenuté taneční umění.
08.11.2011 11:05 |

podobné články

Osobnosti: Richard Genzer (425 článků)

To vás porazí: Richard Genzer tančí v centru Prahy u tyče jen v kožených tangách na hymnu homosexuálů

 
Bavič Richard Genzer  (44) má sice dost kil navíc, ale ani to mu nezabránilo v tom, aby se svlékl prakticky donaha, a pouze v kožených tangách předvedl úžasnou taneční kreaci v centru Prahy. Podívejte se na výborné video, ve kterém Genzer ukazuje své obří hýždě a ještě nezapomenuté taneční umění.
08.11.2011 11:45 |

podobné články

Osobnosti: Richard Genzer (425 článků)

Z toho půjdete do kolen: Vtipálci Genzer, Suchánek, Sokol a Chmela zatancovali v centru Prahy jen v tangách

 
Po úspěšném videu, v němž Richard Genzer  (45) téměř nahý zatančil u značky v pražské Celetné ulici, je tu další výtvor vtipálků z pořadu Partička. Michal Suchánek  (46) , Richard Genzer, Ondřej Sokol  (40) a Igor Chmela (41) se svlékli do černých tang a při zastavení na červené jako na povel všichni vyskákali z auta a zatančili v centru města opravdu originální tanec.
27.02.2012 14:10 |

podobné články

Osobnosti: Michal Suchánek (246 článků) , Richard Genzer (425 článků) , Ondřej Sokol (260 článků) , Igor Chmela (84 článků)

Z toho půjdete do kolen: Vtipálci Genzer, Suchánek, Sokol, Chmela a spol. zatancovali v centru Prahy jen v tangách

 
Po úspěšném videu, v němž Richard Genzer  (45) téměř nahý zatančil u značky v pražské Celetné ulici, je tu další výtvor vtipálků z pořadu Partička. Michal Suchánek  (46) , Richard Genzer, Ondřej Sokol  (40) , Igor Chmela (41) a spol. se svlékli do černých tang a při zastavení na červené jako na povel všichni vyskákali z auta a zatančili v centru města opravdu originální tanec.
27.02.2012 15:25 |

podobné články

Osobnosti: Michal Suchánek (246 článků) , Richard Genzer (425 článků) , Ondřej Sokol (260 článků) , Igor Chmela (84 článků)

VIDEO: Partička učí, jak se stát kvalitním divadelním divákem

 
V amfiteátru na Konopišti bude koncem července zřejmě pořádný kravál. Česká Partička se tam utká s tou slovenskou. Zápas mohou sledovat tisíce lidí, takže Sokol, Chmela, Genzer a Suchánek neponechali nic náhodě a ještě před ním instruují diváky, jak se během jejich vystoupení chovat. Další články k tématu: Genzer se brání: Nevypadám jako Paroubek, on má větší pihu a hůř tančí Fanoušci Partičky oslavili TýTý tancem v dešti, herci se přišli podívat VIDEO: Partička šla donaha. Po Genzerovi zatančili v tangách všichni Genzer tančil v Celetné jen v tangách u tyče, prohrál totiž sázku
11.07.2012 11:20 |

podobné články

SOUTĚŽ: Za co přišel Ondřej Sokol na party?

 
Richard Genzer se znovu ocitne v nesnadné pozici hostitele bláznivé party, na kterou přijdou tři zvláštní individua. Genzer je bude muset poznat. Poznáte je vy? Další články k tématu: Partička, Vondráčková, Borhyová, Gott či Klíma. Ceny TýTý jsou rozdané VIDEO: Genzer v Partičce odboural Sokola i Suchánka Mezi zakázaná křestní jména na Zélandu patří V8, Anal či Lucifer
12.11.2012 11:30 |

podobné články

Osobnosti: Richard Genzer (425 článků) , Kate Moss (575 článků) , Ondřej Sokol (260 článků)

Genzer o svém tanci v tangách: Tančil jsem i pro diktátora Kaddáfího!

 
VIDEO: Richard Genzer na sebe před časem upozornil odvážným tancem v centru Prahy. Za bílého dne se tehdy svíjel v tangách u značky! Francouzi pak o něm napsali, že vypadá jako Kaddáfí. A český bavič nyní prozradil, že ho se zesnulým libyjským diktátorem skutečně něco spojuje - Genzer totiž Kaddáfímu také zatančil!
15.02.2013 18:05 |

podobné články

Osobnosti: Richard Genzer (425 článků)

Kdo by chtěl být na jejím místě? Divačce z publika osahávali prsa Genzer se Sokolem, sledujte, co to s ní dělalo!

 
Kluci z pořadu "Partička":http://www.extra.cz/tema/particka se nebojí ničeho a diváci v publiku musí být pořádně ostražití, protože si je kluci často tahají do svých scének. Při jednom natáčení se to stalo i půvabné blondýnce, které pak "Richard Genzer":http://www.extra.cz/tema/richard-genzer (47) s "Ondřejem Sokolem":http://www.extra.cz/tema/ondrej-sokol pořádně ohmatali ňadra.
20.04.2014 13:40 |

podobné články

Genzer sice extrémně zhubl, ale co ta povislá prsa? Takhle by se ukazovat tedy neměl!

 
Partičkář "Richard Genzer":http://www.extra.cz/tema/richard-genzer (47) posledních patnáct let "patřil do kategorie XXXL":http://www.extra.cz/tohle-jste-videt-nechteli-oplacanemu-hrochovi-genzerovi-praskala-krajka-na-latexovem-kombine-ven-se-dralo-spekove-vlnobiti, ale teď se rozhodl, že už zřejmě "svou o devět let mladší partnerku Markétu Jiránkovou (38)":http://www.extra.cz/udajny-rozchod-genzera-s-milenkou-kterou-bavicova-zena-nazvala-transvestitou-jaka-je-pravda nechce zalehávat obří cejchou.
28.07.2014 08:00 |

podobné články

Z Genzera se stává anorektik, sledujte tu proměnu. Jak se mu podařilo shodit vanu sádla?

 
Herec a komik "Richard Genzer":http://www.extra.cz/tema/richard-genzer (47) je čím dál hubenější! Otylý srandista s obří vanou je už dávno minulostí, z Geni se teď "stává vyloženě štíhlý chlápek":http://www.extra.cz/genzer-sice-extremne-zhubl-ale-co-ta-povisla-prsa-takhle-by-se-ukazovat-tedy-nemel.
02.10.2014 14:20 |

podobné články