Článek

RECENZE: Semaforsky laskavé brojení proti Mizině

 
Zprávy, že Divadlo Semafor je na mizině, se objevují v jistých druzích médií už delší čas, a to s jistým škodolibým uspokojením. Jiří Suchý se jim rozhodl čelit ve své nové hře Mizina číhá.
26.06.2015 12:01 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Suchý (206 článků)
Podobné články

Jak se naučit mít ráda sama sebe?

 
Velká spousta žen zapomíná mít ráda sama sebe. A to je velká škoda, protože na každém z nás je něco krásného, něco výjimečného a zkrátka něco, za co se můžeme mít rádi. Bohužel společnost na nás klade poměrně velké nároky. Neustále nám předhazuje určitý kult dokonalého vzhledu, za který považuje vyretušované hvězdy na titulních stranách časopisů. Přitom krása člověka je hodně individuální pojem, nemáme pravdu? A právě díky fotkám, na kterých pracují špičkový odborníci, nebo celebrity, jež na pohled působí dokonale, ale za jejich vzhledem stojí profesionální pomoc vizážistů a kadeřníku, nutí ženy dívat se samy na sebe kritickým okem nebo se snad dokonce nemít v lásce. Chcete mít ráda sama sebe? Mít ráda sama sebe by přitom měla být povinnost. Ať už je vám dvacet, pětatřicet nebo třeba padesát let, měli byste se naučit, jak přijmout sebe sama, jak na sobě vidět jen to nejlepší a jak se naučit mít ráda sama sebe. A to i přes skutečnost, že možná nezapadáte do měřítek společnosti, která to vidí jinak. Naučte se být k sobě laskavé Základem všeho, jakýmsi stavebním kamenem celého kouzla, jak se naučit mít ráda sama sebe, je být k sobě laskavé. Buďte laskavé ke svému tělu a nenuťte se do extrémních změn nebo proměn jen proto, abyste se přiblížili k některému z ideálů krásy. Je jich kolem nás spousta a není se tak čemu divit, že podvědomě toužíme být krásné jako naše české modelky, nebo stejně tak půvabné, jako americké herečky, jež na červených kobercích doslova září. Zkrášlování prospívá i na duši Chcete vědět, jak se naučíte mít rády samy sebe? Je to jednoduché: musíte se samy sobě líbit. Když se na sebe podíváte do zrcadla, měli byste být pyšné na to, co v jeho odrazu vidíte. A mít rád sám sebe znamená občas se i rozmazlovat,... Čtěte více Příspěvek Jak se naučit mít ráda sama sebe? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
20.11.2017 20:40 |

podobné články

RECENZE: Příliš laskavé slovenské bohyně ukončily festival Divadlo

 
Závěr oficiálního programu 23. ročníku mezinárodního festivalu Divadlo patřil inscenaci Laskavé bohyně v podání činohry Slovenského národního divadla. Od pondělka pokračuje festival až do 17. září epilogem pro plzeňské publikum.
14.09.2015 14:51 |

podobné články

RECENZE: Zdařilý semaforský hold Divotvornému hrnci V+W

 
Jiří Suchý si splnil další sen návratem k další dávné lásce, muzikálu Divotvorný hrnec, který rok po broadwayské premiéře uvedli v Praze v březnu 1948 Jiří Voskovec a Jan Werich.
17.12.2015 16:10 |

podobné články

Osobnosti: Jan Werich (81 článků) , Jiří Voskovec (5 článků) , Jiří Suchý (206 článků)

Putinova pouliční šlapko. Jsem rád, že jsme v NATO, vzkázal slovenský umělec svému premiéru Ficovi

 
Nejenom v České republice vyvolává zvýšená přítomnost amerických vojáků na evropském kontinentě rozsáhlou diskuzi. V Bratislavě již podruhé v krátké době proběhne demonstrace proti umístění vojenských základen NATO na Slovensku. Iniciativa Charta 2015, která akci organizuje, rovněž vyjádřila sympatie k demonstracím proti průjezdu amerického vojenského konvoje přes území ČR. Disident, spoluzakladatel Občanského fóra v Košicích a umělec Peter Kalmus v rozhovoru pro Týždeň takové brojení proti Severoatlantické alianci tvrdě odsoudil. A premiéra Roberta Fica kvůli jeho údajným proruským postojům označil za pouliční šlapku.
25.03.2015 08:51 |

podobné články

Osobnosti: Robert Fico (850 článků)

„Řešte laskavě skutečné problémy, tohle je smutné.“ Dlouhý šil do sporů vlády

 
Omluvil se za trochu příkrosti, před zraky premiéra Bohuslava Sobotky (ČSSD) však prezident Hospodářské komory ČR Vladimír Dlouhý vládu vyzýval: „Zabývejte se, laskavě, skutečnými problémy.“ I na sněm komory do Olomouce se přenesla koaliční roztržka, kterou naposledy rozdmýchal protikuřácký zákon.
26.05.2016 12:05 |

podobné články

Osobnosti: Vladimír Dlouhý (504 článků) , Vladimír Dlouhý (504 článků)

Buďte hodní na trenéra Radu, vyzývá fanoušky vedení Slavie

 
Fanoušci Slavie viní z krize sešívaných trenéra Petra Radu. Před derby je ale žádá vedení slávistického klubu, aby místo brojení proti Radovi raději fandili.
09.04.2013 19:35 |

podobné články

Osobnosti: Petr Rada (187 článků)

Farmářka je kvůli povodni na mizině!

 
Totálně na mizině zůstala statkářka Jana Marcolová (53) z Bohumína-Pudlova, které povodeň zcela zničila statek. Zachránila sice osmdesát krav a telat, teď jí ale začínají umírat. Mezi nimi i telátko Plaváček, které se během povodní podařilo vytáhnout z vody. Žena už nemá žádné peníze, kvůli chybějící protipovodňové hrázi jí totiž už dříve odmítly pojišťovny farmu pojistit! A farmářka z toho viní Povodí Odry!
24.06.2010 07:00 |

podobné články

Proč Bartošová skončila na psychiatrii? Je úplně na mizině!

 
Tak, a je to venku. Nebyla to vážná autonehoda při návratu z Itálie, ani krize s Domenikem Martuccim (35), co Ivetu Bartošovou (45) přimělo vzít  si víc prášků, než její tělo zvládne. Zdá se, že tyto faktory pouze urychlily vyvrcholení jejího trápení. Hlavním důvodem může být, že se ocitla na úplné mizině!
14.08.2011 12:10 |

podobné články

Osobnosti: Iveta Bartošová (6693 článků)

Diag Human je prý na mizině. Firma londýnskému soudu nemůže zaplatit

 
Soud v Londýně firmě Diag Human nedávno nevyhověl v žádosti o zablokování českých účtů u anglické banky možná i proto, že prostě Diag nemá prostředky na to, aby soudu zaplatil zvláštní kauci. Firma totiž soudu sdělila, že je na mizině. Zajímavé je, že informaci o nemajetnosti firmy pro londýnský soud uvedl v písemném vyjádření nový jednatel Diagu Michael Balboa. Kauza Diag Human se tak možná zčásti rozmotává.
16.11.2011 11:15 |

podobné články

Pergnerová je na mizině: Všechny věci má ve skladu!

 
Moderátorka Tereza Pergnerová  (37) je na mizině. Skončila jí mateřská, její dnes již expřítel Jiří Chlebeček jí nechal samé dluhy a Tereza nemá ani střechu nad hlavou. I s dětmi našli útočiště v domě maminky, která jim nechala k obývání dva pokoje.
15.04.2012 18:40 |

podobné články

Osobnosti: Tereza Pergnerová (433 článků)

Hůlka na mizině přiznává: Prohýřil jsem otcovo dědictví!

 
Dan Hůlka (44) je na mizině. Kvůli akutnímu zánětu slinivky půl roku nemohl sáhnout na práci, a proto jen čerpal ze zásob. Ty jsou ovšem teď pryč.
02.10.2012 06:20 |

podobné články

Osobnosti: Daniel Hůlka (646 článků)

Bývalý pornokrál Robert Rosenberg: Jsem na mizině

 
ROZHOVOR: Nejslavněj český pornokrál Robert Rosenberg je na mizině! Namá dů, auto ani peníze, přesto tvrdí, že je spokojený.
03.02.2013 07:00 |

podobné články

Osobnosti: Robert Rosenberg (164 článků)

Bývalá modelka Janice Dickinsonová je na mizině, dluží i za plastiky

 
Vysloužilá modelka Janice Dickinsonová, která sama sebe nazývá první supermodelkou, je na mizině. Nadělala dluhy ve výši 20 milionů korun. Tolik dluží na daních a za úpravy svého zevnějšku. Další články k tématu: Šedesátnice Alley vypadá mnohem líp než mladší exmodelka Dickinsonová Bývalá modelka Dickinsonová se ani v 55 letech nestydí svléknout
23.04.2013 11:25 |

podobné články

Osobnosti: Janice Dickinson (36 článků)

Zpěvák Prince (†57): Byl na mizině?

 
Byl snad na mizině? Ačkoliv zesnulý zpěvák Prince (†57) prodal více než 100 milionů desek, podle nových informací prý trpěl chronickým nedostatkem peněz!
27.04.2016 05:05 |

podobné články

Zpěvák Prince (†57): Byl na mizině?

 
Byl snad na mizině? Ačkoliv zesnulý zpěvák Prince (†57) prodal více než 100 milionů desek, podle nových informací prý trpěl chronickým nedostatkem peněz!
02.05.2016 09:00 |

podobné články

Rodina paterčat na mizině! Co se stalo?

 
Rodina paterčat dostala od magistrátu 616 tisíc! Byly to peníze z původní sbírky, kterou pro děti vypsal Klub vícerčat. Kvůli tomu však přišla rodina o veškeré sociální dávky a je tudíž na mizině. Nemá prý ani z čeho zaplatit nájem a další běžné výdaje. Darované peníze na tyto věci totiž použít nelze.
05.05.2017 12:15 |

podobné články

Rodina paterčat na mizině: Děti půjdou do školky, víte, co jim všechno musíme pořídit? Bude to šílené!

 
Rodina paterčat je na mizině. Čtvrté narozeniny dětí se nezadržitelně blíží a s nimi nastanou i jisté změny. Děti půjdou do školky a jejich otec do práce. Jak to ale rodina bez finančních prostředků bude zvládat?
22.05.2017 15:00 |

podobné články

RECENZE: Špinarova čapkovská féerie baví, ale i nudí

 
Inscenovat dnes hmyzí alegorii bratří Čapků je dost ošidné. Svět se za necelé století drasticky změnil a výzkum lidské krutosti prošel tvrdými praktickými experimenty. Čapkovská laskavě soucitná rétorika zní dnes proto hodně čítankově a není snadné vtisknout jí uvěřitelnou jevištní podobu.
06.06.2014 14:55 |

podobné články

NAHÁ Vlaďka Erbová na pláži

 
Už je to nějaký ten pátek, co jsme vám přinesli exkluzivní fotografie z aktuálního čísla luxusního měsíčníku pro pány. A jsme tu s nimi opět, redakce Playboye se už přestěhovala (raději prý vyhořet), a tak nám laskavě poskytla fotky české Halle Berry, Vlaďky Erbové, jíž se dokonce pyšní na titulní straně! (A my se pyšníme tím, že naše rubrika Sex přestane být tak nějak do počtu.) 
29.01.2010 00:10 |

podobné články

Osobnosti: Halle Berry (302 článků) , Vlaďka Erbová (929 článků)