Článek

RECENZE: Semaforsky laskavé brojení proti Mizině

 
Zprávy, že Divadlo Semafor je na mizině, se objevují v jistých druzích médií už delší čas, a to s jistým škodolibým uspokojením. Jiří Suchý se jim rozhodl čelit ve své nové hře Mizina číhá.
26.06.2015 12:01 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Suchý (198 článků)
Podobné články

RECENZE: Příliš laskavé slovenské bohyně ukončily festival Divadlo

 
Závěr oficiálního programu 23. ročníku mezinárodního festivalu Divadlo patřil inscenaci Laskavé bohyně v podání činohry Slovenského národního divadla. Od pondělka pokračuje festival až do 17. září epilogem pro plzeňské publikum.
14.09.2015 14:51 |

podobné články

RECENZE: Zdařilý semaforský hold Divotvornému hrnci V+W

 
Jiří Suchý si splnil další sen návratem k další dávné lásce, muzikálu Divotvorný hrnec, který rok po broadwayské premiéře uvedli v Praze v březnu 1948 Jiří Voskovec a Jan Werich.
17.12.2015 16:10 |

podobné články

Osobnosti: Jan Werich (73 článků) , Jiří Voskovec (5 článků) , Jiří Suchý (198 článků)

„Řešte laskavě skutečné problémy, tohle je smutné.“ Dlouhý šil do sporů vlády

 
Omluvil se za trochu příkrosti, před zraky premiéra Bohuslava Sobotky (ČSSD) však prezident Hospodářské komory ČR Vladimír Dlouhý vládu vyzýval: „Zabývejte se, laskavě, skutečnými problémy.“ I na sněm komory do Olomouce se přenesla koaliční roztržka, kterou naposledy rozdmýchal protikuřácký zákon.
26.05.2016 12:05 |

podobné články

Osobnosti: Vladimír Dlouhý (468 článků) , Vladimír Dlouhý (468 článků)

Putinova pouliční šlapko. Jsem rád, že jsme v NATO, vzkázal slovenský umělec svému premiéru Ficovi

 
Nejenom v České republice vyvolává zvýšená přítomnost amerických vojáků na evropském kontinentě rozsáhlou diskuzi. V Bratislavě již podruhé v krátké době proběhne demonstrace proti umístění vojenských základen NATO na Slovensku. Iniciativa Charta 2015, která akci organizuje, rovněž vyjádřila sympatie k demonstracím proti průjezdu amerického vojenského konvoje přes území ČR. Disident, spoluzakladatel Občanského fóra v Košicích a umělec Peter Kalmus v rozhovoru pro Týždeň takové brojení proti Severoatlantické alianci tvrdě odsoudil. A premiéra Roberta Fica kvůli jeho údajným proruským postojům označil za pouliční šlapku.
25.03.2015 08:51 |

podobné články

Osobnosti: Robert Fico (690 článků)

Buďte hodní na trenéra Radu, vyzývá fanoušky vedení Slavie

 
Fanoušci Slavie viní z krize sešívaných trenéra Petra Radu. Před derby je ale žádá vedení slávistického klubu, aby místo brojení proti Radovi raději fandili.
09.04.2013 19:35 |

podobné články

Osobnosti: Petr Rada (166 článků)

Farmářka je kvůli povodni na mizině!

 
Totálně na mizině zůstala statkářka Jana Marcolová (53) z Bohumína-Pudlova, které povodeň zcela zničila statek. Zachránila sice osmdesát krav a telat, teď jí ale začínají umírat. Mezi nimi i telátko Plaváček, které se během povodní podařilo vytáhnout z vody. Žena už nemá žádné peníze, kvůli chybějící protipovodňové hrázi jí totiž už dříve odmítly pojišťovny farmu pojistit! A farmářka z toho viní Povodí Odry!
24.06.2010 07:00 |

podobné články

Proč Bartošová skončila na psychiatrii? Je úplně na mizině!

 
Tak, a je to venku. Nebyla to vážná autonehoda při návratu z Itálie, ani krize s Domenikem Martuccim (35), co Ivetu Bartošovou (45) přimělo vzít  si víc prášků, než její tělo zvládne. Zdá se, že tyto faktory pouze urychlily vyvrcholení jejího trápení. Hlavním důvodem může být, že se ocitla na úplné mizině!
14.08.2011 12:10 |

podobné články

Osobnosti: Iveta Bartošová (6627 článků)

Diag Human je prý na mizině. Firma londýnskému soudu nemůže zaplatit

 
Soud v Londýně firmě Diag Human nedávno nevyhověl v žádosti o zablokování českých účtů u anglické banky možná i proto, že prostě Diag nemá prostředky na to, aby soudu zaplatil zvláštní kauci. Firma totiž soudu sdělila, že je na mizině. Zajímavé je, že informaci o nemajetnosti firmy pro londýnský soud uvedl v písemném vyjádření nový jednatel Diagu Michael Balboa. Kauza Diag Human se tak možná zčásti rozmotává.
16.11.2011 11:15 |

podobné články

Pergnerová je na mizině: Všechny věci má ve skladu!

 
Moderátorka Tereza Pergnerová  (37) je na mizině. Skončila jí mateřská, její dnes již expřítel Jiří Chlebeček jí nechal samé dluhy a Tereza nemá ani střechu nad hlavou. I s dětmi našli útočiště v domě maminky, která jim nechala k obývání dva pokoje.
15.04.2012 18:40 |

podobné články

Osobnosti: Tereza Pergnerová (385 článků)

Hůlka na mizině přiznává: Prohýřil jsem otcovo dědictví!

 
Dan Hůlka (44) je na mizině. Kvůli akutnímu zánětu slinivky půl roku nemohl sáhnout na práci, a proto jen čerpal ze zásob. Ty jsou ovšem teď pryč.
02.10.2012 06:20 |

podobné články

Osobnosti: Daniel Hůlka (574 článků)

Bývalý pornokrál Robert Rosenberg: Jsem na mizině

 
ROZHOVOR: Nejslavněj český pornokrál Robert Rosenberg je na mizině! Namá dů, auto ani peníze, přesto tvrdí, že je spokojený.
03.02.2013 07:00 |

podobné články

Osobnosti: Robert Rosenberg (162 článků)

Bývalá modelka Janice Dickinsonová je na mizině, dluží i za plastiky

 
Vysloužilá modelka Janice Dickinsonová, která sama sebe nazývá první supermodelkou, je na mizině. Nadělala dluhy ve výši 20 milionů korun. Tolik dluží na daních a za úpravy svého zevnějšku. Další články k tématu: Šedesátnice Alley vypadá mnohem líp než mladší exmodelka Dickinsonová Bývalá modelka Dickinsonová se ani v 55 letech nestydí svléknout
23.04.2013 11:25 |

podobné články

Osobnosti: Janice Dickinson (36 článků)

Zpěvák Prince (†57): Byl na mizině?

 
Byl snad na mizině? Ačkoliv zesnulý zpěvák Prince (†57) prodal více než 100 milionů desek, podle nových informací prý trpěl chronickým nedostatkem peněz!
27.04.2016 05:05 |

podobné články

Zpěvák Prince (†57): Byl na mizině?

 
Byl snad na mizině? Ačkoliv zesnulý zpěvák Prince (†57) prodal více než 100 milionů desek, podle nových informací prý trpěl chronickým nedostatkem peněz!
02.05.2016 09:00 |

podobné články

Rodina paterčat na mizině! Co se stalo?

 
Rodina paterčat dostala od magistrátu 616 tisíc! Byly to peníze z původní sbírky, kterou pro děti vypsal Klub vícerčat. Kvůli tomu však přišla rodina o veškeré sociální dávky a je tudíž na mizině. Nemá prý ani z čeho zaplatit nájem a další běžné výdaje. Darované peníze na tyto věci totiž použít nelze.
05.05.2017 12:15 |

podobné články

Rodina paterčat na mizině: Děti půjdou do školky, víte, co jim všechno musíme pořídit? Bude to šílené!

 
Rodina paterčat je na mizině. Čtvrté narozeniny dětí se nezadržitelně blíží a s nimi nastanou i jisté změny. Děti půjdou do školky a jejich otec do práce. Jak to ale rodina bez finančních prostředků bude zvládat?
22.05.2017 15:00 |

podobné články

RECENZE: Špinarova čapkovská féerie baví, ale i nudí

 
Inscenovat dnes hmyzí alegorii bratří Čapků je dost ošidné. Svět se za necelé století drasticky změnil a výzkum lidské krutosti prošel tvrdými praktickými experimenty. Čapkovská laskavě soucitná rétorika zní dnes proto hodně čítankově a není snadné vtisknout jí uvěřitelnou jevištní podobu.
06.06.2014 14:55 |

podobné články

NAHÁ Vlaďka Erbová na pláži

 
Už je to nějaký ten pátek, co jsme vám přinesli exkluzivní fotografie z aktuálního čísla luxusního měsíčníku pro pány. A jsme tu s nimi opět, redakce Playboye se už přestěhovala (raději prý vyhořet), a tak nám laskavě poskytla fotky české Halle Berry, Vlaďky Erbové, jíž se dokonce pyšní na titulní straně! (A my se pyšníme tím, že naše rubrika Sex přestane být tak nějak do počtu.) 
29.01.2010 00:10 |

podobné články

Osobnosti: Halle Berry (292 článků) , Vlaďka Erbová (890 článků)

Kniha o Mukovi: Máme další UKÁZKU a FOTO

 
Nakladatelství Daranus v úterý vydává knížku o nedávno tragicky zesnulém Petru Mukovi. Jmenuje se „Petr Muk - Víc než jen obyčejný smutek“. Sehnali jsme pro vás už teď další ukázku z knížky a fotografie, které pravděpodobně ještě nikdo neviděl. Tentokráte je téma trochu veselejší, byť s velmi smutným koncem - Petr, ženy jeho života a také děti... Autorem fotografií, jež laskavě poskytlo nakladatelství Daranus, je Jiří Janoušek.
08.06.2010 00:00 |

podobné články

Osobnosti: Petr Muk (384 článků) , Jiří Kniha (34 článků)