Článek

Recenze: Sebevražedný oddíl se marně zavděčuje fanouškům. Joker tu působí dojmem zhýralého fracka

 
Film nedrží pohromadě, pouze se snaží zavděčit fanouškům a obětuje tomu veškerou svou vnitřní logiku i smysl.
03.08.2016 09:35 |

podobné články

Podobné články

Šílenci ze Sebevražedného oddílu vyrážejí na nebezpečnou misi. Vedou je Harley Quinn a Joker

 
Nový trailer k filmu Sebevražedný oddíl (Suicide Squad) ukazuje ještě více šílenosti, akce a hlášek. Parta kriminálníků dostane od vládní agentky Amandy Waller (Viola Davis) nebezpečný úkol výměnou za zmírnění trestů. V traileru se představí Deadshot (Will Smith), Harley Quinn (Margot Robbie), Boomerang (Jai Courtney), Rick Flagg (Joel Kinnaman), Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje) nebo Joker (Jared Leto). Film podle stejnojmenného komiksu vydavatelství DC Comics režíruje David Ayer (Patrola, Železná srdce), který napsal i scénář. Sebevražedný oddíl dorazí do českých kin 4. srpna.
21.01.2016 07:40 |

podobné články

Osobnosti: David Ayer (4 články)

Šílený Joker ožívá. Sebevražedný oddíl fanoušky nadchnul

 
Podívejte se na první oficiální trailer k filmu Sebevražedný oddíl podle stejnojmenné komiksové předlohy. Premiéra je naplánovaná na srpen 2016.
14.07.2015 16:21 |

podobné články

Sebevražedný oddíl je kasovním trhákem. Špatné recenze diváky neodradily

 
Sebevražedný oddíl s Willem Smithem a Margot Robbie utržil v USA o prvním víkendu přes 135 milionů dolarů. Recenze však označují film za velmi slabý.
08.08.2016 16:30 |

podobné články

Osobnosti: Will Smith (113 článků) , Will Smith (113 článků) , Margot Robbie (35 článků)

Sebevražedný oddíl je filmová sebevražda, píší kritici. Natočil jsem ho pro fanoušky, tvrdí režisér

 
David Ayer natočil Sebevražedný oddíl pro fanoušky. Brání se tak negativním kritikám v zámoří, které film s Jaredem Letem, Margot Robbie a Willem Smithem označují za jeden z nejhorších komiksových snímků.
03.08.2016 17:10 |

podobné články

Osobnosti: Will Smith (113 článků) , Jared Leto (85 článků) , David Ayer (4 články) , Will Smith (113 článků) , Margot Robbie (35 článků)

Nezabiju tě, ale ublížím ti opravdu, opravdu hodně: Jared Leto děsí jako Joker

 
Jsou to padouši každým coulem. Nejsou ničím jiným než vrahy, nájemnými zabijáky a násilníky. A teď jsou naší jedinou záchranou. Na internetu se konečně objevil trailer k očekávanému komiksovému bijáku Sebevražedný oddíl (Suicide Squad). Šíleného Jokera v něm hraje herec a zpěvák Jared Leto.
14.07.2015 16:00 |

podobné články

Osobnosti: Jared Leto (85 článků)

6 herců, kteří zůstali v roli i mimo natáčení

 
Zřejmě nejzajímavější film z produkce DC Comics za posledních mnoho let přichází do kin. Sebevražedný oddíl, v němž se spojuje svět superhrdinů a idea “Tuctu špinavců” - vyděděnců, antihrdinů a padouchů spojených pro dobrou věc - je však zajímavý i pro domnělého hlavního padoucha. Jared Leto, který si ve filmu zahrál novou verzi slavného Jokera, totiž zůstával “v roli” i mimo natáčení scén. Jednoduše řečeno, choval se stále jako Joker, ať už kamera běžela, či nikoliv. Nemnoho herců praktikuje podobný druh - vzpomněli jsme na ty nejvýznamnější.
08.08.2016 17:50 |

podobné články

Osobnosti: Jared Leto (85 článků)

Recenze: Pochmurný žertéř Joker ani v 75 letech nepřestává šířit chaos a zmar

 
Komiksová antologie Joker: Oslava 75. výročí stvrzuje výsadní postavení tohoto excentrického superpadoucha nejen v zahraničí.
04.03.2016 13:00 |

podobné články

Tvrdá dohra Prostřeno: Macura podal trestní oznámení na »fracka« Novotného!

 
Týden hádek ve speciálu pořadu Prostřeno bude mít dohru na policejních služebnách! Samozvaný ochránce týraných žen Zdeněk Macura (42) podal trestní oznámení na »protekčního fracka« Pavla Novotného (35) pro křivé obvinění z domácího násilí!
23.11.2016 20:05 |

podobné články

Osobnosti: Pavel Novotný (469 článků) , Zdeněk Macura (129 článků)

Kdo je kdo: Saskia, nebo Joker?

 
Bývalá televizní moderátorka Saskia Burešová (63) se po čase ukázala ve společnosti! A pořádně šokovala. Díky nepřirozeně vypnuté kůži ve tváři a výraznému líčení totiž vypadala jak slavný Joker z Batmana!
06.11.2009 13:05 |

podobné články

Osobnosti: Saskia Burešová (49 článků)

Tenisový »Joker« Novak Djokovič: Návrat masky!

 
Zase pobavil, zjevil se na kurtu jako Joker, obávaný protivník Batmana. Z jeho pitvorného šklebu šel strach, když na něj zamířily reflektory ve ztemnělé hale. Jak stylové. Vždyť on sám je Djokerem, vtipálkem a věčným klaunem.
03.11.2011 12:05 |

podobné články

Osobnosti: Novak Djokovič (532 článků)

Šílený Joker je zpět, psychopata si zahraje Jared Leto

 
Podívejte se na první fotografii, kde je zachycen herec Jared Leto coby Joker ve filmu Jednotka sebevrahů. Do kin zamíří v srpnu 2016.
27.04.2015 16:05 |

podobné články

Osobnosti: Jared Leto (85 článků)

Video, které změní váš pohled na svět: Průzkum ukázal, že přežvykující lidé působí lepším dojmem!

 
V Buenos Aires se uskutečnil "velmi zajímavý průzkum":http://www.extra.cz/skryta-kamera-muz-napadne-svou-pritelkyni-pak-se-role-obrati-jak-lide-reaguji. Prastaré sociální stigma říká, že přežvykování působí špatným dojmem. Je to ale pravda?
20.06.2014 07:55 |

podobné články

Význam barev

 
Jen málokdo by se zajímal o význam barev, které mají v našem životě výrazný vliv. A to je škoda. Ačkoli si to neuvědomujete, barvy nás obklopují každý den, každá z nich na nás určitým způsobem působí a každá z nich na nás má odlišný vliv. Zatímco některé barvy na nás působí pozitivně, jiné nás dokážou psychicky přenést do negativních vln. Barvy vznikají vibracemi kmitajícími na velmi vysokých frekvencích, které v žádném případě nemáme šanci zaznamenat. I přesto je ale velmi dobře vnímáme, uvědomujeme si je a představují pro nás jeden ze zdrojů energie. Chcete-li znát význam barev, pak si určitě nenechte ujít následující řádky! Význam barev, aneb co která barva znamená Bílá barva Bílá barva je odjakživa spojována s nevinností a čistotou. Jedná se o nejoblíbenější odstín lidí toužících po dokonalosti, kteří neumí dělat kompromisy. Bílá působí rozjasňujícím dojmem, v prostoru dokáže optické divy a rovněž napomáhá našemu myšlení. Bílá barva je: čistá nevinná vznešená svobodná Červená barva Červená barva patří mezi stimulující odstíny, které nám dodávají potřebnou odvahu. Už od pradávna je symbolem krve, síly a životní vitality. Kdo má rád červenou, ten patří mezi srdečné a upřímné lidi zakládající si na spravedlnosti. Červená barva je: energická sebevědomá prudká výstražná Černá barva Černá je pravým opakem bílé. Symbolizuje nejen tajemno a mystično, ale zároveň i smutek. Někdo černou nepovažuje za barvu, i přesto je ale jedna z nejoblíbenějších. Kdo má v oblibě právě černý odstín, ten má velkou zálibu v tajnůstkářství. Černá barva je: smutná tajemná mystičná beznadějná Oranžová barva Oranžová barva je veselá a optimistická, symbolizuje mládí a radost ze života. V interiéru působí hřejivě, dokáže odpomoci od depresí a v lidech vzbuzuje zvědavost a chuť do dobrodružství. Nejraději ji mají extrovertní a společenští lidé. Oranžová barva je: radostná optimistická hřejivá slavnostní Modrá barva Modrá barva byla odjakživa... Čtěte více Příspěvek Význam barev pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
27.07.2016 04:50 |

podobné články

Recenze: Gotham musí zachránit komiksoví padouši (a zadek Harley Quinn)

 
Do kin před nedávnem vtrhla další komiksová adaptace. Tentokrát pochází z dílny DC Comics – nazývá se Sebevražedný oddíl a představuje výkvět toho nejhoršího z Gotham City. Co se asi tak stane, když z nájemných vrahů, mutantů a psychopatů utvoříte speciální jednotku, která má za úkol řešit mise, které by běžná vládní jednotka prostě nezvládla.
07.09.2016 10:20 |

podobné články

Poříční oddíl policie zachránil v Praze tonoucího muže

 
Poříční oddíl pražské městské policie zachránil v sobotu krátce před polednem u Smíchovského přístavu v Praze 5 tonoucího muže.
28.08.2010 13:35 |

podobné články

Ondřej Vetchý: Sparťani jsou prostě všichni, jenom to o sobě ještě nevědí!

 
V pondělí uvidíme na Nově už druhý díl nového seriálu Okresní přebor. Slavoj Houslice je fotbalový oddíl, který hraje regionální soutěž – okresní přebor. Již dlouhá léta členové a hráči oddílu touží, aby se jejich klub probojoval o úroveň výše a zahrál si soutěž vyšší – krajskou. Zda se jim to povede v nové sezóně, o tom je právě nový český seriál, kde nahlédneme do zákulisí průměrného fotbalového oddílu v malé průměrné vesnici s jedním krámem, jednou knihovnou a jednou hospodou. Poznáme, jaké to je vést fotbalový oddíl, spoluprožijeme vítězství, prohry, ale také remízy nejen jejich A-mužstva, ale také osobní vítězství, prohry a remízy postav samotných. Herec Ondřej Vetchý, který se objevuje ve své první seriálové roli jako Jirka Luňák, představuje typ fotbalového fanatika. Spíše podprůměrný hráč se po smrti legendárního trenéra Hnátka ujme osiřelého mužstva a stane se trenérem. Luňák je posedlý fotbalovými trendy a taktikami, které se mužstvu snaží zprostředkovat pomocí tabule a omyvatelných fixek. Fotbal je pro něj vlastně smyslem veškerého bytí… Co o své roli tento výjimečný herec prozradil?
13.09.2010 23:35 |

podobné články

Osobnosti: Ondřej Vetchý (205 článků)

Ódéesák zakládá parlamentní skautský oddíl. Chce napříč spektrem najít kamarády

 
Snahy založit v jedné či druhé komoře Parlamentu to, či ono, se objevují každoročně - někdy více, jindy méně úspěšně. Bylo asi jen otázkou času, kdy se tedy objeví návrh vytvořit z českých politiků skauty a sešikovat je v jednom skautském oddílu. Ten čas přišel - autorem nápadu je senátor Petr Bratský aneb Bráca Čenich (ODS). Jak však ParlamenntímListům,cz prozradil, skautský oddíl politiků funguje už 12 let.
25.04.2014 14:40 |

podobné články

Osobnosti: Petr Bratský (13 článků)

Sebevražedný útok na afghánskou základnu s Čechy: Jeden mrtvý

 
V afghánském Lógaru zaútočil na základnu Shank sebevražedný atentátník. Při atentátu bylo zraněno 34 amerických vojáků a jeden Afghánec zemřel. Na základně působí i český provinční rekonstrukční tým. Všichni jsou v pořádku, pouze jeden z nich byl otřesen tlakovou.
07.08.2012 15:20 |

podobné články

Těhotná Ashley, které »Joker« v kině zastřelil dceru (†6): Potratila miminko! A bude ochrnutá!

 
Masakr v kině v americkém městečku Aurora má třináctou oběť! Mladou maminku Ashley Moserovou (25) připravil šílený střelec James Holmes (24) nejen o šestiletou dcerku Veroniku, ale také o miminko, které nosila pod srdcem. S prostřeleným břichem o život svůj i nenarozeného děťátka bojovala statečně dva týdny, bohužel marně. V sobotu o miminko přišla...
30.07.2012 12:15 |

podobné články

Osobnosti: James Holmes (35 článků)