Článek

Recenze: Scorpions objevili lék proti stárnutí. Za koncert v Praze si zaslouží poklonu

 
Devadesátiminutovému koncertu by sice slušelo pár desítek minut navíc, přesto kapela za svůj poctivě odehraný a energický set zaslouží poklonu.
28.02.2016 10:00 |

podobné články

Podobné články

Jak bojovat proti projevům stárnutí

 
Stárnutí je přirozený proces, který k životu neodmyslitelně patří. Na každém z nás se postupně začnou projevovat léta a zub času, který jednoho dne dostihne nás všechny. Se stárnutím a změnou vašeho vzhledu se tak musíte smířit, i když je to mnohdy bolestivá pravda a především ženy nesou stárnutí velmi nelibě. První vrásky jsou noční můrou mnoha žen. Možná můžeme tvrdit, že každé ženy. Všechny totiž toužíme vypadat skvěle a to co možná nejdéle. Kdyby to šlo, tak bychom si zachovali pevnou pleť bez jediné chybičky až o smrti. Jenže to je nemožné, bohužel. Proto jsme se rozhodli připravit pro vás náš dnešní článek, ve kterém se zaměříme na boj proti stárnutí. Jestliže se ještě nechcete vzdát přírodě, určitě si následující řádky nenechte ujít! Dá se bojovat proti stárnutí? Podle odborníků se délka našeho života neustále prodlužuje, což znamená, že máme poměrně vysokou šanci dožít se vysokého věku. A nebyly bychom to my ženy, kdybychom netoužily pořád vypadat dobře. Určitě vám přijdou vhod naše tipy, jak bojovat se stárnutím, které je sice nevyhnutelné, ale rozhodně to neznamená, že musí být tak viditelné. Jdeme si říci, jak na to? Úprava jídelníčku Na začátek jednu klasiku, o které se mluví nejen ve spojitosti se stárnutím, ale třeba i hubnutím nebo zdravým životním stylem obecně. Ano, máme na mysli váš jídelníček, který má vysoký podíl na tom, jak se vaše tělo cítí a rovněž jak vypadá. Možná se vám to zdá nesmyslné, možná si dokonce říkáte, jak by jídlo mohlo ovlivnit, jak vypadáte. Ale je to tak. Proti stárnutí jsou odborníky doporučované potraviny s vysokým obsahem antioxidantů, takže si do jídelníčku zařaďte hodně ovoce a ještě větší množství zeleniny. Pozor na sluníčko Že je sluníčko nepřítelem kvůli škodlivému záření a možnosti vzniku rakoviny kůže, je dávno známá věc, která vás s největší pravděpodobností... Čtěte více Příspěvek Jak bojovat proti projevům stárnutí pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
21.07.2017 19:35 |

podobné články

Lék proti stárnutí, nebo podvod? Lidé si kupují krev teenagerů

 
Tvrdí, že mají lék proti stárnutí. Americká společnost Ambrosia vyvinula údajně zázračnou směs obsahující krev teenagerů, která má lidem zajistit věčné mládí a dobré zdraví. Léčbu už podstoupilo několik zájemců a výsledky jsou prý očividné, ostatní vědci ale varují, že se jedná o podvrh.
21.08.2017 18:20 |

podobné články

Se Scorpions zpívala celá O2 aréna

 
Legendární německá rocková kapela Scorpions odehrála v pondělí dlouho očekávaný koncert v pražské O2 Aréně. Skupina tak odstartovala turné Get Your Sting And Blackout World Tour 2010/11 v rámci vydání nového alba Sting In The Tail, které je údajně jejich posledním. Známé hity Still Loving You, Wind of Change a Rock Like a Huricane rozezpívaly celé publikum.
16.03.2010 07:15 |

podobné články

Osobnosti: Sting (89 článků)

Legendární kapela Scorpions dorazila do Česka: Limuzína, luxusní hotel a večeře

 
Legenda hardrocku je už v Česku. Letadlo se členy německé skupiny Scorpions přistálo ve středu v podvečer na letišti Václava Havla. Pardubický koncert "Škorpiónů" už se blíží a tisíce fanoušků se nemůžou dočkat.
06.05.2015 21:10 |

podobné články

Osobnosti: Václav Havel (4629 článků)

RECENZE: Scorpions tentokrát unplugged

 
Skupina Scorpions vydává živé dvojalbum MTV Unplugged z koncertu v Aténách, na kterém přehrála své staré skladby v akustických verzích.
03.12.2013 16:00 |

podobné články

RECENZE: Pokojná oslava padesátky Scorpions

 
Evropské turné k padesátému výročí existence zahájila německá hardrocková legenda Scorpions v pátek ve vyprodané pardubické Tipsport areně. V únoru si k narozeninám nadělila osmnácté řadové album Return To Forever, a tak kromě starších hitů zahrála i písničky z něj.
09.05.2015 08:55 |

podobné články

Vědci možná objevili lék na AIDS. HIV pozitivní mají novou naději

 
Izraelští vědci možná objevili lék na AIDS. Novinka prý dokázala zlikvidovat virus u 97 procent krevních vzorků nakažených pacientů během týdne. Gammora, jak se lék jmenuje, je momentálně ve fázi testování. S informací přišel americký server Breitbart a upozornil na ni web Českého rozhlasu. Čeští odborníci jsou ale k oznámení poněkud skeptičtí.
07.11.2016 12:30 |

podobné články

Lék na cukrovku může 'léčit' i stárnutí. Stejně jako transfuze mladé krve

 
Elixír mládí, který by zastavil nebo alespoň zpomalil stárnutí, se lidé snaží nalézt odpradávna. Nejnovější lékařské výzkumy ukazují, že vědci se jeho objevení pomalu ale jistě blíží. Život prodlužuje například lék proti cukrovce metformin a studie potvrdily i to, s čím jsou spojeny upírské legendy - tělu pomáhá transfuze krve mladých dárců.
14.10.2017 16:50 |

podobné články

Scorpions a Tokio Hotel v pondělí zahrají v Praze

 
Dvě slavné německé kapely se v pondělí představí v Praze. V O2 Areně zahrají při svém rozlučkovém turné Scorpions, v Tesla Areně se zase představí Tokio Hotel.
15.03.2010 10:40 |

podobné články

Scorpions si šli v Praze dát kachnu!

 
Populární německá rocková kapela Scorpions, která v Praze zahájila své poslední koncertní turné, se rozhodla, že v metropoli zůstane déle. Rockeři totiž dostali chuť na českou kuchyni.
18.03.2010 05:10 |

podobné články

Tyhle babči se stárnutí nebojí! Podívejte se na 5 žen po sedmdesátce, které propadly kouzlu módy

 
Téměř každý z nás se bojí stárnutí, protože jen myšlenky na něj s sebou nesou negativní představy spojené s nemocemi, osaměním a zranitelností. Pojem "stárnutí":http://www.extra.cz/tema/starnuti se asi víc dotýká žen než mužů, neboť ty mají pokročilý věk spojený se změnami jejich těl a vzhledu, což se jich dotýká mnohem víc než silnějšího pohlaví. Seznamte se se šesti úžasnými ženami, které se snaží změnit pohled na stárnoucí proces a v lecčems bychom se od nich mohli učit.
17.09.2013 14:15 |

podobné články

MPSV bude prezentovat politiku přípravy na stárnutí na půdě OSN

 
Téma stárnutí je na sociálních fórech OSN jedním z nejsledovanějších témat. Ministerstvo zahraničních věcí, prostřednictvím Stálé mise ČR při OSN v New Yorku, požádalo Ministerstvo práce a sociálních jako koordinátora přípravy na stárnutí o spolupráci při přípravě národní akce v rámci 53. zasedání Komise pro sociální rozvoj, která se plánuje na únor 2015. Cílem je zviditelnění České republiky a témat jako je pozitivní stárnutí, podpora participace starších osob ve společnosti a mezigenerační pomoc.
18.01.2015 16:32 |

podobné články

Co podporuje stárnutí a zkracuje život?

 
Britští vědci odhalili další z fyzických mechanismů buněčného stárnutí. Přišli na to, že stárnutí se urychluje a buňka umírá dříve, když se v ní kumuluje enzym karbonická (uhličitanová) anhydráza. Zcela jistě souvisí s procesem stárnutí mitochondrií – energetických továren v buňkách – a předčasnou smrtí buněk či organismů. Otázkou je, zda její potlačování může fungovat jako omlazující proces či elixír mládí.
11.10.2016 16:05 |

podobné články

Rockoví Scorpions končí. V Praze ale ještě zahrají

 
Kapela Scorpions oznámila svým fanouškům konec kariéry. Napsala to v otevřeném dopise na internetu.
24.01.2010 17:10 |

podobné články

Scorpions hráli v Praze. Startují definitivně poslední turné

 
V pražské O2 aréně v pondělí zřejmě naposledy zazněla hudba německé heavymetalové skupiny Scorpions, která oznámila oficiálně konec své kariéry.
15.03.2010 13:00 |

podobné články

Skupina Scorpions je skála v oceánu

 
Legendární německá rocková kapela Scorpions se po loňském květnovém koncertu v Pardubicích vrací do České republiky. V sobotu 27. února se představí v O2 areně v Praze. Propagovat bude své loňské album Return To Forever, dojde však také na skladby, které nezpochybnitelně patří do kroniky světového rocku a mají v ní své neochvějné místo.
25.02.2016 16:30 |

podobné články

Muži vylučují feromony, které u žen zrychlují stárnutí!

 
Vědci z Illinois objevili zajímavý fenomén v živočišné říši. Samci prý díky němu ovládají své družky a řídí nejen jejich reprodukční schopnosti, ale také stárnutí. Vylučují kolem sebe feromony, které startují pohlavní orgány jejich protějšků, ale krom toho také urychlují stárnutí samčího organismu. Jev pozorovaný u mnoha druhů živočichů od červů po myši je vlastní i lidskému druhu.
14.09.2016 14:05 |

podobné články

Kapela Scorpions po čtyřiceti letech končí, světové turné ale platí

 
Německá rocková kapela Scorpions tvrdí, že po více než čtyřiceti letech končí - hudebníci dnes na své internetové stránce oznámili, že jejich nejnovější album i nastávající několikaleté světové turné jsou poslední.
24.01.2010 15:40 |

podobné články

Scorpions končí: Jdeme do důchodu!

 
Velké zklamání zažívají příznivci německé rockové skupiny Scorpions, mezi jejíž hity patří Wind Of Change. Ta se rozhodla, že po 45 letech ukončí svou činnost.
24.01.2010 21:20 |

podobné články