Článek

RECENZE: Sci-fi Interstellar létá ve vesmíru i v čase

 
Název nové sci-fi bratrů Jonathana (scénář) a Christophera (scénář a režie) Nolanových Interstellar znamená v překladu Mezihvězdný a přesně to je prostor, v němž se podstatná část filmu odehrává.
07.11.2014 14:01 |

podobné články

Podobné články

Interstellar a věda: Kde končí 'sci' a začíná fikce

 
Filmy, které se pokoušejí ukotvit své drama v realitě, to nemívají jednoduché. A u sci-fi to platí obzvlášť, protože fyzikální zákony jen tak neodpouští. Jak se ale s balancem mezi realitou a popasoval listopadový hit Interstellar?
10.12.2014 13:25 |

podobné články

Zahrajte si hru podle očekávaného hitu Interstellar

 
Reklamní kampaně chystaných hollywoodských spektáklů obvykle nebývají něčím, co by člověka nějak obohatilo. V případě sci-fi Interstellar od režiséra Christophera Nolana ale kreativci připravili hru, která vás vyšle na průzkum vesmíru.
19.09.2014 20:15 |

podobné články

Osobnosti: Christopher Nolan (54 článků)

RECENZE Interstellar je chrám. Ohromí, ale odpudí chladem

 
Analytická kritika sci-fi Interstellar, která nejnovější snímek Christophera Nolana zasazuje do širších souvislostí jeho filmařsky architektonické tvorby.
07.11.2014 16:06 |

podobné články

Osobnosti: Christopher Nolan (54 článků)

Interstellar uchvátí obrazem, ale Nolan zapomněl bavit

 
Jak si vede očekávaná sci-fi Interstellar od Christophera Nolana v prvních recenzích ve světových médiích?
04.11.2014 08:45 |

podobné články

Osobnosti: Christopher Nolan (54 článků)

ŽEBŘÍČEK: Sci-fi Interstellar v čele

 
Hollywoodský velkofilm Interstellar režiséra Christophera Nolana se drží na první příčce žebříčku návštěvnosti domácích kin. Za poslední víkend nalákal 41 109 diváků.
18.11.2014 15:56 |

podobné články

Osobnosti: Christopher Nolan (54 článků)

Nová DVD: Jimi: Hvězda stoupá vzhůru, Interview a Interstellar

 
Příběh hudebníka Jimiho Hendirxe nabízí film Jimi: Hvězda stoupá vzhůru. Akční komedie Interview dá nahlédnout do světa televizních pořadů i záměrů CIA. Režisér filmů Počátek nebo trilogie Temný rytíř natočil sci-fi Interstellar.
31.03.2015 07:05 |

podobné články

VIDEO Interstellar se loučí s naší galaxií. Míří do IMAXů

 
Christopher Nolan nezklamal. Jeho Interstellar bude následovat Temného rytíře do IMAXu na sedmdesátimilimetrových kopiích.
03.10.2014 09:40 |

podobné články

Osobnosti: Christopher Nolan (54 článků)

VIDEO Interstellar se loučí s naší galaxií. Míří do IMAXů

 
Christopher Nolan nezklamal. Jeho Interstellar bude následovat Temného rytíře do IMAXu na sedmdesátimilimetrových kopiích.
03.10.2014 09:45 |

podobné články

Osobnosti: Christopher Nolan (54 článků)

Soutěžte s Nedělním Bleskem o 20x ceny k filmu Interstellar

 
Vyhrajte Blue-Ray, DVD a další ceny k filmu Interstellar!
29.03.2015 05:05 |

podobné články

McConaughey a Hathawayová na nesplnitelné misi ve vesmíru

 
Americká akční sci-fi Interstellar vstoupí do kin 6. listopadu. Matthew McConaughey a Anne Hathawayová se v traileru vydávají na téměř nesplnitelnou misi až za hranice galaxie.
23.10.2014 16:10 |

podobné články

S Christopherem Nolanem do vesmíru

 
K očekávaným hitům posledního čtvrtletí se řadí čtvrteční premiéra velkofilmu Christophera Nolana Interstellar. Tvůrce Mementa, Temného rytíře či Počátku se v něm vydává do blízké budoucnosti na Zemi i ve vesmíru.
06.11.2014 15:50 |

podobné články

Osobnosti: Christopher Nolan (54 článků)

Recenze: Let 305 vás přenese v čase. A rozhodně je výzvou i pro (ne)fanoušky žánru sci-fi

 
Nastupte na Let 305 a nechte se unést v čase na stránkách knihy, jejíž děj je schopný strhnout i ty, kdo nejsou skalními příznivci sci-fi. A. G. Riddle po úspěšné trilogii Tajemství původu zamířil dál.
23.05.2016 14:20 |

podobné články

Vesmírná odysea nebo Star Wars? Vybíráme desítku nejlepších sci-fi filmů

 
Sci-fi (Science Fiction) je vědeckofantastický žánr vymezený výskytem spekulativních technologií a přírodních jevů anebo dosud neznámých forem života. Děj se většinou odehrává v budoucnosti, ve vesmíru nebo alternativní historii. Dnes jsme pro vás připravili desítku těch nejlepších sci-fi snímků historie.
01.04.2016 10:30 |

podobné články

Vyšel soubor českých sci-fi autorů Vládcové vesmíru

 
Ivan Adamovič, editor a kritik zabývající se především literární sci-fi, nabídl první svazek jedinečné antologie nazvané Vládcové vesmíru. Dvacet prozaických textů, povídek, fejetonů mapujících fantazii českých spisovatelů od Svatopluka Čecha (1846–1908) po Jana Weisse (1882–1972).
13.07.2010 14:05 |

podobné články

Osobnosti: Jan Weiss (7 článků)

Clooney a Bullocková uvízli ve vesmíru ve sci-fi Gravitace

 
Hollywoodští herci George Clooney a Sandra Bullocková uvízli ve vesmíru a ztratili spojení s lidmi. Ve velkorozpočtové sci-fi Gravitace se proto museli vydat na cestu hluboko do kosmu v režii Alfonsa Cuaróna. Film má v českých kinech premiéru v říjnu.
30.07.2013 14:35 |

podobné články

Osobnosti: Sandra Bullock (265 článků) , George Clooney (731 článků)

Blíží se doba hvězdných válek? Amerika se chystá na boj ve vesmíru

 
Třetí světová válka, kde se boje odehrávají převážně ve vesmíru? To není nejnovější sci-fi z dílny Stevena Spielberga, ale pravděpodobně reálná budoucnost. Alespoň podle americké armády, která se na tuto možnost války pečlivě připravuje. Velitelství určené pro akce ve vesmíru jede na plný plyn a má už 38 tisíc zaměstnanců.
05.12.2016 05:55 |

podobné články

Osobnosti: Steven Spielberg (139 článků)

Justin Bieber poletí do vesmíru, za letenku dal miliony

 
Idol teenagerů Justin Bieber se připojí k hvězdám jako Leonardo DiCaprio nebo Ashton Kutcher, kteří si zaplatili letenku do vesmíru se společností Virgin Galactic. Na svém twitterovém účtu to oznámil majitel kosmické cestovky Richard Branson. Další články k tématu: Turistická vesmírná loď SpaceShipTwo poprvé zažehla raketové motory Letenku za miliony korun si koupilo už 500 zájemců o let do vesmíru Pamela z kultovního seriálu Dallas poletí do vesmíru
07.06.2013 12:50 |

podobné články

Osobnosti: Ashton Kutcher (436 článků) , Richard Branson (93 článků) , Justin Bieber (1345 článků)

Halo 4 – nejlepší sci-fi střílečka široko daleko v celém vesmíru

 
(Recenze) Halo 4 je tím, čím byl film Expendables – Postradatelní pro Sylvestra Stalloneho a jeho bandu postarších kreatinových svalovců. Je restartem legendy, která (byť ne podle prodejů) kvalitou vyhasínala. Halo 4 je perfektní sci-fi střílečka, jež ničím nezklamala a vynáší celou sérii opět na špičku žánru.
15.11.2012 10:20 |

podobné články

3 věci, které vašemu vzhledu zbytečne přidávají léta

 
Ačkoli se snažíte líčit podle nejnovějších trendů, působíte unaveným dojmem a co víc – vaše okolí vám hádá více let, nežli kolik vám ve skutečnosti je. Ptáte se sama sebe, kde je chyba a co děláte špatně, že i přes veškerou snahu působíte starší, což žádná žena nechce. Možná chybujete v líčení a sázíte na prvky, které vám zbytečně přidávají léta – a v tom bude zakopaný pes. Líčení k ženám neodmyslitelně patří. Make-up nám umožňuje zamaskovat nedostatky a dodat si sebevědomí. Každá z nás chce být krásná a na své okolí působit přitažlivě. Jenže ne vždy se nám to daří. Proč? Někdy zkrátka děláme chybičky, které nám přidávají léta a jsou tak viníkem toho, že na naše okolí působíme starší. A to přece nechceme, ne? Chyby v líčení, které vám přidávají léta Líčíte se? A líčíte se správně? Možná sledujete nejnovější trendy v líčení, se kterými se snažíte udržet krok. Mnohdy si myslíme, že jsou dané prvky a fígle pro nás ty pravé, ale ne vždy je tomu tak. Nemusíte se přestat líčit, jestliže vám make-up pomáhá cítit se lépe a přitažlivěji, pak si jen dejte pozor na přešlapy, které vám přidávají léta a to úplně zbytečně. Postačí, pokud se širokým obloukem vyhnete následujícím třem prohřeškům. Umíte kouzlit s řasenkou? První chybou v líčení, o které se v dnešním článku zmíníme, je řasenka – spíše její špatné použití. Ne všem ženám příroda do vínku nadělila krásné a husté řasy, které by nepotřebovaly zvýraznit, není se proto čemu divit, že drtivá většina z nás zkrátka po řasence sáhnout musí. Jenže pokud si s řasenkou pohrajete špatně, pak si uškodíte. A v čem je tedy chyba? Pokud si řasenku nanesete na dolní řasy – tady platí, že méně je více. Nepřehánějte to, jinak se dolní řasy slepí a váš pohled bude... Čtěte více Příspěvek 3 věci, které vašemu vzhledu zbytečne přidávají léta pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
08.01.2017 08:45 |

podobné články