Článek

RECENZE Šantaramu: Dechberoucí příběh zločince, kterého budete milovat

 
Sedm set padesát stran, při jejichž čtení se ale nebudete nudit ani vteřinu. Autobiografický román australského spisovatele Gregoryho Davida Robertse, který utekl z australského vězení do bombajského slumu, je strhujícím čtením plným emocí, napětí a moudrosti.
25.01.2016 20:00 |

podobné články

Osobnosti: David Roberts (1 článek)
Podobné články

90 % lidí se miluje na těchto místech: Vyzkoušeli jste je i vy?

 
Sex je asi obecně nejvíce probírané téma, které lidi zajímá. Stále se probírá jak se milovat, s kým se milovat atd. My se dnes podíváme na to, kde se milovat. Tedy lépe řečeno, kde se milujete. Přestože vám tato místa můžou připadat prazvláštní, jsou prostě oblíbená. Ne nadarmo se na nich miluje až 90 % párů.
13.07.2016 22:05 |

podobné články

Proč si zamilovat crossbody kabelku?

 
V horkých letních měsících můžeme na ulicích často vídat crossbody kabelku, která je pro tohle období více než ideální. Jestliže alespoň jeden kousek vlastníte, pak určitě moc dobře víte, o čem mluvíme. Jestliže ještě ani jednu crossbody kabelku nemáte, přečtěte si dnešní článek, ve kterém vás přesvědčíme o tom, že její koupě vůbec není špatný nápad! Kabelky zvané crossbody poznáte jednoduše: nosí se křížem přes tělo. Právě tohle jejich pohodlné a praktické nošení je hlavním poznávacím znamením. Pojďme si tedy společně říci, proč si tuhle kabelku okamžitě zamilujete! 3 důvody, pro které budete crossbody kabelku milovat Kabelky k ženám neodmyslitelně patří. Nosíme je všude, ať už je to do práce, na rande, bereme si je s sebou i do divadla, na ples nebo na nákupy. K dostání je jich tolik, že je pro nás kolikrát opravdu obtížné vybrat mezi nimi favorita, když bychom si nejradši koupili ještě další tři. Minimálně! V dnešním článku se zaměříme na crossbody kabelky, kdy si společně představíme jejich výhody a hlavně si řekneme důvody, pro které je budete milovat! Jsou praktické! Crossbody kabelky se nosí křížem přes tělo, což jsme zmínili již v úvodu dnešního článku. Právě tohle jejich praktické nošení je jejich největším plusem, protože vás neomezují v tom, abyste je drželi v ruce nebo měli zavěšené na předloktí. Ruce tak máte volné a můžete je používat například k tomu, abyste se mohli přehrabovat ve stojanech s oblečením. Co vy na to? Jsou univerzální! Další nespornou výhodou crossbody kabelek je jejich univerzálnost. Dříve se tradovala myšlenka, že jsou vhodné maximálně pro volný čas, což ale vůbec není pravda. Na trhu je jich v současné době tolik, že si můžete vzhled kabelky přizpůsobit tomu, kam si ji chcete vzít. Liší se nejen designem, ale i velikostí. Crossbody kabelku si tak můžete vzít kamkoli. Jsou přizpůsobivé!... Čtěte více Příspěvek Proč si zamilovat crossbody kabelku? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
29.07.2017 07:45 |

podobné články

Na čem budete spát a milovat se za 30 let? Ochutnejte blízkou budoucnost už dnes!

 
Ložnice brzy čeká revoluce, po které v nich bude všechno vypadat úplně jinak. Nahlédněte pod pokličku budoucnosti a podívejte se, na čem budou spát a milovat se vaše děti a vnoučata. Mají se na co těšit. A vy také, protože tyhle senzační postele má jako první ve své nabídce už teď e-shop MT-nábytek.cz. Navíc je v něm pořídíte za překvapivě nízké startovní ceny.
02.02.2015 09:05 |

podobné články

Recenze: Dechberoucí dokument Příběh lesa sráží ekologická agitka a komentář Tomáše Hanáka

 
Jacques Perrin a Jacques Cluzaud natáčeli čtyři roky na desítkách lokací po celé Evropě dokument Příběh lesa.
15.04.2016 08:00 |

podobné články

Osobnosti: Jacques Perrin (3 články) , Tomáš Hanák (120 článků)

Film Jíst, meditovat, milovat: Pravdivý příběh s Pretty woman v hlavní roli

 
S nadcházejícím podzimem a úbytkem slunečních paprsků se vám kazí i nálada? Jděte si ji vylepšit do kina! Již 14. října totiž proběhne česká premiéra snímku Jíst, meditovat, milovat, který je tou nejlepší oddychovkou babího léta.
11.10.2010 15:00 |

podobné články

Dechberoucí pohled do chřtánu kouřící sopky

 
Mexické úřady zveřejnily úterní záznam přeletu helikoptéry nad popel chrlící sopkou Popocatépetl. Dechberoucí záběry byly pořízeny za jasného dne a zachycují popel stoupající z kráteru až do výšky 1500 metrů.
28.06.2013 08:35 |

podobné články

Dechberoucí detektivka pokračuje, Džambulka prosí Rychtáře: Vysvoboď mě!

 
Dechberoucí detektivka a zvrácená lovestory pokračuje! Iveta Bartošová je stále v Itálii se svým samozvaným ochráncem Zdeňkem Macurou, který prchá před jejím (ex)přítelem Josefem Rychtářem. Má strach, že ho zbije, a proto hledá veřejné místo, kde by mu Džambulku předal.
10.07.2013 22:00 |

podobné články

Osobnosti: Iveta Bartošová (6640 článků)

DECHBEROUCÍ VIDEO: Trojrozměrná projekce vám vyrazí dech

 
Tak takhle to vypadá, když se spojí robotické paže a digitální umění zvané videomapping s trojrozměrnou grafikou. Výsledkem je dechberoucí video, které dokáže naprosto ošálit váš zrak natolik, že uvěříte, že to skutečné.
27.09.2013 21:25 |

podobné články

DECHBEROUCÍ GALERIE: Světová města z ptačí perspektivy!

 
Podívejte se na úžasné fotografie světových měst, která byla vyfocena z ptačí perspektivy. Fotografie byly pořízeny v průběhu tří let po celém světě a jsou doslova dechberoucí. To musíte vidět!
20.12.2013 21:17 |

podobné články

Komentář: Dechberoucí zpráva. Mareš a Faltýnová opět spolu! Proč tentokrát Petře nenaložíme?

 
Mám od šéfredaktora eXtra.cz Pavla Novotného zakázané dvě věci. Používat v titulcích slovo dechberoucí a od určité doby se jakkoliv vyjadřovat k osobě Leoše Mareše. Z toho logicky vyplývá, že si musíme povědět něco o DECHBEROUCÍM návratu Leoše k Petře.
27.03.2015 18:11 |

podobné články

Osobnosti: Leoš Mareš (2859 článků) , Pavel Novotný (485 článků) , Petra Faltýnová (698 článků)

Hledáte své povolání snů? V Belgii otevřeli školu pro majordomy, neuvěříte, jaký povedete život a budete mít plat!

 
Bude vás to stát čtyři týdny vašeho času a 180 tisíc korun. A budete muset kvůli tomu zajet až do Belgie. Ovšem za svoje vydané peníze a úspěšné "absolvování kurzu":http://www.extra.cz/tema/skola pro majordomy si pak budete už jenom pískat, nejenže budete žít v luxusu, ale finančně na tom budete líp, než se vám kdy snilo.
30.09.2013 19:00 |

podobné články

Myslete na vybavení své ložnice ještě před svatbou, vyplatí se to!

 
Nadcházející červnové období využívá mnoho snoubenců k uzavření sňatku. Patříte-li mezi ně, zamyslete se, co vám ještě chybí – prstýnky, šaty, oblek, hostina… A co domácnost? Budete-li se po svatbě stěhovat do nového bytu či domu, vybavte alespoň některý z pokojů už teď! Poradíme vám, na co se zaměřit. Romantiku můžete zažít i doma Srdce domácnosti tvoří kuchyň. V ní se odehrává to nejdůležitější z celého dne – příprava a konzumace jídla, povídání, sdílení zážitků, řešení problémů, odpočinek u šálku kávy nebo čaje. Zařízení kuchyně ovšem vyžaduje vyšší finanční částku, proto se vyplatí vyčkat, jaké svatební dary dostanete. Třeba mezi nimi najdete vysněného robota, utěrky, nádobí nebo hrnce. Co ovšem nepočká je ložnice. Tu možná budete potřebovat už ve svatební den. Proč byste měli zbytečně utrácet za nocleh v hotelu, když romantickou svatební noc můžete zažít již „ve svém“.  Zařiďte si tedy ložnici ještě před svatbou – jednak ji hned využijete, a jednak budete mít o jednu starost méně! Jak účelně a prakticky zařídit ložnici pro novomanžele Soustřeďte se na postel a její vybavení, to je z celé ložnice nejdůležitější. Předpokládáme, že si postel budete kupovat na několik let, proto ji vybírejte z kvalitního masivního dřeva – to vydrží nejdéle. V dnešní době si můžete vybrat z mnoha moderních i tradičních designů. Při výběru matrace si nechte poradit od odborníků. Nejdříve si v klidu domova udělejte „předvýběr“ pomocí on-line konfigurátora. Po zadání základních parametrů jako je vaše výška, hmotnost, oblíbená tuhost, typ postavy a podklad získáte přehled matrací, které by vám měly vyhovovat. Pak s tímto seznamem navštivte některou ze specializovaných prodejen matrací a postelových doplňků. Tam si matraci budete moci přímo vyzkoušet a objednat. Náš tip: Určitě se vám budou hodit partnerské matrace – jednotlivé strany mají rozdílné tuhosti, které si nastavíte pouhým otočením matrace. Oba si tak vyberete... Čtěte více Příspěvek Myslete na vybavení své ložnice ještě před svatbou, vyplatí se to! pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
27.05.2016 03:35 |

podobné články

Recenze: Představujeme psychopatického vraha, kterého budete milovat

 
Joe je takový běžný knihkupec. Až na to, že běžného na něm vůbec nic není. Ve sklepě obchodu má klec, ve které už držel několik lidí, kteří nakonec neskončili moc dobře. A nejen oni – teď se ale vypravuje do Los Angeles, aby se pomstil. Nachází ovšem něco jiného – lásku. A taky pár nových obětí...
13.03.2016 15:15 |

podobné články

Far Cry 3 je ohromující střílečka v otevřeném světě, která z vás udělá opravdového krále džungle

 
(Recenze) Obrovský tropický ostrov k prozkoumání, desítky zbraní k použití, nápaditá vozidla, dechberoucí příběh s nezapomenutelnými postavami, to vše je Far Cry 3, pokračovatel známé série stříleček. Pokud danému žánru holdujete, může být tento titul klidně vaším videoherním dobrodružstvím života.
25.01.2013 14:20 |

podobné články

Premiéry – Machete, Jíst, meditovat, milovat i Legenda o sovích strážcích

 
Tento týden přichází do kin béčková akční podívaná Roberta Rodrigueze Machete, romantický návrat Julie Robertsové Jíst, meditovat, milovat, animovaná fantasy Legenda o sovích strážcích, neobvyklá teenagerská komedie Scott Pilgrim proti zbytku světa a horor Rejkjavík.
14.10.2010 05:15 |

podobné články

Osobnosti: Julia Roberts (243 článků) , Robert Rodriguez (18 článků) , Julie Roberts (125 článků)

Autorka trháku Jíst, meditovat, milovat: Děti nechci a vaří za mě manžel!

 
Knihu Jíst, meditovat, milovat autorky Elizabeth Gilbert (41) už si koupilo osm milionů lidí. Dílo, které Liz sepsala o vlastní životní pouti po těžkém rozvodu, bylo přeloženo do čtyřiceti jazyků. Kniha už byla zfilmována, v hlavní roli se představila známá herečka Julia Roberts. Česká premiéra snímku proběhla 14. října. Autorka bestselleru v Hamburku poskytla exkluzivní rozhovor německému deníku Bild.
25.10.2010 21:20 |

podobné články

Osobnosti: Julia Roberts (243 článků) , Julia Gilbert (1 článek)

Nejtlustší muž světa zhubl na 234 kg. A chce milovat!

 
Neztratil chuť milovat a to ho zachránilo.
05.01.2011 15:20 |

podobné články

Nová DVD - Scott Pilgrim proti zbytku světa i Jíst, meditovat, milovat

 
Filmové DVD novinky tohoto týdne nám přinášejí nadupanou komiksovou adaptaci Scott Pilgrim proti zbytku světa. Romanticky založené diváky ale bude spíš zajímat film s Julií Robertsovou Jíst, meditovat, milovat.
08.02.2011 05:35 |

podobné články

Osobnosti: Julie Roberts (125 článků)

Marc Anthony poprvé o rozvodu: Jennifer budu vždy milovat

 
Marc Anthony (42) promluvil poprvé po rozchodu s Jennifer Lopez (42) v médiích. "Budu ji vždy milovat," svěřil se v ranní show pro jednu americkou televizi.
02.09.2011 12:30 |

podobné články

Osobnosti: Jennifer Lopez (720 článků) , Marc Anthony (46 článků)