Článek

Recenze: Režijní debut Vojty Kotka učí užít si znásilnění a řešit traumata sebevraždou

 
Vojtěch Kotek a Petr Kolečko přinášejí trestuhodně špatně napsanou a zrežírovanou komedii, jež má řešit lidská traumata.
22.12.2015 10:00 |

podobné články

Osobnosti: Vojtěch Kotek (271 článků) , Petr Kolečko (11 článků)
Podobné články

Tajemství Ladislava Smoljaka (†78): Nesnášel tátu Vojty Kotka

 
Ladislav Smoljak (†78) by dnes oslavil 85. narozeniny. V upřímném dopise z roku 2003 se netajil tím, že nemá rád otce Vojty Kotka. Co mu udělal?
09.12.2016 19:50 |

podobné články

Osobnosti: Vojtěch Kotek (271 článků) , Ladislav Smoljak (116 článků)

Marek Taclík skončil v Kriminálce Anděl a přestupuje ke konkurenci: Poprvé promluvil i o své nové lásce

 
Herec Marek Taclík  (42) přijel do Karlových Varů na festival s novou přítelkyní a také zde má několik pracovních povinností. Představoval hned dva filmy, v nichž hraje - Padesátku, režijní debut Vojty Kotka  (27) , a Ztraceni v Mnichově režiséra Petra Zelenky.
09.07.2015 05:30 |

podobné články

Osobnosti: Vojtěch Kotek (271 článků) , Marek Taclík (116 článků) , Petr Marek (140 článků)

Jiří Schmitzer v obklopení žen: Na premiéru ho doprovodila manželka i krásná dcera

 
Včera měl premiéru režijní debut Vojty Kotka  (27) , film Padesátka, na němž nemohli chybět jeho hlavní představitelé. Ty v několika případech doprovodilo i početné příbuzenstvo. Nejvíc fanoušků z řad rodiny dorazilo za Jakubem Prachařem  (32) - manželka Agáta, sestra Mariana, máma Dana, její partner Ondřej Zajíc i Jakubův tchán Jiří Hanych, ale překvapením večera byl doprovod Jiřího Schmitzera (66).
18.12.2015 21:00 |

podobné články

Osobnosti: Vojtěch Kotek (271 článků) , Jiří Schmitzer (65 článků) , Jakub Prachař (700 článků) , Ondřej Zajíc (14 článků) , Jiří Vojta (78 článků) , Jiří Vojta (78 článků)

Filmové premiéry: Padesátka, Zbrusu Nový zákon a další

 
Na Štědrý den jde do kin režijní debut Vojty Kotka Padesátka s Ondřejem Pavelkou v roli svérázného horala a běžkaře. Že Bůh existuje a žije v Bruselu, tvrdí komedie Zbrusu nový zákon. Žabák Ribbit je hrdina malajsijského animovaného filmu. O přátelství chlapce a orla vypráví rakouské drama Králové hor.
24.12.2015 07:10 |

podobné články

Osobnosti: Vojtěch Kotek (271 článků) , Ondřej Pavelka (43 článků)

Angelinin režijní debut se bude jmenovat V zemi krve a medu

 
Režijní debut herečky Angeliny Jolie půjde do kin už letos v prosinci. Snímek odehrávající se v Bosně a Hercegovině devadesátých let dostal už i finální podobu názvu. Anglicky zní In The Land of Blood and Honey a v češtině znamená V zemi krve a medu.
16.05.2011 18:30 |

podobné články

Osobnosti: Angelina Jolie (1867 článků)

Jiří Mádl začíná točit svůj režijní debut Pojedeme k moři

 
Jiří Mádl začal v Českých Budějovicích natáčet podle vlastního scénáře svůj režijní filmový debut nazvaný Pojedeme k moři. Dnes to sdělila Mária Dufková z produkční společnosti Bio Illusion Miloslava Šmídmajera. 
09.07.2013 12:20 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Mádl (353 článků) , Miloslav Šmídmajer (19 článků)

Dračice Chýlková: V podvazcích sváděla zajíčka Kotka!

 
Vyzývavé pohledy, smyslné povalování v saténové košilce po stole a žhavé polibky. Takhle vypadá milostná scéna Ivany Chýlkové (46) a Vojty Kotka (23) v novém snímku Alice Nellis Perfect Days.
02.11.2011 11:00 |

podobné články

Osobnosti: Vojtěch Kotek (271 článků) , Ivana Chýlková (263 článků) , Alice Nellis (104 článků)

Kníratého tanečníka vyměnila za Vojtu Kotka: Jak to s ním vítězce StarDance seklo?

 
Vítězka StarDance si vyzkoušela novou profesi. Herečka a bloggerka Marie Doležalová  (29) po boku herce a režiséra Vojty Kotka  (28) moderovala svůj první přímý televizní přenos. A společně jim to nejen slušelo, ale také si na pódiu při předávání Cen české kritiky skvěle sedli.
25.01.2016 06:00 |

podobné články

Osobnosti: Vojtěch Kotek (271 článků) , Marie Doležalová (178 článků)

Jakub Prachař a spol. už s Vojtou Dykem nevystoupí: Kapela Nightwork se nedá znovu dohromady ani za všechny prachy světa

 
Když jsme se přišli podívat na nový klip natočený k filmu Padesátka režiséra Vojty Kotka  (27) , informace k němu byly trošku nepřesné. Kvůli filmu se totiž měla dát opět dohromady rozpadlá kapela Nigthwork, tedy kromě Vojty Dy  (30) ka  (30) . Jak to doopravdy je, nám vysvětlil herec a člen skupiny Jakub Prachař  (32) .
09.12.2015 16:25 |

podobné články

Osobnosti: Vojtěch Kotek (271 článků) , Jakub Prachař (700 článků) , Vojtěch Dyk (664 článků)

Nečekané přiznání Vojty Kotka: Víme, čeho se bojí!

 
Herec a režisér Vojta Kotek (28) a jeho tým byli první českou skupinou soutěžící v Pevnosti Boyard. Tam si každý člověk sáhne na dno a vyjdou najevo jeho největší obavy. Jinak tomu nebylo ani u Vojty. Čeho se nejvíc bojí on?
21.08.2016 12:15 |

podobné články

Osobnosti: Vojtěch Kotek (271 článků)

Nečekané přiznání Vojty Kotka: Víme, čeho se bojí!

 
Herec a režisér Vojta Kotek (28) a jeho tým byli první českou skupinou soutěžící v Pevnosti Boyard. Tam si každý člověk sáhne na dno a vyjdou najevo jeho největší obavy. Jinak tomu nebylo ani u Vojty. Čeho se nejvíc bojí on?
26.08.2016 15:40 |

podobné články

Osobnosti: Vojtěch Kotek (271 článků)

RECENZE: Mádlův režijní debut neurazí

 
Jiří Mádl si splnil svůj sen a poprvé režíroval film. Bývalá teenagerská hvězdička míří výše, debut Pojedeme k moři je i přes některé neobratnosti posunem směrem nahoru.
03.04.2014 17:10 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Mádl (353 článků)

Oslavil šedesátiny, ale pořád je na mladší: U Ondřeje Pavelky ženy jeho věku šanci nemají

 
Režisérský debut Vojty Kotka  (27) , filmová komedie Padesátka, už přichází do kin. Jednu z hlavních rolí si v něm zahrál Ondřej Pavelka, jehož mladší podobu ztvárňuje právě režisér. Ve filmu je otcem Jakuba Prachaře  (32) , který místo toho, aby, jak si jeho otec vysnil, uběhl na běžkách Jizerskou padesátku, upřednostňuje jiné padesátky. Obšťastňuje totiž starší ženy.
17.12.2015 14:05 |

podobné články

Osobnosti: Vojtěch Kotek (271 článků) , Ondřej Pavelka (43 článků) , Jakub Prachař (700 článků)

Nemocně vypadající Schmitzer promluvil: Co ho přinutilo vyjít mezi lidi! A o penězích...

 
V kinech se za pár dní představí nový filmový debut Vojty Kotka Padesátka, který je hvězdně obsazen. Jedním z herců je Jiří Schmitzer, který prozradil, kdo ho k natáčení přemluvil, a jak se vůbec momentálně má.
19.12.2015 06:00 |

podobné články

Osobnosti: Vojtěch Kotek (271 článků) , Jiří Schmitzer (65 článků) , Jiří Vojta (78 článků) , Jiří Vojta (78 článků)

Mádl dostal v Rusku ocenění za svůj filmový debut

 
Po třech oceněních na festivalech Finále Plzeň a MFF ve Zlíně si přivezl Jiří Mádl za svůj režijní debut Pojedeme k moři i první zahraniční cenu, a to z ruské Vologdy. Konkrétně tam na přehlídce debutujících filmařů Voices získal Cenu filmového studia Maxima Gorkého za nejlepší rodinný film, oznámila Mária Dufková ze společnosti Bio Illusion. Podle ní uvedl Mádl v Rusku svůj snímek osobně.
10.07.2014 16:20 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Mádl (353 článků)

Premiéra Všiváků? Snahu o dobré mravy atakoval nevkus vidláků!

 
Režijní debut Romana Kašparovského jménem Všiváci si premiéru odbyl na přehlídce Czech That Film v USA a prý vzbudil ve dvaceti amerických městech, včetně N.Y, velký ohlas diváků. . Bohužel recenze českých kritiků, komentáře publika příliš nadšené nejsou a slavnostní uvedení snímku v Praze mělo k lesku Hollywoodu rovněž daleko.
23.06.2014 05:55 |

podobné články

Osobnosti: Roman Kašparovský (11 článků)

RECENZE: Krobot, Trojan, Vilhelmová a suché hlášky v Díře u Hanušovic

 
Filmový režijní debut Miroslava Krobota Díra u Hanušovic odehrávající se na venkově v Jeseníkách vyvolával na karlovarském festivalu velká očekávání.
08.07.2014 16:00 |

podobné články

Osobnosti: Miroslav Krobot (100 článků)

RECENZE: Lovci a oběti přinášejí návod k (ne)použití

 
Nový český film Lovci a oběti, který právě vstoupil do kin, natočil jako svůj režijní debut Marcus Benois Tran. Vložil do něj spoustu poctivého úsilí jednak diváky bavit, jednak sdělit něco podstatného o tom, „co může potkat i vás“, ale uspěl jen částečně.
27.03.2015 12:36 |

podobné články

Osobnosti: Marcus Tran (146 článků)

Producent Melounek (†53): Ukradli mi Kotka s Mádlem

 
Nebylo mnoho věcí, které by producent Pavel Melounek (†53) nepřešel mávnutím ruky. Jedna se ale našla. Až do své náhlé smrti nezapomněl na to, jak mu režisér Karel Janák (39) ukradl jeho objev – hereckou dvojici Vojtu Kotka (22) a Jiřího Mádla (23). Ty proslavil ve svém nejúspěšnějším filmu Snowboarďáci.
04.09.2010 05:30 |

podobné články

Osobnosti: Vojtěch Kotek (271 článků) , Jiří Mádl (353 článků) , Karel Janák (50 článků) , Pavel Melounek (13 článků) , Pavel Janák (7 článků) , Jiří Vojta (78 článků) , Jiří Vojta (78 článků) , Pavel Janák (7 článků)