Článek

Recenze: Režijní debut Vojty Kotka učí užít si znásilnění a řešit traumata sebevraždou

 
Vojtěch Kotek a Petr Kolečko přinášejí trestuhodně špatně napsanou a zrežírovanou komedii, jež má řešit lidská traumata.
22.12.2015 10:00 |

podobné články

Osobnosti: Vojtěch Kotek (289 článků) , Petr Kolečko (15 článků)
Podobné články

Tajemství Ladislava Smoljaka (†78): Nesnášel tátu Vojty Kotka

 
Ladislav Smoljak (†78) by dnes oslavil 85. narozeniny. V upřímném dopise z roku 2003 se netajil tím, že nemá rád otce Vojty Kotka. Co mu udělal?
09.12.2016 19:50 |

podobné články

Osobnosti: Vojtěch Kotek (289 článků) , Ladislav Smoljak (117 článků)

Marek Taclík skončil v Kriminálce Anděl a přestupuje ke konkurenci: Poprvé promluvil i o své nové lásce

 
Herec Marek Taclík  (42) přijel do Karlových Varů na festival s novou přítelkyní a také zde má několik pracovních povinností. Představoval hned dva filmy, v nichž hraje - Padesátku, režijní debut Vojty Kotka  (27) , a Ztraceni v Mnichově režiséra Petra Zelenky.
09.07.2015 05:30 |

podobné články

Osobnosti: Vojtěch Kotek (289 článků) , Marek Taclík (139 článků) , Petr Marek (149 článků)

Jiří Schmitzer v obklopení žen: Na premiéru ho doprovodila manželka i krásná dcera

 
Včera měl premiéru režijní debut Vojty Kotka  (27) , film Padesátka, na němž nemohli chybět jeho hlavní představitelé. Ty v několika případech doprovodilo i početné příbuzenstvo. Nejvíc fanoušků z řad rodiny dorazilo za Jakubem Prachařem  (32) - manželka Agáta, sestra Mariana, máma Dana, její partner Ondřej Zajíc i Jakubův tchán Jiří Hanych, ale překvapením večera byl doprovod Jiřího Schmitzera (66).
18.12.2015 21:00 |

podobné články

Osobnosti: Vojtěch Kotek (289 článků) , Jiří Schmitzer (67 článků) , Jakub Prachař (844 článků) , Ondřej Zajíc (14 článků) , Jiří Vojta (84 článků) , Jiří Vojta (84 článků)

Filmové premiéry: Padesátka, Zbrusu Nový zákon a další

 
Na Štědrý den jde do kin režijní debut Vojty Kotka Padesátka s Ondřejem Pavelkou v roli svérázného horala a běžkaře. Že Bůh existuje a žije v Bruselu, tvrdí komedie Zbrusu nový zákon. Žabák Ribbit je hrdina malajsijského animovaného filmu. O přátelství chlapce a orla vypráví rakouské drama Králové hor.
24.12.2015 07:10 |

podobné články

Osobnosti: Vojtěch Kotek (289 článků) , Ondřej Pavelka (45 článků)

Angelinin režijní debut se bude jmenovat V zemi krve a medu

 
Režijní debut herečky Angeliny Jolie půjde do kin už letos v prosinci. Snímek odehrávající se v Bosně a Hercegovině devadesátých let dostal už i finální podobu názvu. Anglicky zní In The Land of Blood and Honey a v češtině znamená V zemi krve a medu.
16.05.2011 18:30 |

podobné články

Osobnosti: Angelina Jolie (1963 článků)

Jiří Mádl začíná točit svůj režijní debut Pojedeme k moři

 
Jiří Mádl začal v Českých Budějovicích natáčet podle vlastního scénáře svůj režijní filmový debut nazvaný Pojedeme k moři. Dnes to sdělila Mária Dufková z produkční společnosti Bio Illusion Miloslava Šmídmajera. 
09.07.2013 12:20 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Mádl (369 článků) , Miloslav Šmídmajer (19 článků)

Dračice Chýlková: V podvazcích sváděla zajíčka Kotka!

 
Vyzývavé pohledy, smyslné povalování v saténové košilce po stole a žhavé polibky. Takhle vypadá milostná scéna Ivany Chýlkové (46) a Vojty Kotka (23) v novém snímku Alice Nellis Perfect Days.
02.11.2011 11:00 |

podobné články

Osobnosti: Vojtěch Kotek (289 článků) , Ivana Chýlková (275 článků) , Alice Nellis (106 článků)

Kníratého tanečníka vyměnila za Vojtu Kotka: Jak to s ním vítězce StarDance seklo?

 
Vítězka StarDance si vyzkoušela novou profesi. Herečka a bloggerka Marie Doležalová  (29) po boku herce a režiséra Vojty Kotka  (28) moderovala svůj první přímý televizní přenos. A společně jim to nejen slušelo, ale také si na pódiu při předávání Cen české kritiky skvěle sedli.
25.01.2016 06:00 |

podobné články

Osobnosti: Vojtěch Kotek (289 článků) , Marie Doležalová (190 článků)

RECENZE: Mádlův režijní debut neurazí

 
Jiří Mádl si splnil svůj sen a poprvé režíroval film. Bývalá teenagerská hvězdička míří výše, debut Pojedeme k moři je i přes některé neobratnosti posunem směrem nahoru.
03.04.2014 17:10 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Mádl (369 článků)

Jakub Prachař a spol. už s Vojtou Dykem nevystoupí: Kapela Nightwork se nedá znovu dohromady ani za všechny prachy světa

 
Když jsme se přišli podívat na nový klip natočený k filmu Padesátka režiséra Vojty Kotka  (27) , informace k němu byly trošku nepřesné. Kvůli filmu se totiž měla dát opět dohromady rozpadlá kapela Nigthwork, tedy kromě Vojty Dy  (30) ka  (30) . Jak to doopravdy je, nám vysvětlil herec a člen skupiny Jakub Prachař  (32) .
09.12.2015 16:25 |

podobné články

Osobnosti: Vojtěch Kotek (289 článků) , Jakub Prachař (844 článků) , Vojtěch Dyk (686 článků)

Nečekané přiznání Vojty Kotka: Víme, čeho se bojí!

 
Herec a režisér Vojta Kotek (28) a jeho tým byli první českou skupinou soutěžící v Pevnosti Boyard. Tam si každý člověk sáhne na dno a vyjdou najevo jeho největší obavy. Jinak tomu nebylo ani u Vojty. Čeho se nejvíc bojí on?
21.08.2016 12:15 |

podobné články

Osobnosti: Vojtěch Kotek (289 článků)

Nečekané přiznání Vojty Kotka: Víme, čeho se bojí!

 
Herec a režisér Vojta Kotek (28) a jeho tým byli první českou skupinou soutěžící v Pevnosti Boyard. Tam si každý člověk sáhne na dno a vyjdou najevo jeho největší obavy. Jinak tomu nebylo ani u Vojty. Čeho se nejvíc bojí on?
26.08.2016 15:40 |

podobné články

Osobnosti: Vojtěch Kotek (289 článků)

Oslavil šedesátiny, ale pořád je na mladší: U Ondřeje Pavelky ženy jeho věku šanci nemají

 
Režisérský debut Vojty Kotka  (27) , filmová komedie Padesátka, už přichází do kin. Jednu z hlavních rolí si v něm zahrál Ondřej Pavelka, jehož mladší podobu ztvárňuje právě režisér. Ve filmu je otcem Jakuba Prachaře  (32) , který místo toho, aby, jak si jeho otec vysnil, uběhl na běžkách Jizerskou padesátku, upřednostňuje jiné padesátky. Obšťastňuje totiž starší ženy.
17.12.2015 14:05 |

podobné články

Osobnosti: Vojtěch Kotek (289 článků) , Ondřej Pavelka (45 článků) , Jakub Prachař (844 článků)

Nemocně vypadající Schmitzer promluvil: Co ho přinutilo vyjít mezi lidi! A o penězích...

 
V kinech se za pár dní představí nový filmový debut Vojty Kotka Padesátka, který je hvězdně obsazen. Jedním z herců je Jiří Schmitzer, který prozradil, kdo ho k natáčení přemluvil, a jak se vůbec momentálně má.
19.12.2015 06:00 |

podobné články

Osobnosti: Vojtěch Kotek (289 článků) , Jiří Schmitzer (67 článků) , Jiří Vojta (84 článků) , Jiří Vojta (84 článků)

Mádl dostal v Rusku ocenění za svůj filmový debut

 
Po třech oceněních na festivalech Finále Plzeň a MFF ve Zlíně si přivezl Jiří Mádl za svůj režijní debut Pojedeme k moři i první zahraniční cenu, a to z ruské Vologdy. Konkrétně tam na přehlídce debutujících filmařů Voices získal Cenu filmového studia Maxima Gorkého za nejlepší rodinný film, oznámila Mária Dufková ze společnosti Bio Illusion. Podle ní uvedl Mádl v Rusku svůj snímek osobně.
10.07.2014 16:20 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Mádl (369 článků)

Idris Elba začíná natáčet svůj režijní debut

 
Idris Elba se v polovině června postavil za kameru. Slavný britský herec a boxer si plní další z velkých snů a stává se filmovým režisérem. Pro debut si vybral námět drogového dealera ze severního Londýna. Jamajského gangstera mu ve snímku Yardie hraje Aml Ameen.
26.06.2017 11:30 |

podobné články

Osobnosti: Idris Elba (33 článků) , Aml Ameen (1 článek)

„Mládež dělá, co vidí v pornu.“ Znásilnění hrozí častěji, varuje Válková

 
V oblasti trestného činu znásilnění je důležitá osvěta, tedy co znásilnění je a co jím není, upozorňuje exministryně Helena Válková (ANO). Blesk.cz řekla také, že dospívající mládež dělá občas to, co vidí v pornofilmech. A pak trestní hranici znásilnění překračuje. Kolem znásilnění přitom panuje v Česku řada mýtů, upozorňuje odbornice Petra Vitoušová. Ten nejdůležitější je, že ženu bez jejího svolení nelze znásilnit.
21.02.2017 06:25 |

podobné články

Osobnosti: Helena Válková (329 článků)

Premiéra Všiváků? Snahu o dobré mravy atakoval nevkus vidláků!

 
Režijní debut Romana Kašparovského jménem Všiváci si premiéru odbyl na přehlídce Czech That Film v USA a prý vzbudil ve dvaceti amerických městech, včetně N.Y, velký ohlas diváků. . Bohužel recenze českých kritiků, komentáře publika příliš nadšené nejsou a slavnostní uvedení snímku v Praze mělo k lesku Hollywoodu rovněž daleko.
23.06.2014 05:55 |

podobné články

Osobnosti: Roman Kašparovský (11 článků)

RECENZE: Krobot, Trojan, Vilhelmová a suché hlášky v Díře u Hanušovic

 
Filmový režijní debut Miroslava Krobota Díra u Hanušovic odehrávající se na venkově v Jeseníkách vyvolával na karlovarském festivalu velká očekávání.
08.07.2014 16:00 |

podobné články

Osobnosti: Miroslav Krobot (100 článků)