Článek

RECENZE: Raper Drake na novém albu vykrádá sám sebe a bere se moc vážně. Začíná jeho pád z vrcholu

 
Kanadský raper Drake je zvyklý na platinové prodeje, popularitu a slávu. Patří k nejstreamovanějším umělcům a pomalu se stával globální celebritou. Jenže dlouho ohlašované čtvrté studiové album Views from the 6 je těžkým zklamáním a shazuje ho ze zlatého piedestalu.
06.05.2016 13:00 |

podobné články

Podobné články

Drake přiznal, že chodil s Rihannou: Spadla mi do náručí a já jsem se k ní choval s úctou

 
Kanadský hudebník Drake, který proslul jako herec v seriálu Degrassi: The Next Generation, nedávno uvedl, že jeho mladší kolega Chris Brown ho nemůže ani vystát. A důvod? Fakt, že Drake chodil s jeho současnou přítelkyní Rihannou  (25) .
22.04.2013 10:40 |

podobné články

Osobnosti: Rihanna (884 článků) , Chris Brown (231 článků) , Chris Brown (167 článků)

Řezník o muži, který zabíjel na Nový rok: Vraždící raper byl můj známý!

 
Rapoval o vraždění a sám se vrahem stal. Kontroverzní raper El Marón (32) z formace Masový Wrazi ubodal na Silvestra v třebíčském baru muže (36). K tragédii promluvila nejznámější postava české horrorcorové scény – sám Řezník. Jak sám přiznal, byl vraždící raper jeho známý.
01.01.2015 17:51 |

podobné články

VIDEO: Zlodějka úspěšně vykrádá penziony, bere úplně všechno

 
Fantom pražských penzionů. Tak přezdívají hoteliéři asi třietileté ženě, která je už od dubna opakovaně vykrádá. Po chodbách se pohybuje vždy v noci, aby jí nikdo neviděl. V jednom případě dokonce vykradla pokoj, ve kterém spali hosté.
29.07.2010 14:00 |

podobné články

VYKRÁDÁ auta a bere platební karty! Teď ho hledá policie

 
Policisté z Prahy pátrají po muži, který vykrádá auta a specializuje se na krádeže platebních karet. V jednom případě z odcizené karty vybral desítky tisíc korun.
15.02.2011 14:20 |

podobné články

Indiana Jones by zíral! Recenze Uncharted: The Nathan Drake’s Collection

 
Dobří holubi a ty největší herní hity se vždy vracejí. Na PlayStation 4 se hustou džunglí prodral i Nathan Drake, mladá verze Indiana Jonese, která svůj vzor v mnohém i předčí. Nathan je dobrodruh, tak trochu zloděj, ale dobrák a je proslulý náklonností opačného pohlaví a především třemi výbornými videohrami, které si nyní můžete zahrát ve vylepšené verzi. Kdo by odolal?
30.09.2015 16:05 |

podobné články

Osobnosti: Nathan Jones (2 články)

Exšéf národních socialistů jde stále proti Paroubkovi: Vykrádá nás

 
Karel Janko, někdejší předseda České strany národně socialistické (ČSNS 2005), zkritizoval vládní návrh o církevních restitucích. V tiskové zprávě se opřel i do svého rivala Jiřího Paroubka a jeho Národní socialisty. Ten svou kritikou restitucí podle Janka pouze vykrádá program jeho strany.
28.01.2012 19:35 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Paroubek (3080 článků)

Rapper Drake & Rihanna: Vyznání lásky zabralo!

 
Při vyhlašování hudebních cen MTV Video Music Awards na sebe strhl největší pozornost kanadský rapper Drake (29), když v přímém přenosu vyznal lásku barbadoské krásce Rihanně (28).
02.09.2016 11:45 |

podobné články

Rapper Drake & Rihanna: Vyznání lásky zabralo!

 
Při vyhlašování hudebních cen MTV Video Music Awards na sebe strhl největší pozornost kanadský rapper Drake (29), když v přímém přenosu vyznal lásku barbadoské krásce Rihanně (28).
07.09.2016 11:25 |

podobné články

Pátráme po zloději: Nabízí palivové dřevo a vykrádá domy!

 
Už víc než měsíc pije krev policistům na Brněnsku drzý zloděj. Chodí od domu k domu, nabízí lidem dřevo na otop a vykrádá rodinné domky. Zatím má na triku deset případů se škodou za půl milionu korun!
09.12.2009 16:15 |

podobné články

Raper Lil Wayne možná půjde za mříže!

 
Americký raper Lil Wayne se ve čtvrtek přiznal k pokusu o nelegální držení zbraně z červenci 2007. Hrozí mu tak roční vězení. Sedmadvacetiletý raper, občanským jménem Dwayne Carter, uzavřel s newyorskou prokuraturou dohodu o vině ...
06.11.2009 01:15 |

podobné články

Osobnosti: Lil Wayne (11 článků)

Soutěžte s Nedělním Bleskem o hru UNCHARTED 3 Playstation a další skvělé ceny

 
Určitě znáte slavnou ságu Indiana Jonese. Teď si představte, že by byl o něco mladší, žil v současnosti a jmenoval by se Nathan Drake. Ideální jméno pro dobrodruha, který je jeden den v Evropě, druhý den na Středním Východě a na večeři si zaletí do USA. Třetí díl série Uncharted sbírá ty nejlepší kritiky a ocenění. Ze všeho nejvíc připomíná akční dobrodružný fi lm o pátrání po záhadné „Atlantidě“ ztracené kdesi v poušti, jehož se hráč stane nedílnou součástí. Hra přináší dechberoucí vizuální i herní zážitky a nastavuje laťku interaktivní zábavy zase o pořádný kus výš. Určitě znáte slavnou ságu Indiana Jonese. Teď si představte, že by byl o něco mladší, žilv současnosti a jmenoval by se Nathan Drake. Ideální jméno pro dobrodruha, který je jeden denv Evropě, druhý den na Středním Východě a na večeři si zaletí do USA. Třetí díl série Unchartedsbírá ty nejlepší kritiky a ocenění. Ze všeho nejvíc připomíná akční dobrodružný fi lm o pátránípo záhadné „Atlantidě“ ztracené kdesi v poušti, jehož se hráč stane nedílnou součástí. Hra přinášídechberoucí vizuální i herní zážitky a nastavuje laťku interaktivní zábavy zase o pořádný kus výš.
04.12.2011 00:15 |

podobné články

Osobnosti: Nathan Jones (2 články)

Chci být filmový Obama, sní Drake

 
Amerického prezidenta Baracka Obamu chce hrát ve filmu rapper Drake. S filmem má mladý muzikant zkušenosti, jenže takovou roli mu zatím nikdo nenabízí.
27.01.2012 17:25 |

podobné články

Osobnosti: Barack Obama (2296 článků)

Hurikán Katrina má stále nové oběti: Chlapečka (†4) zabil mozkožrout

 
Bylo parné léto a malý Drake dováděl doma na zahradě na vodní skluzavce, kterou mu rodiče pořídili. Hra ale skončila tragédií. Během klouzání se Drake nakazil smrtící bakterií.
27.09.2013 10:45 |

podobné články

Rihanna a její milenec Drake způsobili ve Francii chaos. Za zraněnými fanoušky přijela sanitka

 
Ačkoli ještě oficiálně nepřiznali, že tvoří pár, je všem více než jasné, že jsou Drake a Rihanna minimálně milenci. Jejich společné noční tahy, zakončené odjezdy v jednom taxíku, mluví za vše. Ani v pondělí, kdy měl rapper koncert v jednom z pařížských klubů, barbadoská dračice nechyběla. Ještě předtím se ale kolem její přítomnosti stihla strhnout pořádná mela.
04.03.2014 00:15 |

podobné články

Nová alba: Imagine Dragons, Drake i Miroslav Paleček

 
V dalším letošním týdnu se na trh mimo jiné dostalo očekávané druhé album úspěšných Imagine Dragons. Ježkovy písničky po svém předělal Miroslav Paleček a novinku nabízejí i rapper Drake či saxofonista Kenny G.
18.02.2015 07:05 |

podobné články

Osobnosti: Miroslav Paleček (5 článků)

The Strokes pracují na novém albu

 
Jedna z nejzajímavějších rockových kapel takzvaných nultých let, americká The Strokes, potvrdila, že po nedávné několikaměsíční koncertní i tvůrčí pauze začíná pracovat na novém albu. Učinila tak v neděli na Landmark Music Festivalu ve Washingtonu.
29.09.2015 14:40 |

podobné články

American Music Awards 2016 ovládl Justin Bieber! Kdo další si odnesl cenu?

 
Nedělnímu udělování hudebních cen American Music Awards, rozdílených podle internetového hlasování fanoušků, dominovali kanadský raper a herec Drake a jeho popový krajan Justin Bieber, kteří si odnesli po čtyřech cenách. Hlavní cenu „umělec roku“ získala americká zpěvačka, herečka a modelka Ariana Grandeová, která tak z užšího výběru porazila například Adele, Rihannu i Biebera.
21.11.2016 07:35 |

podobné články

Osobnosti: Justin Bieber (1287 článků)

RECENZE: Protivného dědka Michaela Douglase převychová dítě a Diane Keatonová

 
Rob Reiner je klasik hollywoodských dojáků a jak jednou sám řekl, dělá pořád jeden film dokola. To sedí i na novinku Lepší teď než nikdy, která navíc moc okatě vykrádá starší film Lepší už to nebude.
10.09.2014 16:10 |

podobné články

Osobnosti: Michael Douglas (409 článků) , Rob Reiner (1 článek)

Tenhle sbalil Rihannu!

 
Tak to vypadá, že si Rihanna konečně našla náhradu za mlátičku Chrise Browna. Tím štastlivcem by měl být podle všeho kanadský raper Aubrey Graham, který je ve světě hip hopu známý spíše pod přezdívkou Drake a se slavnou zpěvačkou se seznámil teprve nedávno. Po boku Rihanny, se sice v posledních týdnech objevovalo více mužů (viz. například její dětská láska Negus Seal), ale teprve […]
09.06.2009 14:10 |

podobné články

Osobnosti: Rihanna (884 článků) , Drake (2 články) , Chris Graham (1 článek) , Chris Brown (231 článků)