Článek

RECENZE: Provazochodkyně. Příběh o vášni, lásce i zradě

 
Provazochodkyně je název nového románu britského prozaika Simona Mawera, který v něm vypráví o dalších osudech Marian Sutrové. Navazuje tak na děj knihy Dívka, která spadla z nebe.
03.04.2016 16:30 |

podobné články

Osobnosti: Simon Mawer (9 článků)
Podobné články

Recenze: Mawerova Provazochodkyně drží rovnováhu, i když to s erotickým dusnem trochu přehání

 
V českém překladu vyšel nový román britského spisovatele Simona Mawera nazvaný Provazochodkyně.
01.04.2016 08:30 |

podobné články

Osobnosti: Simon Mawer (9 článků)

Proč dát šanci letní lásce?

 
Léto je nejteplejší období v roce, kdy jsou večery dlouhé a noci příjemně vlahé – a to je přesně to, co hraje do karet letní lásce. Vzhledem k tomu, že sluníčko zapadá až pozdě večer, máte nespočet dokonalých příležitostí k romantickým procházkám ve dvou, nemluvě o skutečnosti, že je přece doba prázdnin a ty po letní lásce doslova volají! Hoďte předsudky za hlavu a nechte se vtáhnout do nezávazného vztahu, který skončí s úderem posledního letního dne – není na tom nic špatného! Jestliže jste single a nemáte se ke komu vracet domů, proč si letošní léto trochu neužít? Prozradíme vám, proč dát šanci letní lásce! V letní lásce jde především o zábavu Možná jste se na grilovačce u vašich přátel seznámila s krásným a sympatickým mužem, se kterým jste strávila celý večer, jenže se vám už neozval. Zapomeňte na smutnění a pusťte ho z hlavy! Jestliže vám nezavolal, pak to asi nebyl muž pro vás a proč nad takovým ztrácet čas? Při letní lásce jde především o zábavu, závazky zde nemají své místo! Hlavně na nic netlačte Ačkoli by se na letní lásku mělo hledět jako na zábavný flirt, který nemá budoucnost, je samozřejmé, že se po celé léto nedokážete jen bavit. Jestliže vám to nepůjde od srdíčka a budete se do schůzek s pohledným mladíkem doslova nutit, netlačte na pilu a skončete to dříve, než vám z toho přeskočí. Ve chvíli, kdy budete v křeči, si to stejně moc neužijete… Nebojte se experimentů Strávit celé léto s romantickými filmy v televizi a miskou popcornu na klíně? Ale no tak, vždyť tohle přece není váš styl! Nebojte se proto experimentovat, protože i o to jde v letní lásce. Proč tedy nepřijmout pozvání od muže, který sice na první pohled není tak úplně váš typ? Dostala jste nabídku okusit noční koupání... Čtěte více Příspěvek Proč dát šanci letní lásce? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
21.11.2015 06:55 |

podobné články

Rihanna se oddává vášni s milencem ve svém videoklipu

 
VIDEO: Zpěvačka Rihanna (23) natočila nový videoklip, který je doslova nabitý erotikou a vášní. Rihanna totiž klip k písní We Found Love natáčela se svým milencem Dudleym O'Shaughnessym (21). "Je to všechno o lásce a láska je droga," nemohla si Rihanna vynachválit natáčení.
20.10.2011 12:20 |

podobné články

Osobnosti: Rihanna (884 článků)

Příběh Pavly Topolánkové o lásce a zradě

 
Tři roky byla ochotná mu odpustit. Manželova nevěra Pavlu Topolánkovou (54) ranila, ale nechtěla zahodit bezmála 30 let společného života. „Z manželství se nevystupuje jako z tramvaje,“ opakovala.
09.12.2009 05:45 |

podobné články

Na vlastní kůži: Reportérka Aha! se stala Mata Hari!

 
Zbystřete smysly, na prknech divadla Broadway se nyní prochází Mata Hari, nejslavnější špionka všech dob. Nový muzikál Michala Davida je nejen strhujícím příběhem o vášni, bolesti i zradě, ale i úchvatnou kostýmní show. Hlavní hrdinka je chvíli noblesní, pak zase smyslná, promění se i v exotickou tanečnici. Vyzkoušela jsem si je všechny na vlastní kůži.
20.10.2013 08:00 |

podobné články

Osobnosti: Michal David (1197 článků) , Mata Hari (93 článků)

Tříletá Číňanka chodí po provaze nad hlavami hladových tygrů

 
Čínská holčička chodí po tenkém laně v ohromné výšce, rovnováhu udržuje jen rozpřaženýma rukama. Pod ní navíc pobíhá šest tygrů sibiřských. Nebýt záchranného lana, byla by tříletá provazochodkyně nejspíš mrtvá. Často totiž padá.
13.04.2010 16:50 |

podobné články

Koukněte: Devatenáctiletá Jana Preissová ve své úplně první roli předvedla víc než jen talent

 
Herečka Jana Preissová (64) si zahrála mnoho skvělých filmových rolí. Ta úplně první, postava provazochodkyně Anny v Menzelově filmu Rozmarné léto (1967), byla dokonce hned jednou z hlavních a herečka v ní předvedla nejen herecké umění, ale poodhalila i kousek svého tehdy devatenáctiletého těla.
11.05.2012 21:35 |

podobné články

Osobnosti: Jana Preissová (42 článků)

Kaskadérka přešla po laně mezi jedoucími kamiony

 
Americká provazochodkyně šokovala, když přešla po laně z jednoho jedoucího kamionu na druhý.
20.08.2012 17:20 |

podobné články

Fotky, ze kterých dostanete závrať: Provazochodkyně dělají neuvěřitelné kusy na laně v kilometrové výšce

 
Emily Sukiennick a Hayley Ashburn jsou možná dvě kamarádky a špičkové sportovkyně, ale taky jsou to jedni z největších bláznů, jaké jsme kdy viděli. I když ony by zcela jistě nesouhlasily, jen prostě překonávají nejen samy sebe, ale i své lidské možnosti.
13.08.2013 15:10 |

podobné články

Orangutanka Diri chodí po laně!

 
Jako obratná provazochodkyně se předvádí orangutaní samička Diri (3) v pražské zoo. Roztáhne dlouhé ruce a po špičkách protančí po laně.
31.07.2016 12:20 |

podobné články

Číňanka, která se utopila ve Vltavě: Skočila do řeky kvůli zradě přítele?

 
Čínská turistka, která zmizela minulý týden během návštěvy Českého Kumlova a jejíž mrtvola se v pátek našla ve Vltavě, podle informací televize Nova spáchala sebevraždu. Život si měla skokem do řeky vzít údajně kvůli nešťastné lásce.
19.03.2016 15:55 |

podobné články

Kongův ostrov plný příšer, hvězdně obsazená "vodácká" komedie a další nové trailery

 
Uplynulý týden přinesl mimo jiné další trailer k novému King Kongovi a vypadá to, že Ostrov lebek bude plný akce a boje s všemožnými příšerami. Venku je také první trailer k hvězdně obsazené letní komedii pro celou rodinu Špunti na vodě. Milovníci animáků z dílny studia Pixar by si neměli nechat ujít ukázku z třetího dílu Aut a fanoušci mystery hororů zase snímek Uteč. Za zmínku stojí i akční drama Za každou cenu a brilantní komedie o přátelství, lásce a zradě, která staví čtyři přátelské páry do konfrontace a odhalí, že si jsou „Dokonale cizí".
02.03.2017 10:35 |

podobné články

Osobnosti: King Kong (31 článků)

Recenze: Čtenáři z Broken Wheel doporučují příběh plný knih a lásky

 
Publikace Čtenáři z Broken Wheel doporučují od nakladatelství Host učaruje každému milovníkovi knih a příběhů o nich. Krásný román o lásce ke knihám, milých lidech a lásce si prostě zamilujete.
03.06.2016 11:25 |

podobné články

Jiří Menzel dotočil Sukničkáře

 
Dvaapadesát natáčecích dnů strávili na place tvůrci nového filmu režiséra Jiřího Menzela Sukničkáři. Z nich více než polovinu v Táboře, kde v Divadle Oskara Nedbala vznikaly klíčové scény filmu, který odhalí divákům svět opery bez pozlátka a nabídne příběh o lásce k opeře a také o celoživotní vášni pro operní pěvkyně.
12.09.2012 11:15 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Menzel (264 článků) , Oskar Nedbal (7 článků)

Eva Longoria se definitivně zbavila tetování po manželovi

 
Všichni ti, kdo se rozhodnou nechat tetovat kvůli lásce, by se měli zastavit a přečíst si příběh Evy Longorie (37). Není totiž rozhodně jedinou hvězdou, která se nechala strhnout vášní a vytetovat si do kůže obrázek související s milovaným mužem. Ale taky není jedinou, která se chce teď tetování zbavit. Kvůli bývalému manželovi Tonymu Parkerovi si nechala na záda vytetovat devítku, číslo jeho dresu. Laserem se obrázku zbavovala od ledna.
25.10.2012 08:10 |

podobné články

Osobnosti: Tony Parker (36 článků)

Minářová propadla vášni

 
Miss České republiky 1996 Petra Minářová (31) naprosto propadla své vášni. Nejde tu však o žádného muže, ale o koně. Petra s nimi tráví veškerý volný čas a nejen to – dokonce se tím i živí.
12.10.2009 14:00 |

podobné články

Osobnosti: Petra Minářová (40 článků)

Musíte vidět: Osmdesátnice Bohdalová na stará kolena propadla hráčské vášni

 
Jiřina Bohdalová  (80) je žena velmi zkušená. Přesto podlehla hráčské vášni a všem svodům ďábla rulety. Naštěstí ovšem ne v reálném životě, ale pouze v rámci jedné z několika nových podob její postavy v detektivním cyklu Ach, ty vraždy!, kde hraje podnikavou advokátku na penzi, jež pomáhá řešit ty nejzapeklitější případy svému vnukovi a mění podobu jako na běžícím pásu. „Nejvíce mě asi bavil díl, kde hraji bezdomovkyni. Tam jsem se mohla zmaškařit k nepoznání, a to mě vždycky bavilo. V tomto směru vycházím režisérům, autorům a kostymérům v rámci role maximálně vstříc,“ nechala se slyšet Jiřina.
19.11.2011 06:55 |

podobné články

Osobnosti: Jiřina Bohdalová (705 článků)

Rychlost a adrenalin jsou jeho vášní. Přecenil Schumacher své síly?

 
Nejlepší pilot v historii F1 Michael Schumacher je v kritickém stavu. Zranil se na lyžích při jízdě mimo sjezdovku. Chtěl zažít adrenalin. Právě ten a rychlost jsou jeho celoživotní vášní.
30.12.2013 21:10 |

podobné články

Osobnosti: Michael Schumacher (441 článků)

Pilot pohřešovaného letadla: Létání bylo jeho snem a vášní

 
Rémi Plesel, francouzský druhý pilot letadla společnosti Indonesian AirAsia, které je od neděle pohřešováno a na jehož palubě bylo 162 osob, prý snil o létání už od dětství. Novinářům to řekla jeho sestra Renée, podle níž létání bylo bratrovou vášní.
30.12.2014 09:01 |

podobné články