Článek

Recenze: Prince je mašina na dobrou muziku. Trendy nekopíruje, bohužel už ani neudává

 
Americký zpěvák a multiinstrumentalista Prince patří mezi umělecky nejplodnější muzikanty, aktuální deska Hit n Run je jeho již třetí za poslední rok. Navíc přídomek Phase One u nejnovější nahrávky působí jako příslib dalších dílů do kolekce. Prince natočil už výraznější desky, přesto je Hit n Run stále na vysoké úrovni. Více v recenzi Daniela Maršalíka.
22.09.2015 13:00 |

podobné články

Podobné články

Top 5 tipů jak být v létě trendy

 
Horké prázdninové měsíce se nezastavitelně blíží a stále více žen se tak začíná pohrávat otázkou, jak být v létě trendy. Možná i pro vás představuje móda nedílnou součást života a vždy si dáváte záležet na tom, zda se oblékáte podle aktuálních trendů. Ačkoli do léta ještě nějaký ten pátek zbývá, rozhodně ničemu neuškodíte, pokud již teď budete mít jasno v otázce, co nosit a jak být v létě trendy. Dělejte v létě parádu Léto právem patří mezi nejoblíbenější roční období. V prázdninových měsících si užíváme nekonečné dávky hřejivého sluníčka, trávíme čas doma u bazénu nebo na veřejných koupalištích, nechybí tolik oblíbené grilovačky s rodinou či přáteli a ani večerní procházky městem zalitým sluncem nejsou žádnou výjimkou. Jak už je u žen známo, chtějí vypadat dobře za jakékoli situace. Chcete poradit, jak být v létě trendy? Teď se konečně dostáváme k tomu, co vás asi nejvíce zajímá –  tedy k trendům, díky kterým už nebudete muset přemýšlet, jak být v létě trendy. Nenápadné, ale tolik něžné pastelové barvy Pastelové barvy se dostávají do podvědomí stále většího počtu žen. Ačkoli na první pohled působí nenápadně, jejich největší přednost se ukrývá právě ve skutečnosti, že dokážou zalichotit prakticky komukoli. Nejvíce pofrčí světle růžová, mátová a meruňková barva. Metalické barvy jsou náhledem do budoucnosti U barviček ještě chvíli zůstaneme, tentokrát však máme na mysli metalické odstíny, které byly obrovským hitem už loňskou zimu. I letos v létě na ně můžete vsadit jsou horkou kartu a rozhodně neprohloupíte. Metalické barvy se budou objevovat nejen na oblečení, ale i na doplňcích a špercích a k dostání budou dokonce i botičky zalité právě těmito odstíny. Spodní prádlo už se neschovává Pokud si lámete hlavu nad tím, jak být v létě trendy a jít s dobou, pak to bude chtít špetku odvahy. Proč? V kurzu totiž budete vyčuhující... Čtěte více Příspěvek Top 5 tipů jak být v létě trendy pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
28.05.2017 06:20 |

podobné články

Jaké laky na nehty jsou letos nejvíce trendy?

 
I když si to spousta lidí neuvědomuje, laky na nehty mohou každému našemu outfitu dodat ten správný šmrnc. Skvěle totiž doplní nejen zvolený make-up, ale podtrhnou i zvolené oblečení nebo doplňky. Ruce jsou naší vizitkou, byť právě nehty představují jen velmi malou část těla, která se může zdát až zanedbatelná. Jenže není, a právě proto je potřeba vědět, jaké laky na nehty jsou letošní rok nejvíce trendy! Jestliže je pro vás móda důležitá, snažíte se držet krok s aktuálními trendy, nevynecháte jedinou novinku a vždy si dáváte záležet, zda je vámi zvolený outfit do posledního detailu perfektní, nenechte si ujít náš dnešní článek. Společně se v něm podíváme na barvy a trendy, které ovládly pole laků na nehty. A jsme si jistí, že si v záplavě inspirace dokážete vybrat! Trendy laky na nehty tohoto roku Ruce jsou nejen nástrojem králů, ale i prostředkem pro komunikaci. Inu jen se zkuste zamyslet, kolikrát během dne někomu podáte ruku. I když si myslíte, že si okolí vašich rukou nevšimne, je to právě naopak. Proto dbejte na upravené nehty a podívejte se, na jaké laky můžete v roce 2017 s klidným svědomím sáhnout. Nehty ala pastelky Mezi laky na nehty, které letošní rok nejvíce pofrčí, budou převládat pastelové odstíny. Ty jsou v poslední době velice oblíbené a to nejen na lakách, ale celkově na oblečení. Vsadit tak můžete na všechny jemné barvičky – žlutou, růžovou, zelenou, tyrkysovou, oranžovou, modrou. Klasika má červenou Jestli něco nikdy nevyjde z módy, pak je to červený lak na nehty. Říkejte si klidně, co chcete, ale červená na nehtech vždycky vypadala dobře. Výhodou červené barvy je nespočet jejích odstínů, mezi nimiž můžete vybírat. Takže zatímco někdy sáhnete po sytě rudé, jindy to může být světlá červená. Třeba podle nálady. Od jedné barvy k druhé Možná jste si všimli velice... Čtěte více Příspěvek Jaké laky na nehty jsou letos nejvíce trendy? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
28.06.2017 06:50 |

podobné články

Buďte dobrou tchyní!

 
Snad každá z nás touží stát se jednou dobrou tchyní, ke které si její děti i jejich drahé polovičky budou chodit pro radu a nad jejich návštěvou nebudou otráveně protáčet panenky. Určitě si i vy vybavíte alespoň jeden nejapný vtípek směřovaný právě na hlavy maminek našich partnerů a partnerek, kterých po světě koluje tolik, že bychom je snad ani všechny vyjmenovat nemohli. Ne všechny vtipy jsou ale mířené dobře a ne všechny se setkávají s pravdou. Některé ženy totiž vědí, jak být dobrou tchyní a takové nemůžeme házet do jednoho pytle… A v čem tedy tkví ten úžasný postup, který vás naučí být dobrou tchyní, ke které budou děti i jejich dítka jezdit s nadšením, kterou budou zvát na všechny oslavy i vánoční svátky a na kterou se budou otáčet v případě, že budou potřebovat radu? Na to se teď společně s námi můžete podívat! Chcete se stát dobrou tchyní? Víme, jak na to! Možná i vám hlavou pobíhají myšlenky, které vás nutí přemýšlet nad tím, jak se stát tchyní, kterou má každý rád. Přeci jen možná i na vás tlak společnosti působí natolik, že se bojíte svého selhání a máte strach, že i v očích dětí nebudete taková, jaká byste chtěla být. Nebojte se, není to až taková věda! Výchova vnoučat je pro vás tabu! Velice často se tchyně pletou do výchovy vnoučat, což jejich rodiče opravdu vidí velmi neradi. Jestliže tedy někdy budete mít nutkání poučovat snachu nebo zetě o tom, jak by své potomky měli vychovávat, raději se kousněte do jazyku. Radu dejte jen v případě, kdy vás o to někdo požádá, jinak mlčte. Buďte po ruce, když to bude potřeba! Úkolem babiček je pohlídat vnoučátka, když o to budou rodiče žádat. Tím samozřejmě nechceme říci, že jim musíte vyhovět pokaždé, to určitě ne – mějte i... Čtěte více Příspěvek Buďte dobrou tchyní! pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
15.12.2016 19:55 |

podobné články

Módní trendy, od kterých rychle ruce pryč!

 
Některé módní trendy platí za nesmrtelnou klasiku, která ani po několika letech jednoduše nebude out. Ovšem hned vedle klasiky, která nikdy nezestárne, stojí celá řada módních přešlapů, které sice jeden čas skutečně platily za TOP špičku v módním žebříčku, ale postupem času jejich sláva vyprchala. Nechcete-li své okolí děsit a zanechat dojem, že jste se právě vrátili odněkud z Marsu a nemáte sebemenší tušení, co se ještě nosí a za co už se sekají hlavy, přečtěte si tento článek. Bude pro vás užitečným prozřením do módního světa. Módní trendy, které se nenosí – na co rozhodně nevsázet: Neonové barvy Neonky opravdu jeden čas zaplavily celý svět a každý po nich toužil, ovšem stejně tak rychle, jako se dostaly na absolutní špici z ní stejně tak rychle zase klesly do zapomnění. Potěšíme vás, že na ně nemusíte zanevřít úplně – stačí, když je budete nosit v malé míře, která ničemu neuškodí. Vpředu krátké, vzadu dlouhé Dlouholetým nešvarem něžného pohlaví jsou šaty typické pro svůj střih – zatímco na přední straně sahají maximálně ke kolenům, vzadu byste si po nich mohli šlapat. Tak takhle ne – šaty mají být buď dlouhé, nebo krátké, žádný kompromis mezi tím opravdu nevypadá dobře. Drsné ostny Kovové aplikace, drobnosti a maličkosti jakéhokoli množství, rázu či povahy možná byly jeden čas trendy, ale i ostny již mají svá nejlepší léta dávno za sebou. Pokud tedy nechcete vypadat jako byste byla hlaví herečkou z nějakého hororu, dejte od kovových blbůstek honem rychle ruce pryč! Tenisky naprosto ke všemu Tenisky jsou pohodlná a velice oblíbená obuv, které podléhají dívky i ženy nejrůznější věkové kategorie. Což o to, proti teniskám jakékoli barvy či designu nemáme jedině slůvko proti, ovšem pozor na to, k čemu si tyhle botky vlastně oblékáte. Jeden čas je totiž ženy nosily i k sukním či šatům – a s touto volbou letos opravdu nezabodujete.... Čtěte více Příspěvek Módní trendy, od kterých rychle ruce pryč! pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
03.07.2015 08:56 |

podobné články

Letošní letní trendy? Masivní šperky s výraznými kameny

 
Jako každý nový rok i ten letošní s sebou přináší spoustu zajímavých novinek na módním poli. Žhavé trendy se dotýkají nejen oblečení a bot, ale prolínají se také do třpytivého světa šperků. Osvěžte svůj outfit extravagantním šperkem. A nezáleží na tom, jestli máte raději prsten nebo náhrdelníky. V letošním roce si na své přijde každá z nás. Nosí se především velké náušnice, náhrdelníky i prsteny, kterým dominují ohromné kameny. Nejenom, že vás i vaše okolí nadchnou svojí masivností a přírodní krásou, ale také působí léčivě, třeba proti stresu. Mohutný šperk vás tedy nejenom ozdobí, ale zároveň se stává také vaší ochranou. Výrazné náhrdelníky Již několik sezón se na výsluní drží masivní náhrdelníky a ani v letošním roce to nebude jiné. Nebojte se velkých dominantních kousků, které budou na vaší ruce či hrudi doslova zářit a upoutávat tak pozornost okolí. Právě tohle je totiž in. V kurzu jsou prostě výrazné kusy, ty každého na první pohled zaujmou. A je jen a jen na vás, jestli zvolíte nápadité mozaiky z barevných kamenů či masivní řetězy. Masivní náhrdelníky vám prokážou skvělou službu. Díky nim získá váš oblíbený svetr nebo úpletové šaty úplně nový vzhled a dávku elegance. A zároveň si tímto žhavým módním doplňkem rozzáříte každý všední den. Velkým hitem jsou náhrdelníky s drahými kameny i polodrahokamy. Pokud tedy vlastníte rubínové, smaragdové či opálové šperky, rozhodně je neschovávejte. Výrazné prsteny Pokud alespoň trošku sledujete módní trendy, jistě ve vaší šperkovnici nechybí alespoň jeden masivní prsten. A to je skvělé. V letošním roce jsou totiž opět na scéně. In budou starobyle vypadající prsteny, ale také prsteny s výraznými kameny. Masivní náramky Je jedno, jakou mají barvu i to, jestli se jedná o stříbrné nebo zlaté náramky. Je tu jen jediné kritérium. Když náramek, tak pořádný, masivní a rozhodně nepřehlédnutelný. Pokud máte odvahy na rozdávání,... Čtěte více Příspěvek Letošní letní trendy? Masivní šperky s výraznými kameny pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
28.05.2017 06:20 |

podobné články

Manželka prince Williama zklamala školáky, nepřišla jako princezna

 
Vévodkyně z Cambridge Catherine je známá tím, že se snaží chovat úplně normálně a vypadat jako obyčejná britská žena. Manželka prince Williama ale zklamala malé školáky, které přišla navštívit. Čekali skutečnou princeznu, ale přišla jen obyčejná holka v džínách a svetru. Další články k tématu: Vévodkyně Kate je nejlépe oblékanou ženou Británie Manželka prince Williama kopíruje hollywoodské hvězdy ANKETA: Líbí se vám manželka prince Williama v klobouku, nebo bez? Manželka prince Williama nosí oblíbené náušnice po princezně Dianě OBRAZEM: Vévodkyně Catherine „recyklovala“ své outfity i na svatbě Vévodkyně z Cambridge na turné vsadila na ženskost a obstála Svatební šaty vévodkyně z Cambridge vydělaly miliony na charitu
21.11.2011 13:05 |

podobné články

Cvalík George a unavení William a Kate na prvním oficiálním portrétu

 
Na oficiálních fotografiích ze křtin prince George působí vévodkyně z Cambridge s manželem trochu unaveně a uměle. Malý budoucí britský král je ale rozkošný. Další články k tématu: William a Kate nechali pokřtít prince George, má sedm kmotrů William a Kate vybrali pro křtiny prince George fotografa hvězd Prince George pokřtíme 23. října, oznámili William a Kate Princ William a Kate poprvé ukázali syna. Na jméně pracujeme, oznámili První snímek rodiny prince Williama i se psy pořídil Michael Middleton
25.10.2013 11:15 |

podobné články

Osobnosti: George Michael (243 článků) , Kate Middleton (874 článků) , Michael Prince (27 článků) , William Prince (40 článků)

William a Kate vybrali pro křtiny prince George fotografa hvězd

 
Vévoda a vévodkyně z Cambridge ve středu 23. října nechají pokřtít svého prvorozeného syna prince George. O oficiální snímky se postará známý fotograf hollywoodských hvězd a rockových hudebníků Jason Bell. Další články k tématu: Princ George řve jako lev, „postěžoval“ si tatínek William Prince George pokřtíme 23. října, oznámili William a Kate OBRAZEM: Kate a další krásky, které byly štíhlé pár týdnů po porodu Vévodkyně Kate si od malého prince odskočila na nákupy Vévodkyně Kate rodila jedenáct hodin, léky proti bolesti nechtěla Královské dítě: Kate připomínala Dianu, pravnuka už viděla Alžběta II. Vévodkyně Kate porodila chlapce, budoucího britského krále William a Kate nechali pokřtít prince George, má sedm kmotrů Cvalík George a unavení William a Kate na prvním oficiálním portrétu
22.10.2013 18:11 |

podobné články

Osobnosti: Alžběta II (224 článků) , William Prince (40 článků) , George Bell (2 články)

RECENZE: The Cult v pestré škále rocku

 
Je až s podivem, pro kolik českých hudebníků a fanoušků je britská kapela The Cult důležitá. Do života jim vstoupila již ve druhé polovině osmdesátých let a je v něm povětšinou usazena dosud. Navzdory tomu, že se už dvakrát rozešla a dvakrát vrátila, navzdory tomu, že dnes už neudává na hudební scéně tempo.
26.02.2016 16:35 |

podobné články

Jaké trendy letos vládnou spodnímu prádlu? Podívejte se s námi!

 
Módní trendy se neustále mění. Některé se vracejí a jiné se udrží jen jednu sezónu. Jak poznáte, který kousek bude trendy i za měsíc? Zjistili jsme to za vás. Udržet krok se všemi módními trendy není žádná věda – přesvědčte se!
06.06.2013 16:05 |

podobné články

Černobílé Vary: Panoptikum bez hvězdného pelu

 
Atraktivnost filmových festivalů neudává jen kvalita promítaných snímků, ale i hvězdy stříbrného plátna, které řadu návštěvníků přitahují stejně, ne-li více než díla kinematografie. Bohužel na zahájení Karlovarského svátku kinematografie se s nimi šetřilo.
30.06.2012 15:55 |

podobné články

Daniela Peštová o Haberovi: Jeho muziku neposlouchám! Já, ani děti

 
Davy fanynek po muzice rockera Pal'a Habery (54) šílí, ale jeho krásnou partnerku nechává chladnou. Modelka Daniela Peštová (45) muziku své drahé polovičky prostě nemusí!
06.05.2016 20:40 |

podobné články

Osobnosti: Daniela Peštová (320 článků)

Čeští politici asi na pohřeb Mašína nepojedou

 
Pohřeb Ctirada Mašína proběhne patrně bez jakékoli účasti českých politiků. Do amerického Clevelandu se příští týden ve středu nechystají ani skalní zastánci odbojové skupiny, která bojovala proti minulému režimu a zanechala za sebou krvavou stopu zmařených životů nevinných lidí.
17.08.2011 04:55 |

podobné články

Sexy Monika s vtípkem

 
Tatínek si jde poslechnout, jak se jeho syn modlí před spaním. Když synáček odříká modlitbu až po amen, tak dodá: „Dobrou noc, mami, dobrou noc, tati, sbohem, babičko.” To tatínkovi leží celý den v hlavě a když přijde z práce, jeho žena mu oznamuje: „Zemřela babička.” Otec tedy opět poslouchá večer synovu modlitbu: „Dobrou noc, mami, dobrou noc, tati, sbohem, dědo.”
15.03.2014 06:05 |

podobné články

Udine 2009: filmoví draci útočí z Asie

 
Světu už zdaleka neudává ráz pouze americký či evropský film. Kinematografie Dálného východu patří neoddělitelně k mezinárodním festivalům i distribucím, v každé evropské zemi najdete skupiny vášnivých cinefilů asijského filmu a recepty tamních filmařů dávno přebírá i Hollywood. O současném dění v těchto dalekých zemích přitom nejlépe vypovídá festival Far East v italském Udine, letos konaný již po jedenácté od 24. dubna do 2. května.
06.05.2009 08:30 |

podobné články

Rozjeďte muziku na vlastní triko

 
Potisk na tričku může sloužit pro parádu, může i provokovat, ale nyní získává nový rozměr. Můžete s ním totiž skládat vlastní muziku.
22.12.2011 19:25 |

podobné články

DALŠÍ HROZIVÁ FAKTA o brutální vraždě Petry: Vrah si pustil muziku, aby neslyšel její nářek!

 
Na povrch vyšla další hrozivá fakta o brutální vraždě teprve patnáctileté Petry. Kromě toho, že ji Michal Kisiov a Tomáš Zavřel mučili desítky minut, škrtili ji kabelem od počítače a dupali po ní motorkářskou botou, si ještě jeden z vrahů pustil do sluchátek muziku. Proto, aby neslyšel dívčin bezmocný křik!
10.04.2013 08:10 |

podobné články

Tomu neuvěříte: Víme, jakou nečekanou muziku si v autě pouští rocker a fešák ze SuperStar Miro Šmajda

 
Slovenský muzikant a finalista Česko-Slovenské Superstar Miro Šmajda  (24) , který se považuje za rockera, všechny překvapil tím, jakou muziku poslouchá v autě.
18.04.2013 13:35 |

podobné články

Tohle jsou nové hvězdy YouTube: Brutální metalová kapela, kde hrají teprve dvanáctileté děti!

 
Všechno to začalo před rokem. Někdo natočil na Time Square v New Yorku partu jedenáctiletých dětí, které "neuvěřitelným způsobem hrály metalovou muziku":http://www.extra.cz/video-legracni-metalovy-fanousek-ma-vzkaz-pro-vsechny-hip-hopery přímo na ulici. V té době prostě do bílého kýble sbíraly drobné, které jim dali lidé ohromení tím, že tam malé děti hrají tak dobře tvrdou muziku.
27.07.2014 19:55 |

podobné články