Článek

Recenze: Prince je mašina na dobrou muziku. Trendy nekopíruje, bohužel už ani neudává

 
Americký zpěvák a multiinstrumentalista Prince patří mezi umělecky nejplodnější muzikanty, aktuální deska Hit n Run je jeho již třetí za poslední rok. Navíc přídomek Phase One u nejnovější nahrávky působí jako příslib dalších dílů do kolekce. Prince natočil už výraznější desky, přesto je Hit n Run stále na vysoké úrovni. Více v recenzi Daniela Maršalíka.
22.09.2015 13:00 |

podobné články

Podobné články

Buďte dobrou tchyní!

 
Snad každá z nás touží stát se jednou dobrou tchyní, ke které si její děti i jejich drahé polovičky budou chodit pro radu a nad jejich návštěvou nebudou otráveně protáčet panenky. Určitě si i vy vybavíte alespoň jeden nejapný vtípek směřovaný právě na hlavy maminek našich partnerů a partnerek, kterých po světě koluje tolik, že bychom je snad ani všechny vyjmenovat nemohli. Ne všechny vtipy jsou ale mířené dobře a ne všechny se setkávají s pravdou. Některé ženy totiž vědí, jak být dobrou tchyní a takové nemůžeme házet do jednoho pytle… A v čem tedy tkví ten úžasný postup, který vás naučí být dobrou tchyní, ke které budou děti i jejich dítka jezdit s nadšením, kterou budou zvát na všechny oslavy i vánoční svátky a na kterou se budou otáčet v případě, že budou potřebovat radu? Na to se teď společně s námi můžete podívat! Chcete se stát dobrou tchyní? Víme, jak na to! Možná i vám hlavou pobíhají myšlenky, které vás nutí přemýšlet nad tím, jak se stát tchyní, kterou má každý rád. Přeci jen možná i na vás tlak společnosti působí natolik, že se bojíte svého selhání a máte strach, že i v očích dětí nebudete taková, jaká byste chtěla být. Nebojte se, není to až taková věda! Výchova vnoučat je pro vás tabu! Velice často se tchyně pletou do výchovy vnoučat, což jejich rodiče opravdu vidí velmi neradi. Jestliže tedy někdy budete mít nutkání poučovat snachu nebo zetě o tom, jak by své potomky měli vychovávat, raději se kousněte do jazyku. Radu dejte jen v případě, kdy vás o to někdo požádá, jinak mlčte. Buďte po ruce, když to bude potřeba! Úkolem babiček je pohlídat vnoučátka, když o to budou rodiče žádat. Tím samozřejmě nechceme říci, že jim musíte vyhovět pokaždé, to určitě ne – mějte i... Čtěte více Příspěvek Buďte dobrou tchyní! pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
15.12.2016 19:55 |

podobné články

Módní trendy, od kterých rychle ruce pryč!

 
Některé módní trendy platí za nesmrtelnou klasiku, která ani po několika letech jednoduše nebude out. Ovšem hned vedle klasiky, která nikdy nezestárne, stojí celá řada módních přešlapů, které sice jeden čas skutečně platily za TOP špičku v módním žebříčku, ale postupem času jejich sláva vyprchala. Nechcete-li své okolí děsit a zanechat dojem, že jste se právě vrátili odněkud z Marsu a nemáte sebemenší tušení, co se ještě nosí a za co už se sekají hlavy, přečtěte si tento článek. Bude pro vás užitečným prozřením do módního světa. Módní trendy, které se nenosí – na co rozhodně nevsázet: Neonové barvy Neonky opravdu jeden čas zaplavily celý svět a každý po nich toužil, ovšem stejně tak rychle, jako se dostaly na absolutní špici z ní stejně tak rychle zase klesly do zapomnění. Potěšíme vás, že na ně nemusíte zanevřít úplně – stačí, když je budete nosit v malé míře, která ničemu neuškodí. Vpředu krátké, vzadu dlouhé Dlouholetým nešvarem něžného pohlaví jsou šaty typické pro svůj střih – zatímco na přední straně sahají maximálně ke kolenům, vzadu byste si po nich mohli šlapat. Tak takhle ne – šaty mají být buď dlouhé, nebo krátké, žádný kompromis mezi tím opravdu nevypadá dobře. Drsné ostny Kovové aplikace, drobnosti a maličkosti jakéhokoli množství, rázu či povahy možná byly jeden čas trendy, ale i ostny již mají svá nejlepší léta dávno za sebou. Pokud tedy nechcete vypadat jako byste byla hlaví herečkou z nějakého hororu, dejte od kovových blbůstek honem rychle ruce pryč! Tenisky naprosto ke všemu Tenisky jsou pohodlná a velice oblíbená obuv, které podléhají dívky i ženy nejrůznější věkové kategorie. Což o to, proti teniskám jakékoli barvy či designu nemáme jedině slůvko proti, ovšem pozor na to, k čemu si tyhle botky vlastně oblékáte. Jeden čas je totiž ženy nosily i k sukním či šatům – a s touto volbou letos opravdu nezabodujete.... Čtěte více Příspěvek Módní trendy, od kterých rychle ruce pryč! pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
03.07.2015 08:56 |

podobné články

RECENZE: The Cult v pestré škále rocku

 
Je až s podivem, pro kolik českých hudebníků a fanoušků je britská kapela The Cult důležitá. Do života jim vstoupila již ve druhé polovině osmdesátých let a je v něm povětšinou usazena dosud. Navzdory tomu, že se už dvakrát rozešla a dvakrát vrátila, navzdory tomu, že dnes už neudává na hudební scéně tempo.
26.02.2016 16:35 |

podobné články

Černobílé Vary: Panoptikum bez hvězdného pelu

 
Atraktivnost filmových festivalů neudává jen kvalita promítaných snímků, ale i hvězdy stříbrného plátna, které řadu návštěvníků přitahují stejně, ne-li více než díla kinematografie. Bohužel na zahájení Karlovarského svátku kinematografie se s nimi šetřilo.
30.06.2012 15:55 |

podobné články

Manželka prince Williama zklamala školáky, nepřišla jako princezna

 
Vévodkyně z Cambridge Catherine je známá tím, že se snaží chovat úplně normálně a vypadat jako obyčejná britská žena. Manželka prince Williama ale zklamala malé školáky, které přišla navštívit. Čekali skutečnou princeznu, ale přišla jen obyčejná holka v džínách a svetru. Další články k tématu: Vévodkyně Kate je nejlépe oblékanou ženou Británie Manželka prince Williama kopíruje hollywoodské hvězdy ANKETA: Líbí se vám manželka prince Williama v klobouku, nebo bez? Manželka prince Williama nosí oblíbené náušnice po princezně Dianě OBRAZEM: Vévodkyně Catherine „recyklovala“ své outfity i na svatbě Vévodkyně z Cambridge na turné vsadila na ženskost a obstála Svatební šaty vévodkyně z Cambridge vydělaly miliony na charitu
21.11.2011 13:05 |

podobné články

Cvalík George a unavení William a Kate na prvním oficiálním portrétu

 
Na oficiálních fotografiích ze křtin prince George působí vévodkyně z Cambridge s manželem trochu unaveně a uměle. Malý budoucí britský král je ale rozkošný. Další články k tématu: William a Kate nechali pokřtít prince George, má sedm kmotrů William a Kate vybrali pro křtiny prince George fotografa hvězd Prince George pokřtíme 23. října, oznámili William a Kate Princ William a Kate poprvé ukázali syna. Na jméně pracujeme, oznámili První snímek rodiny prince Williama i se psy pořídil Michael Middleton
25.10.2013 11:15 |

podobné články

Osobnosti: George Michael (241 článků) , Kate Middleton (865 článků) , Michael Prince (27 článků) , William Prince (40 článků)

William a Kate vybrali pro křtiny prince George fotografa hvězd

 
Vévoda a vévodkyně z Cambridge ve středu 23. října nechají pokřtít svého prvorozeného syna prince George. O oficiální snímky se postará známý fotograf hollywoodských hvězd a rockových hudebníků Jason Bell. Další články k tématu: Princ George řve jako lev, „postěžoval“ si tatínek William Prince George pokřtíme 23. října, oznámili William a Kate OBRAZEM: Kate a další krásky, které byly štíhlé pár týdnů po porodu Vévodkyně Kate si od malého prince odskočila na nákupy Vévodkyně Kate rodila jedenáct hodin, léky proti bolesti nechtěla Královské dítě: Kate připomínala Dianu, pravnuka už viděla Alžběta II. Vévodkyně Kate porodila chlapce, budoucího britského krále William a Kate nechali pokřtít prince George, má sedm kmotrů Cvalík George a unavení William a Kate na prvním oficiálním portrétu
22.10.2013 18:11 |

podobné články

Osobnosti: Alžběta II (224 článků) , William Prince (40 článků) , George Bell (2 články)

Jaké trendy letos vládnou spodnímu prádlu? Podívejte se s námi!

 
Módní trendy se neustále mění. Některé se vracejí a jiné se udrží jen jednu sezónu. Jak poznáte, který kousek bude trendy i za měsíc? Zjistili jsme to za vás. Udržet krok se všemi módními trendy není žádná věda – přesvědčte se!
06.06.2013 16:05 |

podobné články

Daniela Peštová o Haberovi: Jeho muziku neposlouchám! Já, ani děti

 
Davy fanynek po muzice rockera Pal'a Habery (54) šílí, ale jeho krásnou partnerku nechává chladnou. Modelka Daniela Peštová (45) muziku své drahé polovičky prostě nemusí!
06.05.2016 20:40 |

podobné články

Osobnosti: Daniela Peštová (305 článků)

Čeští politici asi na pohřeb Mašína nepojedou

 
Pohřeb Ctirada Mašína proběhne patrně bez jakékoli účasti českých politiků. Do amerického Clevelandu se příští týden ve středu nechystají ani skalní zastánci odbojové skupiny, která bojovala proti minulému režimu a zanechala za sebou krvavou stopu zmařených životů nevinných lidí.
17.08.2011 04:55 |

podobné články

Udine 2009: filmoví draci útočí z Asie

 
Světu už zdaleka neudává ráz pouze americký či evropský film. Kinematografie Dálného východu patří neoddělitelně k mezinárodním festivalům i distribucím, v každé evropské zemi najdete skupiny vášnivých cinefilů asijského filmu a recepty tamních filmařů dávno přebírá i Hollywood. O současném dění v těchto dalekých zemích přitom nejlépe vypovídá festival Far East v italském Udine, letos konaný již po jedenácté od 24. dubna do 2. května.
06.05.2009 08:30 |

podobné články

Sexy Monika s vtípkem

 
Tatínek si jde poslechnout, jak se jeho syn modlí před spaním. Když synáček odříká modlitbu až po amen, tak dodá: „Dobrou noc, mami, dobrou noc, tati, sbohem, babičko.” To tatínkovi leží celý den v hlavě a když přijde z práce, jeho žena mu oznamuje: „Zemřela babička.” Otec tedy opět poslouchá večer synovu modlitbu: „Dobrou noc, mami, dobrou noc, tati, sbohem, dědo.”
15.03.2014 06:05 |

podobné články

Ženy při sexu sténají kvůli mužům

 
Ženské sténání při sexu je sice přirozené, ale nikterak nekopíruje nutně jejich vlastní orgasmus. Evolučně se totiž sténání u žen stalo nástrojem, jak ovládat při souloži muže. Nová studie z Británie dokazuje, že ženy sténají hlavně během mužova orgasmu a že jejich zvukové projevy ovlivňují rychlost a průběh mužova vyvrcholení. Evoluce tak dala ženám nástroj, jak muže ve své vagíně ovládat.
15.08.2011 14:10 |

podobné články

Podivná studie: Ženy při sexu sténají prý jen kvůli mužům

 
Ženské sténání při sexu je sice přirozené, ale nikterak nekopíruje nutně její vlastní orgasmus. Evolučně se totiž sténání u žen stalo nástrojem, jak ovládat při souloži muže.
28.07.2012 19:40 |

podobné články

Zrní čerpalo z improvizace a napojení na přírodu

 
Kladenská skupina Zrní patří k nejoriginálnějším tuzemským kapelám, nekopíruje žádné styly, pokouší se jít vlastní cestou a nabízí svéráznou reflexi poesie všedního dne. Na podzim vydala hned dvě alba, písňové Soundtrack ke konci světa a Kolik váží vaše touha?, které přináší scénickou hudbu pro taneční soubor VerTeDance. Při té příležitosti poskytla Novinkám rozhovor, většinou odpovídal vedoucí souboru Honza Unger.
09.11.2012 10:55 |

podobné články

Osobnosti: Jan Unger (5 článků)

Exporadce Klause a Topolánka Haas: Zeman národ nerozděluje a lidé mu věří. ODS je mrtvá, voliče podvedla a teď soutěží s Topkou v pravdoláskařství

 
ROZHOVOR Bývalý poradce prezidenta Klause a premiéra Topolánka Tomáš Haas říká, že ODS Topku nekopíruje, ODS s ní soutěží o to, kdo bude víc pravdoláskový. „Místo zřetelně pravicové politiky se mi zdá, že soupeří s TOP 09 o pozici blíže ke středu a k levici. Proti ANO bojuje v otázce EET a Čapího hnízda, s lidovci soupeří o to, kdo bude více šedivý a neviditelný. Všechny strany soutěží o to, kdo bude víc politicky korektní a konformní,“ řekl Haas.
21.04.2016 17:20 |

podobné články

Rozjeďte muziku na vlastní triko

 
Potisk na tričku může sloužit pro parádu, může i provokovat, ale nyní získává nový rozměr. Můžete s ním totiž skládat vlastní muziku.
22.12.2011 19:25 |

podobné články

DALŠÍ HROZIVÁ FAKTA o brutální vraždě Petry: Vrah si pustil muziku, aby neslyšel její nářek!

 
Na povrch vyšla další hrozivá fakta o brutální vraždě teprve patnáctileté Petry. Kromě toho, že ji Michal Kisiov a Tomáš Zavřel mučili desítky minut, škrtili ji kabelem od počítače a dupali po ní motorkářskou botou, si ještě jeden z vrahů pustil do sluchátek muziku. Proto, aby neslyšel dívčin bezmocný křik!
10.04.2013 08:10 |

podobné články

Tomu neuvěříte: Víme, jakou nečekanou muziku si v autě pouští rocker a fešák ze SuperStar Miro Šmajda

 
Slovenský muzikant a finalista Česko-Slovenské Superstar Miro Šmajda  (24) , který se považuje za rockera, všechny překvapil tím, jakou muziku poslouchá v autě.
18.04.2013 13:35 |

podobné články