Článek

Recenze: Primal Scream rezignovali na rádiové hity, přesto se stále posouvají vpřed

 
Jedenácté album skotské kapely představuje krok do částečně neprobádaných hudebních končin. Zcela dle očekávání.
31.03.2016 09:05 |

podobné články

Podobné články

Primal Carnage vrací dinosaury do boje proti lidem

 
Poněvadž byla Primal Rage, společně s Clay Fighter a několika dalšími, již konvenčními, jedna z nemnoha bojovek, které mě kdy dokázaly oslovit, nemůže se nikdo divit, že ve mně název hry Primal Carnage vzbuzuje okamžitou asociaci. A ještě ke všemu je Primal Carnage rovněž titul s dinosaury, i když se samozřejmě nejedná o bojovku, nýbrž o multiplayerovou akci, v níž...
30.10.2012 11:20 |

podobné články

RECENZE: Primal Scream živé hraní baví

 
Glasgowská skupina Primal Scream, která vznikla v osmdesátých letech minulého století, má dnes na nezávislé scéně kultovní status. V její hudbě se vždy originálním způsobem proplétaly rozličné styly. Indie rockem počínaje a nervní psychedelií konče.
19.11.2013 09:36 |

podobné články

Ve čtvrtek zahájí Trutnov Open Air festival skotští Primal Scream

 
Ve čtvrtek 20. srpna od 19 hodin začíná Open Air Music Festival „TRUTNOV 87-09", který stále tají přesný program. Organizátoři lákají na kapely Primal Scream, Soulfly, Sepulturu, Cavalera Conspiraci, Anti Flag, Candie Payne, Kryštofa i Evu Pilarovou. Festival se opět koná v areálu Na Bojišti a potrvá do neděle 23. srpna.
20.08.2009 12:30 |

podobné články

Osobnosti: Eva Pilarová (256 článků)

Zpěvák Primal Scream: Úspěch nás stále překvapuje

 
Své nejúspěšnější album Screamadelica vydali Primal Scream před dvaceti lety. Na oslavu výročí jedou turné, jehož koncerty jsou věnované výhradně zmíněné desce. Slavnou nahrávku oživí 7. srpna na pódiu pražského klubu KC Vltavská. Právu poskytl rozhovor zpěvák Bobby Gillespie.
05.08.2011 10:45 |

podobné články

Osobnosti: Bobby Gillespie (1 článek)

V pondělí se v Praze představí výteční Primal Scream

 
Skotská skupina Primal Scream vystoupí v pondělí 18. listopadu v pražském Lucerna Music Baru. Přijede v rámci koncertního turné ke své letošní povedené desce More Light. Její set začne po 20. hodině.
15.11.2013 16:51 |

podobné články

Zemřel první kytarista Primal Scream Robert ”Throb” Young

 
Zemřel Robert Throb Young, první kytarista skotské rockové skupiny Primal Scream, uvedl ve čtvrtek server BBC.
11.09.2014 13:40 |

podobné články

Osobnosti: Robert Young (2 články) , Robert Young (2 články)

Ranní cviky, které vás postaví na nohy

 
Vstáváte každé ráno rozmrzelí, bez energie, cítíte se unavení a nemáte na nic náladu? Postrádáte onu potřebnou hnací sílu, která by vás po ránu dokonale nastartovala? Pak vyzkoušejte naše ranní cviky, které vás postaví na nohy. Nikdo po vás nechce, abyste hned po probuzení běhali trasu dlouhou několik kilometrů, ještě před začátkem pracovní směny pospíchali do fitka nebo plavali dlouhé tratě v bazénu. Máme pro vás osvědčené ranní cviky, které vaše tělo rozehřejí, nabudí organismus a skvěle vás nastartují do nového dne. Ranní cviky, které vás postaví na nohy Ještě než začnete namítat, že po ránu rozhodně nemáte času na rozdávání a nedokážete se tak najít chvilku na provedení našich cviků, dovolíme si vás uklidnit: naše ranní cviky vám zaberou jen několik málo minut. Předklony Postavte se a jednou nohou vykročte vpřed, druhou zase vzad. Nohu, kterou jste vykročili vpřed, mírně pokrčte a zadní naopak propněte. Ruce dejte před sebe s rovnými zády se předklánějte vpřed, dokud se rukama nedotknete země. Kliky Kliky známe všichni, možná jste k nim měli ve škole odpor, ale věřte, že vás po ránu dokážou skvěle nabudit. Pamatujte, že u provádění tohoto cviku musíte tělo udržet rovné a zpevněné, jinak nedosáhnete kýžených výsledků a spíše si ublížíte. Dřepy Dřepy snad ani netřeba dlouze představovat. Jedná se o rychlý a účinný cvik, který zvládnete za pár minut. U dřepů mějte nohy rozkročené na šíři vašich ramen, ruce před sebou a vždy jděte tak nízko, dokud se pánev nedostane do úrovně kolen. Kočičí hřbet Mezi ranní cviky pro nabuzení zařazujeme i dobře známý kočičí hřbet, který slouží především k protažení těla. A to po ránu taky není na škodu. Při tomto cviku klečíte, dlaněmi se opíráte o zem. Nejdříve se prohnete v zádech a bradu vystrčíte vpřed, poté hlavu zabalíte pod sebe a vykulíte záda. Příspěvek Ranní cviky, které vás postaví na nohy pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
20.06.2017 06:40 |

podobné články

Recenze prehistorické akce Far Cry Primal: V kůži pračlověka i v srsti mamuta

 
On silný válečník, krotitel zvířat, ale jeho kmen být vyhuben. Takkar cestovat a najít země Oros a zachránit lid Wanja. On nemít strach. Hrdina Far Cry Primal moc inteligence nepobral, žil totiž v období před 10 000 lety př. n. l. To, co mu chybí v inteligenci, si ale vynahrazuje odvahou, zručností a silou. Svět Oros čeká na prozkoumání a váš kmen Wanja na záchranu. Série těch nejlepších stříleček z první osoby je zpět a světe div se, tentokrát to není střílečka.
22.02.2016 12:10 |

podobné články

RECENZE: Primal Scream přecenili svůj potenciál

 
Letošek je v hudbě rokem návratů těch, kteří kdysi svou tvorbou a výkony oslovili milióny lidí na celém světě a dlouho pak mlčeli.
14.08.2013 11:40 |

podobné články

Dinosauří akce Primal Carnage představuje dvě povolání

 
Primal Carnage určitě nebude hitem sezony. Je to hra malá, ne zrovna krásná, ale to neznamená, že musí být špatná. Následující video představuje dvě povolání... i když povolání... Na jedné straně je to Trapper, na druhé Raptor, což není ani tak povolání jako druh. Každopádně se tak představí obě části téhle multiplayerovky, tedy hraní za dinosaura i člověka....
27.08.2012 18:45 |

podobné články

Thurston Moore vystoupí v Praze s půlkou Sonic Youth

 
Zakladatel legendární americké skupiny Sonic Youth, kytarista Thurston Moore, přijede tento čtvrtek do Prahy do Lucerna Music Baru se svým vlastním souborem nabitým vynikajícími hudebníky. Je mezi nimi i dlouholetý bubeník Sonic Youth Steve Shelley a původní baskytaristka My Bloody Valentine a členka Primal Scream Debbie Googeová. Doplňuje je kytarista James Sedwards.
27.10.2014 16:25 |

podobné články

Osobnosti: Sonic Youth (2 články) , Steve James (2 články) , Steve Valentine (1 článek) , Debbie James (1 článek) , Steve Moore (1 článek) , Steve Moore (1 článek) , Steve James (2 články) , Steve James (2 články) , James Moore (1 článek)

Nová alba: Iggy Pop, Gwen Stefani či Primal Scream

 
Nový týden přináší očekávané album Iggyho Popa, která k nám písně z něho přijede představit v červnu na pražský festival Metronome. Po deseti letech také vychází třetí sólové album americké zpěvačky Gwen Stefani.
23.03.2016 07:05 |

podobné články

Osobnosti: Gwen Stefani (116 článků) , Iggy Pop (46 článků)

Ozzy: nový singl na internetu, album v létě, koncert možná

 
Nezničitelný rockový dinosaurus Ozzy Osbourne se po čase zase vzpamatoval a přichází se singlem Let Me Hear Your Scream, který předznamenává červnové vydání alba Scream.
21.04.2010 16:35 |

podobné články

Osobnosti: Ozzy Osbourne (229 článků)

Unikátní výstava ve Slováckém muzeu: Rádiově řízené modely letadel, aut, lodí, vrtulníků!

 
Slovácké muzeum v Uherském Hradišti otevřelo výstavu rádiově řízených modelů automobilů, letadel, vrtulníků, dronů, plachetnic a člunů. Návštěvníci uvidí malé modely ve vitrínách, ale i velké letouny zavěšené pod stropem či téměř metrové vozidlo Mini Cooper s benzínovým motorem. Celkem je zde přes 100 exponátů.
08.04.2016 15:10 |

podobné články

Mladí Češi, kteří posouvají svět kupředu

 
Pokud jste si někdy kladli otázku, na co bychom mohli být jako Češi pyšní, tak odpověď je nasnadě - na naše vědce. Česká věda se ve světě těší skvělé pověsti a bude i nadále. Odchovává totiž mladé odborníky, kteří posouvají kupředu nejen českou vědu, ale celý svět. Připomíná to mimo jiné cena Neuron, kterou ve středu převzala pětice mladých vědců.
25.05.2017 14:10 |

podobné články

Dolejš a Milota rezignovali kvůli úplatkům

 
Kvůli loterijnímu lobbování padá jedna hlava za druhou! Na funkce místopředsedů KSČM dopoledne rezignovali Jiří Dolejš a Čeněk Milota.
29.09.2009 10:40 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Dolejš (429 článků)

Dva radní z Prahy 10 rezignovali kvůli kauze Key Investments

 
Místostarosta Prahy 10 Vladislav Lipovský (ODS) a radní Antonín Weinert (ČSSD) v pondělí s okamžitou platností rezignovali na své funkce v čele městské části. Důvodem je kauza spojená se společností Key Investments, která podle radnice městskou část podvedla při správě jejího portfolia cenných papírů a Prahu 10 tak připravila o několik desítek milionů korun. Informuje ČTK.
25.06.2012 16:25 |

podobné články

Rampula s Grygárkem oficiálně rezignovali na posty státních zástupců

 
Bývalý šéf pražského vrchní státního zastupitelství (VSZ) Vlastimil Rampula a jeho náměstek Libor Grygárek v pátek rezignovali na funkce státních zástupců. Uvedl to server Respekt.cz a potvrdila to mluvčí ministerstva Petra Hrubá. Rampula v polovině června musel odejít z čela VSZ. Nejvyšší správní soud dal za pravdu exministrovi Jiřímu Pospíšilovi (ODS), který ho loni odvolal. Grygárek od té doby státní zastupitelství vede.
02.07.2012 13:35 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Pospíšil (1717 článků) , Jiří Pospíšil (1717 článků) , Vlasta Hrubá (5 článků)

Bouře v dopravním podniku pokračuje: Tři členové dozorčí rady rezignovali

 
Tři členové dozorčí rady pražského dopravního podniku za ODS rezignovali. Dnes to řekl jeden z nich, místostarosta Prahy 9 Tomáš Portlík. Důvodem jsou události kolem odvolání ředitele podniku Vladimíra Liche. Kromě Portlíka svou funkci složil také starosta Radotína Karel Hanzlík a šéfka magistrátního odboru rozpočtu Zdena Javornická.
20.08.2012 20:30 |

podobné články