Článek

Recenze: Pochmurný žertéř Joker ani v 75 letech nepřestává šířit chaos a zmar

 
Komiksová antologie Joker: Oslava 75. výročí stvrzuje výsadní postavení tohoto excentrického superpadoucha nejen v zahraničí.
04.03.2016 13:00 |

podobné články

Podobné články

Kdo je kdo: Saskia, nebo Joker?

 
Bývalá televizní moderátorka Saskia Burešová (63) se po čase ukázala ve společnosti! A pořádně šokovala. Díky nepřirozeně vypnuté kůži ve tváři a výraznému líčení totiž vypadala jak slavný Joker z Batmana!
06.11.2009 13:05 |

podobné články

Osobnosti: Saskia Burešová (49 článků)

Tenisový »Joker« Novak Djokovič: Návrat masky!

 
Zase pobavil, zjevil se na kurtu jako Joker, obávaný protivník Batmana. Z jeho pitvorného šklebu šel strach, když na něj zamířily reflektory ve ztemnělé hale. Jak stylové. Vždyť on sám je Djokerem, vtipálkem a věčným klaunem.
03.11.2011 12:05 |

podobné články

Osobnosti: Novak Djokovič (530 článků)

Šílený Joker je zpět, psychopata si zahraje Jared Leto

 
Podívejte se na první fotografii, kde je zachycen herec Jared Leto coby Joker ve filmu Jednotka sebevrahů. Do kin zamíří v srpnu 2016.
27.04.2015 16:05 |

podobné články

Osobnosti: Jared Leto (85 článků)

Šílenci ze Sebevražedného oddílu vyrážejí na nebezpečnou misi. Vedou je Harley Quinn a Joker

 
Nový trailer k filmu Sebevražedný oddíl (Suicide Squad) ukazuje ještě více šílenosti, akce a hlášek. Parta kriminálníků dostane od vládní agentky Amandy Waller (Viola Davis) nebezpečný úkol výměnou za zmírnění trestů. V traileru se představí Deadshot (Will Smith), Harley Quinn (Margot Robbie), Boomerang (Jai Courtney), Rick Flagg (Joel Kinnaman), Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje) nebo Joker (Jared Leto). Film podle stejnojmenného komiksu vydavatelství DC Comics režíruje David Ayer (Patrola, Železná srdce), který napsal i scénář. Sebevražedný oddíl dorazí do českých kin 4. srpna.
21.01.2016 07:40 |

podobné články

Osobnosti: David Ayer (4 články)

Neschopní lenoši, hodnotí v bulváru možné složení vlády Paroubek

 
Předseda ČSSD a pravděpodobný premiér budoucí vlády Bohuslav Sobotka si pomalu se stínovými ministry ujasňuje jejich budoucí působení na vládě. Podle bulváru Aha! půjde z kola ven například Jiří Dienstbier, kterého by mohla na resortu spravedlnosti nahradit Marie Benešová. Předseda NS-LEV 21 Jiří Paroubek by se asi rozhodl jinak, línější ženskou totiž neviděl. A pro bulvár kritizuje i ostatní jména na posty ministrů. Podle něj je to zmar nad zmar.
20.04.2013 11:30 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Paroubek (3077 článků) , Bohuslav Sobotka (7816 článků) , Jiří Dienstbier st. (754 článků) , Marie Benešová (237 článků)

Totální zmar, píše Spencerová k postupu Západu proti Rusku. A udává příklady

 
Redaktorka Literárních novin a analytička zpravodajských zdrojů Tereza Spencerová míní, že ukrajinská krize se přinejmenším z pohledu Západu začíná měnit ve stále utaženější gordický uzel. Západ prý totiž místo rozhodných činů nabízí jen záplavu slov a taková EU se točí v kruzích a bezradnost z ní čiší. Celkový zmar pak ještě více prohlubují události kolem Mariupolu.
27.01.2015 13:42 |

podobné články

Šéf SPO Veleba: Ukrajina je zbídačená země. Její zmar nekončí

 
Senátor za Stranu práv občanů Jan Veleba ve svém článku na ParlamentníchListech.cz kriticky zhodnotil včerejší vzpomínkový kyjevský Pochod důstojnosti k prvnímu výročí pádu proruského režimu prezidenta Viktora Janukovyče a dění na náměstí Majdanu během protivládních protestů, kterého se zúčastnil i český ministr zahraničí Lubomír Zaorálek. Podle Veleby není co slavit. Ukrajina je prý zbídačelá a její zmar zdaleka nekončí.
23.02.2015 09:31 |

podobné články

Osobnosti: Lubomír Zaorálek (1833 článků) , Viktor Janukovyč (379 článků)

Sebranko lemplů, svoloči. Šikaně zmar, sdělil občan orgánům a dostal pokutu 30 tisíc

 
Podnikatel Jan D. dostal od celního úřadu pořádkovou pokutu 30 tisíc korun za to, že celníky v dopise nazval lemply pracujícími ve státní správě a svoločí. V dopise se navíc rozloučil slovy: „Šikaně zmar!“ O případu píše server Lidovky.cz.
03.08.2016 07:50 |

podobné články

Chaos Chronicles chce oživit ducha stolních RPG

 
Jednou z her, které byly oznámeny v průběhu letošního Gamescomu, ale tak nějak unikly naší pozornosti kvůli nepříliš velkému množství dostupných materiálů, je RPGs  tahovými souboji Chaos Chronicles od tvůrců Jagged Alliance: Back in Action. Vlastně bych ani neměl uvádět, že na Chaos Chronicles pracují tvůrci z mnichovského studia Coreplay, protože to u spousty z vás...
20.12.2010 08:05 |

podobné články

Pavel Horváth při odběru krve: Asi omdlím!

 
Půvabná sestřička mu stáhla biceps gumou, zapumpoval pravičkou, naběhla mu žíla a mohl dávat krev... „Bacha, asi omdlím,“ upozornil a sesouval se v židli fotbalový žertéř Pavel Horváth (36). Plzeňská Viktorka si nechala odebrat vzorky krve, tzv. transplantační znaky do registru dárců kostní dřeně.
08.10.2011 12:00 |

podobné články

Osobnosti: Pavel Horváth (156 článků)

Paroubek: Profesor Bělohradský je známý žertéř

 
Všichni, kdo pamatujeme politiku po sametové revoluci v roce 1989, máme v dobré paměti také myšlenkový vývoj prof. Bělohradského. Prof. Bělohradský je nesporně velmi vzdělaný a mimořádně inteligentní člověk. Jeho problémem je, že se vždy upíná na osobnosti, které se časem ukážou jako osobnosti problémové.
08.04.2016 14:20 |

podobné články

Fuk připomenou Chaos UK

 
Slavnou anglickou hardcore punkovou kapelu Chaos UK připomene v úterý vystoupení soubor Fuk. V nich hraje na kytaru Gabba, který v Chaos UK hrál od půlky osmdesátých let a podílel se na jejich extrémním hard core.
30.08.2010 13:06 |

podobné články

Petra Janů (61) nepřestává fascinovat postavou lepší než ve třiceti: I tohle si může dovolit před objektivem

 
Zpěvačka Petra Janů  (61) se v jídelníčku drží zkrátka a už řadu let, jak sama se smíchem proklamuje, se pořádně nenajedla. Díky tomu ovšem nepřestává ani po šedesátce fascinovat svou postavičkou.
01.03.2014 15:55 |

podobné články

Osobnosti: Petra Janů (355 článků)

Jan Rosák: Věřím vládě. Takoví grázlové tam zas nejsou

 
Pochmurný nádech má výsledek ankety deníku MF Dnes, který oslovil sto osobností z celé republiky a položil jim otázku, zda věří premiérovi a vládě, že myslí upřímně boj proti korupci. Naprostá většina dotázaných odpověděla, že ministerskému předsedovi ani jeho týmu nevěří a někteří směrem ke Strakově akademii přidali i jedovatou invektivu.
29.06.2012 09:20 |

podobné články

Osobnosti: Jan Rosák (123 článků)

Jan Rosák: Věřím vládě. Takoví grázlové tam zas nejsou

 
Pochmurný nádech má výsledek ankety deníku MF Dnes, který oslovil sto osobností z celé republiky a položil jim otázku, zda věří premiérovi a vládě, že myslí upřímně boj proti korupci. Naprostá většina dotázaných odpověděla, že ministerskému předsedovi ani jeho týmu nevěří a někteří směrem ke Strakově akademii přidali i jedovatou invektivu.
29.06.2012 09:40 |

podobné články

Osobnosti: Jan Rosák (123 článků)

Janeček: Strany předvádějí amatérismus

 
Zmar, nejednotnost, slabost lídrů, neochota stát za jednou vysloveným názorem, kličkování, osočování neznalos, chaos a amatérismus.
13.11.2013 14:26 |

podobné články

Chaos a zmar v Budapešti. Maďaři kvůli tisícům běženců uzavřeli nádraží

 
Budapešťské Východní nádraží (Keleti) je uzavřeno na neurčito a cestující byli vyzváni, aby budovu i všechna nástupiště opustili. Právě z tohoto nádraží v pondělí odjely tisíce migrantů do Rakouska a Německa. V úterý dorazily další tisíce běženců na nádraží s cílem dostat se na Západ. Úřady však „okupaci“ nádraží uprchlíky ukončily.
01.09.2015 13:10 |

podobné články

Když ji natáhne Batman Supermanovi: Recenze bojovky Injustice: Gods Among Us

 
Superman, Batman, Green Arrow, Catwoman, Joker, Lex Luthor a další superhrdinové i záporáci z kokosů od DC si dávají dostaveníčko, při kterém si natlučou pořádně do tlamy. Přichází totiž nová bojovka Injustice: Gods Among Us, ve které všichni svedou bitvu o záchranu světa v paralelní dimenzi. Všichni milovníci komiksu a dobrých mlátiček, zbystřete smysly!
16.04.2013 16:10 |

podobné články

Osobnosti: Lex Luthor (3 články)

Recenze: Sebevražedný oddíl se marně zavděčuje fanouškům. Joker tu působí dojmem zhýralého fracka

 
Film nedrží pohromadě, pouze se snaží zavděčit fanouškům a obětuje tomu veškerou svou vnitřní logiku i smysl.
03.08.2016 09:35 |

podobné články