Článek

Recenze: Platinová výběrovka Divokýho Billa je vánoční kalkul. Ale poctivý

 
Partička z Úval se s tím nemaže. Ačkoliv od jejich bestofky vydala zatím jednu novou studiovku, přichází nyní s další kompilací.
09.12.2015 08:50 |

podobné články

Podobné články

Bláha z Divokýho Billa bude táta, konečně začne bydlet s přítelkyní

 
Muzikant Vašek Bláha prozradil v pořadu Limuzína k překvapení samotného moderátora Míry Hejdy, že jeho přítelkyně čeká dítě. Po téměř deseti letech vztahu to pro něj je konečně impulz ke společnému bydlení. Další články k tématu: Z drog mě dostali kluci z kapely, říká Štěpán z Divokýho Billa VIDEO: Divokej Bill postavil pódium u nádraží. Hrál i Polívkova fintila RECENZE: Divokej Bill se na nové desce snaží měnit slámu za slávu
10.06.2011 13:00 |

podobné články

Osobnosti: Britney Spears (789 článků) , Míra Hejda (101 článků) , Václav Bláha (11 článků)

Nakupte dárky na Vánoce na největším předvánočním veletrhu STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY

 
Chcete pořídit svým nejbližším pod stromeček dárky, které je opravdu potěší? Potom zavítejte na největší předvánoční veletrh STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY. Vybrat si zde budete moci z více než šesti tisíc dárků rozmanitých druhů. Těšit se můžete na dárkové zboží, hračky, módu, dekorace, potřeby do domácnosti nebo potraviny a nápoje. Veletrh se uskuteční od 8. do 11. prosince 2016 na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Připraveno je více než šest tisíc dárků z rozmanitých oblastí Pro návštěvníky bude na veletrhu STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY připraveno tisíce tipů na vánoční dárky všeho druhu, konkrétně se bude jednat o dárkové zboží, dekorace, hračky a hry, módu, dětský a sportovní sortiment, potřeby do domácnosti nebo potraviny a nápoje. Veletrh nabídne také čtyři speciální zóny, a to FASHION ZÓNU, ČESKÝ JARMARK, SPORTOVNÍ A ZÁŽITKOVOU ZÓNU a VÁNOČNÍ HODY. Ve FASHION ZÓNĚ se bude prezentovat šedesát nezávislých návrhářů a designérů, kteří zde nabídnou originální módu, šperky a doplňky. V rámci ČESKÉHO JARMARKU se představí padesát uměleckých řemeslníků a lidových tvůrců, kteří předvedou rukodělnou přehlídku dekorativních a užitkových předmětů z keramiky, skla, dřeva, rostlin, papíru a textilií. Nebude chybět ani ruční výroba svíček a mýdel netradičních tvarů. VÁNOČNÍ HODY nabídnou delikatesy a gurmánské speciality s ochutnávkami pochutin. Na veletrhu STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY se vystavovatelé a návštěvníci mohou těšit i na soutěže o ceny, a to NEJKRÁSNĚJŠÍ VÁNOČNÍ STROMEK nebo NEJLÉPE NADEKOROVANÝ STŮL. „Největším kladem veletrhu je nabídka několika tisíc dárků různorodého sortimentu na jednom místě. Na veletrhu pořídí návštěvníci i originály od výtvarníků a designérů, které v obchodním centru neseženou. Veletrh je koncipován nejen k nakupování dárků, ale také jako příjemný prožitek strávený u doprovodného programu, soutěží, kreativních workshopů a ochutnávek delikates a nápojů,“ říká manažerka veletrhu Jindra Konečná. Pomáháme dětem o Vánocích Projekt POMÁHÁME DĚTEM O VÁNOCÍCH představí tři charitativní projekty ULICE DĚTEM ON TOUR, DEJME ŠANCI DĚTEM a pomoc FOD KLOKÁNEK v rámci doprovodného programu veletrhu. Vystoupí zde desítky souborů, organizací a škol, proběhnou soutěže pro návštěvníky i vystavující. Nezisková organizace ULICE DĚTEM vystoupí s projektem ULICE DĚTEM ON TOUR s dynamickým tanečním, pěveckým i sportovním vystoupením... Čtěte více Příspěvek Nakupte dárky na Vánoce na největším předvánočním veletrhu STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
14.11.2016 06:00 |

podobné články

TOP 4 vánoční filmy, které byste si neměli nechat ujít

 
Vánoční filmy k těmto svátkům neodmyslitelně patří, o tom nemusí být sporu. Během toho uklízení, do kterého se v tomto čase většina hospodyněk pouští, pečení hromady cukroví, nad kterým strávíte dlouhé hodiny, zdobením domácnosti, kdy lezete po oknech a věšíte na ně řetězy nebo lepíte papírové dekorace, si zkrátka zasloužíte na pár hodin hodit nohy nahoru, vypnout, udělat si šálek kávy a pustit si něco v televizi. A nejlépe uděláte, když celou tu sváteční atmosféru umocníte tím, že si pustíte vánoční filmy. V těch to totiž dýchá vánočními kouzly, samozřejmě nechybí chvíle plné smíchu a ženami tolik oblíbená romantika. A na co byste se měli podívat? Tipy na vánoční filmy, které musíte vidět! Každý z nás má určitě nějaké oblíbené vánoční filmy, na které se rád podívá a především které může vidět i 100x dokola a stále vás nepřestanou bavit. I my pro vás máme tipy na 4 vánoční filmy, které podle nás k těmto svátkům už tak nějak patří. Tak si je nenechte ujít! Santa Claus Santa Claus je film staršího data, pochází totiž z roku 1994, ale i přesto patří mezi nejoblíbenější i v současné době. Hlavní roli si zde střihl Tim Allen, který se z pozice špičkového manažera hračkářství jednou (ne)šťastnou událostí stane Santa Clausem. Přichází celá řada komických situacích, během kterých si Calvin zvyká na svůj nový životní úkol a především jej čeká ten ze všech nejdůležitějších: roznést dětem dárky! Přežít Vánoce Ani tento film niž nepatří k nejmladším, ale podle nás prostě stojí za to. V hlavní roli zde uvidíte Bena Afflecka, bohatého a životem otráveného Drewa, který si pronajme rodinu, aby s ní mohl strávit Vánoce. Vrací se zpět do domu, ve které vyrůstal. Protivný host po obyčejné rodince chce, aby dělali přesně to, co k Vánocům patří. Vánoční komedie plná humoru i vypjatých... Čtěte více Příspěvek TOP 4 vánoční filmy, které byste si neměli nechat ujít pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
06.12.2017 09:05 |

podobné články

Osobnosti: Ben Affleck (214 článků) , Tim Allen (2 články) , Tim Allen (1 článek)

Tipy na originální vánoční SMS přání

 
Také se už nemůžete dočkat? Čeho? No přece Vánoc, které tu budou co nevidět! Už jste se možná pustili do pečení, máte za sebou gruntování celého kvartýru a teď sedíte s kávou v ruce a čtete tento článek, ve kterém hledáte inspiraci na vánoční SMS přání. Vánoční SMS přání slouží k tomu, abychom blízkým a kamarádům ukázali, že na ně i během nejkrásnějších svátků v roce myslíme. Chystáte se je i vy letos posílat? V tom případě u nás najděte inspiraci! Vánoční SMS přání Přejeme ti k Ježíšku, ať jsi v teplém kožíšku a všude kolem tebe sněží – podívej, tam štěstí běží! Přímo za ním spěchej a další rok bude nej.   Ať láska světu vládne a nejen dnešní den, ať všechno špatné padne a život je krásný sen. Šťastné a veselé Vánoce. Chci ti popřát ze srdce co nejkrásnější vánoce, bohatého Ježíška a dobrou mňamku do bříška. Celý příští nový rok pak kopu zdraví a lásky žok. Sníh padá z oblohy, přichází chvíle pohody, Vánoce jsou stále blíž a blíž, brzy zlaté prasátko uvidíš. Šťastné a veselé. Ať jeden zázrak za druhým je vánoční svět, po starostech zbyde dým a nevrátí se zpět. Maminka smaží a vaří, a všechno se jí daří. My pečeme cukroví, ale tiše, ať se to nikdo nedoví. Přejeme pohodové Vánoce. Už jsou tu zas po roce naše krásné Vánoce. Užijte si vánoční svátky, ať jsou jako z pohádky. A taky Nový rok, udělejte správný krok. Ať ta duše němá žádné kosti nemá a vánoční stromeček skrývá krásný dáreček. Šťastné a veselé Vánoce. Ať láska pohladí všechen lid a o Vánocích zavládne klid, který jen tak neskončí, ani když se starý rok rozloučí. PF 2018 Příspěvek Tipy na originální vánoční SMS přání pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
13.12.2017 21:25 |

podobné články

Z drog mě dostali kluci z kapely, říká Štěpán z Divokýho Billa

 
Zpěvák a rapper skupiny Divokej Bill Štěpán Karbulka promluvil o své drogové minulosti. Nebýt kolegů z kapely, už by prý nebyl. To oni ho dostali do léčebny. Další články k tématu: VIDEO: Divokej Bill postavil pódium u nádraží. Hrál i Polívkova fintila RECENZE: Divokej Bill se na nové desce snaží měnit slámu za slávu Divokej Bill končí koncertní pauzu. K novince zahraje pouze patnáctkrát Divokej Bill: Jaký styl hrajeme? Pubescentní pubrockheavyfolkmetal Čechomor a Divokej Bill se spolu vrátí na pódia a natočili klip. Podívejte se Divokej Bill řeší problémy s drogami
25.10.2009 10:20 |

podobné články

Osobnosti: Štěpán Karbulka (3 články)

Osvědčené recepty na vánoční pohoštění

 
Nejkrásnější svátky v roce tu budou opravdu co nevidět! Hospodyňky již začínají s přípravami, které zahrnují nejen typický předvánoční úklid, ale i výzdobu domácností, nákup dárečků pro naše nejbližší nebo vymýšlení, jaké dobroty připraví jako vánoční pohoštění. Vánoční pohoštění zpravidla představuje jídla, která se neodmyslitelně pojí k tomuto období a která doma neděláme až tak často. Jelikož jsou Vánoce za dveřmi a do nejkrásnějšího dne v roce už zbývá jen necelý měsíc, připravili jsme pro vás dnešní článek, ve kterém se společně s námi můžete podívat na tradiční vánoční pohoštění, jež se na českých stolech objevuje již několik desítek let. Tipy na vánoční pohoštění Určitě se shodneme na tom, že každá rodina si své pohoštění na Vánoce nebo přímo jen na Štědrý den dělá po svém. My ale chceme připomenout klasiku, která nestárne a na kterou i v dnešní době sází spousta lidí. Možná dokonce i vy! Rybí polévka je klasika Jestli k Vánocům něco skutečně patří, pak je to rybí polévka. Její příprava není nikterak složitá, i když každý má možná trochu jiný recept, který si upravil dle svých chutí. Hlavními surovinami jsou rybí hlavy, mlíčí, mrkev, celer, cibule a kořenová petržel. Suroviny se nechají vařit cca hodinu až hodinu a půl, poté se voda přecedí a maso, které se oškrábe, se zpátky vloží do polévky. Houbový Kuba dříve nesměl chybět Dříve představoval tradiční vánoční pokrm i houbový Kuba, kterého ale v dnešní době na štědrovečerních tabulích už tak často vidět není. Na přípravu houbového Kuby nesmí chybět kroupy, vepřové sádlo, již podle názvu napovídající sušené houby, cibule a česnek. Houbový Kuba se dříve podával jako předkrm, dnes už jen při večeři na Štědrý den uvidíte skutečně jen málokde. Smažený kapr je nahrazován řízky Další klasika v podobě smaženého kapra. No uznejte sami, uměli byste si bez této lahůdky,... Čtěte více Příspěvek Osvědčené recepty na vánoční pohoštění pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
28.11.2017 08:55 |

podobné články

VIDEOANKETA: Vyberte nejhezčí vánoční znělky českých televizí

 
Vánoční schéma českých televizních stanic provází jako každoročně sada svátečních znělek. Přestože si na nich stanice dávají vždy záležet, v jednom mají pech: advent a zimní svátky jsou časově ohraničeny. Za shlédnutí ale rozhodně stojí. Hlasujte pro tu, která se vám líbí nejvíc. Další články k tématu: Vánoce budou mimo hory na blátě, předvídají meteorologové i pozorovatelé Čtenářky si přes Vánoce chtějí udržet linii, mají tipy na recepty Vánoční dárky, které nadchnou sportovní hračičky a fajnšmekry Nejlepší česká vánoční píseň? Purpuře šlape na paty Neckářova Půlnoční RECENZE: Vánoční pohádka televizi rozsvítí, ale do kin jít nemusela Vánoce se blíží a s nimi opět Popelka. Co dalšího televize nabídnou? V anketě o nej vánoční znělky vítězí Prima, pomohly jí nové kanály
18.12.2011 00:05 |

podobné články

Válka kapel: Krajčo je trapák, volají fandové Chinaski a Divokýho Billa! Jak tohle skončí?

 
Těžké zranění Michala Hrůzy (42) nedává spát nejen jenom jeho fanouškům, ale rozpoutalo takovou menší válku kapel na českém Facebooku, která doopravdy vznikla na základě rozhovoru "Richarda Krajča (37)":http://www.extra.cz/tema/richard-krajco pro sobotní vydání Mladé fronty.
21.07.2014 17:35 |

podobné články

Osobnosti: Michal Hrůza (248 článků)

Pohodlný nákup v BILLA stop & shop

 
Prodejny BILLA stop & shop jsou na českém trhu unikátní. BILLA je ve spolupráci se společností Shell začala budovat již v roce 2014. Dnes je zákazníci naleznou na 42 čerpacích stanicích Shell po celé ČR. Zákazníci oceňují zejména čerstvý sortiment, který obvykle na čerpacích stanicích chybí.
20.04.2016 14:55 |

podobné články

Festival Rock for People zasáhla průtrž mračen, vrcholem večera byli Muse

 
I letošní ročník festivalu Rock For People potvrdil tradici - bez deště to nejde. Drobné přepršky v pondělí odpoledne více než 23 tisíc diváků ve vyprahlém areálu vítalo. Večerní průtrž už méně, atmosféra však zůstala stále vřelá. Očekávaným vrcholem bylo večerní vystoupení britských Muse, na své si však přišli i milovníci punku a hardcoru nebo Čechomoru a Divokýho Billa.
05.07.2010 17:10 |

podobné články

Polemic: Spolupráce s Paľem Haberou byla nejrychlejší

 
Nová studiová deska slovenské ska kapely Polemic je nazvaná HeyBa-Ba-Re-Bop a skupina jí oslavuje své pětadvacáté výročí. Pozvání k natáčení přijalo několik hostů, kteří činí album zajímavějším. Za všechny jmenujme Katarínu Knechtovou, Pavola Haberu, Matěje Rupperta nebo Divokýho Billa. Na otázky odpověděl zpěvák a kytarista Bejzo.
17.06.2013 14:30 |

podobné články

Osobnosti: Pavol Habera (187 článků) , Katarína Knechtová (24 článků)

Krajčo, ty chachare! přiživuješ se na Hrůzovi! nadávali muzikanti frontmanovi kapely Kryštof

 
Stačil jeden nevinný rozhovor a muzikanti z nejslavnějších českých kapel se do sebe ostře pustili. Zpěvák Štěpán Karbulka (33) z Divokýho Billa a bubeník Ota Petřina alias Marpa (29) osočili frontmana kapely Kryštof Richarda Krajča (37), že se přiživuje na vážném zranění jejich kolegy Michala Hrůzy (43). Veřejně mu za to vulgárně nadávali.
21.07.2014 12:05 |

podobné články

Osobnosti: Richard Krajčo (288 článků) , Štěpán Karbulka (3 články) , Ota Petřina (13 článků) , Michal Hrůza (248 článků)

Slunci i dešti hráli na Veveří Olympic, Rytmus, Monkey Bussines i Tomáš Klus

 
První moravská zastávka festivalu Hrady CZ přilákala i přes proměnlivé počasí tisíce lidí. Brněnským hradem Veveří se rozezněly písně No Name, Rytmuse, Divokýho Billa i Hentai Corporation.
16.08.2014 15:21 |

podobné články

Osobnosti: Tomáš Klus (770 článků)

Vyjde akustický koncert Divokýho Billa

 
Kapela Divokej Bill chystá vydání svého prvního živého záznamu z akustického koncertu.
23.09.2014 10:36 |

podobné články

Uplakaný Landa na pohřbu Tomana z Divokýho Billa: Jeho poslední přání bylo, aby se naši bratři usmířili, řekl nad rakví

 
Nejméně stovka rockerů, motorkářů, přátel a blízkých se přišla naposledy rozloučit s členem kapely Divokej Bill Lukášem Tomanem (†40). Na rakvi ležel věnec od dcery Karolíny, která po něm zůstala. Kamarád Daniel Landa se na pohřbu rozplakal, posléze nad rakví vyslovil Tomanovo poslední přání.
20.05.2015 13:50 |

podobné články

Osobnosti: Daniel Landa (465 článků) , Lukáš Toman (4 články)

Hity, ploužáky a nářezy Divokýho Billa

 
Úvalská kapela Divokej Bill vydala kompilační box Platinum Collection. Kolekci si sama sestavila a písně na ní rozdělila podle následujícího klíče: na prvním cédéčku jsou singly, na druhém ploužáky a na třetím nářezy.
29.11.2015 10:35 |

podobné články

Vánoční dekorace – rampouchy

 
Mnoho lidí má Vánoce spojené se zasněženou krajinou a zimními radovánkami, které si pamatují hlavně ze svého dětství. Bílé Vánoce a s nimi zimní pohádková krajina se však stávají čím dál vzácnějšími.  Nemusíte ale věšet hlavu. Poradíme Vám, jak vyzrát na globální oteplování a přesto si užít zimní ledové atmosféry. Světelné řetězy s rampouchy Iluzi zimy nevytvoří nic tak dokonale jako vánoční osvětlení led ve tvaru rampouchů. Světelné řetězy s blikajícím a stékajícím efektem v kombinaci se sněhem vytvoří krásnou vánoční světelnou dekoraci jako z horské chaty. Světle a teple bílé varianty vánočních světelných rampouchů jsou vhodné do interiéru i k lemování střech budov. Výhody LED vánočního osvětlení Váš dům či zahradu krásně rozzáří stylové dekorativní LED osvětlení určené pro venkovní použití. Navíc s ním ušetříte až 90% nákladů na energii oproti klasickým žárovkám a můžete je proto nechat svítit celou noc bez obav z vysokého účtu za elektřinu nebo brzkého opotřebování. Některé druhy led rampouchů disponují až 8 různými funkcemi, např. efektem padání meteorů nebo vodopádu. Nabízíme různé délky světelných řetězů a velikosti krápníků  8,5 – 30 cm, každý z nich je napájen trafem IP 44 pro venkovní použití s GS testem bezpečnosti. Samozřejmostí v našem e-shopu je vysoká kvalita za příznivé ceny. Solární venkovní vánoční osvětlení Naší speciální nabídkou je solární řetěz s ledovými rampouchy, který lze nabíjet na solární panel, tudíž Vám ušetří podstatnou část nákladů na vánoční osvětlení. Přesto vytvoří z vaší zahrady originální zimní království, a to bez zbytečného odběru energie. Také proto se stal v kategorii dekorativního osvětlení nejprodávanějším produktem. Stejně jako ostatní podobné produkty i tento ledový řetěz s rampouchy můžete mít během krátké doby u Vás doma a být tak včas připraveni na zimní sezónu. Příspěvek Vánoční dekorace – rampouchy pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
04.10.2015 09:21 |

podobné články

Extra tipy na vánoční dárky

 
Nejkrásnější svátky v roce se nezastavitelným tempem blíží, listopad se pomalu chýlí ke konci, již brzy tu bude první advent a spousta z nás tak začíná přemýšlet nad tipy na vánoční dárky. Patříte-li k lidem, kteří neradi nechávají věci až na poslední chvíli a vánoční dárky tak řešíte s dostatečným předstihem, pak uděláte dobře, když si přečtete dnešní článek! Do následujících řádků jsme pro vás ukryli tipy na vánoční dárky, kterými můžete potěšit maminku, sestru, přítele, manžela nebo nejlepší kamarádku. Tipy na vánoční dárky pro… …maminku! Mamince můžete udělat radost nějakým kosmetickým balíčkem, k dostání jich je v současné době spousta, liší se obsahem, značkou i počtem výrobků, takže rozhodně je z čeho vybírat. Pokud už máte děti, máte to zase o něco jednodušší, protože mamince, čili babičce vašich dětí, můžete věnovat třeba zarámovanou fotku, fotokalendář složený z foteček nebo třeba puzzle, na kterém bude fotka dětí a které si babička bude muset poskládat. …tatínka! Má váš tatínek nějaký koníček? Třeba rybaření, luštění křížovek, zajímá se o historii – zkrátka cokoli, čeho byste se mohli chytit? Pokud ano, pak uděláte nejlépe, když mu darujete třeba předplatné historického časopisu, koupíte mu nové třpytky nebo jinou pomůcku na rybaření atd. Jestliže žádné koníčky nemá, mohl by se mu hodit třeba pořádně teploučký svetr, ne? …přítele/manžela? Ať už jste vdané nebo ne, určitě se shodneme na tom, že vybrat dárek pro naše drahé polovičky je mnohdy ten největší oříšek. U mužů se nabízí klasika v podobě kosmetiky nebo nějakého dražšího parfému. V posledních letech jsou oblíbené boxy, do kterých se musí muži vpáčit a které mají různorodý obsah – třeba různé druhy piva, různé druhy whisky, uzeniny atd. Vyřešit to můžete i nějakým zážitkem, jízdu ve Ferrari asi jen málokterý muž odmítne. …sestru/bratra? Chcete-li vybrat dárek pro sestru nebo bratra, opět se budeme... Čtěte více Příspěvek Extra tipy na vánoční dárky pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
20.11.2017 20:40 |

podobné články

Poctivý nálezce vrátil v Hradci balík peněz: Majitel se hledá

 
Nesli jste někdy u sebe větší obnos peněz, abyste zaplatili například dovolenou nebo novou televizi? Pak jste jistě celou dobu trnuli, jestli peníze někde neztratíte. Nějakému smolaři v Hradci Králové se však ve středu přesně taková věc stala. Příběh by ale mohl mít šťastný konec, peníze totiž nalezl poctivý člověk a předal je policii!
15.05.2016 13:30 |

podobné články