Článek

RECENZE: Písně, které lze ještě prodat

 
V roce 2013 vyšla prodejně vcelku úspěšná studiová deska americké rockové skupiny Bon Jovi nazvaná What About Now. Přinesla hit Because We Can, úspěšné turné, ale také odchod kytaristy Richieho Sambory. Prý se neshodl na dalších profesních krocích se zpěvákem Jonem Bon Jovim.
28.08.2015 15:40 |

podobné články

Osobnosti: Richie Sambora (10 článků)
Podobné články

Cinu z "Tváře" koučovala vyléčená Urbánková: A prozradila tajemství písně!

 
Šok, radost i strach prožíval Jan Cina (28) během zkoušení písně Nadi Urbánkové (77) Závidím. Zpěvačka mu přišla s tréninkem osobně pomoci, a navíc prozradila tajemství nejen vzniku písně, ale i svého zdravotního stavu!
02.10.2016 05:10 |

podobné články

Osobnosti: Jan Cina (84 článků)

Farma Bolka Polívky by se měla již brzy prodat v dražbě

 
Olšanská Farma Bolka Polívky na Vyškovsku, která je od dubna v konkurzu, by se měla již brzy prodat ve veřejné dražbě. Shodl se na tom věřitelský výbor koncem srpna, uvedla konkurzní správkyně Petra Hýsková ze společnosti Edl a partneři v insolvenčním rejstříku. Původní záměr je prodat farmu za 15 až 20 milionů korun, celkové pohledávky jsou zhruba 50 milionů. 
04.09.2013 12:05 |

podobné články

Osobnosti: Petr Bolek (36 článků)

Neuspějete, pokud se neumíte prodat a přesvědčit

 
Umět dobře řemeslo je jen polovina úspěchu. Druhá polovina úspěchu je umět svoji práci, svůj nápad prodat. Lidé mají představu o tom, čeho chtějí dosáhnout. Mají plány, jak toho dosáhnout. Tvrdě a s nadšením pracují. Ale úspěch nepřichází. Proč? Neumí mít vliv, neumí přesvědčit, neumí se prodat. To je blokuje.
29.03.2015 09:05 |

podobné články

RECENZE: Pět volných dnů dalo dobré písně. Vychází nové album britské skupiny Blur

 
Britská kapela Blur, jedna ze dvou hlavních představitelek devadesátkového britpopu, vydala po dvanácti letech nové album. Jmenuje se The Magic Whip, písně vznikly především v Asii, a asi iniciovalo návrat druhé nejslavnější britpopové skupiny Oasis.
27.04.2015 16:05 |

podobné články

Lucie Vondráčková o žárlivosti v showbyznysu: Kvůli tetě nesměla poslouchat Zagorku ani Janů!!

 
Zpěvačka Helena Vondráčková (67) zřejmě opravdu nemusí konkurenci. Jak jinak si lze vysvětlit, že svoji neteř Lucku nenechala poslouchat písně svých největších rivalek. Písně od Petry Janů a Hany Zagorové tak tenkrát zůstaly malé Lucce zapovězeny.
10.09.2014 05:15 |

podobné články

Osobnosti: Lucie Vondráčková (1085 článků) , Helena Vondráčková (860 článků) , Petra Janů (380 článků) , Hana Zagorová (370 článků)

V Česku kvete černý obchod s tygry. Prodávají se vousy, penisy i „masox“

 
Počet tygrů žijících ve volné přírodě se poprvé za 100 let zvýšil. Přesto jich je stále kriticky málo. Velkým problémem je pytlačení. Na černém trhu tygrů lze prodat vše od fousů až po penis. Jeden gram tygřího masoxu se dá prodat až za 1500 korun. Nelegální obchodování tygřích produktů navíc vzkvétá i v České republice. Blesk.cz to řekla Dominika Formanová, odbornice na mezinárodní ochranu biodiverzity z České inspekce životního prostředí.
20.04.2016 06:20 |

podobné články

Naprostý hyenismus: Polák unesl britskou modelku v cestovní tašce a následně ji chtěl prodat v internetové aukci

 
Tento případ šokoval i otrlé jedince. Mladičká, teprve dvacetiletá modelka přiletěla v červenci z Británie do Milána kvůli pracovnímu kontraktu na focení, které jí domluvil její agent. Jenomže to ještě netušila, jaké peklo ji čeká. Dívka byla totiž unesena a držena celých šest dní v zajetí. Polský únosce se následně snažil modelku prodat v internetové aukci. Na tento případ upozornil server BBC.
06.08.2017 17:20 |

podobné články

Karel Gott: lidé kolem mě pomalu odcházejí

 
Karel Gott znovu těší své početné publikum: přichází s novým albem, které natočil s Big Bandem Českého rozhlasu a které obsahuje jeho srdci blízké, mnohdy dávné písně. Krásné písně. Album se jmenuje prostě, leč výstižně ...
02.11.2011 14:30 |

podobné články

Osobnosti: Karel Gott (4354 článků)

Skvělé písně Richarda Müllera vybudili soutěžící k úžasným výkonům!

 
Česko Slovenská SuperStar se nezadržitelně blíží do superfinále, v němž už příští neděli diváci ukážou prstem na absolutního vítěze. Poslední tři finalisté tentokrát zpívali každý tři písně (za doprovodu jen akustických nástrojů, zato na pódiu sedělo dobře sedm hudebníků se smyčci). Dvě z nich patřily do repertoáru jedné z největších česko-slovenských hvězd, fenomenálního Richarda Müllera. Ukázalo se, že zpěváci rostou s kvalitou písní a byť je Martinu Chodúrovi, Dominice Staré i Miro Šmajdovi ještě teen, nebo jen o málo více, všichni tři se utkali s výtečnými skladbami a z tohoto zápasu vyšli vítězně. Jen škoda, že třetí song byl nahodile vybraný světový hit, klidně mohli tvůrci věnovat celý přenos jen a jen Müllerovým skladbám, má jich ostatně v repertoáru dost, a výtečných.
14.12.2009 06:15 |

podobné články

Osobnosti: Richard Müller (334 článků) , Martin Chodúr (435 článků) , Richard Müller (334 článků) , Dominika Stará (99 článků)

Arónie a její pěstování

 
Arónie – neboli jeřáb černoplodý – je na pohled přitažlivý a na pěstování nenáročný keř, jehož plody jsou proslulé obsahem cenných látek prospěšných pro lidské zdraví. Hodí se pro pěstování jak v chudých půdách, tak i drsnějších polohách, lze jím osadit plochy okolo chalup či chat, ale i remízků nebo živých plotů. Arónii můžete pěstovat jako keř i strom, přičemž keře dosahují šířky dvou metrů a výšky od dvou a půl až do tří metrů. Plody arónie mají podobu černých bobulek a pyšní se pozitivními účinky na lidské zdraví: snižují hladinu cholesterolu v krvi obsahují přírodní sorbit, což je sladidlo vhodné pro diabetiky podporují imunitní systém posilují organismus Pěstování arónie Arónie má ráda sluníčko, proto byste jí měli vybrat pěkné, slunné místečko, kde se jí bude dobře dařit a kde vám bude dělat největší radost. Doporučujeme arónii zbytečně nezastřihávat, neboť sama udržuje poměrně pěkný tvar a optimální velikost. Dobrou zprávou je, že netrpí na žádné choroby nebo škůdce, díky čemuž vám rázem odpadá další starost a ještě více si tak budete bezproblémové pěstování arónie užívat. Jeřáb černoplodý kvete v květnu bílými květy. Poznáte jej podle oválných listů, které se na podzim zbarví do několika barev a potěší tak vaše oko svou různorodostí. Pravidelně a poměrně brzy plodí, kdy je třeba co nejdříve sklidit úrodu. Vhodný termín pro výsadbu tohoto keře je v průběhu října až do poloviny listopadu. Využití plodů Plody jeřábu černoplodého obsahují až 60% šťávy a lze je využít různorodými způsoby. Nejenže jimi můžete přibarvovat vína nebo vyrábět nejrůznější šťávy či nápoje, lze plody tohoto keře využít i pro výrobu marmelád, džemů, kompotů a zavařenin, mnoho lidí si plody suší a následně je v tomto stavu konzumují. Šťáva z plodů se doporučuje jako léčebný prostředek při arteroskleróze, vysokém krevním tlaku a anacidních gastritidách. Příspěvek Arónie a její pěstování pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
11.06.2016 15:55 |

podobné články

Skončí Jakubiskovi bez střechy nad hlavou? Exekutoři jim chtějí prodat vilu!

 
Neslavná finanční bilance velkofilmu Bathory, který sice hodně stál, ale asi málo vydělal, režiséru Juraji Jakubiskovi a jeho ženě, producentce snímku Deaně, přidělává nemalé vrásky na čele. Jako by nestačilo, že Jakubisková byla nedávno nepravomocně odsouzena k podmínce za usmrcení chodce , nyní ještě obstavili exekutoři vilu manželů a chtějí ji prodat.
22.10.2013 19:05 |

podobné články

Chcete vidět, jak to vypadá u Leonarda DiCapria doma? Prodává svůj luxusní bejvák, takže můžeme nahlédnout dovnitř!

 
"Leonardo DiCaprio":http://www.extra.cz/tema/leonardo-dicaprio se rozhodl prodat svou "luxusní vilu":http://www.extra.cz/tema/bydleni v americkém Malibu. Snaží se ji prodat už nějakou dobu, dříve ji nabízel za 23 milionů dolarů, ale jelikož ji rok ještě nikdo nekoupil, snížili realitní makléři cenu na 19 milionů dolarů.
28.12.2013 13:58 |

podobné články

Radikálové z IS chtějí prodat Foleyho tělo za milion dolarů

 
Radikálové z Islámského státu chtějí údajně stále finančně těžit ze zavražděného amerického novináře Jamese Foleyho. Když nedostali výkupné za svého rukojmí, když byl ještě naživu, chtějí prodat alespoň jeho mrtvolu i s useknutou hlavou, a to za milion dolarů (22,3 milionu Kč).
13.12.2014 10:05 |

podobné články

Osobnosti: James Foley (43 článků)

Maminky, přivydělejte si k mateřské!

 
Asi všichni rodiče to znají. Děti rostou a vám se doma hromadí oblečení a hračky. Možná jste je původně chtěla roztřídit a rozdat kamarádkám, ale pořád jste na to neměla čas. A hromady přibývají! Nepoškozené či značkové oblečení můžete jednoduše prodat. Uděláte tak radost jiné mamince a ještě si přilepšíte. Způsobů, jak věci prodat, je mnoho. Jaký je nevýhodnější?
11.08.2015 09:00 |

podobné články

První česká recenze - Dragon’s Dogma: Dark Arisen je rozsáhlé RPG, které v rozšířené verzi nabízí ještě více možností!

 
(Recenze) Obrovské království k prozkoumání, děsivá monstra, obsáhlý vývojový systém postavy, akční souboje a k tomu ještě nové dobrodružství na temném ostrově. To je Dragon’s Dogma: Dark Arisen, rozšířená verze povedeného RPG, které je nyní ještě lepší než kdykoliv předtím.
12.05.2013 22:25 |

podobné články

Na festivalu politické písně Sokolov zvolí největšího papaláše

 
Festival politické písně, známý z dob komunismu, se vrací do Sokolova, spíše jde ale o jeho parodii. Organizátoři si ponechali starý název jako recesi a pozvali mimo jiné i skupiny jako Garage a Plastic People of the Universe, které by funkcionáři z původního normalizačního festivalu těžko "vydýchali". Součástí festivalu bude 20. června i vyhlášení výsledků ankety Český papaláš.
09.06.2009 16:45 |

podobné články

Václav Neckář devět let po mozkové mrtvici: Své písně se stále musím učit!

 
Václav Neckář (68) nedávno všechny vystrašil kolapsem, mluvilo se i o druhé mozkové mrtvici. Ta ale naštěstí neudeřila a zpěvák a také herec pokřtil album největších hitů. Šípu prozradil, které písně se kvůli publiku znovu učí, kdy se v životě cítil nejlépe i to, jestli se v současné době stýká s Helenou Vondráčkovou.
12.04.2011 00:25 |

podobné články

Osobnosti: Helena Vondráčková (860 článků) , Václav Neckář (255 článků)

Mé písně jsou národní bohatství, ale rozhlas je nehraje, stěžuje si Vondráčková

 
Zpěvačka Helena Vondráčková si stěžuje, že Český rozhlas nehraje její písně. Podle jejího manžela a manažera Martina Michala jde o cenzuru. Vondráčková se nechala slyšet, že skladby, které zpívá, zlidověly a staly se národním bohatstvím, proto je má Český rozhlas pouštět. Rada Českého rozhlasu stížnost odmítla.
26.05.2011 09:45 |

podobné články

Osobnosti: Helena Vondráčková (860 článků) , Martin Michal (295 článků)

Vondráčková: Rozhlas mě nehraje, porušuje zákon. Rada stížnost odmítla

 
Rada Českého rozhlasu odmítla stížnost zpěvačky Heleny Vondráčkové, podle které zpravodajská stanice Radiožurnál záměrně nezařazuje její písně. Vondráčková tvrdí, že by se její písně měly hrát co nejčastěji, protože jsou "součástí národního kulturního bohatství".
26.05.2011 12:20 |

podobné články

Osobnosti: Helena Vondráčková (860 článků)