Článek

RECENZE: Peter Pan Complex, česká kapela s nečeským zvukem

 
Pražská indierocková skupina Peter Pan Complex čekala na své první album poměrně dlouho. Po setkání s producentem Michaelem Rendallem a sžití se s jeho přístupem k původnímu materiálu, který ve spolupráci s muzikanty zásadně změnil, vznikla kolekce, jež je na české poměry dobrá.
07.06.2015 23:09 |

podobné články

Osobnosti: Peter Pan (19 článků)
Podobné články

Nová alba: Kryštof, Peter Pan Complex nebo Paradise Lost

 
V pondělí vyšla nová deska skupiny Kryštof, stejně tak debut české indierockové skupiny Peter Pan Complex nebo novinka legendární britské doommetalové formace Paradise Lost. Na trhu je ale i řada dalších zajímavých počinů.
03.06.2015 07:05 |

podobné články

Osobnosti: Peter Pan (19 článků)

Peter Pan Complex a život nad ránem

 
O albu nadějné české indierockové skupiny Peter Pan Complex se hovořilo již loni. Eponymní nahrávka ale nakonec vychází nyní a ve středu 3. června proběhne její křest v pražském Paláci Akropolis.
03.06.2015 10:05 |

podobné články

Osobnosti: Peter Pan (19 článků)

Gandalf Sir Ian McKellen se stal „Pánem Pozemků“

 
Hvězda trilogie Pán Prstenů Pán Prstenů Pán Prstenů Pán Prstenů Pán Prstenů Pán Prstenů Pán Prstenů Pán Prstenů Sir Ian McKellen (72) nedávno zakoupil třista let starou hospůdku. Je to právě ta hospůdka, která inspirovala slavného spisovatele Charlese Dickense .
02.10.2011 00:55 |

podobné články

Osobnosti: Charles Dickens (18 článků)

PM phytoGen complex: nejúčinnější přírodní řešení pro období menopauzy

 
PM phytoGen complex od firmy Solgar obsahuje bylinu Pueraria mirifica neboli kudzu (PM) s kyselinou listovou, vitamín B6, biotinem a vitaminem B12. Studie prokázaly, že PM má 3000x silnější aktivitu než sojové isoflavony. Též podle studií prokazuje stálejší účinek při redukci návalů horka a dalších menopauzálních potíží....
14.05.2012 00:10 |

podobné články

Cassandra Complex a Young Gods nabídnou návrat do porevolučních let

 
Dva koncerty připomenou počátek devadesátých let, kdy se na tuzemských pódiích poprvé pravidelně objevovaly kapely přinášející aktuální hudbu. Cassandra Complex, kteří vystoupí 25. listopadu v pražském Lucerna Music Baru, byli prvním představitelem EBM, který v Praze zahrál na jaře 1990. Švýcarští The Young Gods, kteří zahrají 11. a 12. prosince, se v metropoli objevili v červnu téhož roku.
20.11.2012 17:55 |

podobné články

Peter Pan Speedrock slaví dvacet let

 
V rámci turné ke dvaceti letům existence vystoupí nizozemská rock´n´rollová kapela Peter Pan Speedrock 17. března v Praze v klubu 007. Může jít o poslední šanci vidět kapelu, protože soubor uvažuje o ukončení činnosti. Každý z jeho členů by se chtěl věnovat vlastním projektům.
10.03.2016 08:55 |

podobné články

Osobnosti: Peter Pan (19 článků)

Jordan Haj hledá peníze na album, zapojil Emmu Smetanu i Karla Rodena

 
Muzikant a herec Jordan Haj se rozhodl pro netradiční sbírku. Kvůli prvnímu studiovému albu zapojil kapelu Peter Pan Complex do internetové aplikace, prostřednictvím které by rád získal potřebných 75 tisíc korun. Do sbírky zapojil přítelkyni Emmu Smetanu i herce Karla Rodena.
23.12.2013 11:07 |

podobné články

Osobnosti: Karel Roden (375 článků) , Peter Pan (19 článků) , Karel Roden (375 článků) , Jordan Haj (75 článků) , Emma Smetana (408 článků)

Lucernu ovládne indie pop v čele se Sklenikem

 
Tři nezávislé kapely Sklenik, Peter Pan Complex a Crapfruit se představí 24. listopadu v pražském Lucerna Music Baru. Nejzajímavější je první, protože v ní působí členové Ohm Square a Liquid Harmony.
21.11.2014 13:46 |

podobné články

Osobnosti: Peter Pan (19 článků)

Metrosexuála, který se holí, Emma Smetana doma nemá: Její fešák Jordan má v podpaží pořádné roští

 
Herec a lídr kapely Peter Pan Complex Jordan Haj se dostal do povědomí širší veřejnosti nikoli kvůli svému talentu, ale zejména díky tomu, že je partnerem moderátorky Emmy Smetana  (27) . Dvojice bývá pravidelně ozdobou společenských akcí.
19.05.2015 20:55 |

podobné články

Osobnosti: Peter Pan (19 článků) , Jordan Haj (75 článků) , Emma Smetana (408 článků)

Smetana tančila, jančila, zpívala a líbala: Tak Emma pod pódiem povzbuzovala svého kluka

 
Moderátorka Televizních novin na Nově Emma Smetana (27) je ideální přítelkyně. Svého partnera Jordana Haje (26) totiž podporuje ve všem, do čeho se pustí. Jinak tomu nebylo ani na křtu desky jeho kapely Peter Pan Complex.
04.06.2015 15:05 |

podobné články

Osobnosti: Peter Pan (19 článků) , Jordan Haj (75 článků) , Emma Smetana (408 článků)

Vladimir 518, Vložte kočku i Gagarin oslaví s Roxy narozeniny koncertem zadarmo

 
Ve středu 21. října vystoupí na pěti pódiích devět českých kapel a hudebních projektů, aby společně oslavily 23. narozeniny pražského klubu Roxy. Tematický večer Sound Czech nabídne koncerty Vladimira 518, Kittchena, Vložte kočku nebo Peter Pan Complex, a to zdarma. Koncerty se uskuteční v rámci týdenních oslav, které odstartují v pondělí 19. října DJským setem novozélandského producenta, který si říká Opiuo a v Česku zahraje vůbec poprvé. V dalších dnech Roxy poblahopřeje kanadská formace Walk Off The Earth, japonská umělkyně Tujiko Noriko nebo britský DJ Friction.
12.10.2015 15:05 |

podobné články

Osobnosti: Peter Pan (19 článků)

Ayersův funk ze 70. let s digitálně naleštěným zvukem

 
S digitálně opracovaným zvukem vyšlo na CD album Roye Ayerse A Tear to Smile ze 70. let. Tento vibrafonista, skladatel a zpěvák, který vystoupí 15. října v Praze v Paláci Akropolis, se na něm přiklonil "ke staré dobré písničce" a vynechal několikaminutové instrumentální improvizace.
12.10.2009 13:25 |

podobné články

Logitech ukázal novou generaci reproduktorů s 3D zvukem

 
Švýcarský Logitech představil další generaci reproduktorů s prostorovým zvukem. Sestava v konfiguraci 5.1 je vhodná ke sledování filmů, i ke hraní her.
19.07.2010 15:35 |

podobné články

Kanye West: Nikdy jsem nesledoval porno se zvukem

 
Rapper Kanye West přiznal, že nikdy nesledoval porno se zvukem. Nebylo mu to totiž dopřáno. Když se v pubertě začal o porno zajímat, bydlel s matkou, před níž samozřejmě tuto libůstku skrýval. Pak se přestěhoval k manželce Kim Kardashian a v domě plném lidí opět musel porno sledovat v naprosté tichosti.
25.04.2016 11:05 |

podobné články

Osobnosti: Kanye West (397 článků) , Kim Kardashian (1131 článků)

Peter Nagy: Fotit krásku bez šmrncu je jako fotit tryskáč na dvoře

 
Slovenský zpěvák Peter Nagy se už etabloval v uměleckém světě i jako fotograf. Fotí téměř výhradně ženy. Nabízejí se mu prý samy. Kterou bude fotit, si Nagy vybírá až na základě osobního setkání. Je totiž mnoho krasavic, které postrádají šmrnc. A i když má zpěvák rád exotické ženy, nad Slovanky prý není. Další články k tématu: Mladší partnerky mám kvůli tvorbě, říká Peter Nagy OBRAZEM: Peter Nagy vydal knihu aktů. Podívejte se na ukázky Láska je tu s námi, zazpívaly si české házenkářky s Peterem Nagyem Muzikant, který fotografuje
28.05.2012 20:00 |

podobné články

Osobnosti: Peter Nagy (86 článků)

Na Mrazíka na ledě naváže show Peter Pan On Ice

 
Do tuzemských sportovních hal v polovině listopadu dorazí show na ledě Peter Pan On Ice. Celkem šest představení plných efektní choreografie, která nešetří náročnými tanečními figurami i akrobatickými prvky v podání ruského krasobruslařského souboru The Russian Ice Stars, se uskuteční 15. listopadu v brněnské Kajot Aréně, o den později v Tipsport Aréně v Praze a 17. listopadu na ostravském Zimním stadionu Sareza. ČTK o tom za pořadatele informoval Vladimír Kratina. 
27.10.2013 12:50 |

podobné články

Osobnosti: Vladimír Kratina (57 článků) , Peter Pan (19 článků)

RECENZE: Peter May po ostrově Lewis objevuje Peking

 
Skotský prozaik Peter May (1951), který žije po desetiletí ve Francii, nabídl v překladu Filipa Drlíka českým čtenářům první část své šestidílné čínské thrillerové série nazvané Pán ohně. Na podzim vyjde druhý román, Čtvrtá oběť.
03.04.2015 15:21 |

podobné články

Osobnosti: Peter May (5 článků)

Chlípník Peter Nagy: Sbalil o 30 let mladší kočičku!

 
Slovenský muzikant Peter Nagy (50) vyvedl do společnosti svou mladičkou přítelkyni Janu. Půvabná blondýnka je téměř o 30 let mladší než Peter.
12.04.2010 14:05 |

podobné články

Osobnosti: Peter Nagy (86 článků)

Peter Nagy a Pavol Habera se nenávidí až za hrob! Víme proč

 
V osmdesátých letech byli největšími hvězdami slovenského popu a jejich podobizny zdobily tapety snad v každém druhém dívčím pokojíku. Peter Nagy  (52) a Pavol Habera  (49) si slávy užívali, sami si ale nikdy nepřišli na jméno. Zatímco Haberovi byl Nagy víceméně lhostejný, naopak to bylo horší. Peter Nagy na svého kolegu příšerně žárlil!
09.12.2011 15:15 |

podobné články

Osobnosti: Pavol Habera (182 článků) , Peter Nagy (86 článků)