Článek

Recenze: Otecko nahrál temný svit poskvrněné hiphopové mysli

 
Slovenský raper Otecko na druhém sólovém albu zvážněl a natočil jednu z nejsilnějších hiphopových desek, které na Slovensku v posledních letech vyšly.
13.07.2015 21:07 |

podobné články

Podobné články

Podívejte se, jak dnes vypadá parťačka Bruce Willise ze seriálu Měsíční svit

 
Herečku Cybill Shepherd (61) si můžete pamatovat ze seriálu Měsíční svit, ve kterém hrála po boku Bruce Willise. Půvabná žena se od dob natáčení skoro vůbec nezměnila. Posuďte sami.
14.11.2011 14:25 |

podobné články

Osobnosti: Bruce Willis (303 článků) , Cybill Shepherd (5 článků)

Dvaašedesátiletá hvězda seriálu Měsíční svit se znovu zasnoubila. Do třetice všeho dobrého?

 
Herečka Cybill Shepherd (62) věří, že jí třetí manželství v životě vyjde. Proto kývla na nabídku sňatku a ve dvaašedesáti letech se hvězda seriálu Měsíční svit chystá na svatbu. Bude si brát srbského přítele Andreje Nikolajeviće.
24.07.2012 12:35 |

podobné články

Osobnosti: Cybill Shepherd (5 článků)

Stárnou úměrně svému věku? Takhle dnes vypadají hrdinové oblíbeného seriálu Měsíční svit

 
Jsou herci a herečky, kteří na svou životní šanci musí čekat dlouho. I Cybill Shepherd (65) a Bruce Willis (60) byli zpočátku jen herečtí příštipkáři, kteří čekají na svou životní šanci. Ta se dostavila přesně před třiceti lety v podobě komediálního detektivního seriálu Měsíční svit. Z tehdy pětatřicetileté herečky a o pět let mladšího herce byly rázem hvězdy.
04.08.2015 17:55 |

podobné články

Osobnosti: Bruce Willis (303 článků) , Cybill Shepherd (5 článků)

RZA z hiphopové skupiny Wu-Tang Clan si zahraje v Tarantinově filmu

 
Americký raper, producent a herec RZA z legendární hiphopové skupiny Wu-Tang Clan se objeví v chystaném snímku Django Unchained režiséra Quentina Tarantina.
08.11.2011 13:35 |

podobné články

Osobnosti: Quentin Tarantino (166 článků)

Poslední díl batmanovské trilogie jde do kin

 
S filmem Temný rytíř povstal bude ještě dlouho spojován masakr, který se udál na jeho premiéře v americkém Denveru. Je to logické a pochopitelné, ale také je to škoda, protože takový prolog si snímek nezasloužil. Hned na začátek je potřeba říct, že celá batmanovská trilogie (snímek Temný rytíř povstal navazuje na filmy Batman začíná z roku 2005 a Temný rytíř z roku 2008) posunula žánr komiksové adaptace k úplně novým obzorům.
25.07.2012 11:25 |

podobné články

Luba Skořepová prozrazuje Tajemné síly přírody v nové knížce

 
Dva slavné "muže" zvolila herečka Luba Skořepová za kmotry knihy, kterou představila v pražském Luxoru. Byli jimi otecko Spejbl a jeho nezdárný syn Hurvínek, kteří se před týdnem vrátili z Číny, kde na výstavě Expo 2010 byli součástí ochutnávky české kultury.
29.05.2010 07:00 |

podobné články

Osobnosti: Hurvínek (31 článků) , Josef Spejbl (19 článků)

Vrahové, násilníci i lupiči si mění jména! Psycholožka vysvětlila, proč to dělají

 
Dohnala je spravedlnost a jejich jméno je spojeno s kriminálním činem. Jenže vězni v Česku nyní mají jednoduchý fígl, jak své »poskvrněné« jméno očistit. Jednoduše se za tisícovku přejmenují. Vše se dá zařídit i z kriminálu.
31.12.2016 05:45 |

podobné články

RECENZE Woody Allen topí měsíční svit v tůních klišé

 
Allenovy filmy takřka vždy fungují jako specifické směsi výbušné neurózy a nenápadné, citlivé romantiky, tentokrát však třaskavost nehrozí. Woody se vydal do příliš mělkých vod.
13.08.2014 14:31 |

podobné články

Osobnosti: Woody Allen (238 článků)

Nový film o Batmanovi: Temný rytíř povstává hledá padoucha!

 
Nové pokráčování z batmanovské série se bude jmenovat Temný rytíř povstává. Režie se opět ujme Christopher Nolan, který by chtěl pokračovat ve stejném duchu natáčení jako v předchozích dílech. Háček je ale v tom, kdo bude hrát hlavního padoucha?!
29.10.2010 14:40 |

podobné články

Osobnosti: Christopher Nolan (49 článků)

TV tipy: Dannyho parťáci, Temný rytíř

 
Oblíbená oddechovka Dannyho Parťáci a akční Temný rytíř potěší zejména komerčně orientované diváky, ale je tu také drama Bílý oleandr o komplikovaném vztahu dívky a její matky, která tráví léta ve vězení.
07.10.2011 15:20 |

podobné články

Sex jako nástroj moci - Temný svět s miliardovým rozpočtem

 
Feministky stvořily a kontrolují rozsáhlý a neproniknutelný průmysl sociálních služeb. Většina novinářů a badatelů jej pokládá za příliš temný na to, aby jej blíže zkoumali.
10.02.2012 06:15 |

podobné články

Masakr na premiéře filmu Temný rytíř povstal: Maniak zastřelil deset lidí!

 
Masakrem skončila premiéra filmu Temný rytíř povstal v americkém Denveru. Muž v plynové masce podle místního radia 850 KOA zastřeli deset diváků a dalších 40 lidí je težce zraněno.
20.07.2012 11:05 |

podobné články

Masakr na premiéře filmu Temný rytíř povstal: Šílenci zastřelili 14 lidí!

 
Masakrem skončila premiéra filmu Temný rytíř povstal v americkém Denveru. Dva muži v plynových maskách zastřeli 14 diváků a dalších 50 lidí je težce zraněno.
20.07.2012 11:40 |

podobné články

Hrajte o vstupenky na film Temný rytíř povstal

 
Do kin vstupuje další pokračování Batmana – Temný rytíř povstal. S námi můžete na tento film vyhrát vstupenky.
22.07.2012 12:00 |

podobné články

Temný rytíř se naposledy vrací do českých kin

 
Ve čtvrtek vstoupí do českých kin závěrečný díl batmanovské trilogie režiséra Christophera Nolana Temný rytíř povstal. Stejně jako v předchozích dílech, i tentokrát se ústřední dvojrole Bruce Wayna a Batmana ujal držitel Oscara Christian Bale.
24.07.2012 10:05 |

podobné články

Osobnosti: Christian Bale (55 článků) , Christopher Nolan (49 článků)

Temný rytíř povstane hodinu před půlnocí v pražském Biu Oko

 
V pražském Biu Oko se dnes hodinu před půlnocí uskuteční tuzemská premiéra filmové novinky Temný rytíř povstal. O pokračování populární série o Batmanovi se v posledních dnech hovoří zejména v souvislosti se střelbou na jeho americké premiéře minulý týden v Denveru, kde střelec skrývající svou tvář za plynovou masku zastřelil několik lidí.
24.07.2012 11:00 |

podobné články

Temný rytíř povstal trhal navzdory tragédii v Denveru rekordy

 
Nový snímek Temný rytíř povstal trhal během prvního víkendu v severoamerických kinech rekordy. Stalo se tak i navzdory tragédii v Denveru, kde na premiérovém představení zemřelo 12 lidí. Film s komiks...
24.07.2012 11:20 |

podobné články

Netopýří muž se poprvé objevil v roce 1939

 
Snímek Temný rytíř povstal je podle očekávání letním filmovým hitem. Fanoušci bojovníka za dobro se sice převážně shodují v tom, že předchozí díl nolanovské trilogie, Temný rytíř (na Česko-slovenské filmové databázi hodnocen coby 4. nejoblíbenější film vůbec), prokazoval větší kvality, avšak i závěrečnou část lze považovat za jednu z nejzdařenějších komiksových adaptací vůbec. Kde se však postava netopýřího muže objevila poprvé?
25.07.2012 09:35 |

podobné články

Temný rytíř vyprodal Bio Oko, někteří diváci přišli v maskách

 
Žádné velké obavy nebyly patrné ve tvářích návštěvníků pražského kina Bio Oko, kteří přišli na půlnoční premiéru filmu Temný rytíř povstal. V americkém Denveru se při projekci filmu střílelo, čeští milovníci Batmana si ale možné nebezpečí nepřipouštěli. Promítací sál pro bezmála 300 diváků byl zcela vyprodán.
26.07.2012 03:50 |

podobné články