Článek

Recenze: Otecko nahrál temný svit poskvrněné hiphopové mysli

 
Slovenský raper Otecko na druhém sólovém albu zvážněl a natočil jednu z nejsilnějších hiphopových desek, které na Slovensku v posledních letech vyšly.
13.07.2015 21:07 |

podobné články

Podobné články

Podívejte se, jak dnes vypadá parťačka Bruce Willise ze seriálu Měsíční svit

 
Herečku Cybill Shepherd (61) si můžete pamatovat ze seriálu Měsíční svit, ve kterém hrála po boku Bruce Willise. Půvabná žena se od dob natáčení skoro vůbec nezměnila. Posuďte sami.
14.11.2011 14:25 |

podobné články

Osobnosti: Bruce Willis (306 článků) , Cybill Shepherd (5 článků)

Dvaašedesátiletá hvězda seriálu Měsíční svit se znovu zasnoubila. Do třetice všeho dobrého?

 
Herečka Cybill Shepherd (62) věří, že jí třetí manželství v životě vyjde. Proto kývla na nabídku sňatku a ve dvaašedesáti letech se hvězda seriálu Měsíční svit chystá na svatbu. Bude si brát srbského přítele Andreje Nikolajeviće.
24.07.2012 12:35 |

podobné články

Osobnosti: Cybill Shepherd (5 článků)

Stárnou úměrně svému věku? Takhle dnes vypadají hrdinové oblíbeného seriálu Měsíční svit

 
Jsou herci a herečky, kteří na svou životní šanci musí čekat dlouho. I Cybill Shepherd (65) a Bruce Willis (60) byli zpočátku jen herečtí příštipkáři, kteří čekají na svou životní šanci. Ta se dostavila přesně před třiceti lety v podobě komediálního detektivního seriálu Měsíční svit. Z tehdy pětatřicetileté herečky a o pět let mladšího herce byly rázem hvězdy.
04.08.2015 17:55 |

podobné články

Osobnosti: Bruce Willis (306 článků) , Cybill Shepherd (5 článků)

RZA z hiphopové skupiny Wu-Tang Clan si zahraje v Tarantinově filmu

 
Americký raper, producent a herec RZA z legendární hiphopové skupiny Wu-Tang Clan se objeví v chystaném snímku Django Unchained režiséra Quentina Tarantina.
08.11.2011 13:35 |

podobné články

Osobnosti: Quentin Tarantino (167 článků)

Poslední díl batmanovské trilogie jde do kin

 
S filmem Temný rytíř povstal bude ještě dlouho spojován masakr, který se udál na jeho premiéře v americkém Denveru. Je to logické a pochopitelné, ale také je to škoda, protože takový prolog si snímek nezasloužil. Hned na začátek je potřeba říct, že celá batmanovská trilogie (snímek Temný rytíř povstal navazuje na filmy Batman začíná z roku 2005 a Temný rytíř z roku 2008) posunula žánr komiksové adaptace k úplně novým obzorům.
25.07.2012 11:25 |

podobné články

Luba Skořepová prozrazuje Tajemné síly přírody v nové knížce

 
Dva slavné "muže" zvolila herečka Luba Skořepová za kmotry knihy, kterou představila v pražském Luxoru. Byli jimi otecko Spejbl a jeho nezdárný syn Hurvínek, kteří se před týdnem vrátili z Číny, kde na výstavě Expo 2010 byli součástí ochutnávky české kultury.
29.05.2010 07:00 |

podobné články

Osobnosti: Hurvínek (31 článků) , Josef Spejbl (19 článků)

Vrahové, násilníci i lupiči si mění jména! Psycholožka vysvětlila, proč to dělají

 
Dohnala je spravedlnost a jejich jméno je spojeno s kriminálním činem. Jenže vězni v Česku nyní mají jednoduchý fígl, jak své »poskvrněné« jméno očistit. Jednoduše se za tisícovku přejmenují. Vše se dá zařídit i z kriminálu.
31.12.2016 05:45 |

podobné články

RECENZE Woody Allen topí měsíční svit v tůních klišé

 
Allenovy filmy takřka vždy fungují jako specifické směsi výbušné neurózy a nenápadné, citlivé romantiky, tentokrát však třaskavost nehrozí. Woody se vydal do příliš mělkých vod.
13.08.2014 14:31 |

podobné články

Osobnosti: Woody Allen (238 článků)

Recenze: Straight Outta Compton nabízí životopis ve stylu videohry GTA

 
Celovečerní film o známé hiphopové skupině N. W. A. je energickým životopisným dramatem, které se vzdaluje pojetí akademické honby za výročními cenami. Straight Outta Compton ukazuje, že i z...
18.09.2015 12:31 |

podobné články

Jim Carry: bude z něho dědeček!

 
14:00 – Potvrzeno! Komik Jim Carrey (47, Maska, Grinch, Věčný svit neposkvrněné mysli, Lhář), očekává přrůstek do rodiny.
14.07.2009 14:20 |

podobné články

Osobnosti: Jim Carrey (182 článků)

Islandská zpěvačka Björk se chystá vytvořit 3D sci-fi muzikál

 
Islandská zpěvačka Björk se chystá společně s francouzským režisérem Michelem Gondrym vytvořit čtyřicetiminutový trojrozměrný sci-fi muzikál. Gondry, který se proslavil snímky jako Věčný svit neposkvrněné mysli nebo Nauka o snech, to řekl novinářům na americkém filmovém a hudebním festivalu SXSW.
22.03.2010 07:05 |

podobné články

Osobnosti: Björk (25 článků) , Michel Gondry (19 článků)

Tenhle "škleb" vydělal miliony! Jim Carrey dnes slaví padesátiny

 
Jen málokterý komediální herec, který svůj úspěch založil na prvoplánové komice, dokáže uspět i v rolích odlišného charakteru. Jednou z mála výjimek mezi hollywoodskými herci je Jim Carrey, jehož gumový obličej nečekaně zvážněl ve filmech Truman Show či Věčný svit neposkvrněné mysli.
17.01.2012 12:30 |

podobné články

Osobnosti: Jim Carrey (182 článků)

Vědci našli cestu k vymazání vzpomínek z mozku. Jako v Mužích v černém

 
Filmy jako Věčný svit neposkvrněné mysli nebo Muži v černém už možná brzy nebudou patřit do žánru sci-fi. Minimálně některými svými nápady. Američtí vědci totiž objevili mechanismus, kterým je možné vymazat z mozku konkrétní vzpomínky, napsal v úterý web britského deníku The Independent.
21.02.2017 23:40 |

podobné články

Nový film o Batmanovi: Temný rytíř povstává hledá padoucha!

 
Nové pokráčování z batmanovské série se bude jmenovat Temný rytíř povstává. Režie se opět ujme Christopher Nolan, který by chtěl pokračovat ve stejném duchu natáčení jako v předchozích dílech. Háček je ale v tom, kdo bude hrát hlavního padoucha?!
29.10.2010 14:40 |

podobné články

Osobnosti: Christopher Nolan (50 článků)

TV tipy: Dannyho parťáci, Temný rytíř

 
Oblíbená oddechovka Dannyho Parťáci a akční Temný rytíř potěší zejména komerčně orientované diváky, ale je tu také drama Bílý oleandr o komplikovaném vztahu dívky a její matky, která tráví léta ve vězení.
07.10.2011 15:20 |

podobné články

Sex jako nástroj moci - Temný svět s miliardovým rozpočtem

 
Feministky stvořily a kontrolují rozsáhlý a neproniknutelný průmysl sociálních služeb. Většina novinářů a badatelů jej pokládá za příliš temný na to, aby jej blíže zkoumali.
10.02.2012 06:15 |

podobné články

Masakr na premiéře filmu Temný rytíř povstal: Maniak zastřelil deset lidí!

 
Masakrem skončila premiéra filmu Temný rytíř povstal v americkém Denveru. Muž v plynové masce podle místního radia 850 KOA zastřeli deset diváků a dalších 40 lidí je težce zraněno.
20.07.2012 11:05 |

podobné články

Masakr na premiéře filmu Temný rytíř povstal: Šílenci zastřelili 14 lidí!

 
Masakrem skončila premiéra filmu Temný rytíř povstal v americkém Denveru. Dva muži v plynových maskách zastřeli 14 diváků a dalších 50 lidí je težce zraněno.
20.07.2012 11:40 |

podobné články

Hrajte o vstupenky na film Temný rytíř povstal

 
Do kin vstupuje další pokračování Batmana – Temný rytíř povstal. S námi můžete na tento film vyhrát vstupenky.
22.07.2012 12:00 |

podobné články