Článek

Recenze: Nová deska Cocotte Minute je jedinečný experiment, který ocení hlavně fanoušci

 
Cocotte Minute se s aktuální deskou Rituál, kmen a srdce a kmen pustili do neprobádaných vod. Přeplavali je na výbornou, na konci ale žádnou Ameriku neobjevili. „Vznikla minimálně na první poslech (a po stránce formy) zajímavá deska. Je totiž něco mezi živákem a studiovkou, experimentem, který se nevidí jak v rámci domácí scény, tak ve světě,“ píše v recenzi Jarda Konáš.
19.10.2015 11:20 |

podobné články

Podobné články

Akropolis Multimediale se skupinami Cocotte Minute a The Prostitutes

 
V pražském Paláci Akropolis začíná 8. ročník festivalu nových technologií Akropolis Multimediale. Jde o dvoudenní přehlídku videomappingu a speciální audio-vizuální show skupin Cocotte Minute a The Prostitutes.
19.10.2012 13:20 |

podobné články

Heidi Janků bude na pódiu řádit s divochy Cocotte Minute!

 
Hlas křehké zpěvačky Heidi Janků (50) spolu s tvrdší muzikou Cocotte Minute? Jde to! Dohromady je svedla náhoda a dokonce spolu plánují koncert v Praze.
15.04.2013 14:55 |

podobné články

Osobnosti: Heidi Janků (334 článků)

Heidi Janků bude na pódiu řádit s divochy Cocotte Minute!

 
Hlas křehké zpěvačky Heidi Janků (50) spolu s tvrdší muzikou Cocotte Minute? Jde to! Dohromady je svedla náhoda a dokonce spolu plánují koncert v Praze.
15.04.2013 22:50 |

podobné články

Osobnosti: Heidi Janků (334 článků)

Cocotte Minute se vrátili originálně a ke kořenům

 
Loňské podzimní album pražské skupiny Cocotte Minute !Ritual, kmen a srdce a kmen! bylo nominováno na album roku ve výroční posluchačské anketě Žebřík. Je to velký úspěch, vždyť mezi komerčně přitažlivými deskami je tato jediná, kterou lze směle považovat za alternativní, přesněji hardcoreovou.
12.02.2016 11:35 |

podobné články

S last minute produkty výrazně ušetříte

 
Dovolená není kolikrát nejlevnější záležitostí. Rozhodnete-li se strávit několik dní ve vámi vysněném letovisku, určitě se vyplatí porovnat cenové nabídky. Pokud nepotřebujete přespříliš plánovat a jste schopni se na zájezd vypravit během poměrně krátké doby, je dobrou volbou využití last minute. Najděte si last minute i vy. Protože se jedná obvykle o dovolenou v brzkém časovém horizontu, dá se sehnat za velice přijatelnou, výrazně sníženou pořizovací cenu. Spousta lidí nedá na dovolenou ve formě last minute dopustit a dopřejí si ročně alespoň jeden nebo dva takové pobyty. Ani vám nebrání nic v tom, abyste této skvělé možnosti využili – je ale zapotřebí pravidelná sledovanost nabídky, protože ta se mění doslova každou hodinou! Dovolená na Sicílii se vám bude líbit Co třeba dovolená na Sicílii? Líbila by se vám? S vysokou pravděpodobností ano. Vždyť tento překrásný italský ostrov nabídne každému něco – čarovná krajina s mnoha historickými památkami si zaslouží i váš obdiv. Ať již preferujete aktivní nebo pasivní dovolenou, přijdete si zde na své. Špatnou volbou není ani Sardínie Ani Sardínie nepředstavuje špatnou volbu pro dovolenou u moře. Navštivte Sardínii i vy. Ostrov s azurovým mořem je často přezdívaný jako zapomenutý ráj středomoří, pokud se o tom chcete přesvědčit na vlastní oči a na vlastní kůži, je cesta na toto místo ideální volbou! Správná dovolená by měla přinést odpočinek a relaxaci. Výběr adekvátní místa je základním předpokladem ke spokojenosti. Dva výše zmíněné tipy, tedy italské ostrovy Sicilíe a Sardínie uspokojí jak mladší, tak i starší věkové generace. Právě tato místa vám mohou poskytnout vše, co od dovolené očekáváte! Spojíte-li je navíc s akcí last minute, nemusí vám vyjít ani příliš draze. Zvažte tedy, zda se sem nevypravíte! Příspěvek S last minute produkty výrazně ušetříte pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
28.10.2015 07:40 |

podobné články

Hudební ceny Žebřík: Nominacím vévodí Kryštof, Chinaski, Slza a Barbora Poláková, uspěli i Tata Bojs, David Koller či Aneta Langerová

 
Kryštof, Chinaski, Slza, Barbora Poláková, Tata Bojs, David Koller, Aneta Langerová, Mandrage, Cocotte Minute, Xindl X, Kofe-In, Support Lesbiens, Dan Bárta, Tomáš Klus, Ewa Farna, Klára Vytisková, Lenka Dusilová, Tonya Graves, Jelen, Mydy Rabycad, Smrtislav a Thom Artway byli nominováni na ceny Žebřík. Rozhodli o tom hudební fanoušci během lednového hlasování na www.anketazebrik.cz.
02.02.2016 11:10 |

podobné články

Osobnosti: Dan Bárta (199 článků) , Aneta Langerová (456 článků) , Lenka Dusilová (121 článků) , David Koller (281 článků) , Tonya Graves (80 článků) , Ewa Farna (940 článků) , Klára Vytisková (115 článků) , Tomáš Klus (706 článků) , Barbora Poláková (196 článků) , David Koller (112 článků)

Hudební festival zdarma láká studenty

 
Akademický rok zahájila v Olomouci první zastávka putovního festivalu t-music Back To School! Skupiny Vypsaná Fixa, Mandrage, Tleskač, Cocotte Minute či Eddie Stoilow navštěvují univerzitní města v Čechách i na Moravě a hrají studentům zdarma.
20.09.2012 11:45 |

podobné články

Cestovní kanceláře začaly lákat klienty na letní dovolené, kolik ušetříte s first minute?

 
Začíná prodej zájezdů First minute na sezonu 2010. Z celkového množství přibližně 2 mil. zájezdů, které mají cestovní kanceláře připravené na příští sezonu je cca 20% leteckých a 80% pozemní dopravou. Listopad je každoročně obdobím, kdy cestovní kanceláře začínají prodej zájezdů na další léto formou tzv. "First minute " neboli "na první chvíli". Formou First minute se uplynulou sezonu prodalo přibližně 800 tis. zájezdů tzn. 40% všech zájezdů !
04.11.2009 00:00 |

podobné články

Real padl v Lize mistrů v Mnichově. Bayern dal vítězný gól v 90. minutě

 
Fotbalisté Bayernu Mnichov vyhráli v prvním semifinálovém utkání Ligy mistrů na domácí půdě nad Realem Madrid 2:1. První branku domácích vsítil v 17. minutě Franck Ribéry, v 53. minutě vyrovnal Mesut Özil, v 90. minutě dal vítěznou branku Mario Gomez.
17.04.2012 22:55 |

podobné články

Osobnosti: Franck Ribéry (51 článků) , Mesut Özil (22 článků)

VIDEO: Čech si zahraje finále Ligy mistrů. Chelsea po divoké odvetě vyřadila Barcelonu

 
FC Barcelona remizovala v odvetě semifinále Ligy mistrů s Chelsea 2:2 a Petr Čech s Chelsea je ve finále! Góly Španělů dali ve 35. minutě Busquets, ve 43. minutě Iniesta, ve 46. minutě snížil Ramires a v 92. minutě vyrovnal Torres.
24.04.2012 22:55 |

podobné články

Osobnosti: Petr Čech (1028 článků)

(Ne)chutný experiment: Žena jedla šest dní jen psí žrádlo a zhubla!

 
Nechutný experiment? Ale kdeže! Šest dní se Američanka Anne Kadet neživila ničím jiným, než psími granulemi a konzervami. Zjistila totiž, že strava jejího psího miláčka je stejně kvalitní jako ta její, ale o dost levnější. Experiment pak přinesl zajímavé výsledky...
04.11.2014 21:00 |

podobné články

BLESK peněženka je hitem pro mladé: 5 největších výhod karty, které ocení!

 
BLESK peněženka zasáhla celé Česko, lidi zaujala první anonymní dobíjecí platební karta plná výhod na našem trhu. Samozřejmě se objevila i v hledáčku mladých lidí, častějších uživatelů internetu, kteří oceňují nejenom anonymitu při nakupování, ale zejména kontrolu a praktičnost, kterou při svém aktivitami nabitém životě ocení. Zde jsou pádné důvodu, proč BLESK peněženku ocení mladí lidé!
17.10.2014 16:30 |

podobné články

Recenze: Landova nová deska je zbytečně plná demagogie a laciného kazatelství

 
Nová deska Daniela Landy plně uspokojí jeho fanoušky, kteří chtějí písně obsahující boj a laciné kazatelství.
21.09.2015 08:00 |

podobné články

Osobnosti: Daniel Landa (446 článků)

Revoluce ve vaření – gorenje IQcook, první a jediná indukční varná deska s programem vaření v páře

 
Novinka IQcook od společnosti Gorenje přivádí do kuchyní geniálního pomocníka, se kterým je vaření rychlé, úsporné, zdravé, bez starostí, bez námahy a s vynikajícím výsledkem. IQcook je první varná deska na světě, která používá nejmodernější technologii, inteligentní senzor pro automatické vaření v páře. Deska IQcook umí vařit sama, bez jakékoliv kontroly! Vždy nastaví správnou teplotu i výkon a to bez ztráty nutričních hodnot potravin a dokonce zvládne řídit několik vaření najednou.
03.09.2012 09:45 |

podobné články

Vojtěch Dyk zve na Deska tour

 
V návaznosti na vydání prvního studiového CD zpěváka Vojtěcha Dyka a B-Side Bandu s bandleaderem Josefem Buchtou s názvem Deska se počátkem roku 2015 uskuteční velké turné Deska tour 2015.
27.01.2015 15:02 |

podobné články

Osobnosti: Vojtěch Dyk (671 článků)

Recenze: Rihanna už nechce dělat hity. Deska Anti je hlavně přiznáním zoufalství

 
Rihannina osmá deska se zapíše do historie jako její nejdivnější, nejchaotičtější a nejméně hitová.
01.02.2016 06:45 |

podobné články

RECENZE Podivný experiment klopýtá mezi blázny k šílení

 
Podivný experiment rozhodně není špatný film, jen každý jeho odvážný krok jako by byl provázený zakopnutím. Nejvíc dá těm divákům, kteří od něj mnoho nečekají.
26.01.2015 13:27 |

podobné články

Kylie Minogue obětovala vztah své kariéře. Ocení to fanoušci?!

 
Loni na podzim se zpěvačka Kylie Minogue po pěti letech rozešla s přítelem Andresem Velencosem. Vztah obětovala své práci a oddanosti fanouškům, které odmění ještě letos novým albem. Před víkendem australská pěnice prozradila, že se deska bude jmenovat Kiss Me Once, a odhalila také obálku, na níž dominují její rudé rty.
30.01.2014 11:10 |

podobné články

Osobnosti: Kylie Minogue (331 článků) , Loni (26 článků) , Kiss (2 články)

Plus a minus last minute zájezdů

 
Dopřát si odpočinek na sklonku léta někde daleko u vyhřátého moře chce snad každý. Last minute k tomu vybízí. Dvojice pořídí zájezd za celkem slušnou cenu. Náročná rodina to budete mít těžší. Jak last minute zvládnout?
22.08.2010 16:55 |

podobné články