Článek

RECENZE: NoFit State Circus je dobrá parta

 
Představení Bianca britského souboru NoFit State Circus zahájilo v neděli večer 12. ročník Mezinárodního festivalu nového cirkusu a divadla Letní Letná.
17.08.2015 11:20 |

podobné články

Podobné články

Letní Letná nabídne Brity i Francouze

 
Výjimečná představení, která v historii festivalu nového cirkusu Letní Letná nemají obdoby, nabídnou divákům od 16. srpna do 3. září dvě hlavní hvězdy letošního ročníku: nejznámější britský soubor nového cirkusu NoFit State Circus a francouzský soubor Compagnie Rasposo. Oba přijedou do České republiky poprvé a vstupenky jsou v prodeji již nyní.
05.07.2015 15:41 |

podobné články

Chůdaři z Long Vehicle Circus: Začínali na štaflích!

 
Tahle čtveřice soutěžících z Česko Slovensko má talent se na svět kouká pěkně spatra! Povedená partička Long Vehicle Circus, která vystupuje na chůdách a objeví se v nedělním díle »Talentu«, funguje dohromady pět let a málokdo tuší, že je dohromady svedla velká náhoda...
18.09.2010 12:05 |

podobné články

Rock for Churchill nabídne Asian Dub Foundation a Babylon Circus

 
Na letošním 16. ročníku festivalu Rock for Churchill v severočeském Vroutku přivítají britské Asian Dub Foundation v původní sestavě a francouzskou reggae kapelu Babylon Circus. Tato dvojice doplňuje již dříve zveřejněné skupiny Royal Republic, Horkýže Slíže, Tata Bojs, N.O.H.A. a další. Akce se tradičně uskuteční 28. a 29. srpna v přírodním areálu Myslivna, informoval Jaromír Telenský.
13.02.2015 12:00 |

podobné články

Honza Ponocný: Dobrá písnička zní dobře jak v roce 1972, tak v roce 2013

 
Zpěvák, skladatel, multiinstrumentalista a producent Honza Ponocný je výrazná postava české hudební scény. V rámci dlouhodobé spolupráce složil loni hudbu k poslednímu filmu režisérky Alice Nellis Revival. Na konci roku vydal stejné písničky pod praporem svého jednočlenného projektu Circus Ponorka, když je předtím upravil k obrazu svému.
14.02.2014 09:55 |

podobné články

Osobnosti: Alice Nellis (104 článků)

RECENZE: Circus Ponorka lehce zmodernizoval písně Smoke

 
Honza Ponocný je skromný, leč mimořádně talentovaný skladatel a hudebník. Loni na sebe nejprve upozornil hudbou k filmu Revival režisérky Alice Nellis. Na plátně byla repertoárem skupiny Smoke.
23.01.2014 15:40 |

podobné články

Osobnosti: Alice Nellis (104 článků)

Bruce Willis chce dát svůj ztrátový lyžařský areál v Idahu charitě

 
Americký herec Bruce Willis vlastní malý lyžařský areál se třemi vleky ve státě Idaho na severozápadě USA od 90. let. Podle představitele z místního rekreačního sdružení je středisko několik let ve ztrátě. Willis se nyní rozhodl ho věnovat charitě. Další články k tématu: Bruce Willis má další dceru, jmenuje se Mabel Ray Bruce Willis bude počtvrté otcem, jeho mladá žena Emma je těhotná RECENZE: Bruce Willis a jeho parta potěší vtipem i akcí Bruce Willis si vystřelil z Lady Gaga, na talk show přišel v paruce z masa Bruce Willis s manželkou zapózoval nahý pro magazín W
05.04.2012 17:05 |

podobné články

Osobnosti: Bruce Willis (304 článků) , Lady Gaga (1262 článků) , Emma Willis (47 článků)

Šílená Britney: Na koncertě ´předvedla´ šňůrku od tamponu!

 
VIDEO: Britney Spears se zase jednou předvedla. Na zatím posledním koncertu svého turné Circus v Anaheimu ukázala žhavou show, ale také šňůrku od tamponu!
27.04.2009 12:58 |

podobné články

Osobnosti: Britney Spears (759 článků)

Prsa Britney Spears. To je zase cirkus

 
Život zpěvačky Britney Spears je opravdu jeden velký cirkus. Ostatně její poslední album se Circus přímo jmenuje a nynější turné je prvky z...
08.06.2009 13:55 |

podobné články

Osobnosti: Britney Spears (759 článků)

Britney si zahraje ve filmu o válce

 
Co bude dělat zpěvačka Britney Spearsová od září, kdy skončí její světové turné k albu Circus? Bude cestovat časem do koncentračního tábora za druhé světové války a zamiluje se do židovského vězně Etona!
25.06.2009 08:20 |

podobné články

Osobnosti: Britney Spears (759 článků)

Britney Spears získala 50% právo na opatrovnictví!

 
Soud v LA rozhodl, že 50% opatrovnictví, které Britney Spears získala na její dva syny Jaydena Jamese a Seana Prestona po dobu trvání turné „Circus“ bude prodlouženo až do konce roku. Kevin Federline, který je otcem obou dětí z toho také nevyjde na prázdno. Britney je povinna mu každý měsíc vyplácet výživné ve výši 20 [...]
28.09.2009 10:05 |

podobné články

Osobnosti: Britney Spears (759 článků) , Kevin Federline (24 článků) , Sean Federline (3 články)

Britney Spears byla vyhlášena nejlepší matkou !!!

 
Slavná zpěvačka zažívá opravdu úspěšné období. Její turné Circus je z většiny beznadějně vyprodané a nový singl „3“ si vede v hitparádách nadmíru skvěle, v té nejprestižnější americké billboard chart hot 100 debutoval rovnou na první příčce. Aby úspěchů nebylo málo, dle průzkumu, který provedla společnost UK-based company byla Britney zvolena nejlepší matkou v showbussinesu. [...]
20.10.2009 07:05 |

podobné články

Osobnosti: Britney Spears (759 článků)

Britney Spears si vyrazila na projížďku lodí!

 
Britney, která nedávno rozjela druhou část svého turné „Circus“, si udělala chvíli volna ve svém nabitém programu a vyrazila se svými dvěma syny Seanem Přestonem (4) a Jaydenem Jamesem (3) na projížďku lodí Oscar po australském městě Sydney. Společnost jí dělal i její údajný přítel Jason Trawick. Na pár foteček se podívejte zde: foto: profimedia.cz Autor: Katcha6
17.11.2009 11:15 |

podobné články

Osobnosti: Britney Spears (759 článků) , Jason James (2 články) , Oscar James (1 článek) , Jason James (1 článek)

Zrekonstruovaná Malostranská beseda se ve čtvrtek otevře koncertem

 
Hudebním Mejdanem mnoha spřátelených skupin se ve čtvrtek 25. února po čtyřleté rekonstrukci otevře Malostranská beseda v Praze, kde byl a znovu bude oblíbený klub. Zahrají Circus Ponorka, Oskar Petr, Ivan Hlas, Ultra–Minimal–Ballet, Hi-Fi, MadFinger a Prohrála v kartách.
25.02.2010 10:40 |

podobné články

Osobnosti: Ivan Hlas (38 článků) , Oskar Petr (9 článků)

Cirkusový slon zabil svého drezéra

 
Cvičitel slonů v americkém cirkusu Irem Shrine Circus zemřel poté, co ho kopl jeden z jeho svěřenců.
10.04.2010 07:20 |

podobné články

Benátská noc je před vrcholem. Kabáti to rozjedou

 
V Malé Skále na Jablonecku pokračuje 18. ročník festivalu Benátská noc. Po poledni začaly svoji produkci kapely Final fiction, Eddie Stoilow, Up against it a Circus ponorka.
31.07.2010 15:35 |

podobné články

Biceps nejsilnějšího muže světa je větší než nejmenší muž

 
Komický pohled se ve čtvrtek naskytl obyvatelům a návštěvníkům Londýna, když se před muzeem s názvem Věřte, nevěřte na náměstí Piccadilly Circus ukázal nejmenší muž světa Nepálec Khágendra Thapa Magar spolu s Tiny Ironem, tedy britským silákem, jenž má údajně největší biceps na světě. Pouhých 56 centimetrů vysoký Magar byl menší než obvod Ironova bicepsu, jenž měří 61 centimetrů.
12.09.2010 15:15 |

podobné články

ČSMT: Postoupily sestry Winklerovy a Křečkovi muži, favorité jedou domů!

 
Neuvěřitelné! Největší favorité čtvrtého semifinále Česko Slovensko má Talent, Zuzana Saparová a Salute Roma do finále nepostoupili, propadli i Jardové z Long Vehicle Circus. „Bylo to dlouhé a rozpačité,“ kritizovali porotci.
01.11.2010 16:05 |

podobné články

Vzniká film o "Monty Pythonech"

 
Film, který připomene slavnou britskou komediální skupinu Monty Python's Flying Circus a vznik jejich kultovního snímku Život Briana, se bude natáčet ve Velké Británii.
21.06.2011 16:35 |

podobné články

Osobnosti: Monty Monty (112 článků)

Nová alba: Circus Ponorka, Ryan Adams i Musica Folklorica

 
Těsně na počátku nového roku nová alba zpravidla nevycházejí. Nabízíme tedy výběr těch, která se možná trochu ztratila v předsvátečním shonu a náporu velkých jmen.
04.01.2012 09:05 |

podobné články