Článek

Recenze: NHL 17 jede v režimu setrvačnosti. Revoluce přijde až za rok

 
Další ročník hokejové simulace od EA nabízí i Světový pohár, ve kterém nechybí Česko.
14.09.2016 10:45 |

podobné články

Podobné články

Recenze: NHL 17 jede v režimu setrvačnosti. Revoluce přijde až za rok

 
Další ročník hokejové simulace od EA nabízí i Světový pohár, ve kterém nechybí Česko.
12.09.2016 13:25 |

podobné články

Recenze: NHL 17 jede v režimu setrvačnosti. Revoluce přijde až za rok

 
Další ročník hokejové simulace od EA nabízí i Světový pohár, ve kterém nechybí Česko.
12.09.2016 18:25 |

podobné články

Recenze: NHL 17 jede v režimu setrvačnosti. Revoluce přijde až za rok

 
Další ročník hokejové simulace od EA nabízí i Světový pohár, ve kterém nechybí Česko.
12.09.2016 23:25 |

podobné články

Recenze: NHL 17 jede v režimu setrvačnosti. Revoluce přijde až za rok

 
Další ročník hokejové simulace od EA nabízí i Světový pohár, ve kterém nechybí Česko.
13.09.2016 04:30 |

podobné články

Recenze: NHL 17 jede v režimu setrvačnosti. Revoluce přijde až za rok

 
Další ročník hokejové simulace od EA nabízí i Světový pohár, ve kterém nechybí Česko.
13.09.2016 09:30 |

podobné články

Recenze: NHL 17 jede v režimu setrvačnosti. Revoluce přijde až za rok

 
Další ročník hokejové simulace od EA nabízí i Světový pohár, ve kterém nechybí Česko.
13.09.2016 14:30 |

podobné články

Recenze: NHL 17 jede v režimu setrvačnosti. Revoluce přijde až za rok

 
Další ročník hokejové simulace od EA nabízí i Světový pohár, ve kterém nechybí Česko.
13.09.2016 19:35 |

podobné články

Recenze: NHL 17 jede v režimu setrvačnosti. Revoluce přijde až za rok

 
Další ročník hokejové simulace od EA nabízí i Světový pohár, ve kterém nechybí Česko.
14.09.2016 00:40 |

podobné články

Recenze: NHL 17 jede v režimu setrvačnosti. Revoluce přijde až za rok

 
Další ročník hokejové simulace od EA nabízí i Světový pohár, ve kterém nechybí Česko.
14.09.2016 05:45 |

podobné články

Recenze: NHL 17 jede v režimu setrvačnosti. Revoluce přijde až za rok

 
Další ročník hokejové simulace od EA nabízí i Světový pohár, ve kterém nechybí Česko.
14.09.2016 15:45 |

podobné články

Recenze: NHL 17 jede v režimu setrvačnosti. Revoluce přijde až za rok

 
Další ročník hokejové simulace od EA nabízí i Světový pohár, ve kterém nechybí Česko.
14.09.2016 20:50 |

podobné články

Recenze: NHL 17 jede v režimu setrvačnosti. Revoluce přijde až za rok

 
Další ročník hokejové simulace od EA nabízí i Světový pohár, ve kterém nechybí Česko.
15.09.2016 01:55 |

podobné články

Recenze: NHL 17 jede v režimu setrvačnosti. Revoluce přijde až za rok

 
Další ročník hokejové simulace od EA nabízí i Světový pohár, ve kterém nechybí Česko.
15.09.2016 06:55 |

podobné články

Gajdůšková (ČSSD): Ve vzdělání raději evoluce než revoluce

 
Ambice ministerstva školství přinést zásadní reformu vysokých škol jsou skutečně velmi vysoké. Kvalitě českého vzdělávání by ale spíš než další revoluce ve vzdělávací soustavě vzhledem ke složitosti a setrvačnosti systému, prospěla jeho kultivace na základě společenského a politického konsensu.
31.05.2011 21:20 |

podobné články

Recenze NHL 16 – návrat na led ve velkém stylu!

 
Nebudeme si nic nalhávat, NHL 15 byl průšvih a pro fanoušky videoherního hokeje něco jako vlastňák. Režimů bylo pomálu a zmizely i ty nejoblíbenější funkce. NHL 16 je však něco jiného. Při hraní máte pocit, že vývojáři v EA Sports nedělali nic jiného, než že se káli za své chyby z loňska a naslouchali fanouškům. NHL 16 je pecka, famózní sportovní titul, od kterého se nehnete do vydání následujícího ročníku.
20.09.2015 19:35 |

podobné články

Jako faráře by tě smetli, přiblížil biskup Malý, proč po revoluci nešel do politiky

 
Po 25 letech od pádu komunistického režimu Čechům stále podle biskupa Václava Malého chybí vůle tvořit skutečnou občanskou společnost a cítit zodpovědnost za společné. Neměli by také ze setrvačnosti vidět jen to špatné a neustále se porovnávat se západními státy, řekl Malý v rozhovoru pro ČTK k 25. výročí pádu komunistického režimu. Češi by podle něj měli více vnímat, že žijí ve středu Evropy a že na východ jsou na tom lidé mnohem hůře.
08.11.2014 15:50 |

podobné články

Osobnosti: Václav Malý (62 článků)

3 nejvýznamnější revoluce v historii, o kterých jste nikdy neslyšeli

 
Čtvrteční státní svátek bude patřit výročí 17. listopadu - krom oficiálního “dne boje za svobodu a demokracii” taktéž historickému datu Sametové revoluce. Společenské změny v dějinách obecně mají podobu nejrůznějších tvarů a chutí. Zatímco ty nejznámější revoluce zřejmě znáte ještě z hodin dějepisu, tři bizarní revoluce, jež ovšem kriticky změnily podobu moderního světa, vás zřejmě překvapí.
17.11.2016 11:05 |

podobné články

Kniha Labyrintem revoluce je nejobsáhlejší historický soubor o střídání režimů

 
Sérii publikací, které vyšly k 20. výročí pádu komunistického režimu, dovršilo monumentální dílo Labyrintem revoluce. Aktéři, zápletky a křižovatky jedné politické krize od historika Ústavu pro soudobé dějiny Akademie věd Jiřího Suka.
14.12.2009 15:50 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Kniha (34 článků)

Zůstane NHL bez bitek? Zámořská liga možná přijde o své koření!

 
Hokejová NHL možná přijde o své koření, tedy ostré střety a pěstní souboje, které diváci za mořem tolik milují. Parta bývalých hráčů podala žalobu na vedení soutěže. Vadí jim, že NHL dostatečně nechrání hokejisty před otřesy mozku!
26.11.2013 20:22 |

podobné články