Článek

Recenze: New Order si rochní v retru. Pomalu se stávají nudným recyklátem

 
Desáté studiové album britských legend New Order je zároveň první deskou bez zakládajícího člena Petera Hooka a značí návrat k tanečnějšímu stylu. Ať už jde o marketingový tah, umělecký záměr, nedostatek invence či sentiment, průkopníci ostrovního synthpopu jsou více retro než kdy dříve. Více v recenzi Jana Mazury.
06.10.2015 12:15 |

podobné články

Osobnosti: Peter Hook (1 článek) , New Order (13 článků)
Podobné články

White Ocean afterparty 7. 6. v pražském Retru!

 
Kdo vystoupí po boku djských legend Loutky a Chrise Sadlera na oficiální White afterparty po halovce Sensation v pražském Retru? Zajímá vás, kteří DJ´s vystoupí po boku legend české taneční scény, kterými Chris Sadler a Loutka bezesporu jsou?
13.05.2009 11:35 |

podobné články

Berlínská Lollapalooza se přesouvá k řece a láká na Radiohead i New Order

 
Druhý ročník festivalu Lollapalooza proběhne 10. a 11. září v Berlíně a jako headlinery nabídne Radiohead, Kings Of Leon nebo Major Lazer. Během dvou zářijových dnů ještě zahrají New Order, Kaiser Chiefs, Milky Chance, The 1975, Lindsey Stirling, Róisín Murphy, G-Eazy nebo James Blake. Idea putovního festivalu pochází z roku 1991 od frontmana kapely Jane’s Addiction. V Evropě se bude konat teprve podruhé, letos vystřídá letiště Tempelhof rozlehlý Treptower Park na břehu Sprévy. Dvoudenní vstupenky stojí 139 eur, jednodenní pak shodně na sobotu a neděli 79 eur.
12.07.2016 11:30 |

podobné články

Osobnosti: James Blake (9 článků) , Róisín Murphy (3 články) , Kaiser Chiefs (7 článků) , New Order (13 článků) , Lindsey Stirling (3 články)

Souboje s vlkodlaky jsou nic proti zápasu s nudou - Recenze očekávané akce The Order: 1886!

 
Ocitáte se ve viktoriánském Londýně roku 1886, ale ne toho našeho. Jde vskutku o úchvatné místo. Létají zde ozbrojené vzducholodě, rytíři tajného Řádu se dorozumívají prostřednictvím vysílaček a nechybí jim ani elektrické zbraně od Nikoly Tesly. K tomu se utkávají s krvelačnými vlkodlaky! Že to zní poutavě? To ano, ale v podání The Order: 1886, dlouho očekávané exkluzivní akce pro PlayStation 4, jde o zklamání, nudu a šeď.
25.02.2015 19:30 |

podobné články

Osobnosti: Nikola Tesla (12 článků)

Roztomilé video si budete pouštět pořád dokola: Pejsek se rochní ve vaně a je o něj pečováno jako o krále!

 
Tak tomuto pejskovi "můžeme všichni závidět":http://www.extra.cz/tuhle-prekrasnou-divku-z-indie-donutila-rodina-aby-si-vzala-za-manzela-psa-chapete-to-je-pry-prokleta! Rochní se ve vaně a nechá se umývat jako král. A očividně si "to velmi užívá.":http://www.extra.cz/pes-miminku-ukradl-hracku-sledujte-jak-se-placicimu-diteti-omluvil
10.09.2014 13:50 |

podobné články

Nepřístupné do 18 let: Rihanna se rochní v krvi v novém klipu!

 
Další problémový klip zpěvačky Rihanny (27)? Začalo to videem k písni Man Down, kde zabila neozbrojeného muže. Byla to pomsta za znásilnění. Tentokrát zpěvačka přitvrdila. Ve videoklipu k písni B**** better have my money se rochní v krvi.
02.07.2015 22:05 |

podobné články

Recenze: Wolfenstein: The New Order je zábavné zabíjení nácků, hra však příliš sází na známé jméno

 
„Jediný dobrý nácek je mrtvý nácek,“ je hlavním mottem židovského vojáka B.J. Blazkowitze již od roku 1992, kdy se objevil ve svém prvním dobrodružství Wolfenstein 3D, které změnilo navždy svět stříleček z pohledu první osoby (FPS). Za ty roky se toho změnilo hodně, ale spousta dobrých věcí zůstala. Stejně jako krvežíznivost hlavního hrdiny po nacistické chamradi.
16.06.2014 21:15 |

podobné články

Osobnosti: New Order (13 článků)

Rozdrťte náckům lebky trubkou: Recenze Wolfenstein: The Old Blood

 
Nejznámější herní náckobijec je zpět! Tentokrát se americký židovský voják B.J. Blazkowicz podívá přímo do legendárního hradu Wolfenstein. Novinka s podtitulem The Old Blood dává již názvem najevo, že ani tentokrát nebude nouze o spoustu krve. Hra je prequelem k loňskému dílu The New Order, ale i když je o něco kratší, ve skutečnosti toho nabízí mnohem víc.
24.05.2015 08:05 |

podobné články

Osobnosti: New Order (13 článků)

Trump se „rochní“ v luxusu. Co všechno miliardář vlastní a kde na to vzal?

 
Miliardář Donald Trump bude novým prezidentem USA a my si pojďme projít, jak k bohatství přišel. Syn realitního developera Freda Trumpa se narodil 14. června 1946 v New Yorku a už od mala měl nakročeno na stejnou profesní dráhu jako jeho otec. Během studií ekonomie a finančnictví pracoval v jeho společnosti, kde získal cenné zkušenosti a kontakty. Pro začátek svého podnikání získal od otce úvěr ve výši jednoho milionu dolarů. Počáteční šikovné investice do bytových komplexů mu velice rychle začaly přinášet zisky. To v kombinaci s jeho mimořádně dobrým odhadem a skvělou schopností vyjednávat položilo základ Trumpova budoucího realitního impéria. Jeho sveřepé odmítání zveřejnit daňové přiznání ale vedlo k mnoha spekulacím. Některé teorie dokonce naznačovaly, že Trumpova neochota zveřejnit stav svých financí pramení z toho, že ve skutečnosti není miliardář, jak o sobě rád prohlašuje. Je na tom něco pravdy? Oplývá nový americký prezident skutečně takovým jměním, jak tvrdí?
10.11.2016 18:35 |

podobné články

Osobnosti: Donald Trump (2468 článků)

Scarygirl - recenze

 
Plošinovka z XBLA, to je prostě hazard. Můžete skončit s něčím originálním, ale i s něčím klišovitým. Anebo s něčím originálním, nudným a klišovitým, ale přesto zábavným. Scarygirl rozhodně patří do skupiny příběhově originálních a obsahově... nu, tady je to složitější. Nicméně, pokud by se dávala chvála jen za zpracování stylu a příběhu, byla by to...
22.02.2012 20:00 |

podobné články

Srbská technostar Marko Nastic v Retru!

 
Srbská technostar Marko Nastic zavítá v květnu v rámci speciální edice warm-upů na festival Cosmic Trip do pražské Retro Music Hall!
08.04.2009 17:59 |

podobné články

DJ Agent: Marko je člověk, který si získal můj obdiv a respekt svými sety

 
Již příští sobotu 16. 5. proběhne v pražském Retru největší a nejočekávanější warm up k letošnímu festivalu Cosmic Trip, jehož headlinerem bude srbská technostar Marko Nastic.
11.05.2009 14:05 |

podobné články

Retro Víkend: Bob Dylan a Audioslave

 
V pravidelném sobotním Retru se podíváme na sedmdesátiny Boby Dylana i na desetileté výročí Audioslave, zajímavé leč krátkodeché rockové partičky.
28.05.2011 07:50 |

podobné články

Osobnosti: Bob Dylan (204 článků)

Plavky pro letošní léto: převlečte se za námořníka nebo sáhněte po retru

 
Jestli ještě nemáte zaplacenou letošní dovolenou u moře, určitě se na to chytáte. Chcete, by se pro vás letos vyhřátá pláž stala přehlídkovým molem? Přinášíme vám několik typů plavek, které letos jednoznačně vedou.   Jako námořník Tmavě modrou ...
22.06.2011 08:55 |

podobné články

Cejnar ujíždí na retru

 
"Mám rád retro styl, retro hudbu a hlavně retro ohozy. Když vidím, jak se dnes vrací do módy modely, které nosila moje máma, když jsem byl mimino, musím se smát," říká moderátor Pavel Cejnar.
28.07.2011 17:10 |

podobné články

Osobnosti: Pavel Cejnar (85 článků)

Retro: před 60 lety se narodil bubeník rockové skupiny Atomic Rooster

 
V sobotním Retru se podíváme na Richarda J. Parnella. Narodil se před 60 lety, 13. srpna 1951, a bubnoval s vynikající britskou rockovou skupinou Atomic Rooster.
13.08.2011 08:15 |

podobné články

Prague City Festival s Blink-182, New Order i Amonem Tobinem

 
Událostí nadcházející festivalové sezóny bude zřejmě druhý ročník Prague City Festivalu. Pořadatelé jej pro letošek rozprostřeli do dvou dnů (loni byl pouze jednodenní) a k americké skupině Blink-182, která loni svou přislíbenou účast odmítla s tím, že na festival dorazí letos, přibyla nově další zajímavá jména.
08.02.2012 17:30 |

podobné články

Osobnosti: New Order (13 článků)

Náckové vyhráli druhou světovou válku: Legendární střílečka Wolfenstein se vrátí!

 
Nacisté vyhráli druhou světovou válku, vyhladili většinu Židů a podrobili se téměř celý svět. Vy se ale nevzdáváte a v alternativní minulosti roku 1960 chystáte protiúder. Herní legenda Wolfenstein se vrátí s novým dílem The New Order.
16.05.2013 09:30 |

podobné články

Osobnosti: New Order (13 článků)

Německo cenzuruje videohru s nacistickými symboly

 
Příběh videohry Wolfenstein: The New Order je zasazen do 60. let minulého století a odehrává se ve světě, ve kterém Německo vyhrálo druhou světovou válku.
07.05.2014 08:25 |

podobné články

Osobnosti: New Order (13 článků)

Německo cenzuruje videohru s nacistickými symboly

 
Příběh videohry Wolfenstein: The New Order je zasazen do 60. let minulého století a odehrává se ve světě, ve kterém Německo vyhrálo druhou světovou válku.
07.05.2014 08:25 |

podobné články

Osobnosti: New Order (13 článků)