Článek

RECENZE: Německý thriller jako drama pro tři postavy

 
Prozaička Juli Zeh patří k současné německé literární elitě. Thriller Pod vodou svou formou připomíná spíše drama než románové vyprávění. Tři hlavní postavy, dvě rozdílné verze výpovědí o totožných situacích, jeden lhář, žádné odpovědi.
19.07.2015 10:51 |

podobné články

Podobné články

Jsou animované filmy a postavy vaše parketa? Otestujte své znalosti v novém kvízu!

 
Po úspěchu kvízu Animované postavy můžete otestovat své znalosti v jeho pokračování. Zjistěte jak dobře znáte animované postavy a filmy v novém kvízu Animované postavy 2, který je sice o poznání složitější než první díl, ale o to zajímavější! Kdo dá plný počet bodů?
03.12.2016 12:20 |

podobné články

Premiéry – Pouta, Bratři i The Box

 
Do kin tento týden vstupuje thriller Radima Špačka Pouta, americké drama Bratři, thriller The Box, romantická komedie Morganovi, dokument Michaela Moorea O kapitalismu s láskou, nebo čínská sci-fi Kung Fu Kyborg.
04.02.2010 05:25 |

podobné články

Osobnosti: Radim Špaček (27 článků) , Michael Špaček (6 článků) , Michael Morgan (5 článků)

Nejvíce nominací na ceny BAFTA má vesmírný thriller Gravitace

 
Nejvíce nominací na letošní britské filmové ceny BAFTA získal vesmírný thriller Gravitace s 11 želízky v ohni. Deset nominací mají kriminální drama Špinavý trik a historický snímek 12 let v řetězech. Držitele těchto prestižních cen v jednotlivých kategoriích vyhlásí 16. února v Londýně.
08.01.2014 13:15 |

podobné články

RECENZE: Thriller o dívce zneužité sektářem zaujme skvělým vizuálem

 
Psychologický thriller Martha Marcy May Marlene, který do Varů přivezla newyorská produkční skupina Borderline Films v čele s režisérem Seanem Durkinem, vás zřejmě nenadchne dějovou linkou, vizuální stránka si ale říká pozornost. A hlasitě. Snímek navíc za pár dnů odvysílá televize HBO 2, takže vidět ho budou moci i ti, co do Varů nepřijedou.
02.07.2013 07:55 |

podobné články

RECENZE: Dřív než půjdu spát. Poněkud ospalý thriller s Kidmanovou

 
Málo známý režisér Rowan Joffe se pokusil s mnohem slavnějšími a zkušenějšími herci natočit paranoidní thriller plný zvratů. V centru dění stojí žena, která nemá paměť.
15.09.2014 15:35 |

podobné články

Osobnosti: Rowan Joffe (1 článek)

RECENZE: Thriller, který se čte jedním dechem

 
Novinář Richard Sklář napsal druhý thriller s hrdinkou Robertou s názvem Anděl smrti. Tato spolumajitelka největší ostravské realitní kanceláře Flat & House dostane tip na prodej vily, kterou obývá ing. arch. Zastrčilík.
03.03.2016 08:25 |

podobné články

Jak vypadat skvěle? Pomůže cvičení

 
Toužíte po tom, vypadat opět dokonale? Vše závisí hlavně na kráse vaší postavy. Prvním krokem k její dokonalosti je změna vaší životosprávy. Roli hrají hlavně zdravá jídla a správný jídelníček. Ten je však jenom polovinou úspěchu. Zapomínat nesmíte ani na pohyb. I ten jde ruku v ruce s hubnutím, stejně jako má skvělý vliv na formování vaší postavy. Cvičit dnes můžete i doma. Pokud hledáte vhodnou pomůcku, objednejte si hrazdu. Je ideální volbou, pokud chcete cvičit právě s hmotností vašeho těla. Navíc může být skutečně multifunkční pomůckou, díky které procvičíte nejenom ruce, ale i celou horní část těla, stejně jako břišní svaly. Na jaké další cvičební pomůcky nezapomínat? Hrazda však nemusí být nutně jedinou možností, jakou jenom můžete zvolit. Je i celá řada dalších, které vás zcela určitě nezklamou. V tomto směru nabízíme činky, které by měly být také nezbytnou součástí vaší domácí posilovny. Sortiment je v tomto směru více než široký a tak můžete vsadit třeba na možnosti, kam patří: Činky klasické – jednoručky. Činky na aerobik a zumbu. Kettlebell a Vinbell. Jednotlivé varianty samozřejmě nemusí primárně sloužit jenom k tomu, abyste posílila své ruce. Jsou vhodné i k tomu, abyste zvýšila celkovou zátěž třeba na nohy, pokud na ně zaměřujete různé cviky ve formě výpadů. K efektivnímu spalování pomůže běh Výše uvedené je určitě dokonalou cestou k formování vaší postavy. Pokud však chcete hlavně spalovat tuky, není lepší možnosti, než je běh. Navíc jde o aktivitu poměrně nenáročnou na různé pomůcky a potřeby. Co k němu potřebujete? Základem je jenom funkční oblečení a chybět nesmí také elegantní boty. I ty sportovní dnes mohou vypadat dobře a mohou ladit s vaším celkovým outfitem. Co dále by však měly splňovat? Určitě se zaměřte na jejich pohodlnost a na to, aby vás při běhu nikde netlačily. Příspěvek Jak vypadat skvěle? Pomůže cvičení pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
31.07.2015 08:36 |

podobné články

RECENZE: Thriller, který udělal z vraždícího stalkera sympaťáka

 
Autorce thrilleru Ty Caroline Kepnesové se v knize podařilo cosi zajímavého a neobvyklého. Dokázala z absolutně odpudivé a záporné postavy vykreslit literární subjekt, který čtenář začne postupně vnímat jako pozitivní a na jehož stranu se postaví.
16.05.2015 11:56 |

podobné články

Premiéry - Milý Johne, Svítání i Mamut

 
Do kin tento týden vstupuje poetické milostné drama Milý Johne, upírský thriller Svítání, nebo rodinné drama Mamut.
11.03.2010 05:25 |

podobné články

Premiéry – Neznámý, Vřískot 4 i Rio

 
Tento týden na nás čeká v kinech sedm novinek: thriller Neznámý, hororová komedie Vřískot 4, animovaný snímek Rio, romantická komedie Zkus mě rozesmát, drama Odnikud někam, německý film 3 a dokument Návrat do divočiny.
14.04.2011 05:35 |

podobné články

Recenze: Komiksová Krajina půlnočních stínů vás provede mezisvětím

 
Začíná to jako klasická detektivka nebo thriller. Klišovitý losangeleský policajt, drama v postranní ulici… Jenže David Grey se náhle ocitá v mezisvětí, kde začíná jeho boj o vlastní duši. A taky cesta, na kterou se rádi vydáte s ním.
17.08.2016 17:05 |

podobné články

Hyena roku: Zmizelé letadlo se ještě nenašlo, už o něm vyšel thriller!

 
Jen tři měsíce po záhadném zmizení malajsijského letadla s 239 lidmi na palubě vydal v Malajsii žijící novozélandský spisovatel s uměleckým jménem Scott Maka thriller nazvaný MH370. Šokoval tím příbuzné cestujících z letadla, podle nichž je vydání knihy tak brzy po tragédii a bez informací o tom, co se vlastně stalo, nevhodné.
10.06.2014 10:30 |

podobné články

Jak se tunelovalo Rusko. Thriller chystá tvůrce hitu Social Network

 
Podle knihy Bena Mezricha, který napsal předlohu pro facebookový trhák Social Network, se chystá film Once Upon a Time in Russia (Tenkrát v Rusku). Jde o thriller o divokých „devadesátkách“ a mafiánech, kteří disponovovali tak neskutečnými částkami, že vedle nich vypadal Kožený jako amatér.
08.04.2015 14:06 |

podobné články

RECENZE: Thriller Major není pohádka na dobrou noc

 
Ruský film Major režiséra Jurije Bykova si rozhodně nepouštějte před spaním. Drama o vině a svědomí jednoho policisty se odehrává v rychlém, téměř akčním rytmu a dokáže pocuchat nervy.
02.07.2013 13:30 |

podobné články

RECENZE: Černý jestřáb na moři. Somálci unesli Hankse

 
Strhující americký thriller Paula Greengrasse Kapitán Phillips je ukázkou toho, jak se tenhle žánr má dělat bez efektů a klišé. Film atmosférou volně připomíná drama Černý jestřáb sestřelen, scénář vychází ze skutečných událostí a poukazuje na katastrofální situaci v Somálsku a okolí.
20.11.2013 16:46 |

podobné články

Osobnosti: Paul Greengrass (8 článků)

Zemřel autor Jacksonových hitů Thriller nebo Off The Wall. Rodu Tempertonovi bylo 66 let

 
Ve věku 66 let zemřel britský hudební skladatel Rod Temperton, který se proslavil především písněmi Thriller, Off The Wall a Rock With You, které složil pro Michaela Jacksona. Ve svém prohlášení to uvedl Jon Platt ředitel hudebního vydavatelství Warner/Chappell, podle kterého zemřel skladatel minulý týden v Londýně ve věku 66 let po "krátké boji s agresivní formou rakoviny." Platt zároveň požádal o klid pro rodinu, která žádá o naprosté soukromí. O zprávě informovala BBC.
05.10.2016 14:50 |

podobné články

Osobnosti: Michael Jackson (1578 článků) , Michael Platt (24 článků) , Jon Jon (48 článků)

Zemřel autor Jacksonových hitů Thriller nebo Off The Wall. Rodu Tempertonovi bylo 66 let

 
Ve věku 66 let zemřel britský hudební skladatel Rod Temperton, který se proslavil především písněmi Thriller, Off The Wall a Rock With You, které složil pro Michaela Jacksona. Ve svém prohlášení to uvedl Jon Platt, ředitel hudebního vydavatelství Warner/Chappell, podle kterého zemřel skladatel minulý týden v Londýně ve věku 66 let po "krátkém boji s agresivní formou rakoviny." Platt zároveň požádal o klid pro rodinu, která žádá o naprosté soukromí. O zprávě informovala BBC.
05.10.2016 19:55 |

podobné články

Osobnosti: Michael Jackson (1578 článků) , Michael Platt (24 článků) , Jon Jon (48 článků)

Zemřel autor Jacksonových hitů Thriller nebo Off The Wall. Rodu Tempertonovi bylo 66 let

 
Ve věku 66 let zemřel britský hudební skladatel Rod Temperton, který se proslavil především písněmi Thriller, Off The Wall a Rock With You, které složil pro Michaela Jacksona. Ve svém prohlášení to uvedl Jon Platt, ředitel hudebního vydavatelství Warner/Chappell, podle kterého zemřel skladatel minulý týden v Londýně ve věku 66 let po "krátkém boji s agresivní formou rakoviny." Platt zároveň požádal o klid pro rodinu, která žádá o naprosté soukromí. O zprávě informovala BBC.
06.10.2016 00:55 |

podobné články

Osobnosti: Michael Jackson (1578 článků) , Michael Platt (24 článků) , Jon Jon (48 článků)

Zemřel autor Jacksonových hitů Thriller nebo Off The Wall. Rodu Tempertonovi bylo 66 let

 
Ve věku 66 let zemřel britský hudební skladatel Rod Temperton, který se proslavil především písněmi Thriller, Off The Wall a Rock With You, které složil pro Michaela Jacksona. Ve svém prohlášení to uvedl Jon Platt, ředitel hudebního vydavatelství Warner/Chappell, podle kterého zemřel skladatel minulý týden v Londýně ve věku 66 let po "krátkém boji s agresivní formou rakoviny." Platt zároveň požádal o klid pro rodinu, která žádá o naprosté soukromí. O zprávě informovala BBC.
06.10.2016 06:00 |

podobné články

Osobnosti: Michael Jackson (1578 článků) , Michael Platt (24 článků) , Jon Jon (48 článků)