Článek

Recenze: Nejsvětější Trojice pod Hřebejkem degraduje z výjimečnosti na kvalitní rutinu

 
Česká televize pokračuje v příbězích z cyklu Detektivové od Nejsvětější Trojice, v neděli večer uvedla první díl z trilogie Pět mrtvých psů.
11.04.2016 06:30 |

podobné články

Podobné články

Ladislav Chudík v 85 letech točí film s Janem Hřebejkem

 
Slovenský herec Ladislav Chudík se v těchto dnech dožívá 85let a slaví také 65let účinkování na scéně Slovenského národního divadla (SND). „Jsem velmi rád, že v tak pokročilém věku budu točit film s Janem Hřebejkem. Budeme točit v červnu v Praze,“ prozradil Chudík exkluzivně Právu.
23.05.2009 09:05 |

podobné články

Osobnosti: Jan Hřebejk (313 článků) , Ladislav Chudík (90 článků)

Dana Morávková: Tajná schůzka s Hřebejkem! Chce roli ve filmu?

 
Nejlépe vydělávající seriálová herečka Dana Morávková (39), která si přijde na 150 tisíc měsíčně, se v týdnu tajně sešla s režisérem Janem Hřebejkem (42), což mohlo znamenat jediné – domlouvají se na roli v nově připravovaném filmu Nevinnost...
30.05.2010 12:20 |

podobné články

Osobnosti: Jan Hřebejk (313 článků) , Dana Morávková (529 článků)

Válka právníka Vyvadila s Hřebejkem: Nejsme u Putinů

 
Advokát Jiří Vyvadil vede spor s režisérem Janem Hřebejkem. Režisér, fanoušek knížete Karla Schwarzenberga, nazval totiž podporovatele prezidenta Miloše Zemana rudými a hnědými prasaty. Vyvadil poskytl ParlamentnímListům.cz jejich vzájemnou emailovou komunikaci.
09.02.2013 13:55 |

podobné články

Osobnosti: Jan Hřebejk (313 článků) , Karel Schwarzenberg (3654 článků) , Miloš Zeman (17957 článků)

Kvalitní hodinky Festina si rychle oblíbíte

 
Hodinky představují základní módní doplněk, který však splňuje rovněž i další, v dnešním uspěchaném světě veledůležitou funkci, a to je ukazatel času. Ne každé hodinky se vám však budou líbit. Je zřejmé, že jsou mezi nimi opravdu značné rozdílnosti. Co člověk, to jiný vkus. Některé požadavky jsou ale i na hodinky společné – tím nejdůležitějším předpokladem ke spokojenosti je rozhodně kvalita. Chcete-li mít i v tomto ohledu jistou, vsaďte na kvalitní hodinky Festina! Festina není ve světě hodinek žádná dvojka, jedná se o značku, která byla založena v roce 1992 ve švýcarském městě La Chaux-de-Fonds a měla, má a bude mít co nabídnout jak primárně mužům, tak i ženám. Pro koho jsou hodinky značky Festina určeny? Narazíte-li na kvalitní hodinky Festina, jistě vás bude zajímat, pro jakou cílovou skupinu jsou vlastně určeny, splní i vaše představy a očekávání? Hodinky Festina patří mezi zástupce sportovně laděných hodinek. Znamená to, že po nich sáhnout všichni tací, kterým není cizí sportovně-elegantní móda. Většina z vás si s hodinkami Festina spojí cyklistiku. Aby také ne, vždyť jistě znáte závod Tour de France, ve kterém je značka Festina již od roku 1998 oficiální časomírou. Při této příležitosti jsou pravidelně představovány nové pánské hodinky s dynamicky poutavým vzhledem. Ošizeno však v žádném případě nebude ani něžné pohlaví – dámy zajisté ocení konstrukci hodinek, při které je využita keramika, která je doplněna broušenými zirkony. Kvalitní hodinky pro každého    Kvalitní hodinky Festina si může dopřát prakticky kdokoliv. Díky široké nabídce si stoprocentně vyberete i vy. Potěší nejen kvalita, ale i přijatelná pořizovací cena. Hodinky Festina jsou k dispozici ve velkém cenovém intervalu, pokud si tedy potrpíte na dražší věci, i vy nad nimi můžete klidně popřemýšlet! Zdroj: Prohodinky.cz. Příspěvek Kvalitní hodinky Festina si rychle oblíbíte pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
04.10.2015 09:21 |

podobné články

Jsem Vítek s dvojí výjimečností

 
„Já na to mám“, říká si 11letý Vítek z Jihomoravského kraje, který Vám představí svou tvorbu na výstavě s názvem Jsem Vítek s dvojí výjimečností, která se uskuteční v prostorách Krajského úřadu Jihomoravského kraje, při příležitosti osvětové kampaně Mezinárodního dne Aspergerova syndromu.
15.02.2016 17:05 |

podobné články

Havel byl přesvědčen o vlastní výjimečnosti. Bývalý mluvčí, který sepsal jeho životopis, se rozpovídal i o proslulých milostných eskapádách

 
Současný český velvyslanec v Londýně Michael Žantovský napsal životopis Václava Havla, v němž se prý odráží i Žantovského původní profese - psycholog. V sobotních Lidových novinách Žantovský tvrdí, že nejde o žádný vzpomínkový text. Mimo jiné se prý dočteme, že Havlovo působení v politice limitovala jistá pýcha a přesvědčení o vlastní výjimečnosti.
06.09.2014 08:30 |

podobné články

Osobnosti: Václav Havel (4629 článků)

Co platí na tmavé kruhy pod očima?

 
Tmavé kruhy pod očima zná snad každá žena. Většina z nás s nimi již měla tu čest a při pohledu do zrcadla se nám naskytl odraz tmavých fleků, kvůli kterým naše oči působily unavené a naše tvář zašlá. Kruhy pod očima vznikají propadem tkáně nacházející se pod vnitřním očním koutkem a mnohdy mohou zasahovat až do úrovně lícních kostí. Tmavé kruhy pod očima nevypadají vůbec dobře, někdy se k nim přidají ještě nevzhlednější váčky vznikající otoky v očním okolí. Jak proti těmto kruhům bojovat? Dá se jim nějak zabránit? A jak se jich zbavit, když nám budou hyzdit tvář? Jak na tmavé kruhy pod očima? Příčin, kvůli kterým vznikají tmavé kruhy pod očima, může být hned několik. Často je tato vada na kráse spojována s nezdravým životním stylem, především pak s nedostatkem spánku. I to je samozřejmě jeden z důvodů, za jejich vznikem ale může stát i stres nebo dědičné indispozice. Nás však dnes neznamená, proč kruhy pod očima vznikají. My se dnes společně zaměříme na to, jak se kruhů zbavit. Poradíme vám několik tipů, triků a fíglů, s jejichž pomocí můžete na tmavé kruhy pod očima vyzrát. Tak jdeme na to! První pomocí na kruhy pod očima je pořádně studený obklad. Měl by být tak studený, jak jen vaše citlivé oční okolí dokáže snést. Snažte se studený obklad přikládat pouze na okolí pod očima, nikoli přímo na oční víčka. Jedna z babských rad říká, že na tmavé kruhy pod očima skvěle fungují vychlazené sáčky čaje, nejlépe pak zeleného neb heřmánkového. Zkuste to, nemůžete nic ztratit. Prevencí proti vzniku kruhů pod očima je dostatek vody. Jak jistě víte, naše tělo je tvořeno vodou, proto je potřeba vodu neustále doplňovat. Kromě kruhů pod očima působí pozitivně i na další tělesné pochody. Vracíme se k radám našich babiček, které nedaly dopustit na... Čtěte více Příspěvek Co platí na tmavé kruhy pod očima? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
20.08.2017 20:15 |

podobné články

RECENZE: Modré stíny kazí líné tempo i zápletka

 
Modré stíny definitivně odplynuly z veřejnoprávní obrazovky a druhá ze tří minisérií Detektivů od Nejsvětější Trojice, které ČT natáčí podle knih Michala Sýkory, i v závěru jen stvrdila dosavadní dojem. Detektivku umořil příliš pomalu vyprávěný příběh a monotónní rytmus. Nicméně i proto, že nestála na pevných základech.
21.03.2016 11:55 |

podobné články

RECENZE: Hravý přístup zachránil detektivku

 
Pět mrtvých psů neboli třetí minisérii Detektivů od Nejsvětější Trojice, kterou odvysílala Česká televize, dokázal režisér Jan Hřebejk udržet v žánru detektivky a vyhnout se pastem z předlohy Michala Sýkory, díky nimž se příběh mohl klidně proměnit v omšelou nudu prokládanou nechtěně směšnými okamžiky.
25.04.2016 11:40 |

podobné články

Osobnosti: Jan Hřebejk (313 článků)

Češi začínají vyžadovat kvalitní potraviny a rádi si za ně připlatí

 
Počet Čechů preferujících kvalitní potraviny stále roste – téměř polovina z nich si raději koupí dražší a kvalitní produkt než levnější a méně kvalitní. V orientaci jim pomáhají i značky kvality potravin, jako je například KLASA.
24.10.2013 15:55 |

podobné články

Našlapujte s lehkostí: Jaké boty na sport či na výlety?

 
Hezké počasí a sluneční paprsky vás vylákají ven si užít pořádnou dávku čerstvého vzduchu. A proč krásného počasí nevyužít a nedopřát si parádní výlety či kapku sportu v přírodě? Nejenže se skvěle pobavíte, ale také uděláte něco pro sebe. Po dlouhé zimě potřebujeme zatuhlé klouby pořádně rozpohybovat. Poradíme vám, co obout! Dlouhé procházky Na dlouhé procházky je třeba si pořídit takové boty, které budou pohodlné a zároveň kvalitní, abyste ani po třiceti kilometrech necítili nerovnosti a kameny. Boty by vás také měly chránit před mokrem, ale zároveň dýchat. Nejlepším řešením mohou být outdoorové boty, které jsou přímo vyrobeny na zdolání velkých túr. Tip: Nezapomeňte vybrat i vhodnou obuv pro vaše malé ratolesti, protože pro ně je vůbec kvalitní obuv důležitá z hlediska vývoje jejich chodidel. Sportování v horkých dnech Chystáte-li si venku dát pořádně do těla, je i zde zapotřebí při koupi bot nepodceňovat kvalitu. Protože jenom v kvalitní sportovní obuvi bude mít vaše sportovní snažení ten nejlepší efekt. Navíc tak budete mít i jistotu, že si neničíte klouby případnými dopady na povrch. Zároveň by boty měly být lehké, neměly by vás dřít. S vhodně vybranými botami se vám bude cvičit s radostí! Boty nejen do přírody Rádi běháte a už se těšíte, jak v teplých dnech vyrazíte na svůj první jarní běh? Poradíme vám, jaké si vybrat ty nejlepší běžecké boty. Pokud sháníte boty, se kterými se dá běhat jak v přírodě, tak na asfaltu, je zapotřebí se zaměřit na pár důležitých tipů: Spodek by měl mít pružnou membránu Vrchní část by měla obsahovat hustou síťovinu Podrážka by měla být v nejzatěžovanějších místech odpružená Tip: Osvědčenou kvalitní běžeckou obuv nabízí značky – Adidas, Reebok či ASICS. A jakou obuv byste doporučili vy? Příspěvek Našlapujte s lehkostí: Jaké boty na sport či na výlety? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
20.04.2017 17:30 |

podobné články

Dělníci objevili na Karlovarsku záhadnou mumii v rubáši

 
Je to žena zřejmě urozeného původu. To je zatím všechno, co se ví o nebožtíkovi z tajemné hrobky náhodně objevené dělníky při opravě kostela Nejsvětější Trojice v areálu zámku ve Valči na Karlovarsku. Kostlivce zabaleného do zdobeného rubáše se střevíci na nohou exhumovali odborníci na antropologii a archeologii. Chtějí záhadě přijít na kloub, nic z objevu totiž nedává pořádně smysl.
28.10.2009 13:40 |

podobné články

V Itálii našli zazděné ostatky mladé dívky

 
Elisa Clapsová byla pohřešovaná od svých 16 let, kdy se ztratila po záhadné schůzce v kostele s italem Danilo Restivem. Po 17 let, kdy italské úřady Elissu pohřešovaly, se objevily její ostatky zazděné na půdě kostela Nejsvětější Trojice v městečku Potenze.
20.03.2010 14:00 |

podobné články

Krádež! Na Litoměřicku zmizela vzácná socha

 
Vzácnou souchu Nejsvětější trojice z počátku 18. století, někdo ukradl u Nížeboh na Litoměřicku.
09.12.2010 19:05 |

podobné články

Vzácnou památku UNESCO poškodili MALÍ VANDALOVÉ!

 
Tři školáci poškodili v Olomouci sloup Nejsvětější Trojice, který figuruje na seznamu UNESCO.
22.06.2011 21:25 |

podobné články

V Olomouci vztyčili májku: Kdo ji podřízne, dostane po tlamě, varoval primátor

 
Oživit staré májové tradice se rozhodli radní v Olomouci. Na centrálním náměstí před starobylou radnicí a v sousedství sloupu Nejsvětější trojice (na seznamu UNESCO) vztyčili tradiční májku.
01.05.2013 11:45 |

podobné články

Černé svědomí: Důchodce vrátil na stará kolena bibli, kterou ukradl v roce 1971

 
Překvapení přichystal neznámý zloděj pokladníkovi jedné z farností v anglickém hrabství Východní Sussex: vrátil 200 let starou bibli, kterou v kostele Nejsvětější Trojice v Hastingsu uzmul před 42 lety.
25.08.2013 07:45 |

podobné články

Ukradl 200 let starou bibli z kostela. Vrátil ji po 42 letech, aniž ji otevřel

 
Psal se rok 1971, když z kostela Nejsvětější Trojice (Holy Trinity Church) v anglickém Hastingsu jeden Němec odnesl 200 let starou bibli. Červíček svědomí v něm hlodal tak dlouho, až nakonec knihu po 42 letech pečlivě zabalil a odeslal farnosti zpět.
25.08.2013 11:10 |

podobné články

Proč na mši za zavražděnou Elišku nepřišla její matka? Babička ani biologický otec nechyběli

 
Desítky lidí se včera se slzami v očích loučily v kláštereckém kostelu Nejsvětější Trojice se zavražděnou Eliškou (†9). Matka zavražděné školačky však mezi nimi nebyla. Na rozdíl od dalších členů rodiny.
24.09.2014 05:20 |

podobné články