Článek

Recenze: Nejsvětější Trojice pod Hřebejkem degraduje z výjimečnosti na kvalitní rutinu

 
Česká televize pokračuje v příbězích z cyklu Detektivové od Nejsvětější Trojice, v neděli večer uvedla první díl z trilogie Pět mrtvých psů.
11.04.2016 06:30 |

podobné články

Podobné články

Ladislav Chudík v 85 letech točí film s Janem Hřebejkem

 
Slovenský herec Ladislav Chudík se v těchto dnech dožívá 85let a slaví také 65let účinkování na scéně Slovenského národního divadla (SND). „Jsem velmi rád, že v tak pokročilém věku budu točit film s Janem Hřebejkem. Budeme točit v červnu v Praze,“ prozradil Chudík exkluzivně Právu.
23.05.2009 09:05 |

podobné články

Osobnosti: Jan Hřebejk (303 článků) , Ladislav Chudík (90 článků)

Dana Morávková: Tajná schůzka s Hřebejkem! Chce roli ve filmu?

 
Nejlépe vydělávající seriálová herečka Dana Morávková (39), která si přijde na 150 tisíc měsíčně, se v týdnu tajně sešla s režisérem Janem Hřebejkem (42), což mohlo znamenat jediné – domlouvají se na roli v nově připravovaném filmu Nevinnost...
30.05.2010 12:20 |

podobné články

Osobnosti: Jan Hřebejk (303 článků) , Dana Morávková (503 článků)

Válka právníka Vyvadila s Hřebejkem: Nejsme u Putinů

 
Advokát Jiří Vyvadil vede spor s režisérem Janem Hřebejkem. Režisér, fanoušek knížete Karla Schwarzenberga, nazval totiž podporovatele prezidenta Miloše Zemana rudými a hnědými prasaty. Vyvadil poskytl ParlamentnímListům.cz jejich vzájemnou emailovou komunikaci.
09.02.2013 13:55 |

podobné články

Osobnosti: Jan Hřebejk (303 článků) , Karel Schwarzenberg (3584 článků) , Miloš Zeman (16403 článků)

Kvalitní hodinky Festina si rychle oblíbíte

 
Hodinky představují základní módní doplněk, který však splňuje rovněž i další, v dnešním uspěchaném světě veledůležitou funkci, a to je ukazatel času. Ne každé hodinky se vám však budou líbit. Je zřejmé, že jsou mezi nimi opravdu značné rozdílnosti. Co člověk, to jiný vkus. Některé požadavky jsou ale i na hodinky společné – tím nejdůležitějším předpokladem ke spokojenosti je rozhodně kvalita. Chcete-li mít i v tomto ohledu jistou, vsaďte na kvalitní hodinky Festina! Festina není ve světě hodinek žádná dvojka, jedná se o značku, která byla založena v roce 1992 ve švýcarském městě La Chaux-de-Fonds a měla, má a bude mít co nabídnout jak primárně mužům, tak i ženám. Pro koho jsou hodinky značky Festina určeny? Narazíte-li na kvalitní hodinky Festina, jistě vás bude zajímat, pro jakou cílovou skupinu jsou vlastně určeny, splní i vaše představy a očekávání? Hodinky Festina patří mezi zástupce sportovně laděných hodinek. Znamená to, že po nich sáhnout všichni tací, kterým není cizí sportovně-elegantní móda. Většina z vás si s hodinkami Festina spojí cyklistiku. Aby také ne, vždyť jistě znáte závod Tour de France, ve kterém je značka Festina již od roku 1998 oficiální časomírou. Při této příležitosti jsou pravidelně představovány nové pánské hodinky s dynamicky poutavým vzhledem. Ošizeno však v žádném případě nebude ani něžné pohlaví – dámy zajisté ocení konstrukci hodinek, při které je využita keramika, která je doplněna broušenými zirkony. Kvalitní hodinky pro každého    Kvalitní hodinky Festina si může dopřát prakticky kdokoliv. Díky široké nabídce si stoprocentně vyberete i vy. Potěší nejen kvalita, ale i přijatelná pořizovací cena. Hodinky Festina jsou k dispozici ve velkém cenovém intervalu, pokud si tedy potrpíte na dražší věci, i vy nad nimi můžete klidně popřemýšlet! Zdroj: Prohodinky.cz. Příspěvek Kvalitní hodinky Festina si rychle oblíbíte pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
04.10.2015 09:21 |

podobné články

Jsem Vítek s dvojí výjimečností

 
„Já na to mám“, říká si 11letý Vítek z Jihomoravského kraje, který Vám představí svou tvorbu na výstavě s názvem Jsem Vítek s dvojí výjimečností, která se uskuteční v prostorách Krajského úřadu Jihomoravského kraje, při příležitosti osvětové kampaně Mezinárodního dne Aspergerova syndromu.
15.02.2016 17:05 |

podobné články

Havel byl přesvědčen o vlastní výjimečnosti. Bývalý mluvčí, který sepsal jeho životopis, se rozpovídal i o proslulých milostných eskapádách

 
Současný český velvyslanec v Londýně Michael Žantovský napsal životopis Václava Havla, v němž se prý odráží i Žantovského původní profese - psycholog. V sobotních Lidových novinách Žantovský tvrdí, že nejde o žádný vzpomínkový text. Mimo jiné se prý dočteme, že Havlovo působení v politice limitovala jistá pýcha a přesvědčení o vlastní výjimečnosti.
06.09.2014 08:30 |

podobné články

Osobnosti: Václav Havel (4441 článků)

RECENZE: Modré stíny kazí líné tempo i zápletka

 
Modré stíny definitivně odplynuly z veřejnoprávní obrazovky a druhá ze tří minisérií Detektivů od Nejsvětější Trojice, které ČT natáčí podle knih Michala Sýkory, i v závěru jen stvrdila dosavadní dojem. Detektivku umořil příliš pomalu vyprávěný příběh a monotónní rytmus. Nicméně i proto, že nestála na pevných základech.
21.03.2016 11:55 |

podobné články

RECENZE: Hravý přístup zachránil detektivku

 
Pět mrtvých psů neboli třetí minisérii Detektivů od Nejsvětější Trojice, kterou odvysílala Česká televize, dokázal režisér Jan Hřebejk udržet v žánru detektivky a vyhnout se pastem z předlohy Michala Sýkory, díky nimž se příběh mohl klidně proměnit v omšelou nudu prokládanou nechtěně směšnými okamžiky.
25.04.2016 11:40 |

podobné články

Osobnosti: Jan Hřebejk (303 článků)

Češi začínají vyžadovat kvalitní potraviny a rádi si za ně připlatí

 
Počet Čechů preferujících kvalitní potraviny stále roste – téměř polovina z nich si raději koupí dražší a kvalitní produkt než levnější a méně kvalitní. V orientaci jim pomáhají i značky kvality potravin, jako je například KLASA.
24.10.2013 15:55 |

podobné články

Dělníci objevili na Karlovarsku záhadnou mumii v rubáši

 
Je to žena zřejmě urozeného původu. To je zatím všechno, co se ví o nebožtíkovi z tajemné hrobky náhodně objevené dělníky při opravě kostela Nejsvětější Trojice v areálu zámku ve Valči na Karlovarsku. Kostlivce zabaleného do zdobeného rubáše se střevíci na nohou exhumovali odborníci na antropologii a archeologii. Chtějí záhadě přijít na kloub, nic z objevu totiž nedává pořádně smysl.
28.10.2009 13:40 |

podobné články

V Itálii našli zazděné ostatky mladé dívky

 
Elisa Clapsová byla pohřešovaná od svých 16 let, kdy se ztratila po záhadné schůzce v kostele s italem Danilo Restivem. Po 17 let, kdy italské úřady Elissu pohřešovaly, se objevily její ostatky zazděné na půdě kostela Nejsvětější Trojice v městečku Potenze.
20.03.2010 14:00 |

podobné články

Krádež! Na Litoměřicku zmizela vzácná socha

 
Vzácnou souchu Nejsvětější trojice z počátku 18. století, někdo ukradl u Nížeboh na Litoměřicku.
09.12.2010 19:05 |

podobné články

Vzácnou památku UNESCO poškodili MALÍ VANDALOVÉ!

 
Tři školáci poškodili v Olomouci sloup Nejsvětější Trojice, který figuruje na seznamu UNESCO.
22.06.2011 21:25 |

podobné články

V Olomouci vztyčili májku: Kdo ji podřízne, dostane po tlamě, varoval primátor

 
Oživit staré májové tradice se rozhodli radní v Olomouci. Na centrálním náměstí před starobylou radnicí a v sousedství sloupu Nejsvětější trojice (na seznamu UNESCO) vztyčili tradiční májku.
01.05.2013 11:45 |

podobné články

Černé svědomí: Důchodce vrátil na stará kolena bibli, kterou ukradl v roce 1971

 
Překvapení přichystal neznámý zloděj pokladníkovi jedné z farností v anglickém hrabství Východní Sussex: vrátil 200 let starou bibli, kterou v kostele Nejsvětější Trojice v Hastingsu uzmul před 42 lety.
25.08.2013 07:45 |

podobné články

Ukradl 200 let starou bibli z kostela. Vrátil ji po 42 letech, aniž ji otevřel

 
Psal se rok 1971, když z kostela Nejsvětější Trojice (Holy Trinity Church) v anglickém Hastingsu jeden Němec odnesl 200 let starou bibli. Červíček svědomí v něm hlodal tak dlouho, až nakonec knihu po 42 letech pečlivě zabalil a odeslal farnosti zpět.
25.08.2013 11:10 |

podobné články

Proč na mši za zavražděnou Elišku nepřišla její matka? Babička ani biologický otec nechyběli

 
Desítky lidí se včera se slzami v očích loučily v kláštereckém kostelu Nejsvětější Trojice se zavražděnou Eliškou (†9). Matka zavražděné školačky však mezi nimi nebyla. Na rozdíl od dalších členů rodiny.
24.09.2014 05:20 |

podobné články

ČT: Krobot, Voříšková, Melíšková a Majer. Řeší případ pro exorcistu v režii Jana Hřebejka

 
Od neděle 11. ledna vždy ve 20.00 na ČT1. Česká televize už tuto neděli odvysílá první díl trilogie Případ pro exorcistu režiséra Jana Hřebejka a scenáristy Petra Jarchovského. Odstartuje tak volně navazující cyklus příběhů Detektivové od Nejsvětější Trojice, který je založený na úspěšném detektivním románu Michala Sýkory.
10.01.2015 20:12 |

podobné články

Osobnosti: Jan Hřebejk (303 článků) , Petr Jarchovský (69 článků)

Nový herecký páreček? Koukněte, se kterým kolegou se Tereza Voříšková drží za ruku tentokrát

 
Kolem Terezy Voříškové  (25) bylo poslední dobou pracovně velmi rušno. Natočila první část série Detektivové od Nejsvětější Trojice, jejíž pokračování už je také v plném proudu, film Život je život či, co se divadla týče, hraje Julii v nejslavnější Shakespearově hře, jež se uvádí v rámci Shakespearovských slavností. Ale co osobní život?
01.07.2015 09:30 |

podobné články

Osobnosti: Tereza Voříšková (202 článků)